Fucicort kremin adi canim çokmu var vucudundaAdi ne canim?
Ben sürekli damlatmiyorum burnu tıkalı oldugunda damlatiyorum snra aspiratorle çekiyorum ama cok agliyor cektirmiyor yaBurun damlasi kullanan anneler nasil kullaniyosunuz. Kac damla damlatiyosunuz ve hangi siklikta. Birde icinden cikan burun aspiratorunu her damladan sonra temizlemek icin mi kullaniyosunuz yoksa burnunda birsey oldugundami
Ben sürekli damlatmiyorum burnu tıkalı oldugunda damlatiyorum snra aspiratorle çekiyorum ama cok agliyor cektirmiyor ya
Bizimki bariz tıkalı ya nefes zor aliyor mecbur cekiyorum tıkalı degilse kullanma canımBen daha hic kullanmadim burnunun tikali oldugunu hissetmiyorum bakiyorum acik gorunuyor amaanlayabilir miyim bakmayla acaba nefes alisi gayet normal
teşekkür ederim canım.Bugün sabah bir baktım göbeği düşmüş. O kadar rahatladım ki anlatamam. Artık dışarıyada rahatlıkla çıkabiliriz :))Aynı şeyi biz de yaşadık iki üç kez, bugün 5 günlüğüz ve kontrolümüz vardı. Doktorumuz daha ben sormadan sorun olmadığını ama kuru tutmak adına her gün değiştirmek suretiyle göbüşün etrafına mandalın altından gazlı bez dolamamı söyledi. İltihap yoksa korkma
geçmiş olsun canım.İnşallah düşer.Kızlar geceyi hastanede geçirdik bebeğimin 4.gün sarılık değeri 13 ken 15. Gün 19a yükselmiş oysaki doktor 4. Günde 13 ise sonraki günlerde düşer demişti bebeğim 300 gr aldığı halde çok yükselmiş sarılık bazen böyle olabiliyormuş biz şans eseri başka bir çocuk doktoruna gittiğimizde tamamen tesadüfen öğrendik aman sizde dikkat edin ara ara kan verin değerimiz yine 13e düşünce çıktık hastaneden. Bol bol güneş ışığı ve beslenme dedi doktorumuz inşallah en kısa zamanda normal değere düşer
Prima hassas ciltler için olanı kullandım.Ama şunu farkettim benim oğlumun cildi çok hassas kendisi babasına benziyor cildide ona çekmiş. En ufak birşeyde kızarıyor.Çok istedim eşime benzesin diye de cildinin hassasiyeti benzemiyeydi iyiydi :))Hangi marka kullandın da hemen pişik yaptı canım. Ben doğduğu günden beri unibaby yenidoğan kullanıyorum çok şükür bişey olmadı.
Bünyeden bünyeye farkeder canını sıkma hiç. Doktorun da öyle dediyse endişelenecek durum yoktur benceDoktorum 6 ay sure verendiselenmek icin cok erken, duzelecek dedi ama canimi sikiyor kabarik kabarik durmasi, herkeste ince cizgi seklinde
İnşallah cikmaz canım sonucu alınca bizede yazSarılık için kan verdik. Pazar 14.6 ydi. 17 ve üstü çıkarsa yatircaklar oğlumu. :'( lütfen yüksek çıkmasın lütfennn
Bünyeden bünyeye farkeder canını sıkma hiç. Doktorun da öyle dediyse endişelenecek durum yoktur bencebazı cîltler geç ya da daha farklı şekilde toparlanır die düşün bebişinle mutlu ol :)
Sarılık için kan verdik. Pazar 14.6 ydi. 17 ve üstü çıkarsa yatircaklar oğlumu. :'( lütfen yüksek çıkmasın lütfennn
Fucicort kremin adi canim çokmu var vucudunda
Aynı sıkıntı bizde de var 15.3 çıktı bugünSarılık için kan verdik. Pazar 14.6 ydi. 17 ve üstü çıkarsa yatircaklar oğlumu. :'( lütfen yüksek çıkmasın lütfennn
Cnm masallah sutun ıyıymış senın bız bugun 1 haftalık olduk sutum ıyı sanırım senın sutun ılk zamanlar nasıldı hanı ılk zamanlar azken sımdı mı artısa gectı...ben her aglayyışında emzırıyorumkızlar nasılsınız? Biz bugun 24 günlük olduk. Bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim iki göğsümü de tek oğunde emmiyor. Bir göğsümü boşaltınca doyuyor. Bende diğerini sağıyorum. Benim,işim olduğunda falan annem biberonla veriyor. Çok şükür hem biberonu bende,göğsümü alıyor. Ben kırkım çııktıktan 10 gün sonra işe başlayacağım ve sağdığım sutlerle beslenecek inşallah kuzucuğum. Mama vermiyorum sadece anne sütü ile besleniyor sorum şu. Benim yavrucak biberonla içtiğinde 90 cc den aşağısıyla doymuyor. 120 cc içtiği oluyor bazen. Göğsümü emdiğinde de 10-15 dk emiyor. Dizin bebişler kaç günlükken ne kadar içiyordu. Sağıp veren var mı? Bir de,sağdığınız da bir goğsunuzden kaç cc çıkıyor?
Aynı sıkıntı bizde de var 15.3 çıktı bugünyarın yine kontrol var, mama takviyesi verdi bize
Ben de baktığımda bazen burnu açık, temiz görünüyor, fakat aspiratörle çektiğimde pislikler gelebiliyor Can'ım. 2 güne bi kontrol ediyoruz biz.Ben daha hic kullanmadim burnunun tikali oldugunu hissetmiyorum bakiyorum acik gorunuyor amaanlayabilir miyim bakmayla acaba nefes alisi gayet normal
İnş çıkmaz tatlım. Geçmiş olsun.Sarılık için kan verdik. Pazar 14.6 ydi. 17 ve üstü çıkarsa yatircaklar oğlumu. :'( lütfen yüksek çıkmasın lütfennn
Fucicort kremin adi canim çokmu var vucudunda
Nazar değmiştir o zaman bazen iyi niyetli bile olsa insan değebilio nazarı. Bebişlere de en çok anne ve babanın nazarı değermiş. Sevdikten sonra hemen okuyun derler. Geçer inş sen canını sıkma :)Evet canim benim cildim cok hassastir zaten, ameliyattan sonra herkes kesiye ve dikise hayran kalmisti nazar mi degdi noldu birden kabardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?