Canım biz bi kaç güne bi aspiratörle temizliyoruz ama öyle sarı iltihap gelmiyor. Pislik varsa o geliyor ya da su gibi sümük geliyor.Hergun oturup aglamakla geciyo canim Allahin belasi kvalidem bebgimi grip etdi Allaha havale etdim onu.doktorlara soruyorum grip olmasindan supheleniyorum hayir cigerinde bisey yok daha diyip gonderiyorlar aspiratorle burnunda sari iltihap geliyo normal mi sence canim kizlar LUTFEN BI BAKIN SIZ DE ASPIRATORLE BURUN TEMIZLIGI YAPTIGINIZDA BURNUNDA BALGAM GIBI SARI ILTIHAP GELIYO MU BEBISIN
Canım ben hep ıslak mendil kullanıyorum ama şükür pişik olmadı. Primanın ya da uni baby nin ıslak mendilini kullandım. Huggise in de yeni doğan ıslak mendili güzel. Sudokremi ben de günde 1 kere falan sürüyorum.Bende molfiksin islak mendilini kullandim sadece iki kez o yapti kesin bugun pamuk ilik su ile temizledim sudokremide bol surdum simdi gecmek uzere cok sukur cok hassas ciltleri
Benim sütüm hem tam gelmeye başlamadı hem de meme almak istemiyor sıpa. Direttiğimde mosmor oluyor ağlamaktanBebisin kac kg dogdu canim? Bn de merak ediyorum 3 saatte kac cc yeterli olur acaba? Brnim oglusum 3450 dogdu, o emdikten sonra sagdigimda 5-10 cc ancak sutum cikiyo. Gunde 1 ogun mama veriyorum bazen yetmiyo
Benim sütüm hem tam gelmeye başlamadı hem de meme almak istemiyor sıpa. Direttiğimde mosmor oluyor ağlamaktanmama veriyorum mecbur. Göğsümden de günlük 70 cc falan ancak çıkıyor sağınca toplamda. 4 kilo 140 ve doğduk biz canım
Bende ilk hapsurdigunda akti burnundan eyvah dedim ama dr sorun yok dedi normal burun akintisiHergun oturup aglamakla geciyo canim Allahin belasi kvalidem bebgimi grip etdi Allaha havale etdim onu.doktorlara soruyorum grip olmasindan supheleniyorum hayir cigerinde bisey yok daha diyip gonderiyorlar aspiratorle burnunda sari iltihap geliyo normal mi sence canim kizlar LUTFEN BI BAKIN SIZ DE ASPIRATORLE BURUN TEMIZLIGI YAPTIGINIZDA BURNUNDA BALGAM GIBI SARI ILTIHAP GELIYO MU BEBISIN
:)) bir emzirme seansida benden gelsinEmzirme seansından merhaba hanımlar! Gözlerimin altı morardı, şişti :) annelik zor iş vesselam!
Bildigin balgam gibi geliyo ya grip iltihap diyorum anlatamiyorum hicbi doktoraCanım biz bi kaç güne bi aspiratörle temizliyoruz ama öyle sarı iltihap gelmiyor. Pislik varsa o geliyor ya da su gibi sümük geliyor.
:)) bir emzirme seansida benden gelsin
Canım burnunda hafif bi hırıltı vardı bu sabah aspiratör lecektinm dediğin gibi koyu sarı hatta balgam gibi bisey geldi.korkma yani bizimde öyle.muhtemelen emerken burnuna kaçan sütlerden sararıyordur.endişe etme.anne sütüyle besleniyorsa çok kolay hasta olmaz sanıyorum.Hergun oturup aglamakla geciyo canim Allahin belasi kvalidem bebgimi grip etdi Allaha havale etdim onu.doktorlara soruyorum grip olmasindan supheleniyorum hayir cigerinde bisey yok daha diyip gonderiyorlar aspiratorle burnunda sari iltihap geliyo normal mi sence canim kizlar LUTFEN BI BAKIN SIZ DE ASPIRATORLE BURUN TEMIZLIGI YAPTIGINIZDA BURNUNDA BALGAM GIBI SARI ILTIHAP GELIYO MU BEBISIN
Bizimkide kapatırken basıyor cıglıgı birde memeyi görünceBende tek inatcinin bizm sipa oldugunu dusunuyordum ama benim emzirmenin onune alt acma geciyo her cocuk alti acilinca rahatlar bizimki basiyo cigligi
Canım 53 günlük oldu kızım ama doktor bana krem vb hiç Birşey vermedi.Gunaydin
Sezaryan olan annisler, dikis izi icin krem vs kullaniyor musunuz?
Can'ım benİm 53 gün oldu, 40 dan sonra hiç kanamam gelmedi. Lohusalık bİtince doktor kontrolünü de oldum, doktor bitti mi kanaman , deyince evet dedim, çok güzel derdi. Ben de lohusalıktan sonra biter diye biliyorum. İstersen bi doktora görün, en azından için rahat eder.Kızlar 40 im çıktığı halde az az günlük pedim ı dolduracak kadar kanamam oluyor sizde oluyor mu.
Aslında lohusa iken kanamam bıtmıstı akintim çok diye kadın doğum à gittim altta n muayene ettı o gün den sonra azar azar kanamam oluyor artık yine mi kötü bir şey oldu diye korkuyorum
Ben de özellikle sordum bişey kullanayım mu die doktoruma hayır gerek yok dedi vermedi bişeyGunaydin
Sezaryan olan annisler, dikis izi icin krem vs kullaniyor musunuz?
Doktor à gidince hemen çatal à alıyorlar bıktım artık kadın olmak ne zor muş.Can'ım benİm 53 gün oldu, 40 dan sonra hiç kanamam gelmedi. Lohusalık bİtince doktor kontrolünü de oldum, doktor bitti mi kanaman , deyince evet dedim, çok güzel derdi. Ben de lohusalıktan sonra biter diye biliyorum. İstersen bi doktora görün, en azından için rahat eder.
Benimkide öyle ya rahatlaması lazımken bacaklarını kasıyoBende tek inatcinin bizm sipa oldugunu dusunuyordum ama benim emzirmenin onune alt acma geciyo her cocuk alti acilinca rahatlar bizimki basiyo cigligi
Cnm ben hergun gunde 5defa aspiratorle cekiyorum serum fizyolojik dokuyorum sonra cekiyorum Allahim cezasi kvalidem grip yapti diye dusunuyorum hepimiz kaptik.Allaha havAle etdim onu zaten.hergun agliyorum hergunALLAHim YAVRUMA SAGLIK VER SEN KORU DIYE KAFAYI YIYCEM lafdan anlamaz kadininin teki sinir oluyorum sinirrrCanım burnunda hafif bi hırıltı vardı bu sabah aspiratör lecektinm dediğin gibi koyu sarı hatta balgam gibi bisey geldi.korkma yani bizimde öyle.muhtemelen emerken burnuna kaçan sütlerden sararıyordur.endişe etme.anne sütüyle besleniyorsa çok kolay hasta olmaz sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?