2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Merhaba anneler. Ben de 2015 eylülde doğum yaptım. Emziriyorum hala. Emzirip bu ramazan ayında oruç tutan var mı. Süt etkileniyor mu

Merhaba anneler. Ben de 2015 eylülde doğum yaptım. Emziriyorum hala. Emzirip bu ramazan ayında oruç tutan var mı. Süt etkileniyor mu
Canım ben de Temmuz 2015 annesiyim, geçen sene orucumu tuttum, bu sene de tutacağım inş, (şimdi hastayım da başlayamadan henüz) süt çok etkilenmez canım, ki artık büyüdüler epey.

Canım ben de Temmuz 2015 annesiyim, geçen sene orucumu tuttum, bu sene de tutacağım inş, (şimdi hastayım da başlayamadan henüz) süt çok etkilenmez canım, ki artık büyüdüler epey.
Maşallah geçen sene çok güzel tutmuşsun. Ben cesaret edememiştim.

Bebesi süt diye tutturup günde 5 saat emen bir annenin oruç tutmaması hakkında yorumunuz var mı kızlar 20 aylık olduğu için oruç tutuyorum çok halsiz düşüyorum çok zorlanıyorum Allah affetsin iftar ve sahur vakti hele hiç durmuyor süt azaldıkça kaybetme korkusu mu oldu ki bebemde

Merhaba bayanlar
Uzun zaman oldu girmeyeli
2 yaşına girmelerine az kaldı
Bizde yakın zamanda memeyi bırakacağız artık
Kızdan çok ben hazır değilim malesef
Çok şükür büyüdüler
Herkes iyidir umarım

Slm canım, biz 31 Temmuz da 2 yaşımızı doldurduk:) memeyi de 24 temmuzda tam bi hafta önce bıraktık, çok şükür sorun yaşamadık biz,:) darısı size inş

Merhaba 3 eylülde 2 yasına girecek kızım
Hamile oldugumu ögrenince memeyi kesmek zorunda kaldım biraz zor oldu kızıma ama ben rahat etttim

Merhaba 3 eylülde 2 yasına girecek kızım
Hamile oldugumu ögrenince memeyi kesmek zorunda kaldım biraz zor oldu kızıma ama ben rahat etttim
Maşallah canım,
İyi cesaret etmişsin, rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş, cinsiyeti ne belli mi peki?

Slm canım, biz 31 Temmuz da 2 yaşımızı doldurduk:) memeyi de 24 temmuzda tam bi hafta önce bıraktık, çok şükür sorun yaşamadık biz,:) darısı size inş
Canım bende 2 hafta öncesinden bıraktım
Bizim süt alerjimiz vardı bu zamana kadar iyi dayandım.hem eşimin izinli olması bakana sıkıntı olmaması açısından hemde diyete devam etmeme rağmen son aylar kakasının bozulmasıyla 2 hafta daha dişimi sıkamadım.bu haftada tatile gitmek istiyoruz otelde yemek sıkıntılı olacaktı bize.
Çok çok huysuz şuan
Bir taraftan göğsüm şişiyor versem atlayacak en yıpratıcı dönem emzirme dönemiydi benim için. Süt alerjimizden dolayı.

Canım peki emzirmeyi kesince her zamanki adet tarihinden önce mi regli olurum yoksa gecikir mi?
Tam tatile dek geliyor erken olursam
Seninkini hatırlıyor musun?
Birde tampon kullanamam ama adet geciktirici kullanan oldu mu hiç?

Canım ben pco olduğumdan adetlerim düzensiz oluyor, o yüzden tam cvp veremeyeceğim.

Benim ki süprizdi biraz
Çok stres oldum ne yapacagım iki cocukla diye ama şimdide bir yandan iyi oldu diyorum
Biran da büyürler ikisi birden
2 sene sonra rahatıma bakarım
İyi yapmışsın
Benim küçük 2 yaşında
Aralarında 5 yaş olmasına rağmen rahatlaysmadım
İki çocuk güzel ama çok zor
Çalışan anne için

Memeden kestiniz peki bezden kesen var mı?
Arkadasımın kızı 17 aylık tuvalet eğitimine. Başlamış ben mi geç kaldım dedim

bende baslamadim ama ara ara deniyorum hazır degil daha bezini birakmak istemiyor zorlamiyorum iki yas bitsin basliycam bende

kizlar ben dogum yaptim iki aylik oldu oglum cok zor iki cocuk ama zor zamanlar gececek ikisi birden büyümüş olacak ise baslama dusuncesi bile zor geliyor bana allah yardım ediyor saglik olsunda herkes iyidir insallah

17 ay çok erken geldi ama , benim kızda 24 ü bitirdi, tam emin değilim bezi bırakabileceğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…