Kızlar bana bir çaree!!!! bugün üç günlük olduk. Süt yok diye mama veriyorum. Bugün son 2 saatte parça parça olmak üzere en az 100 cc mama içti. Yarım saate bir düşürdüm mama sıklığını. Ortalığı yıkıyor ağlayarak. Çok mama istemesi bi sorunun habercisi mi?
Iki saatte 100 cc cok fazla bence de.. Bn de ayni hatayi yaptim.. Agzini acip memeye saldirircasina agliodu ama gaz sancisiymis. Havluyu utuyle isitip koltuk altindan ayaklarina kadar sariyorum bn. Bi de dr umuz gaz damlasi verdi cok agladiginda veriyorum.. Simdiye kadar bi defa verdim.. Genelde dogal yollarla atlatmaya calisiyorum.
Ben varım canim.4 dikişte benim var 21.gün ama tam olarak oturmaya korkuyorum bi sıkıntı yok ama yine de hafif aciyo.hızlı hareket edince de aciyo evet.ama yine de çok iyiyim.20 bekle çok daha iyi olacaksın.biDe kuru tutmaya çalış.sac kurutma makinesi kullan tuvaletten sonra.Bu arada bebegin hayırlı olsun.Guzel anneler nasilsiniz bir iki derken sukur ki artik buyuk bi cogunlugumuz bebeklerini kucagina aldi biz 7 gunluk olduk biraz sariligi var oglumun sık sık emziemeye calisiyorum ama bazen uyandirmakta zorluk cekiyorum bu beni cok uzuyor insallah sariligi ilerlemz bebisimin normal dogum yaptim 4 dikisim var ve hala iyilesmedi bazwn oglumla ilgilenirken hizli bi hareket etsem sanki yirtiliyor oturmak isgence oldu ne yapacam bilmiyorum var mi benim gibi olan acaba
Canım hic moralini bozma.ilk iki hafta sut çok düzensiz oluyo göğüs sut le doluyo taşıyo ama ikiden sonra düzene giriyo.en önemlisi göğüslerini sıcak tut.ve bebeğini her istediğin de emzir.kusmaları da bi süre sonra azalır.emmeyi bilmeleri bile mucize zaten.bu arada yan yatırmayı da ihmal etme.Doğum yaptığım gün 1 saat sağdım sadece 1 çay kaşığı sütüm çıkmıştı çok üzülmüştüm. Az önce 3-4 saat sağmadığım göğsümden fazlalığı alayım die 5 dk sağdım 120 cc çıktı ki hala fışkırıodubebeğim tıkana tıkana içti ve yine kustu. Bebeğime zarar veriorum die kendimden nefret etmeye başladım herşeyin kararında olması ne kadar önemli. Azı da dert çoğu da
Cevap icin tesekkurler dikisler temiz akinti kanama yok ama sislik canimi sıkmisti normalmis benim daha 12 gun oldu kanama kurtaj oldugumdada fazla surmustu zaten onu takmiyorum birde benim dermoit kisti aldilar sol yumurtaliktan ikisi birden agir geldiCanım o kadar surede benim de hafif hafif ağrım.vardı. O şişlik ben de de vardı. Hatta 51 günlük olduk hala hafiften var. Benim kanamam 15-20,arası sürmüştü.
Sonradannogrendim sag ve solda toplama dikisleri varmis agrida en cok orda olurmus iyiki burasi var rahatladim tesekkurlerCanim benjm doktorum sezeryan kesinin sag ve sol koseleri agriyorsa sorun yok eger orta taraf aci yapiyorsa haberim olsun demisti bidr sakin korse takma cook zarar benim doktor kesinlikle izin vermiyor
Canım neden bu kadar Canini sıkıyorsun ki memeden alması seni strese sokacaksa biberonla ver maksat Bebeğin Karnının doyması
Benimki biberonla içiyor mememi cok almıyor cunku
Önemli olan anne sütü alması
Ki artık süt yoksa bile bir Sürü mama var
Demem o ki senin sütun kadar moralin Duyguların da önemli bebek hisseder :) kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle besle Bebeğini :)
Az önce doktordan geldik kusmanın normal olduğunu ilk 6 ay fizyolojik reflü görülebileceğini söyledi. Bebişin sağlıklı biberona dönme sakın dedi. Gerekirse biraz sağıp ver ama senden emsin dedi. Hırıltılar için de burnundan geldiği için tıkanıklık oluodur ama aspiratör önermiyorum çocuk kendi atar hapşurarak dedi. Biz 2 kere kullanmıştık önceden. Korkularını yen önümüzdeki ay herşey daha iyi olacak dedi. İnşallah öyle olur biraz rahatladım çok şükür. Sizlere de çok teşekkürler cevaplarınız için biraz daha sabretmem gerekecek galibaCanım hic moralini bozma.ilk iki hafta sut çok düzensiz oluyo göğüs sut le doluyo taşıyo ama ikiden sonra düzene giriyo.en önemlisi göğüslerini sıcak tut.ve bebeğini her istediğin de emzir.kusmaları da bi süre sonra azalır.emmeyi bilmeleri bile mucize zaten.bu arada yan yatırmayı da ihmal etme.
Ben molfix kullandm hemen pisik oldu surekli aliyorum pamukla siliyorum prima kullanirken hic olmamisti geri primaya dondum bepanten kullaniyorum hemen gecirdiAnneler bebeginizin altinda pisik basladimi sudokremnkullaniyorum bezini surekli degistiriyorum basladi napabilirim cani yaniyo sanki kizimin
Bende molfiks kullaniyorum degistircem ama primada israil mali dkullanmayin diyolarBen molfix kullandm hemen pisik oldu surekli aliyorum pamukla siliyorum prima kullanirken hic olmamisti geri primaya dondum bepanten kullaniyorum hemen gecirdi
Ilk defa duyuyorumBende molfiks kullaniyorum degistircem ama primada israil mali dkullanmayin diyolar
Cnm hastanede bebegimi pisik yaptilar benim((sudokrem getirdim surun dedigim halde surmediler her altini degistirdiklerinde cingar cikariyodu,cani yaniyormus kuzumun,sonra eve gelince herdefa pisik olan yerlerine sudokrem surdum etkisinii gordum mutlaka herdefa sur kizarmis yerlerine cnm ve islak mendil kesinlikle kullanmiyorum baby&me pamuk diskler kullaniyorum ilik su+pamuk disk popisi ole temizliyorum sonra sudokrem sonrs prima premium care kullaniyorum bez olarakAnneler bebeginizin altinda pisik basladimi sudokremnkullaniyorum bezini surekli degistiriyorum basladi napabilirim cani yaniyo sanki kizimin
bende vermeye başladım dötr gün oldu.Sağlık ocağı verdi bizeDevit 3 kullanima baslayan var mi? Bugun baslicam insallah ama sisesinu hic acmadim. Sise tam doku degil acaba hepsini boyle oluyo bilgisi olan var mi?
bende pamuk ve su kullanıyorum.İki üç kez aciliyetten ıslak mendil kullandım hemen kızardı bebişin poposu.Islak mendil kesimlikle kullanmamak lazım yoksa hemen pişik oluyor.Cnm hastanede bebegimi pisik yaptilar benim((sudokrem getirdim surun dedigim halde surmediler her altini degistirdiklerinde cingar cikariyodu,cani yaniyormus kuzumun,sonra eve gelince herdefa pisik olan yerlerine sudokrem surdum etkisinii gordum mutlaka herdefa sur kizarmis yerlerine cnm ve islak mendil kesinlikle kullanmiyorum baby&me pamuk diskler kullaniyorum ilik su+pamuk disk popisi ole temizliyorum sonra sudokrem sonrs prima premium care kullaniyorum bez olarak
Ben varım canim.4 dikişte benim var 21.gün ama tam olarak oturmaya korkuyorum bi sıkıntı yok ama yine de hafif aciyo.hızlı hareket edince de aciyo evet.ama yine de çok iyiyim.20 bekle çok daha iyi olacaksın.biDe kuru tutmaya çalış.sac kurutma makinesi kullan tuvaletten sonra.Bu arada bebegin hayırlı olsun.
biz düşünüyoruz ama bir göbeği düşsün dedik.Bizde bugün 11 günlük ollduk.Sanırım bir kaç ay içinde yaptıracağızSünnet yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı acaba aranızda?
ayka canım nasılsın takip edemedim sayfaları nasılsın nasıl gidiyorCanim benjm doktorum sezeryan kesinin sag ve sol koseleri agriyorsa sorun yok eger orta taraf aci yapiyorsa haberim olsun demisti bidr sakin korse takma cook zarar benim doktor kesinlikle izin vermiyor
Hergun oturup aglamakla geciyo canim Allahin belasi kvalidem bebgimi grip etdi Allaha havale etdim onu.doktorlara soruyorum grip olmasindan supheleniyorum hayir cigerinde bisey yok daha diyip gonderiyorlar aspiratorle burnunda sari iltihap geliyo normal mi sence canim kizlar LUTFEN BI BAKIN SIZ DE ASPIRATORLE BURUN TEMIZLIGI YAPTIGINIZDA BURNUNDA BALGAM GIBI SARI ILTIHAP GELIYO MU BEBISINayka canım nasılsın takip edemedim sayfaları nasılsın nasıl gidiyor
Fazla gelen mamayı sütü kusar diye biliyorum ben? Yarın kontrolümüz var. Bi dr arkadaşa danıştık, kilolu doğduğu için normal sayılabilir ama yine de şekeri kontrol edilsin dedi. Bir de biberon başı rahat akışlı, daha yavaş akıtan avente geçtik, emmesi daha uzun sürdüğü için doyduğunu farketmesi de kolay oldu. Yarın doktor kontrolünde danışıcam bakalım, umarım şeker falan çıkmaz.
Cnm hastanede bebegimi pisik yaptilar benim((sudokrem getirdim surun dedigim halde surmediler her altini degistirdiklerinde cingar cikariyodu,cani yaniyormus kuzumun,sonra eve gelince herdefa pisik olan yerlerine sudokrem surdum etkisinii gordum mutlaka herdefa sur kizarmis yerlerine cnm ve islak mendil kesinlikle kullanmiyorum baby&me pamuk diskler kullaniyorum ilik su+pamuk disk popisi ole temizliyorum sonra sudokrem sonrs prima premium care kullaniyorum bez olarak
Bende molfiksin islak mendilini kullandim sadece iki kez o yapti kesin bugun pamuk ilik su ile temizledim sudokremide bol surdum simdi gecmek uzere cok sukur cok hassas ciltleriCnm hastanede bebegimi pisik yaptilar benim((sudokrem getirdim surun dedigim halde surmediler her altini degistirdiklerinde cingar cikariyodu,cani yaniyormus kuzumun,sonra eve gelince herdefa pisik olan yerlerine sudokrem surdum etkisinii gordum mutlaka herdefa sur kizarmis yerlerine cnm ve islak mendil kesinlikle kullanmiyorum baby&me pamuk diskler kullaniyorum ilik su+pamuk disk popisi ole temizliyorum sonra sudokrem sonrs prima premium care kullaniyorum bez olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?