Kızlar 2 gündür çok kotuyum moralim bozuk burda eşi polis olan vardı değilmi ?
Ne uğruna bu kadar cana kiydilar ne uğruna o kadar çocuğu yetim bıraktılar ne uğruna o kadar ananın cigerini yaktılar. Bizde anneyiz düşünüyorum eşime ekmek al gelirken diyorum da ya bi gün offf Rabbim o saldirida vefat edenlere sehitlik mertebesi versin inşallah sorumlularinida ıslah etmesin kahhar ismi hurmetine kahretsin amin.
anladım canım hâlâ tedavi oluyor bakalım gelinimiz şekeri normal çıkmıştı ama dr.4 gün sürekli ölç demiş cuma tekrar gidecekler hayirlisi bakalım..maşallah 16 diş çıkarmış bizim 10 dişimiz var tanede yolda bakalım 2 5 aydır yürüyoruz maşallah 5 dk durmuyor inş süt alerjiside geçer canımFulya geçmiş olsun.benim bilgimde yok malesef.internete hic giremiyorum ne yazıkki işler çok yoğun evde öyle.bizim 16 disimiz oldu.köpeklerin hepsi çıktı.artik yurumeyede başladık.yeni 15 aylık olduk.süt alerjiniz devam ediyor ne yazıkki
anladım canım hâlâ tedavi oluyor bakalım gelinimiz şekeri normal çıkmıştı ama dr.4 gün sürekli ölç demiş cuma tekrar gidecekler hayirlisi bakalım..maşallah 16 diş çıkarmış bizim 10 dişimiz var tanede yolda bakalım 2 5 aydır yürüyoruz maşallah 5 dk durmuyor inş süt alerjiside geçer canım
Can'ım hastalık ve diş birleştiği için olmuştur muhtemelenArkadaşlar yardım!!! Benim saat 10 da ağlamadan mızırdamadan uykuya gidip yatan kızım gitti!!! Gece 12-1e kadar oturan ve yatmamak için kıyametleri koparan ki neredeyse 1-2 saat avazı çıktığı kadar ağlıyor bir çocuk geldi. Bu arada bu ağlama nezleyle birlikte başladı. Bir de köpek dişlerimizin üstleri geldi. Altları da gelmek üzere!!! Önerisi, fikri vs... olan lütfen paylaşımda bulunsun. Ağlaması öyle böyle değil. Acaba 2 yaş sendromu mu başladı diyorum????
Arkadaşlar yardım!!! Benim saat 10 da ağlamadan mızırdamadan uykuya gidip yatan kızım gitti!!! Gece 12-1e kadar oturan ve yatmamak için kıyametleri koparan ki neredeyse 1-2 saat avazı çıktığı kadar ağlıyor bir çocuk geldi. Bu arada bu ağlama nezleyle birlikte başladı. Bir de köpek dişlerimizin üstleri geldi. Altları da gelmek üzere!!! Önerisi, fikri vs... olan lütfen paylaşımda bulunsun. Ağlaması öyle böyle değil. Acaba 2 yaş sendromu mu başladı diyorum????
Ay canım maşallah, cesaretini alkışlıyorum, Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşMerhaba kızlar nasılsınız biz 23ünde 15 aylık olucaz birde kısmetse martta abla olacaz :) kızım için endişeleniyorum ama ablamla benim aramda 1.5 yaş biz büyüdük hemde yokluk içinde... kızım öyle değil çok şükür her imkanımız var. Allah sağlık versin de gerisini hallederim dimi kızlar. Bizimki baya dilli bir bebek, çevremdeki yaşıtlarına göre de erken yürüdü. Sizinkiler ne alemde kızlar? Hangi oyunları oynuyorsunuz günü nasıl geçiyor bebişlerinizin, uyku düzeniniz nasıl? Örneğin kızım hala daha günde 2 defa uyuyor sabah 7 buçuk-8 kalkıyoruz. 10 buçuk 11 gibi uyuyoruz. Sonra 12 gibi uyanır... öğlen 3 - 4 gibi yine uyur. 5ten öncede uyanır. Akşamda 9-9 buçuk uyuyoruz. Hmmm dişlerimizde 6 tane şu an. Burada 16 dişi çıkan gördüm inanamadım bizim ilk dişimiz geç çıktı zaten halada geç çıkartıyor sanırım
Bence uykusu normal Can'ım, 3 öğün de gayet iyi. Benim kız da çok meme düşkünü:)Biz uzun zamandir tek uyku uyuyoruz 8.30 gibi uyanir 12.30 uyur 2 saat aksamda 9_10 yatis genelde boyle sizce az mi uyuyoruz?? Asiri yaramaz ve cok hareketli hala cok zayifiz. 10 disimiz var. Tam meme bagimlisi olduk gunde 3 ogunyiyor arada meyve ve surekl meme. Almiyor benim kizim kilo 3 ogun az mi bilmiyorum fazlasini kabul etmiyor
Nazyam merhaba nasılsın? İşe başladın mı, bakıcı bulabildin mi? Allah acil şifalar versin inşallah kuzucuğa...Oturup ağlayasım var. Haftaya işe başlıyorum, kızıma bakıcı bulamadım. Kimse evime gelmeyi kabul etmiyor. Kızım bu kadar hassasken her gün sıcak yatağından nasıl çıkarırım. Astım için koruyucu ilaç kullanıyoruz. Gıda alerjisi devam ediyor. Evdeki her şeyi özel. N zaman neye tepki göstereceği belli olmuyor.
Evet ben de hemen her gün bakıyorum , ama kimsecikler yokburalar çok sessız kımsecıkler uğramıyor.
Evet ben de hemen her gün bakıyorum , ama kimsecikler yoknasılsınız?
Kızım 17 aylık oldu. 15 dişi oldu. Pıtır pıtır hiç yerinde durmuyor maşallah:)
benım kızımda 16 aylık oluyor 6 dişimiz var azılar çıkıyor çok zorlanıyoruz. hamıleyım cok zor geçiyor bulantılarımdan dolayı ama çok şükür bugunumuze hayırlısı sağlıklı evlatlarımız var.Evet ben de hemen her gün bakıyorum , ama kimsecikler yoknasılsınız?
Kızım 17 aylık oldu. 15 dişi oldu. Pıtır pıtır hiç yerinde durmuyor maşallah:)
Allah sana iki kat güç versin inş canımbenım kızımda 16 aylık oluyor 6 dişimiz var azılar çıkıyor çok zorlanıyoruz. hamıleyım cok zor geçiyor bulantılarımdan dolayı ama çok şükür bugunumuze hayırlısı sağlıklı evlatlarımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?