Aynı biz oyuna çevirdi sıpa yürüyor babasına sarılıyor sonra hoop bana dönüyor bekliyoruz biz de sabırlaBende hep burdayım tasvıp etmedıgım seyler var ama polemıge dahıl olmak ıstemedım her cocuk farklı kıyaslama yada burda abartarak anlatmak doğru değil bazı anneler takıntılı olabılıyor. neyse benım kızım hala yurumuyor kısa kanepeler arası gıt gel yapıyo babasıyla karsılıklı gıt geller yapıyoruz ama bı cesaret edemedı yurumeye korkuyor varmı bızım gıbı tembeller
bır kac yere bakıyorum c.ertesi ucretsız deneme dersıne katılcaz sonra fıyat alacaz. hafta ici cok zaman geciremiyoruz o yuzden boyle bı oyun grubuna katılmak ıstıyoruzcanım ücret konusunda abartıya kaçarlarsa sakın kanma.. be anne bebek grubu buldum. hafta içi hergün bir le üç arası. uyku v yemek yok. sade e oyun. ve öğretmen de resim yaptırıyor. ilgileniyor. oyun oynuyor. ayda da 80 tl. ama be erzurumdyım. burd imkanlar çok güzel. kreş anaokulu ve diğer okullar açısından süper bir il.
günaydın herkese dun aksam yaptıgım test sonucu hamıle oldugumu ogrendım ıstıyorduk ama sonuc benı soka soktu kızımın yuzune bakamadım ona haksızlıkmı olacak napcam dıye butun gece uyumadım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.günaydın herkese dun aksam yaptıgım test sonucu hamıle oldugumu ogrendım ıstıyorduk ama sonuc benı soka soktu kızımın yuzune bakamadım ona haksızlıkmı olacak napcam dıye butun gece uyumadım
kızım 22 aylık olacak aslında planlıydı ama yınede bı garıp oluyosun çalışıyorum ıkıncıde annem bakarken aradan cıksın sonra rahat edelım dedık aslında :) saglıklı olsunda bugun gıdecem dr bakalımYaaagözün aydın hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur inşallah kızın da epey büyümüş olur o zamana dek canını sıkma lütfen
günaydın herkese dun aksam yaptıgım test sonucu hamıle oldugumu ogrendım ıstıyorduk ama sonuc benı soka soktu kızımın yuzune bakamadım ona haksızlıkmı olacak napcam dıye butun gece uyumadım
amın canım tesekkur ederım. birden fazla cocugu olan anneler dengeyı nasıl saglıycaz napcaz tecrubelerını anlatsınlar lutfenAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
çok sağol canım inşallah rabbım ısteyen herkese nasıp etsınBence en ideal zaman suan ve kızınada haksızlık olmuyor oyun arkadaşı oluyor. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah ve iki evladinada sağlıklı mutlu uzun ömürler nasıp etsin inşallah
kızım 22 aylık olacak aslında planlıydı ama yınede bı garıp oluyosun çalışıyorum ıkıncıde annem bakarken aradan cıksın sonra rahat edelım dedık aslında :) saglıklı olsunda bugun gıdecem dr bakalım
annem daha erken kardesım var nısanlı dugunden sonra artık dıyodu dugun 2017 eylul gec olacaktı oda yarımgun calısma hakkından yararlanmak ıstıyorum 2 yasına gelene kadar 2 ayı gecene kadar soylemıycem kımseye duydugunda soka gırecek emınımÇok mantıklı da anne ne der bu işe bilemedim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.annem daha erken kardesım var nısanlı dugunden sonra artık dıyodu dugun 2017 eylul gec olacaktı oda yarımgun calısma hakkından yararlanmak ıstıyorum 2 yasına gelene kadar 2 ayı gecene kadar soylemıycem kımseye duydugunda soka gırecek emınım
3 aydan sonra hem sizin için hem kızınız için ,hemde bebek için iyi değil bence.Hem siz çok güçsüz kalırsınız ,hem sütün kalitesi düşer hemde bebeğin vitamininden eksilebilir.Tabi eniyisini doktorlar bilir.bırde kızımı emzırıyorum devam etsem sorun olurmu her dr farklı gorus bildiriyor
yavas yavas bıraktırsam ıyı olacak zaten hamılelıgım cok rahat gecmıyo kızımda ılk 4 ayda 4 kılo verdım hıc bırsey yemedım bakalım bunda nasıl olacak3 aydan sonra hem sizin için hem kızınız için ,hemde bebek için iyi değil bence.Hem siz çok güçsüz kalırsınız ,hem sütün kalitesi düşer hemde bebeğin vitamininden eksilebilir.Tabi eniyisini doktorlar bilir.
Bizde düşünüyoruz ama oğluma kiyamiyorum 14 aylik memeye çok düşkün hayırlı olsun canım senin kızın 22 aylikmisgünaydın herkese dun aksam yaptıgım test sonucu hamıle oldugumu ogrendım ıstıyorduk ama sonuc benı soka soktu kızımın yuzune bakamadım ona haksızlıkmı olacak napcam dıye butun gece uyumadım
benım kızımda 14 aylık dogum yaptıgımda 22 aylık olacak hala emıyor gunduz ısde oldugum ıcın akşam gıder gıtmez başlıyoruz sabaha kadar memedeyızBizde düşünüyoruz ama oğluma kiyamiyorum 14 aylik memeye çok düşkün hayırlı olsun canım senin kızın 22 aylikmis
amin canım çok sağol rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inşallah@GAD2015 bebisin hayırlı olsun Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?