2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

benım kızımda 14 aylık dogum yaptıgımda 22 aylık olacak hala emıyor gunduz ısde oldugum ıcın akşam gıder gıtmez başlıyoruz sabaha kadar memedeyız
Hıı şuan 14 aylık canım facebook da emziren anneler grubu varmış bir baksana doğuma kadar emziriyorlarmis sana fikir olur

benım kızımda 14 aylık dogum yaptıgımda 22 aylık olacak hala emıyor gunduz ısde oldugum ıcın akşam gıder gıtmez başlıyoruz sabaha kadar memedeyız
Canımmmm, Yen'i gördüm:) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , ve bol bol güç versin inş

Hıı şuan 14 aylık canım facebook da emziren anneler grubu varmış bir baksana doğuma kadar emziriyorlarmis sana fikir olur

Tandem nursing diye de geçiyor 2 farklı yaştaki bebeklerin aynı anda emzirilmesi. Sanılanın aksine riskli bi gebelik değilse emzirmenin emen bebeğe de, anneye de, doğacak bebeğe de zararı yokmuş tıbben. Yabancı forumlarda daha çok bilgi var bu konuda.

GAD2015 canım hayırlı olsun inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin. Tabi 2 çoukla allah kolaylık versin... yeterince beslenirsen, vitamin falan fazlaca alırsan emzirebilirsin diye biliyorum ama tabi çocuğunu toplam 3 ay emzirebilmiş biri olarak yeterince beslenmenin ne kadar olduğunu bilemiyorum. Bnm sütüm kesilmişti ayrıca dr unun ne söylediği önemli. İlk hamilelik gibi kilo falan verirsen zaten olmaz

tesekkur ederım kızım da ınadına memeye dustu keske kendısı bıraksada vıcdanım rahat olsa. iş ev mısafır derken kendımı cok yorgun hıssedıyorum benım hamılelıklerım cok zor gecıyo bulantıdan yıyemıyorum ılk gebelıkde ılk 4 ayda 48 kıloya dusmustum

Can'ım allahım kolaylık versin. Dr a danıştın mı emzirme konusunu?

gunaydınlar dun kontrole gıttım hocaya emzırmeyı sordum hıc sıkıntı olmaz emzırmeye devam et dedı ne cok mutluyum ıkıncıyı dusunen anneler emzırmede sıkıntı yok
Ayyy çok sevindim canım senin adına bende düşünüyorum ikinciyi yaşimdan dolayı benim oğlum tüp bebek ile oldu ikinci inş kendiliğinden olur.tüp bebek ile yine olursa emzirecem sanırım o zaman riskli oluyor

tup bebek sonrası kendılıgınden olan çok duytdum ınsallah sızınde oyle olur

buralar yıne boş kaldı hanımlar nasılsıız bebışler nasıl bızım 4 dişimiz var yenıler gelıyor bırde yavastan yuruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…