2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynı biz oyuna çevirdi sıpa yürüyor babasına sarılıyor sonra hoop bana dönüyor bekliyoruz biz de sabırla

bır kac yere bakıyorum c.ertesi ucretsız deneme dersıne katılcaz sonra fıyat alacaz. hafta ici cok zaman geciremiyoruz o yuzden boyle bı oyun grubuna katılmak ıstıyoruz

Yaaa gözün aydın hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur inşallah kızın da epey büyümüş olur o zamana dek canını sıkma lütfen
günaydın herkese dun aksam yaptıgım test sonucu hamıle oldugumu ogrendım ıstıyorduk ama sonuc benı soka soktu kızımın yuzune bakamadım ona haksızlıkmı olacak napcam dıye butun gece uyumadım

günaydın herkese dun aksam yaptıgım test sonucu hamıle oldugumu ogrendım ıstıyorduk ama sonuc benı soka soktu kızımın yuzune bakamadım ona haksızlıkmı olacak napcam dıye butun gece uyumadım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Yaaa gözün aydın hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur inşallah kızın da epey büyümüş olur o zamana dek canını sıkma lütfen
kızım 22 aylık olacak aslında planlıydı ama yınede bı garıp oluyosun çalışıyorum ıkıncıde annem bakarken aradan cıksın sonra rahat edelım dedık aslında :) saglıklı olsunda bugun gıdecem dr bakalım

Bence en ideal zaman suan ve kızınada haksızlık olmuyor oyun arkadaşı oluyor. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah ve iki evladinada sağlıklı mutlu uzun ömürler nasıp etsin inşallah

çok sağol canım inşallah rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

bırde kızımı emzırıyorum devam etsem sorun olurmu her dr farklı gorus bildiriyor

Çok mantıklı da anne ne der bu işe bilemedim

Çok mantıklı da anne ne der bu işe bilemedim
annem daha erken kardesım var nısanlı dugunden sonra artık dıyodu dugun 2017 eylul gec olacaktı oda yarımgun calısma hakkından yararlanmak ıstıyorum 2 yasına gelene kadar 2 ayı gecene kadar soylemıycem kımseye duydugunda soka gırecek emınım

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

bırde kızımı emzırıyorum devam etsem sorun olurmu her dr farklı gorus bildiriyor
3 aydan sonra hem sizin için hem kızınız için ,hemde bebek için iyi değil bence.Hem siz çok güçsüz kalırsınız ,hem sütün kalitesi düşer hemde bebeğin vitamininden eksilebilir.Tabi eniyisini doktorlar bilir.

yavas yavas bıraktırsam ıyı olacak zaten hamılelıgım cok rahat gecmıyo kızımda ılk 4 ayda 4 kılo verdım hıc bırsey yemedım bakalım bunda nasıl olacak

Bizde düşünüyoruz ama oğluma kiyamiyorum 14 aylik memeye çok düşkün hayırlı olsun canım senin kızın 22 aylikmis

Bizde düşünüyoruz ama oğluma kiyamiyorum 14 aylik memeye çok düşkün hayırlı olsun canım senin kızın 22 aylikmis
benım kızımda 14 aylık dogum yaptıgımda 22 aylık olacak hala emıyor gunduz ısde oldugum ıcın akşam gıder gıtmez başlıyoruz sabaha kadar memedeyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…