2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kararlı olmak lazım azaltarakda bıraktırabılırsın bal tuz sur direk ver zaten kendisi istemiyor. inşallah çok kolay atlatırsınız zor süreç ilk hamıle kaldığımda annemler hemen bırak demişlerdi hazır değildim çok ağladım haksızlık etmiş gibi düşündüm bıraktıktan sonra kızımın hem yemesı hem uykusu hemde kılosu düzeldi buda mutluluk verdi bana

Can'ım gece memeyi kesince naptınız? Uyandığında nasıl tekrar uykuya daldı. Anlatsana bize de bunları. Bir de ikinci bebeğin cinsiyeti ne?
Canım ben çok şükür kestim çok zor oldu şimdi gece deliksiz uyuyor çok şükür kalkarsa da su veriyorum ama çok zor oldu bırakması gece hiç çıkmasın isterdi agzından çok şükür şimdi unuttu

sevındım canım şimdi çok rahat edeceksin hamilelik nasıl gidiyor.

sevındım canım şimdi çok rahat edeceksin hamilelik nasıl gidiyor.
Baş ağrısı çok oluyor midemde bulanıyor ama baş ağrısı hat safhada ilaç içmemeye çalışıyorum ama şimdi bir tane içtim iki gündür de kuru öksürük var gıcık var boğazımda hastada değilim yatamiyorum öksürükten boğazım kuruyor ilaçta içemiyorum netten bakiyorum şimdi doğal ne yapabilirim diye

Kaç günde kesintisiZ uyumaya başladı Can'ım?

geçmiş olsun canım ıhlamur bal karışımı içebilirsin ben oksurugu onunla yendım başka bişey önermedi hocam içmezsen daha ıyı dedi

Kaç günde kesintisiZ uyumaya başladı Can'ım?
İlk üç gün çok kötüydü canım gece gündüz uyuyacagi zaman ağladı uyuyamiyordu gözü kapalı ağlıyordu onunla birlikte bende ağlıyordum tabi sonra tv bakarak halinin üstünde uyuya kaldı ilk bir hafta 10 gün halinin ustünde uyuyup sonra yerine yatirdim gecede kalkıp ağlıyordu ilk iki gün gece verdim meme sonra hiç vermedim

Oldu :) ne güzel 2015 eylül anneleri yine hamile... bu sefer tecrübeliyiz ama allahın izniyle. Benimde son 9 günüm inşallah bu yavrumuda sağ salim kucağıma alırım
Ay canım maşallah çok hızlı çıkmışsınız, Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…