2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar 2 gündür çok kotuyum moralim bozuk burda eşi polis olan vardı değilmi ?
Ne uğruna bu kadar cana kiydilar ne uğruna o kadar çocuğu yetim bıraktılar ne uğruna o kadar ananın cigerini yaktılar. Bizde anneyiz düşünüyorum eşime ekmek al gelirken diyorum da ya bi gün offf Rabbim o saldirida vefat edenlere sehitlik mertebesi versin inşallah sorumlularinida ıslah etmesin kahhar ismi hurmetine kahretsin amin.

Amiiinnn insallah

Nazyam açıkçası 4 yıl öğretmenlik okuyup atanamasaydim bende bozulabilirdim.evde bebek bakıcılığı yapmak arkadaşları atanmış biri için ağır gelebilir.çünkü okumaya gerek kalmadan neredeyse herkezin yapabileceği bir meslek haline geldi. Dersanede çalışmak istesen yine diploma istiyorlar.yani arkadasinin psikolojisini bilemiyorum.tabi senin içinde bulunduğun durumda zor.büyük şehirde olmuş olsan yine rahat bakıcı bulabilirdin.alerjik çocukları her kreşte almıyor ne yazıkki.Allah yardımcıları olsun.

anladım canım hâlâ tedavi oluyor bakalım gelinimiz şekeri normal çıkmıştı ama dr.4 gün sürekli ölç demiş cuma tekrar gidecekler hayirlisi bakalım..maşallah 16 diş çıkarmış bizim 10 dişimiz var tanede yolda bakalım 2 5 aydır yürüyoruz maşallah 5 dk durmuyor inş süt alerjiside geçer canım

Maşallah bıdığına

Arkadaşlar yardım!!! Benim saat 10 da ağlamadan mızırdamadan uykuya gidip yatan kızım gitti!!! Gece 12-1e kadar oturan ve yatmamak için kıyametleri koparan ki neredeyse 1-2 saat avazı çıktığı kadar ağlıyor bir çocuk geldi. Bu arada bu ağlama nezleyle birlikte başladı. Bir de köpek dişlerimizin üstleri geldi. Altları da gelmek üzere!!! Önerisi, fikri vs... olan lütfen paylaşımda bulunsun. Ağlaması öyle böyle değil. Acaba 2 yaş sendromu mu başladı diyorum????

Can'ım hastalık ve diş birleştiği için olmuştur muhtemelen eğer ki başka bi sıkıntısı yoksa . Aman daha başlamasın inş 2 yaş sendromu

Gecmis olsun inşallah duzelir

Merhaba kızlar nasılsınız biz 23ünde 15 aylık olucaz birde kısmetse martta abla olacaz :) kızım için endişeleniyorum ama ablamla benim aramda 1.5 yaş biz büyüdük hemde yokluk içinde... kızım öyle değil çok şükür her imkanımız var. Allah sağlık versin de gerisini hallederim dimi kızlar. Bizimki baya dilli bir bebek, çevremdeki yaşıtlarına göre de erken yürüdü. Sizinkiler ne alemde kızlar? Hangi oyunları oynuyorsunuz günü nasıl geçiyor bebişlerinizin, uyku düzeniniz nasıl? Örneğin kızım hala daha günde 2 defa uyuyor sabah 7 buçuk-8 kalkıyoruz. 10 buçuk 11 gibi uyuyoruz. Sonra 12 gibi uyanır... öğlen 3 - 4 gibi yine uyur. 5ten öncede uyanır. Akşamda 9-9 buçuk uyuyoruz. Hmmm dişlerimizde 6 tane şu an. Burada 16 dişi çıkan gördüm inanamadım bizim ilk dişimiz geç çıktı zaten halada geç çıkartıyor sanırım

Ay canım maşallah, cesaretini alkışlıyorum, Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş

Biz uzun zamandir tek uyku uyuyoruz 8.30 gibi uyanir 12.30 uyur 2 saat aksamda 9_10 yatis genelde boyle sizce az mi uyuyoruz?? Asiri yaramaz ve cok hareketli hala cok zayifiz. 10 disimiz var. Tam meme bagimlisi olduk gunde 3 ogunyiyor arada meyve ve surekl meme. Almiyor benim kizim kilo 3 ogun az mi bilmiyorum fazlasini kabul etmiyor

Bence uykusu normal Can'ım, 3 öğün de gayet iyi. Benim kız da çok meme düşkünü:)

Maşallah kuzularınıza. Sanırım en kötüsü bizde. Günde yalnızca bir öğün yiyor. Anne sütü almıyor. 2 ya da 3 kez diyet biberon maması içiyor. Sabah9 buçukta uyanıyor, gece 12 den önce uyumuyor. Öğle uykusunu sadece 1 kere en fazla 2 saat uyuyor. Allah yavrularımızı esirgesin.

Nazyam merhaba nasılsın? İşe başladın mı, bakıcı bulabildin mi? Allah acil şifalar versin inşallah kuzucuğa...

Evet ben de hemen her gün bakıyorum , ama kimsecikler yok nasılsınız?
Kızım 17 aylık oldu. 15 dişi oldu. Pıtır pıtır hiç yerinde durmuyor maşallah:)

Evet ya sürekli uğrayan 3-5 kişi kaldık Herkes bebeğiyle çok meşgul sanırım
Maaşallah kızına :) Oğlum birkaç gün sonra 16 aylık olacak, ilk azıları çıkarıyor bu ara, toplam 10 dişi oldu:)
Aynen maaşallah çok hareketli, yorulmuyorlar da ya :)

Evet ben de hemen her gün bakıyorum , ama kimsecikler yok nasılsınız?
Kızım 17 aylık oldu. 15 dişi oldu. Pıtır pıtır hiç yerinde durmuyor maşallah:)
benım kızımda 16 aylık oluyor 6 dişimiz var azılar çıkıyor çok zorlanıyoruz. hamıleyım cok zor geçiyor bulantılarımdan dolayı ama çok şükür bugunumuze hayırlısı sağlıklı evlatlarımız var.

Allah sana iki kat güç versin inş canım

Ben oğlumdan fırsat bulup artık giremiyorum
10 diş demişsiniz biz de hala 4 diş var diğerleri patlamıyor bir türlü damakları şiş şiş ama patlayan diş yok bu sebepten herhalde yemiyor uyumuyor sürekli ağlıyor her istediği olsun istiyor oğlamayınca kıyamet kopuyor Allah hepimize güç kuvvet sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…