2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Uzun zamandir kimse yazmamis nasil bebisler? Gerci cocuk olduk artik. Yaramazlik cok fazla,hayir denileni inadina yapiyor, bide cok sinirliyiz istegi olmadigi zaman kafasini vuruyor duvara yere nasil vazgecirevigim hic bilmiyorum gormemezlikten geliyorum simdilik.. Kelimelerimiz anne, baba, aba, meme, mama, bittiii, gittii, dustu, attim, mini mini, nenni, ari,miyav su gibi kelimeler cumle yok henuz bakalim nezaman kurcak.

kımseler girmez oldu zaman bulamıyorlar yaramazlıklardan galıba ben masa başı çalışıyorum arada bakabılıyorum. kızımdada aynı ınat ve kendını atma var çok inatlaşmadan sakınleşmesini beklıyorum sonra elınden alacağım yada anlatacagımı anlatıyorum. anne geldi su içim gibi ıkı kelımelere yenı başladık biz soylediğim kelımelerı tekrarlıyor.

buralar çok sessız kımsecıkler uğramıyor.
Canım merhaba hamileliğin nasıl gidiyor emzirme yi naptın...canım bir aydır korunmuyorduk cocuk istedik ama bu kadar çabuk olacagini bilmiyorduk üstelik ilki tüp bebekti şimdi test yaptık çift çizgi çıktı yarin kan testi yaptiracam çok sevindik ama içim biraz buruk oğluma üzülüyorum emiyor acayip memeci napacam bilemiyorum ne kadar emzirebiliyoruz ben geçen hafta oğlumun dr.sordum 4 hafta biraktiriyoruz dedi allahım sabır verir inş

Sağlıcakla kucagina al inşallah havalar isiniyor meme diye tutturunca çıkar parka unutur inşallah Allah kolaylık versin

Ay canım , adına çok sevindim. Tüp bebeğin ardına kendiliğinden vermiş Rabbim ne güzel. Allah kolaylık versin inş

Çok teşekkür ederim canım nasıl bırakacak memeyi bilmiyorum ya
Can'ım benim kız da aynı 18,5 aylık oldu ve aynen memesiz uyumuyor, ben de çok merak ediyorum ama Rabbim Bi kolaylık verir inş.

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin ben 3 ay daha emzirdim bıraktım kzıım 15 aylıktı ama benım hamılelık surecım çok zor olduğu için zorunlu oldu dr istersem bırakmayabileceğimi soyledi. durumuna bakarak devam edebilirsin ama zaten 18 aylık olacaklar bırakırsanda yeterlı olur üzülme

benım kızımda memeyı sabaha kadar agzında isteyenlerdendi ama birgünde bıraktı ıkı gece huzursuzladı sonra dünya varmış dedim uyku düzenimiz oturmaya başladı.

Hayirli olsun ne guzel haber tup bebek sonrasi kendiliginden hamile kalanlari duyunca cok seviniyorum, benim kizimda tup bebekle oldu cok sukur. Sizin birde ilk denemede olmus sebepsiz infertilitemiydi?? Kac seneden sonra olmustu tup bebek?? Hamileyken emziriliyor sadece beslenmeye cok dikkat etmek gerekiyormus

Can'ım benim kız da aynı 18,5 aylık oldu ve aynen memesiz uyumuyor, ben de çok merak ediyorum ama Rabbim Bi kolaylık verir inş.

Bizde ayni memeyle uyuyoruz gece surekli meme, gece beslenmesinide kesemedim cok zor oluyor geceleri 18 aylik olduk geceleri uyanmalarimiz bitmedi, buda gece beslenmesini kesmeyince oluyormus.. Memeyi birakinca nasil uyuycaz bilmiyorum

benım kızımda memeyı sabaha kadar agzında isteyenlerdendi ama birgünde bıraktı ıkı gece huzursuzladı sonra dünya varmış dedim uyku düzenimiz oturmaya başladı.
Can'ım gece memeyi kesince naptınız? Uyandığında nasıl tekrar uykuya daldı. Anlatsana bize de bunları. Bir de ikinci bebeğin cinsiyeti ne?

Can'ım gece memeyi kesince naptınız? Uyandığında nasıl tekrar uykuya daldı. Anlatsana bize de bunları. Bir de ikinci bebeğin cinsiyeti ne?
gece kalkmalarında meme dedi ben bal ve tuz karışımı sürdüm gündüz gecede isteyince verdim aslında gece azaltarak gidecektim kızım bir anda bıraktı ama almadı acı acı dedi kapattı süt almıyor gece biberonla kızım biberonla sadece su içiyor dr gece sütü önermedi her kalktığında sudan içti yattı. ıkı geceden sonra uyku saati uzadı 4-5 saatte bir kere kalkıyor bazen su içiyor bazen biraz oturup yatıyor

Canım dün hiç vermedim gündüz uyuyamadı emerek uyuyor çünkü duş aldirdik gözünden uyku akıyor tşortu açmaya çalışıyor salça sürdük bakıyor ağlıyor silmeye çalıştı gece 10.30 zorla agliyarak uyudu gece agliyarak uyandi biberon kullanmıyor yinede süt koydum su koydum almadi tabiki susturamadim goguslerim de şişti gece emzirdim uyuya kaldı yavrum şimdide uyuyacak miymizlaniyor inş alisir çok kötüyum inan o ağlıyordu dün ben ağlıyordum vicdan azabı duyuyorum

Bende deneyim bakim bal ile tuzu..bende araştırdım gece beslenmeye iyi değilmiş canim

Canım eşimden varikosel vardı amaliyat olmustu 6 ay sonra tüp bebeğe karar verdik normalde 1 sene falan beklenmesi gerekiyormus çok şükür ilk denemede hamile kaldım 2 senelik evliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…