2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ne kadar surede bir emziriyorsun belkide açikmadan veriyorsun kusuyor bebek oda olabilir
Uyursa 3-4 saat kalkmıo kalkınca da içtiğini yine kusuo. Dün gece zorla çektim memeyi 5 dk emdikten sonra çok kötü ses çıkarıodu tıkanır gibi. Sonuç yine aynı. Uyanıkken de 1 ya da 1 buçuk saat beklio zorla. 15-20 dk emio

Sasirdim o kdr nasil oluyor hayal edemiyorum
Doğum yaptığım gün 1 saat sağdım sadece 1 çay kaşığı sütüm çıkmıştı çok üzülmüştüm. Az önce 3-4 saat sağmadığım göğsümden fazlalığı alayım die 5 dk sağdım 120 cc çıktı ki hala fışkırıodu bebeğim tıkana tıkana içti ve yine kustu. Bebeğime zarar veriorum die kendimden nefret etmeye başladım herşeyin kararında olması ne kadar önemli. Azı da dert çoğu da

Kac dk emziriyosun? Bn iki gun once doymadi diye mama verdim ama fazla geldigini anladim sonra dedigin gibi burnundan gelerek kustu.. Gercekten cok kotu bi durum. Allah yardimcin olsun. O gece hic uyuyamadim yine kusacak diye
15-20 dk bırakmıo ben zorla çekiyorum bazen. Uyku falan yok zaten. Burnundan kustuğu için sesi çıkmıo nefesini dinliyoruz eşimle. Asla yalnız bırakamıyorum. İçtikten sonra hep huzursuz hırlamaya başlıo. Emzirmeyi çok istemiştim ama bırakıcam galiba. Biberonla vermiştik ilk doğduğunda mama. Onun deliği küçük olduğu ve ölçülü içtiği için kusmadı hiç. Ne zaman beni emmeye başladı harap olduk ikimizde. Gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Insanın canı bebeği oluo. O emerken hep ağlıyorum özür dilerim yavrum die :'(

Bende 10 eylulde sezeryanla dogum yaptim 11 gunluk olduk benim bi sorunum var sezeyan olan anneler karniniza dokununca agriniz oluyormu birde dikislerin ust kisimlari hafif sismi odem var gibi dikislerde akinti kizariklik yok kanamam da devam ediyor

Bende 10 eylulde sezeryanla dogum yaptim 11 gunluk olduk benim bi sorunum var sezeyan olan anneler karniniza dokununca agriniz oluyormu birde dikislerin ust kisimlari hafif sismi odem var gibi dikislerde akinti kizariklik yok kanamam da devam ediyor
Bazen kendimi zorlayıp yorunca acı hissediyorum ama uzun süreli değil. Genel bi hissizlik ve sarkma var şişlik olmadı hiç çok şükür. Istersen bi doktoruna ya da sağlık ocağına göster Allah korusun kötü şeylerden

Canim hic kendini suclama bence.. Sonucta vucudunla alakali bisey.. O kadar cok sutun varsa surekli sag, buzlukta depola.. En kotu biberonla verirsin.. Herkes emzirmek ister ama biberonla da olsa anne sutu alabilir en azindan.. Hic sutu gelmeyenleri dusun onlarin durumu daha zor bence

20 poşet depoladım ki o kadarını da döktüm hastalanmıştım Bikaç gün. Yarın doktora gidip danışıcam ama biberona dönücem galiba çöktüğümü hissediyorum. Allah herkese yeterince süt versin gerçekten. O daha da zor tabi. İnşallah bu kötü günler geçer ve bebeklerimizle olmanın mutluluğunu yaşarız. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Bende 25 ağustosta sezeryan doğum yaptım ve hala dikiş yerimin üst tarafında şişlik ve sertlik var ağrıyor da hem dikiş yerim hemde Karnım doktora doğumdan 9 gün sonra gittim iç dikişler falan iyi dedi tekrar antibiyotik verdi kullandım ama hala devam ediyor aynı şeyler 26 günlük olduk ama

Gercekten oyle fazla olmasi da birt dertmis,cok uzuldum. Kendini suclama sonucta elinde olan bir sey degil. Biberona gecsen bebegin icin daha iyi olur bence, yazik yavrucak aci cekmesin.
Nasil bu kadar cok oldu acaba bir sey fln mi ictin?

Bence de bi doktora danismalisin.. Emzirme sevdasi yuzunden bebegin beslenmeyi reddetmesin sonra.. Tam olarak bilemiyorum ama midesi aliskanlik edinebilir kusma olayini.. Allah korusun..

Zannetmiyorum canım, acıkıyordur bebişin

Canım o kadar surede benim de hafif hafif ağrım.vardı. O şişlik ben de de vardı. Hatta 51 günlük olduk hala hafiften var. Benim kanamam 15-20,arası sürmüştü.

Gercekten oyle fazla olmasi da birt dertmis,cok uzuldum. Kendini suclama sonucta elinde olan bir sey degil. Biberona gecsen bebegin icin daha iyi olur bence, yazik yavrucak aci cekmesin.
Nasil bu kadar cok oldu acaba bir sey fln mi ictin?
Yarın doktora gidip konuşucam bakalım ne dicek. Yok bişey içmedim 1 haftalıkken doktora gitmiştik o zaman bebeğim ememiodu erken doğum olduğu için emme refleksi yoktu sütüm geç geldi. Doktor sağ yoksa sütün kesilir dedi. Sağmaya başladım sağdıkça içim yanıo hala su içiyorum ve farkettim ki sağdıkça kanallar açıldı Bikaç yerden fışkırmaya başladı. Bikaç kere rezene içmiştim şimdi onu da bıraktım korkudan. Çok kötü olmadığım sürece su bile içemiorum şimdi korkudan

Bence de bi doktora danismalisin.. Emzirme sevdasi yuzunden bebegin beslenmeyi reddetmesin sonra.. Tam olarak bilemiyorum ama midesi aliskanlik edinebilir kusma olayini.. Allah korusun..
Yarın gidicem doktora randevumuz vardı bugün başka bi doktor daha duyduk çarşambaya ona da randevu aldım. Allah korusun inşallah böyle devam etmez. Gözlerim çöktü ağlamaktan ve uykusuzluktan. Biberona dönmeye razıyım ben inşallah bebeğimde bi sıkıntı yoktur. Çok teşekkürler cevaplarınız için

Guzel anneler nasilsiniz bir iki derken sukur ki artik buyuk bi cogunlugumuz bebeklerini kucagina aldi biz 7 gunluk olduk biraz sariligi var oglumun sık sık emziemeye calisiyorum ama bazen uyandirmakta zorluk cekiyorum bu beni cok uzuyor insallah sariligi ilerlemz bebisimin normal dogum yaptim 4 dikisim var ve hala iyilesmedi bazwn oglumla ilgilenirken hizli bi hareket etsem sanki yirtiliyor oturmak isgence oldu ne yapacam bilmiyorum var mi benim gibi olan acaba

Canim benjm doktorum sezeryan kesinin sag ve sol koseleri agriyorsa sorun yok eger orta taraf aci yapiyorsa haberim olsun demisti bidr sakin korse takma cook zarar benim doktor kesinlikle izin vermiyor

Canım neden bu kadar Canini sıkıyorsun ki memeden alması seni strese sokacaksa biberonla ver maksat Bebeğin Karnının doyması
Benimki biberonla içiyor mememi cok almıyor cunku
Önemli olan anne sütü alması
Ki artık süt yoksa bile bir Sürü mama var
Demem o ki senin sütun kadar moralin Duyguların da önemli bebek hisseder :) kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle besle Bebeğini :)

Okadar mama verilirmi minicik bebege cok verdiginiz icin midesi sismistir ona agliyordur gazi vardır kakasini yapamiyordur belki mama ile beslenen bebekler zor dışkı yapabilirler her agladgnda mama vermeyin bence hemde iki saatte 100 cc biz hastanede sutum gelene kadar 30 cc vermistk oda 3 saat ara ile anne sütü degil sonucta bnce bu kadar sisirmeyin bebeğin midesini yazik

Canim biz uyandurmak icin topuguna vuruyorduk bas parmagin ile orta parmağını üst üste koy pitlat saglik ocagndaki dr öyle demisti bide yüzünü ayaklarina su sür oylede kalkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…