2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizim de 5. gelecek galiba salyalar artmaya basladi
bana gelişimi yavaş diyorlar sınırlerım bozuluyor yenı yenı yuruyor dişleri gec cıktı ve gec cıkmaya devam edıyor. mıllet baskasının cocugunda sorun aramaya bayılıyor.

bana gelişimi yavaş diyorlar sınırlerım bozuluyor yenı yenı yuruyor dişleri gec cıktı ve gec cıkmaya devam edıyor. mıllet baskasının cocugunda sorun aramaya bayılıyor.
Can'ım etraftakilere bakma, her çocuk bir değildir ki sonuçta.

O diyenlere de ki hangi fakülteden mezunsunuz asıl sizin gelişimde sorun var siz büyüdükçe beyniniz küçüldü insanı zorla delirtiyolar yaa. hiç kafanı takma o söylentilere tamamen kendi egolarini tatmin etmek için diyorlar yada içten içe sizi kıskanıyorlar

eltım gorusmuyorum etraftan saldırıyor kendısı akraba evlılıgı cocugu rahatsız ılk dusuk yaptıgımdada sorun kımde dıye okadar arastırdı sımdı kızımda sorun arıyor evlat zor ımtıhan bılıyor ama yeterkı bırsey yakalsın sessızlıgımı korumaya devam edıyorum duymamazlıktan gelıyorum suanda

Merhaba anneler, nazyayı bilen bilir. Kendisi alerjik bir kuzudur. Muzu az verdiğimde tepki göstermiyor. Cevize de artık tepki göstermiyor. Çok şükür yumurtaya da başladık. Yumurtaya başta biraz tepki gösterdi ama alıştı sanırım. Diğer gıdalara alerjisi devam ediyor. Özellikle süt bitsin istiyorum ama süt alerjisi tam gaz devam ediyor. Yoğurt ve peyniri ondan saklıyorum. 7 tane dişi var. İki haftadır yürüyor. Dün anne demeye başladı. Alerjik astıma çevirmemesi için koruyucu ilaç kullanıyoruz. Önceden kendi kendine uyuyordu, son zamanlarda uykuya geçişte baya problen yaşıyoruz. Salıncakta sallıyorum, önce bir posta ağlıyor, sonra uyuyor. Refakatçi raporu almıştım. Aralık ortasında bitecek. Alerjisi devam ettiği için doktordan bbir rapor daha isteyecem. Vermezse mecbur bakıcıya verecem. Alerjisi bitmeden kreş olayını düşünemem. Eşimin iş arkadaşının eşi ben çocuğuna bakarım dedi. Başta sıcak baktım. Kızımdan 9 ay büyük bir oğlu var, beraber oynarlar diye düşündüm. Oğlu da kızıma zarar vermiyordu ama haftasonu beraber kahvaltıya gittik . oğlu birkaç defa kızımı itip düşürdü. Annesi kızımla ilgilenirse kıskanıp daha çok zarar verirse diye düşünmeden edemedim. Of off bu işler çok zor.

maşallah canım inşallah yavaş yavaş butun alerjısı gececek aslında beraber buyumelerı ıyı ama annenın ıkısıne karşı tutumu çok onemlı gozunun onunden ayırmaması gerek nazyanın yanında kendı cocuguna sut urunlerı verırmı

İnşallah canım. Kızımla sürekli oyunlar oynadığım için bireysellikten ziyade beraber oynamayı seviyor. O yüzden çocukları çok seviyor. Beraber oynamaları iyi olur diye düşündüm. Bakacak kişi de anne sonuçta. Tarafsız kalabilir mi bilmiyorum. Mesela bir oyıncağı paylaşamazlarsa ikisini de incitmeden hakkından gelebilir mi acaba? Kızım sürekli ikinci planda kalırsa çok üzülür. Sadece süt değil, birçok şeye alerjisi var. Dikkat ederim diyor.

kendi evinde mi bakacak senın evındemı? işe başlamadan önce izleyıcı olarak bır kaç gunu beraber geçirin anne olarak tutumuna bakın bence yada annenız gelıp bıraz beraber baksınlar .

kendi evinde mi bakacak senın evındemı? işe başlamadan önce izleyıcı olarak bır kaç gunu beraber geçirin anne olarak tutumuna bakın bence yada annenız gelıp bıraz beraber baksınlar .
Kendi evinde bakacak. Zaten görüştüğümüz insanlar. İlk bir hafta ben de onunla gideceğim. Hem onların evine alışsın hem de bakacak kişinin tavırlarını takip ederim.

Can'ım alerjilerinin azalmasına çok sevindim nazya nun:) bakıcı işine gelince ben olsam, yaşları yakın olduğundan vermezdim açıkçası,, çünkü onun bebeği de küçük ve yeterince nazya yıla vakit geçiremez gibi geliyor. Tabi bu benim fikrim Can'ım, benim kızımda 2 Aydır bakıcıda. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı inş.

Bunlar çok güzel haberler inşallah süt alerjiside biter. iş konusunda da nazya için en iyisi olur inşallah

İnşallah canım. İlgi yarıya bölünecek. O konuda haklısın ama kimse bakıcılık yapmak istemiyor. Bakıcı bulma işi çok sıkıntılı. Yine de bakınmaya devam edecem.

Bu arada bakıcıdan sonra senin kızın tavırlarında değişiklik oldu mu? Benimki bana çok düşkün. Lavaboya gittiğimde bile ağlıyor.

Bütün iyi gelişmelere çok sevindim canım.Ceviz ve Yumurta yemesi süper.Allah koştuğunuda göstersin inşallah.

Bu arada bakıcıdan sonra senin kızın tavırlarında değişiklik oldu mu? Benimki bana çok düşkün. Lavaboya gittiğimde bile ağlıyor.
Can'ım çok bi değişiklik olmadı, sadece özlediğinden eve gelince biraz daha fazla dibimden ayrılmak istemiyor:)

Kızlar günaydın benim oğlumun ateşi yok ateş ölçer den bakıyorum ama vücudu çok sıcak iki gündür normalmi acaba

Koltuk altı olcermi ellerim soğuk olduğundan bana da hep sıcak geliyor oglun
Hayır kulak ölçer canım azı diş çıkarıyor kaç gündür vücudu ensesi falan çok sıcak ateşini ölcuyorum normal kafayı yicen sabaha kadar mız mız meme ağzından hiç çıksın istemiyor eli hep ağzında iştahta hiç yok elleride soğuk kansizmi acaba bilmiyorum dr.götürecem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…