2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım geçmiş olsun azı disi bizi de çok zorluyor köpek dislerinde napicaz yaa keşke ağrısız acısız cikarabilseler

bizde azı diş çıkarıyoruz kaka sayımız arttı ve grıp oldu ıkıgundur gecelerı sureklı ağlıyor. biran önce çıksınlar masaj yapıyoruz diş etine

Kızlar nabersiniz :)Ufaklık büyüdü. İşler 3 katına çıktı :) Herkes umarım iyidir. Diş çıkaran arkadaşlarım, doktorumuz bize diş çıkarken hafif bir ateş olur,Diş yüksek ateş yapmaz dedi. Ateş varsa enfeksiyon riskini göz önünde bulundurun. Herkese geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel biter :)

Arkadaslar merhaba, gelinimiz 28 haftalik hamile erkek bebegimiz olacak allah nasip ederse. Bebeğin gelişimi normal fakat bebegin başı 32 hft lik görünüyor yani baş çevresi 4 hafta önde gidiyor. detayli ultrasyona girdi fakat bir sorun görünmesi dr arastirma hastanesine yonlendirdi her ihtimale karşı gelecek hft oraya gidecekler. sizden ricam başına böyle birsey gelen varmi varsa fikirlerini paylasirsa sevinirim.

Hic kimsenin bilgisi yok sanirim

Hic kimsenin bilgisi yok sanirim
merhaba benım arkadaşımda vardı ama aılesel genetık olabılır kafası buyuk olan varsa dedı dogum sezeryan oldu ve suanda gayet sağlıklı hiç sıkıntısı yok. ılerleyen haftalarda dengelıyor. bir iki haftaya düşer o buyukluk

Ins.canım Kardeşimde iri bir bebekmiş kafası da biraz büyüktü diyor annem..cuma günü gidecekler inş bir sıkıntı çıkmaz canım

Fulya geçmiş olsun.benim bilgimde yok malesef.internete hic giremiyorum ne yazıkki işler çok yoğun evde öyle.bizim 16 disimiz oldu.köpeklerin hepsi çıktı.artik yurumeyede başladık.yeni 15 aylık olduk.süt alerjiniz devam ediyor ne yazıkki

Can'ım mrb, maşallah diş de hızlıymışsınız, bizim de 13 hala.

Çıkmaz inşallah canım ben bu ultrason ölçümlerine güvenmiyorum çünkü 36 haftalikken cihangire 3.100 gr dediler 40 haftada dogurdum 2.700 du pek tutmuyor yani takmasin kafasını onlara inşallah sağlıklı bi bebistir
Ins.canım Kardeşimde iri bir bebekmiş kafası da biraz büyüktü diyor annem..cuma günü gidecekler inş bir sıkıntı çıkmaz canım

Ayy inşallah alerjisi düzelir yaaa

Kızlar çocuklarınız için en yararlı bulduğunuz oyuncak ne ve en çok zaman geçirdikleri oyuncak ne? oyuncak arayisindayim da

Kızlar çocuklarınız için en yararlı bulduğunuz oyuncak ne ve en çok zaman geçirdikleri oyuncak ne? oyuncak arayisindayim da
şuanda kızımın en çok zaman gecırdığı oyuncak Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Kız Kardeşi onunla gezıyor ve şarkı soyluyor. bırde atımız var ona bınıyor ınıyor. boyama kıtabı ve ona ozel kalem aldık onunla oyalanıyor. diğer tum oyuncakları kaldırdık. bunlardan sıkılınca eskı oyuncakları ıle yer değiştircez özlemiş oluyor

Kızım oyuncakları sevdiği için ben biraz fazla aldım. Bunu önerebilirim. Oyuncaklarının çok olmasına rağmen günde en az bir defa bununla oynuyor.

Teşekkür ederim canım. Hayır zıplamıyor. En üst kattaki delikten topları atınca alttaki katlarda birer tur dönüp en alt kattan çıkıyorlar. Her katta bir delik var.

Oturup ağlayasım var. Haftaya işe başlıyorum, kızıma bakıcı bulamadım. Kimse evime gelmeyi kabul etmiyor. Kızım bu kadar hassasken her gün sıcak yatağından nasıl çıkarırım. Astım için koruyucu ilaç kullanıyoruz. Gıda alerjisi devam ediyor. Evdeki her şeyi özel. N zaman neye tepki göstereceği belli olmuyor.

Eşimle benim ortak arkadaşımız var. Benim üniversiteden sınıf arkadaşım. Eşimle bizi tanıştıran da o. Ataması yapılmadığı için şu an boşta. Eşim acaba gelip kızımızla ilgilenmez mi acaba diye düşünüp onu aradı. Eşimle resmen kırıcı konuştu. Benden bakıcılık yapmamı mı istiyorsunuz, ne kadar salakça falan dedi. Halbuki biz birbirimize yardım ederiz diye düşündük. Biz zor dırumdayız, çocuğumuzla ilgilenecek birini bulamıyoruz, o zor durumda iş bulamıyor. İki taraf da birbirine yardım etmiş olur diye düşündük. Nedense bakıcılık mesleğini kendi gözünde düşürdü ve bizim de onu düşürdüğümüzü sandı. Oysaki çalışan anneler için ne kadar kutsal bir meslektir bilseler. Ben öğretmenim, benimki de bir tür bakıcılık. O an sınıftaki öğrencilerin her şeyinden sorumluyum. İhtiyaçları değişiyor sadece. Ben mi yanlış düşünüyorum. Ben evimde bekar ve boşta olsam bir arkadaşımın bu konuda bana ihtiyacı olsa o işi yapamasam bile arkadaşlık hatrına kırıcı konuşmam. Yapamıyorsam yapamıyorum derim. Allah aşkına deyiverin hele çaresizlikten biz mi yanlış düşünüyoruz? Bu arkadaş benden özür bekliyor. Özür dilemem gereken bir durum var mı? Sizin bekar ve müsait olduğunuzu düşünün. Arkadaşınız bu konuda yardım isteseydi tepkiniz ne olurdu?

Canım yaa nazya için inşallah yarın işinin ehli iyi kalpli bi kadın bulursunuz. ben kesinlikle yardımcı olurdum arkadaşın hiç vicdani yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…