2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Burun damlasi kullanan anneler nasil kullaniyosunuz. Kac damla damlatiyosunuz ve hangi siklikta. Birde icinden cikan burun aspiratorunu her damladan sonra temizlemek icin mi kullaniyosunuz yoksa burnunda birsey oldugundami
Ben sürekli damlatmiyorum burnu tıkalı oldugunda damlatiyorum snra aspiratorle çekiyorum ama cok agliyor cektirmiyor ya

Ben sürekli damlatmiyorum burnu tıkalı oldugunda damlatiyorum snra aspiratorle çekiyorum ama cok agliyor cektirmiyor ya

Ben daha hic kullanmadim burnunun tikali oldugunu hissetmiyorum bakiyorum acik gorunuyor amaanlayabilir miyim bakmayla acaba nefes alisi gayet normal

Ben daha hic kullanmadim burnunun tikali oldugunu hissetmiyorum bakiyorum acik gorunuyor amaanlayabilir miyim bakmayla acaba nefes alisi gayet normal
Bizimki bariz tıkalı ya nefes zor aliyor mecbur cekiyorum tıkalı degilse kullanma canım

teşekkür ederim canım.Bugün sabah bir baktım göbeği düşmüş. O kadar rahatladım ki anlatamam. Artık dışarıyada rahatlıkla çıkabiliriz :))

geçmiş olsun canım.İnşallah düşer.

Hangi marka kullandın da hemen pişik yaptı canım. Ben doğduğu günden beri unibaby yenidoğan kullanıyorum çok şükür bişey olmadı.
Prima hassas ciltler için olanı kullandım.Ama şunu farkettim benim oğlumun cildi çok hassas kendisi babasına benziyor cildide ona çekmiş. En ufak birşeyde kızarıyor.Çok istedim eşime benzesin diye de cildinin hassasiyeti benzemiyeydi iyiydi :))

Doktorum 6 ay sure verendiselenmek icin cok erken, duzelecek dedi ama canimi sikiyor kabarik kabarik durmasi, herkeste ince cizgi seklinde
Bünyeden bünyeye farkeder canını sıkma hiç. Doktorun da öyle dediyse endişelenecek durum yoktur bence bazı cîltler geç ya da daha farklı şekilde toparlanır die düşün bebişinle mutlu ol :)

Sarılık için kan verdik. Pazar 14.6 ydi. 17 ve üstü çıkarsa yatircaklar oğlumu. :'( lütfen yüksek çıkmasın lütfennn

Bünyeden bünyeye farkeder canını sıkma hiç. Doktorun da öyle dediyse endişelenecek durum yoktur bence bazı cîltler geç ya da daha farklı şekilde toparlanır die düşün bebişinle mutlu ol :)

Evet canim benim cildim cok hassastir zaten, ameliyattan sonra herkes kesiye ve dikise hayran kalmisti nazar mi degdi noldu birden kabardi

Cnm masallah sutun ıyıymış senın bız bugun 1 haftalık olduk sutum ıyı sanırım senın sutun ılk zamanlar nasıldı hanı ılk zamanlar azken sımdı mı artısa gectı...ben her aglayyışında emzırıyorum

Aynı sıkıntı bizde de var 15.3 çıktı bugün yarın yine kontrol var, mama takviyesi verdi bize

Bizimde cuma 13 cikmisti pazartesi 12 ye dusmus normal dedi doktor ama surekli emziemeye calisiyorum insallah sarilik olmaz yavrularimiz

Ben de baktığımda bazen burnu açık, temiz görünüyor, fakat aspiratörle çektiğimde pislikler gelebiliyor Can'ım. 2 güne bi kontrol ediyoruz biz.

Evet canim benim cildim cok hassastir zaten, ameliyattan sonra herkes kesiye ve dikise hayran kalmisti nazar mi degdi noldu birden kabardi
Nazar değmiştir o zaman bazen iyi niyetli bile olsa insan değebilio nazarı. Bebişlere de en çok anne ve babanın nazarı değermiş. Sevdikten sonra hemen okuyun derler. Geçer inş sen canını sıkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…