2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hades haset maset ayıp ya Vallah ayıp tek derdınız laf sokmak tartısma polemık ayıp okadar komıkkı vallah komedı çocukça muhabbetler neyse nokta.tanımadıgınız ınsanlara hakaret kotu demeler öfffff ığğğğ mıdem bulanıyo böle muhabbetlerden

güzel anneler. size bir sorum var.aranızda bebeğini kreşlerin saa t lik oyun gruplarına gönderen var mı.. ben yaşıtlarıyla haşır neşir olmasını istiyorum günde bir kaç saat de olsa. babası ve abileri akşam 5 te ev geliyorlar ve kızım 7 de gece uykusuna yatıyor. bu yüzden evde tek vakit geçirdiği kişi benim. biraz başka insnlarla iç içe olması lazım. bazen çok yabani dvranıyor. eğer aranızda gönderen varsa bana yardımcı olabilir mi

Slm millet, dünden beri birden bi hareketlenme olmuş, yetmemiş bir de küçük tartışmalar olmuş bence yapmayalım gerek yok arkadaşlar, burda amaç çocuklarımız hakkında sohbet, onları asla kıyaslayamayız. Bizler hepimiz nasıl farklıysak, onlar da farklı:)
Öpüyorum sizleri

Çok iyi fikir. geçenlerde bende araştırdım çok güzel etkinlikler var bizimkilere göre ama bize yakın bu yerde bulamadım istanbul da bu tane bulmuştum keşke istanbul da olsaydık

Canım ben mardinde yaşıyorum. Burda imkanlar kısıtlı. Kreş düşündük ama onların oyun grupları yokmuş. Burda yalnızca bir tane avm var. Orada çocuklar için oyun alanı var. Yerler yumuşak, tırmanacakları, asılacakları vs aktiviteler var. Benim kız henüz yürümüyor. Biraz kendini toparlayınca mecburen oraya götürecem. Kötü yanı her yaş grubundan çocuğun aynı alanda olması. Düşünürsen sen de avm vs inceleyebilirsin.

Birkaç gün internetim yokt . Neler olmuş neler. Benim kız alerjiden olsa gerek birçok açıdan geriden geliyor. Ben bunu geç hareketlenmesine bağlıyorum. Mesela anca 9 aylıkken dönebildi. Geç emekledi, henüz yürüme yok. Ne kadar hareket o kadar keşif sanırım. Ama çok da önemli değil . Varsın geç ööğrensin. Varsın başarısız olsun, varsın okumayı yazmayı geç öğrensin ama mutlu bir çocukluğu olsun. Sevgi dolu ve sağlıklı büyüsün ve iyi bir birey olsun . Zaten okullar çocukları yarış atına çevirmişler. Ben en azından kkendi adıma bunu kendi çocuğuma yapmak istemiyorum. Mesela eğitim başarısı 195 ülke arasından 193 üncü olan türkiyede kızım başarısız olsa da olur. Zekasını kullanmayı bilsin yeter. Diğer çocukların başarısı umrumda olmaz. Kendilerini hazır hissettiklerinde her şeyi yapacaklar zaten

Can'ım nasılsın? Tesadüfen bi yerde hamile olduğunu gördüm , maşallah ,
Yi cesaret etmişsin, Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş

Herkes bir anda geldi, bir anda kavga etti ve gitti.. lütfen buraya kavga etmeye değil, konuşmaya, paylaşım yapmaya gelelim arkadaşlar. Kıyas sayfası değil burası. Her birimiz nasıl birbirimizden farklıysak, bebeklerimiz de farklı, unutmayalım. Sizleri seviyorum,...

Bende hep burdayım tasvıp etmedıgım seyler var ama polemıge dahıl olmak ıstemedım her cocuk farklı kıyaslama yada burda abartarak anlatmak doğru değil bazı anneler takıntılı olabılıyor. neyse benım kızım hala yurumuyor kısa kanepeler arası gıt gel yapıyo babasıyla karsılıklı gıt geller yapıyoruz ama bı cesaret edemedı yurumeye korkuyor varmı bızım gıbı tembeller

ben ankaradayım burda özel bir kreşte anne bebek grubu acılacakmıs 1 ay her cumartesı 2 saat 9-18 ay bebeklere eglencelı ve değişik olacaını düşünüyorum katılsammı napsam

Benim oğlumda yürümüyor henüz Pek bi gayreti de yok emekleyerek cok daha hızlı isini görüyor Elbette yürüyecekler hayatları boyunca emekleyecek değiller Çatlak sesleri duymuyorum bile

ben ankaradayım burda özel bir kreşte anne bebek grubu acılacakmıs 1 ay her cumartesı 2 saat 9-18 ay bebeklere eglencelı ve değişik olacaını düşünüyorum katılsammı napsam
Öyle bi imkanın varsa, bence çok güzel olur Can'ım.

Var tabi olmaz mı.kizimda korkuyor.yurumuyor hâlâ

İncekte yerleri daha belli değilmiş ucretı haber verecekler bilgi veririm ozaman ankaradaydınız galıba dimi
canım ücret konusunda abartıya kaçarlarsa sakın kanma.. be anne bebek grubu buldum. hafta içi hergün bir le üç arası. uyku v yemek yok. sade e oyun. ve öğretmen de resim yaptırıyor. ilgileniyor. oyun oynuyor. ayda da 80 tl. ama be erzurumdyım. burd imkanlar çok güzel. kreş anaokulu ve diğer okullar açısından süper bir il.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…