- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
bende pamuk ve su kullanıyorum.İki üç kez aciliyetten ıslak mendil kullandım hemen kızardı bebişin poposu.Islak mendil kesimlikle kullanmamak lazım yoksa hemen pişik oluyor.
Aynı benı anlattın bende cozebılmış deılımHer saat nasil emziriosunuz? Hemen sut olusuyo mu? Benimki zaten 1-1.5 saat emiyo hala doymuyo mama takviyesi yapiyorum.. Cok sinirim bozuluyotoplamda kac cc icmesi lazim anlamadim.. Ya da benim sut az geldigi icin emme suresi cok uzun oluyo, o yuzden de ne yedigini anlamiyo sanirim.. Off cozemedim walla kafam cok karisik
Bizimde 5. Gun 13 du dr normal dedi her saat uyandırıp emzirdim uyanmasi zor oldu emziremiyormusun sagmak yerine surekli emzirsen sutun artar biz bir aylik olduk smdi iki saatte bir emziriyorumKızlar slm bugun dığum yapalı 6 .gunum ...bebegım sarılık oldu degerıde 13 gıbı bırsey ona bırsey olmasından tedırgımım ayrıca suyum gelmıyor dıye uzulurken dun sagdım 50 cc geldı lakın bugun sagdım bırsey gelmedı uffff elımle sıktıgımda gelıyor 60 cc 3 öğün olarak verıyorum sızdekı sutlerın durumu nedır kızlar morelım bozuk aksamada kaynana gelecek bakalım hayırlısı
canım ya çekilecek çilen var desene.Ben evde yanlızım işte eşim yardımcı oluyor ama bazen biri olsa diyorum okadar bunalıyorum ki.Bebek ev yemek derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.Ama biri gelince daha çok yoruluyorum.Hiç gelmesinler daha iyi diyorum.Bir bebeğin ağlamasına laf ediyorlar işin kötüsü annem bile bunu yapıyor.Cnm ben hergun gunde 5defa aspiratorle cekiyorum serum fizyolojik dokuyorum sonra cekiyorum Allahim cezasi kvalidem grip yapti diye dusunuyorum hepimiz kaptik.Allaha havAle etdim onu zaten.hergun agliyorum hergunALLAHim YAVRUMA SAGLIK VER SEN KORU DIYE KAFAYI YIYCEM lafdan anlamaz kadininin teki sinir oluyorum sinirrr
Cnm mememı guzel tutuyor bebegım onda sıkıntı yok bebegım emdıkdıkten sonra sut gelıyormu dıye kontrol ettıgımde gelıyor ınsllh duzelır bebegım umarım hersey guzel olur pozıtıf duşunmeye calışıyorum ..bu arada uyku duzenınız eskıden daha derın uyurdum simdılerde hafıf uyuyorum cnm senjn nasıl uykuların umarım sutumun miktarını etkılemezBizimde 5. Gun 13 du dr normal dedi her saat uyandırıp emzirdim uyanmasi zor oldu emziremiyormusun sagmak yerine surekli emzirsen sutun artar biz bir aylik olduk smdi iki saatte bir emziriyorum
Aykacim benimde kafam cok karisikti 2 gune bir kendimce birsey deniyordum. Bugun doktorumuz en gec 3 saatte bir emzir dedi. Emzirdikten hemen sonra 1 olcek 30 cc mama ver icebildigi kadar icsin icemezse zorlama ama her beslenmede midesi tam dolsun dedi. Bir de mamanin icine 2 3 damla zeytinyagi onerdi. Benim bebegim erken dogdu ve dusuk dogum kilosunda. Toparlansin diye onerdigi beslenme sistemimiz bu belki bir fikir verir. Bu arada 14 gunluk bir bebek icin sistem bu.Kizlar bana emzirme duzeninizi anlatirmisiniz rica etsem ben daha bebegimin beslenmesini bi duzene oturtamadim(((kac saatde bir emziriyorsunuz kac cc sut veriyorsunuz mama ne kadarveriyorsunuz kizlarrr tavsiye verinnnn
kızlar ya benim bebeğin göbüşi çok az kan olmuş ama etrafında ilthabik hiç bişey yok kızarmada yok sizce ne yapmalıyım.Kan kurumuş ama yinede korkuyorum.Daha düşmedi off ya bir düşşe rahatlıyacağım.
Bizimkinin düzeni oturmadı henüz. Bazen az mama içerken bazen çok içiyor. Çok içtiği anı yaşayıp panik oldum sonra not ettim saat kaçta ne kadar içtiğini. Ve doktora sordum, 4 kilo bebeğin 600 cc mamayı rahat içebileceğini söyledi. Mamayı çok isterlermiş ve miktar normal dedi.Okadar mama verilirmi minicik bebege cok verdiginiz icin midesi sismistir ona agliyordur gazi vardır kakasini yapamiyordur belki mama ile beslenen bebekler zor dışkı yapabilirler her agladgnda mama vermeyin bence hemde iki saatte 100 cc biz hastanede sutum gelene kadar 30 cc vermistk oda 3 saat ara ile anne sütü degil sonucta bnce bu kadar sisirmeyin bebeğin midesini yazik
Ben emzirdikten sonra hic sagmadim canim bebegim eme bildigi kadarini emiyor bidahaki vakitte diğer gogsumu veriyorumCnm mememı guzel tutuyor bebegım onda sıkıntı yok bebegım emdıkdıkten sonra sut gelıyormu dıye kontrol ettıgımde gelıyor ınsllh duzelır bebegım umarım hersey guzel olur pozıtıf duşunmeye calışıyorum ..bu arada uyku duzenınız eskıden daha derın uyurdum simdılerde hafıf uyuyorum cnm senjn nasıl uykuların umarım sutumun miktarını etkılemez
Iki saatte bir on dk emiyor canım bazen vakti dolmadan kendi kalkıp emiyorKizlar bana emzirme duzeninizi anlatirmisiniz rica etsem ben daha bebegimin beslenmesini bi duzene oturtamadim(((kac saatde bir emziriyorsunuz kac cc sut veriyorsunuz mama ne kadarveriyorsunuz kizlarrr tavsiye verinnnn
Bu arada mama hic vermedm vermiyorumKizlar bana emzirme duzeninizi anlatirmisiniz rica etsem ben daha bebegimin beslenmesini bi duzene oturtamadim(((kac saatde bir emziriyorsunuz kac cc sut veriyorsunuz mama ne kadarveriyorsunuz kizlarrr tavsiye verinnnn
Gunaydin
Sezaryan olan annisler, dikis izi icin krem vs kullaniyor musunuz?
Uyku duzenimizi yazmamisim gündüz uyanik bu aralar gece uyuyor uyurken emziriyorum gecede iki saatte birBen emzirdikten sonra hic sagmadim canim bebegim eme bildigi kadarini emiyor bidahaki vakitte diğer gogsumu veriyorum
Kızlar slm bugun dığum yapalı 6 .gunum ...bebegım sarılık oldu degerıde 13 gıbı bırsey ona bırsey olmasından tedırgımım ayrıca suyum gelmıyor dıye uzulurken dun sagdım 50 cc geldı lakın bugun sagdım bırsey gelmedı uffff elımle sıktıgımda gelıyor 60 cc 3 öğün olarak verıyorum sızdekı sutlerın durumu nedır kızlar morelım bozuk aksamada kaynana gelecek bakalım hayırlısı
Benim doktor iyileşme adına bişey kullanmana gerek yok ama estetik açıdan kaygı taşıyan soran annelere şu kremi öneriyorum diyerek ufak bişey verdi ama adı hatırımda değil istersen yazarım bi ara bakıp. Bu arada doğumdan 10 gün sonra başla demişti
Kizlar bana emzirme duzeninizi anlatirmisiniz rica etsem ben daha bebegimin beslenmesini bi duzene oturtamadim(((kac saatde bir emziriyorsunuz kac cc sut veriyorsunuz mama ne kadarveriyorsunuz kizlarrr tavsiye verinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?