2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım biz bi kaç güne bi aspiratörle temizliyoruz ama öyle sarı iltihap gelmiyor. Pislik varsa o geliyor ya da su gibi sümük geliyor.

Bende molfiksin islak mendilini kullandim sadece iki kez o yapti kesin bugun pamuk ilik su ile temizledim sudokremide bol surdum simdi gecmek uzere cok sukur cok hassas ciltleri
Canım ben hep ıslak mendil kullanıyorum ama şükür pişik olmadı. Primanın ya da uni baby nin ıslak mendilini kullandım. Huggise in de yeni doğan ıslak mendili güzel. Sudokremi ben de günde 1 kere falan sürüyorum.

Kızlar 40 im çıktığı halde az az günlük pedim ı dolduracak kadar kanamam oluyor sizde oluyor mu.
Aslında lohusa iken kanamam bıtmıstı akintim çok diye kadın doğum à gittim altta n muayene ettı o gün den sonra azar azar kanamam oluyor artık yine mi kötü bir şey oldu diye korkuyorum

Bebisin kac kg dogdu canim? Bn de merak ediyorum 3 saatte kac cc yeterli olur acaba? Brnim oglusum 3450 dogdu, o emdikten sonra sagdigimda 5-10 cc ancak sutum cikiyo. Gunde 1 ogun mama veriyorum bazen yetmiyo
Benim sütüm hem tam gelmeye başlamadı hem de meme almak istemiyor sıpa. Direttiğimde mosmor oluyor ağlamaktan mama veriyorum mecbur. Göğsümden de günlük 70 cc falan ancak çıkıyor sağınca toplamda. 4 kilo 140 ve doğduk biz canım

Bu sutlerin derdi ne acaba neden tam gelmiyolar butun gun yok o caydan yok bu caydan ustune bi de su mide kalmadi walla benim de cok yetmiyo su anda.. Bugun 11. Gunumuz

Bende ilk hapsurdigunda akti burnundan eyvah dedim ama dr sorun yok dedi normal burun akintisi

Gunaydin

Sezaryan olan annisler, dikis izi icin krem vs kullaniyor musunuz?

Canım burnunda hafif bi hırıltı vardı bu sabah aspiratör lecektinm dediğin gibi koyu sarı hatta balgam gibi bisey geldi.korkma yani bizimde öyle.muhtemelen emerken burnuna kaçan sütlerden sararıyordur.endişe etme.anne sütüyle besleniyorsa çok kolay hasta olmaz sanıyorum.

Bende tek inatcinin bizm sipa oldugunu dusunuyordum ama benim emzirmenin onune alt acma geciyo her cocuk alti acilinca rahatlar bizimki basiyo cigligi
Bizimkide kapatırken basıyor cıglıgı birde memeyi görünce

Can'ım benİm 53 gün oldu, 40 dan sonra hiç kanamam gelmedi. Lohusalık bİtince doktor kontrolünü de oldum, doktor bitti mi kanaman , deyince evet dedim, çok güzel derdi. Ben de lohusalıktan sonra biter diye biliyorum. İstersen bi doktora görün, en azından için rahat eder.

Doktor à gidince hemen çatal à alıyorlar bıktım artık kadın olmak ne zor muş.

Cnm ben hergun gunde 5defa aspiratorle cekiyorum serum fizyolojik dokuyorum sonra cekiyorum Allahim cezasi kvalidem grip yapti diye dusunuyorum hepimiz kaptik.Allaha havAle etdim onu zaten.hergun agliyorum hergunALLAHim YAVRUMA SAGLIK VER SEN KORU DIYE KAFAYI YIYCEM lafdan anlamaz kadininin teki sinir oluyorum sinirrr

Kızlar slm bugun dığum yapalı 6 .gunum ...bebegım sarılık oldu degerıde 13 gıbı bırsey ona bırsey olmasından tedırgımım ayrıca suyum gelmıyor dıye uzulurken dun sagdım 50 cc geldı lakın bugun sagdım bırsey gelmedı uffff elımle sıktıgımda gelıyor 60 cc 3 öğün olarak verıyorum sızdekı sutlerın durumu nedır kızlar morelım bozuk aksamada kaynana gelecek bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…