2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Haklisin her bebegin yaptigi ve yapamadigi bir cok sey var.bana corba olayi tehlikeli gelmisti sordum onu da sandigim sekilde yapmiyormussun ama sonucta yapiladabilir herkesin kendi bebegi dusuncesi farkli.bunlari yapmiyoruz diye firsat vermedigimizin ya da porselen beek buyuttugumuzun yazilmasi asil polemik bence.

Senin için değildi zaten. Eskiden beri çizgisi ve kalitesi belli olan birisin. Alınma lütfen

Porselen bebeği de ben demedim. Ama fırsat verme konusunda ısrarcıyım. Allah korusun riskli evet, çok hareketli, inatçı bir çocuğunuz varsa denemeyin ama imkanınız varsa en azından henüz su soğukken çorbayı deneyin. Ben oğlumun mutlu olduğunu düşünüyorum. Evet öyle konuşamıyorlar ama heyecanlı heyecanlı o çorbayı tabağa koyduğumda mama diye göstere göstere bir hal oluyor ki öyle her yemeğe atlayan bir çocuk değil benimki. Kurabiye yoğurtmaktan kastım; ben hamuru yoğururken eline az bi parça veriyorum. Oynuyo onunla. Sonra tepsiye dizerken onunkini de kenara koyuyorum, mamamızı fırına koyalım diye anlatıyorum. Bu hamur açtırmak mı? Çok mutlu oluyor. Ama hep etrafımın bana dediği ay mutfağı çok kirletir.. Bu yüzden kirletmesine takılmayın, fırsat verin demiştim. Ama yanlış anlaşılmışım. Kırdıysam özür dilerim ama yanlış anlaşılmışım sanırım.

Bizim gozumuzde canlanan blender kullanma yada corba karistirmayla senin bahsettigin sey ayni diil galiba.. bana garip gelmisti acikcasi. Ama 'ayy bizimkiler yapiyo digerleri porselen bebek buyutsun' denince herkes de tepkisini gosterdi tabii ki.. sizin soyledikleriniz de araya kaynadi her bebek farkli dediginiz gibi. Mesleginiz ne bilmiyorum ama kimsenin sizinle alakali bi problemi yok bence. Umarim yutma problemini de cozersiniz

Son düzenleme:

Amin kirilma lutfen dalga gecmedi kimse

Diğer arkadaşınız size yazdığı msjın sonunda benim bebeğime porselen bebek yakıştırması yaptı. Ben size soru sordum ciddi olarak sizde ciddi cevap verdiniz konu kapandı.Ama başka sı dahil oldu olaya sizle alâkası yok.Lütfen alınmayın.

Yok onu hep yapiyoruz zaten beyefendi illa yemegini kendi karistirip yemekte israrci.firsati sonuna kadar Veriyoruz, vermesek de alir
Ama bir anda elinden atmayi da seviyor o yuzden ya plastik kap ya da kendim tutuyorum kriilacak bir seyse.hareketli biraz

wuhuuuuu kızlar biri gelse de bir laf söylese diye amma dolmuşsunuz her yazdığımın arkasındayım tek tek her yazdığınıza cvp veremicem ama porselen bebekten kasıt el bebek gül bebek yetiştirmek anlamında kullanılmıştır en azından hakaret anlamında değil ben çok dominant bir anneyim olabilir herkes aynı yetiştirecek diye bişey yok ama yazılanları yalanlayıcı konuşan arkadaş için kullandım ben onu gayette kullanabilir tek başına değil sonuçta annesi yanında ve eminim anneside sizler kadar biliyordur ne derece tehlike var sonuçta mutfağa atıyorum o pişirip bize sunum yapıyor dememiş kadın şimdi siz bunu böyle anladınız diye kadına yüklenirken iyi de ben porselen bebek büyütüyor diyince mi kabahat.. burda bir hakaret söz konusuysa eğer anneyi yalanlayan arkadaştan başlamalıydınız.. her bebek özel her anne kendi bebeğine özel ve kendi bebeği için en doğrusunu yapar bel altı vurulacak bir durum yok..

Bnm de anladığım blender ve çorba olayı farklıydı. hala aynı fikirde değilim de asıl tepki porselen bebek yakıştırması o da malesef senin yazdıkların üzerinden oldu. Kırılma yani ama hala fikrim eline blender-mikser verilmemesinden yana

O porselen lafını bırak artık bence.Milletin anneliğini sorgulamak sana düşmemiş sen kim oluyorsun da benim anneligimi sorguluyorsun.Koca kadın sın bedenine verdiğin çeki düzeni birazda karakterine ver.Milletin çoluğuna çocuğuna laf atma.

ben kimseye hakaret etmedim isterseniz sizde etmeyin yazdıklarımı düzgün algılayamamanız benim karaktersiz olduğum anlamına değil sizin algılama sorununuza işaret eder.. anladığım kadarıyla bir çoğunuz gelişimden rahatsız oldunuz açık ve net deseniz zaten girmem sizlerle aynı başlık altına.. bu başlıkta ki son yazışımdır iyi günler hepinize..

beni gaza getirdiniz hizimi alamadım al işte hali siliyom bu kara kışta iyimi blendir olayına açıklık getirilmesi iyi oldu yoksa yakın zamanda hastanelik olabilirdik. @kuzucuk87 asla amacım dalga geçmek değildi ama kafamda canlandirdigim blendir olayı çok tehlikeliydi. fırsat verin dedin diye sürekli yakaladığım yerde peşine kosaraktan bagladigim bezini belki kendi bağlar diye ümit etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…