güzel anneler. size bir sorum var.aranızda bebeğini kreşlerin saa t lik oyun gruplarına gönderen var mı.. ben yaşıtlarıyla haşır neşir olmasını istiyorum günde bir kaç saat de olsa. babası ve abileri akşam 5 te ev geliyorlar ve kızım 7 de gece uykusuna yatıyor. bu yüzden evde tek vakit geçirdiği kişi benim. biraz başka insnlarla iç içe olması lazım. bazen çok yabani dvranıyor. eğer aranızda gönderen varsa bana yardımcı olabilir mi
Canım ben mardinde yaşıyorum. Burda imkanlar kısıtlı. Kreş düşündük ama onların oyun grupları yokmuş. Burda yalnızca bir tane avm var. Orada çocuklar için oyun alanı var. Yerler yumuşak, tırmanacakları, asılacakları vs aktiviteler var. Benim kız henüz yürümüyor. Biraz kendini toparlayınca mecburen oraya götürecem. Kötü yanı her yaş grubundan çocuğun aynı alanda olması. Düşünürsen sen de avm vs inceleyebilirsin.güzel anneler. size bir sorum var.aranızda bebeğini kreşlerin saa t lik oyun gruplarına gönderen var mı.. ben yaşıtlarıyla haşır neşir olmasını istiyorum günde bir kaç saat de olsa. babası ve abileri akşam 5 te ev geliyorlar ve kızım 7 de gece uykusuna yatıyor. bu yüzden evde tek vakit geçirdiği kişi benim. biraz başka insnlarla iç içe olması lazım. bazen çok yabani dvranıyor. eğer aranızda gönderen varsa bana yardımcı olabilir mi
Can'ım nasılsın? Tesadüfen bi yerde hamile olduğunu gördüm , maşallah ,slm kızlar.. uzun süredir yoktum.. umarım herkes ve bebişler iyidir..size bi sorum olck fikirlerinz yada tecrübeniz varsa paylaşırmsnz..
3 aydır bebeğim sütten kesilmiş durumda. emmedi zaten hiç.hep sağdım.6.aydan sonra hem ben pes ettim hem sütüm azaldı.bikaç gündür bukonuyu fazlasıyla takmş durumdaydm. galactago damla aldım onu kullanmaya başladım ve 2 gündür 3 saatte bi göguslerimi sağıyorum düzenli olarak. amacım sütümü tekrar getirtmek. ilk gün hiçbişey cıkmadı. bugun ise bi sağımda 50 cc sağdım. sizce mümkün mü bu? tekrar emzirmeye dönebilirmiyim..fikir verin lütfen
Benim oğlumda yürümüyor henüzBende hep burdayım tasvıp etmedıgım seyler var ama polemıge dahıl olmak ıstemedım her cocuk farklı kıyaslama yada burda abartarak anlatmak doğru değil bazı anneler takıntılı olabılıyor. neyse benım kızım hala yurumuyor kısa kanepeler arası gıt gel yapıyo babasıyla karsılıklı gıt geller yapıyoruz ama bı cesaret edemedı yurumeye korkuyor varmı bızım gıbı tembeller
Öyle bi imkanın varsa, bence çok güzel olur Can'ım.ben ankaradayım burda özel bir kreşte anne bebek grubu acılacakmıs 1 ay her cumartesı 2 saat 9-18 ay bebeklere eglencelı ve değişik olacaını düşünüyorum katılsammı napsam
bılgılerımı bıraktım haber verecekler maddı zorlamazsa ınsallah gidecemÖyle bi imkanın varsa, bence çok güzel olur Can'ım.
ben ankaradayım burda özel bir kreşte anne bebek grubu acılacakmıs 1 ay her cumartesı 2 saat 9-18 ay bebeklere eglencelı ve değişik olacaını düşünüyorum katılsammı napsam
İncekte yerleri daha belli değilmiş ucretı haber verecekler bilgi veririm ozaman ankaradaydınız galıba dimiAnkara neresi ücret ne kadar canim
Var tabi olmaz mı.kizimda korkuyor.yurumuyor hâlâBende hep burdayım tasvıp etmedıgım seyler var ama polemıge dahıl olmak ıstemedım her cocuk farklı kıyaslama yada burda abartarak anlatmak doğru değil bazı anneler takıntılı olabılıyor. neyse benım kızım hala yurumuyor kısa kanepeler arası gıt gel yapıyo babasıyla karsılıklı gıt geller yapıyoruz ama bı cesaret edemedı yurumeye korkuyor varmı bızım gıbı tembeller
İncekte yerleri daha belli değilmiş ucretı haber verecekler bilgi veririm ozaman ankaradaydınız galıba dimi
canım ücret konusunda abartıya kaçarlarsa sakın kanma.. be anne bebek grubu buldum. hafta içi hergün bir le üç arası. uyku v yemek yok. sade e oyun. ve öğretmen de resim yaptırıyor. ilgileniyor. oyun oynuyor. ayda da 80 tl. ama be erzurumdyım. burd imkanlar çok güzel. kreş anaokulu ve diğer okullar açısından süper bir il.İncekte yerleri daha belli değilmiş ucretı haber verecekler bilgi veririm ozaman ankaradaydınız galıba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?