Hıı şuan 14 aylık canım facebook da emziren anneler grubu varmış bir baksana doğuma kadar emziriyorlarmis sana fikir olurbenım kızımda 14 aylık dogum yaptıgımda 22 aylık olacak hala emıyor gunduz ısde oldugum ıcın akşam gıder gıtmez başlıyoruz sabaha kadar memedeyız
Aman allahım daha neler duyacaz
5 yaş nedir yaaAman allahım daha neler duyacaz
Canımmmm, Yen'i gördüm:) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , ve bol bol güç versin inşbenım kızımda 14 aylık dogum yaptıgımda 22 aylık olacak hala emıyor gunduz ısde oldugum ıcın akşam gıder gıtmez başlıyoruz sabaha kadar memedeyız
amınn allah razı olsun guce cok ıhtıyacım varCanımmmm, Yen'i gördüm:) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , ve bol bol güç versin inş
Hıı şuan 14 aylık canım facebook da emziren anneler grubu varmış bir baksana doğuma kadar emziriyorlarmis sana fikir olur
Bilmiyorum ki cok kucuk, korkmuştur zatenAngiedare kız niye kim yaptığını söylemedi allahım yaaa ne korkunç bişey nasıl dayanmis
tesekkur ederım kızım da ınadına memeye dustu keske kendısı bıraksada vıcdanım rahat olsa. iş ev mısafır derken kendımı cok yorgun hıssedıyorum benım hamılelıklerım cok zor gecıyo bulantıdan yıyemıyorum ılk gebelıkde ılk 4 ayda 48 kıloya dusmustumGAD2015 canım hayırlı olsun inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin. Tabi 2 çoukla allah kolaylık versin... yeterince beslenirsen, vitamin falan fazlaca alırsan emzirebilirsin diye biliyorum ama tabi çocuğunu toplam 3 ay emzirebilmiş biri olarak yeterince beslenmenin ne kadar olduğunu bilemiyorum. Bnm sütüm kesilmişti ayrıca dr unun ne söylediği önemli. İlk hamilelik gibi kilo falan verirsen zaten olmaz
Can'ım allahım kolaylık versin. Dr a danıştın mı emzirme konusunu?tesekkur ederım kızım da ınadına memeye dustu keske kendısı bıraksada vıcdanım rahat olsa. iş ev mısafır derken kendımı cok yorgun hıssedıyorum benım hamılelıklerım cok zor gecıyo bulantıdan yıyemıyorum ılk gebelıkde ılk 4 ayda 48 kıloya dusmustum
yarın gıdecem dr kontrolune soracam suanda sorunsuz gıbı ama benınm enerjım dusuk belkı destekleyıcı vıtamın verırCan'ım allahım kolaylık versin. Dr a danıştın mı emzirme konusunu?
Ayyy çok sevindim canım senin adına bende düşünüyorum ikinciyi yaşimdan dolayı benim oğlum tüp bebek ile oldu ikinci inş kendiliğinden olur.tüp bebek ile yine olursa emzirecem sanırım o zaman riskli oluyorgunaydınlar dun kontrole gıttım hocaya emzırmeyı sordum hıc sıkıntı olmaz emzırmeye devam et dedı ne cok mutluyum ıkıncıyı dusunen anneler emzırmede sıkıntı yok
tup bebek sonrası kendılıgınden olan çok duytdum ınsallah sızınde oyle olurAyyy çok sevindim canım senin adına bende düşünüyorum ikinciyi yaşimdan dolayı benim oğlum tüp bebek ile oldu ikinci inş kendiliğinden olur.tüp bebek ile yine olursa emzirecem sanırım o zaman riskli oluyor
Bende çok duydum hayırlısı bakalımtup bebek sonrası kendılıgınden olan çok duytdum ınsallah sızınde oyle olur
buralar yıne boş kaldı hanımlar nasılsıız bebışler nasıl bızım 4 dişimiz var yenıler gelıyor bırde yavastan yuruyoruz
Maşallah kuzucuğa:) bizim 12 diş çıktı.buralar yıne boş kaldı hanımlar nasılsıız bebışler nasıl bızım 4 dişimiz var yenıler gelıyor bırde yavastan yuruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?