2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kimse gormiyo mu artik napiyonuz nasilsiniz hamile olanlari tebrik ederim hayirlisiyla kucaginiza alin insaallah ya bn hic dusunemiyom ikinciyi acaba neden
Ben hemen her gün Bi göz atıyorum Can'ım, iyiyim şükür kızım 2 gün önce 20. Ayını bitirdi, büyüyor şükür. Sen nasılsın? Minnak nasıl?

Merhaba.
Hamile olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun, hem hamilelikleriniz hem dogumlariniz saglikli kolay gecsin insaallah.
Göğüste, süt kanallarinda tikanma suphesi duyuyorsak hangi doktora gitmeliyiz, kadin dogum mu baska bir bölüm mü bakiyor?

buralara gelen giden kalmadı nasılsınız bakanlar vardır inşallah
Canım İyiyiz biz çok şükür, ay maşallah senin Doğuma da çok az kalmış, rabbim sağlıkla kuşağına aldırsın inş, sen nasılsın?

Canım İyiyiz biz çok şükür, ay maşallah senin Doğuma da çok az kalmış, rabbim sağlıkla kuşağına aldırsın inş, sen nasılsın?
gunaydın canımm ıyıyım çok sukur valla bırıncıden daha rahatım herşeye acıle gıtmıyorum :) az kaldı hazıran 20-25 arası alırız dedı hoca bakalım

Merhabalar. Emzirmeyi biraktirma konusunu soran bir arkadas vardi, benim de merak ettigim bir konu. Adem Gunes'in "Güvenli Baglanma" kitabinda bilgi mevcut, tavsiye ederim.
Salca vs. surup tiksindirerek travma yasatmadan kademeli olarak azaltarak bazi emzirme saatlerini atlayarak biraktirmak gerekiyormus.

Emzirmeyi bıraktıran arkadaşlar varsa , tavsiyelerinizi bizlerle paylaşır mısınız?

gunaydın canımm ıyıyım çok sukur valla bırıncıden daha rahatım herşeye acıle gıtmıyorum :) az kaldı hazıran 20-25 arası alırız dedı hoca bakalım

Valla canım maaşallah, ben 1 taneyi büyütmeye uğraşırken senin 2. doğmak üzere :)
En iyisini yaptın aslında ne güzel beraber büyürler...
Bende çalışmasam hemen düşünüyorum da işte ilkine bile yeterince vakit ayıramıyorum,
günde 2 saat görmeyle çocuk büyüttük sanıyoruz
Rabbim yardımcın olsun inşallah

valla bende calışan anneyım cesaretımı topladım desteklerle inşallah ıkı sene daha kendımıze zaman ayırmadan buyutecez sonra bıraz rahatlarız dıye dusunuyorum.

Önce gündüz emzirmeyi kestim tutturdugunda hop parka sonra gece emzirmeywi ve artık deliksiz uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…