Ben hemen her gün Bi göz atıyorum Can'ım, iyiyim şükür kızım 2 gün önce 20. Ayını bitirdi, büyüyor şükür. Sen nasılsın? Minnak nasıl?Kimse gormiyo mu artik napiyonuz nasilsiniz hamile olanlari tebrik ederim hayirlisiyla kucaginiza alin insaallah ya bn hic dusunemiyom ikinciyi acaba neden
hoşgeldın aramıza var hemde doğuran doğurmak uzere olan eylul annelerı varKızlar selamlar ben hamile kaldım yine Supriz yumurta soktayım hala var mı benim gibi olan
İyiymiş ozaman yalnız degilim desenehoşgeldın aramıza var hemde doğuran doğurmak uzere olan eylul annelerı var
yok canım değilsin benım kızım var 7,5 aylık hamıleyım 22 ay olacak araları nasıl olacak bakalım sızın 2,5 yaş olacak aralarıİyiymiş ozaman yalnız degilim desene
Evet canım 2.5 olacak ben 5 yas olsun isterdim hep ama nasip böyleymiş inşallah ilerde manevi maddi olarak yetebilirizyok canım değilsin benım kızım var 7,5 aylık hamıleyım 22 ay olacak araları nasıl olacak bakalım sızın 2,5 yaş olacak araları
Canım İyiyiz biz çok şükür, ay maşallah senin Doğuma da çok az kalmış, rabbim sağlıkla kuşağına aldırsın inş, sen nasılsın?buralara gelen giden kalmadı nasılsınız bakanlar vardır inşallah
Canım hayırlı olur inş,Kızlar selamlar ben hamile kaldım yine Supriz yumurta soktayım hala var mı benim gibi olan
gunaydın canımm ıyıyım çok sukur valla bırıncıden daha rahatım herşeye acıle gıtmıyorum :) az kaldı hazıran 20-25 arası alırız dedı hoca bakalımCanım İyiyiz biz çok şükür, ay maşallah senin Doğuma da çok az kalmış, rabbim sağlıkla kuşağına aldırsın inş, sen nasılsın?
gunaydın canımm ıyıyım çok sukur valla bırıncıden daha rahatım herşeye acıle gıtmıyorum :) az kaldı hazıran 20-25 arası alırız dedı hoca bakalım
valla bende calışan anneyım cesaretımı topladım desteklerle inşallah ıkı sene daha kendımıze zaman ayırmadan buyutecez sonra bıraz rahatlarız dıye dusunuyorum.Valla canım maaşallah, ben 1 taneyi büyütmeye uğraşırken senin 2. doğmak üzere :)
En iyisini yaptın aslında ne güzel beraber büyürler...
Bende çalışmasam hemen düşünüyorum da işte ilkine bile yeterince vakit ayıramıyorum,
günde 2 saat görmeyle çocuk büyüttük sanıyoruz
Rabbim yardımcın olsun inşallah
Gece emzirmeyi nasıl kestin ve ne zaman deliksiz uyumaya başladı canım?Önce gündüz emzirmeyi kestim tutturdugunda hop parka sonra gece emzirmeywi ve artık deliksiz uyku
Gece emzirmeyi nasıl kestin ve ne zaman deliksiz uyumaya başladı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?