Mantıklı :)Hic gunah boyutunu dusunmedim , aklima gelmedi yani sanmiyorum cunku gunah oldugunu, belki bebisin rizkini aldik diye mi gunahtir ki mantiken ama sadece tadina baktim, sen de bir bak bence her zaman bulunmaz anne sutu :)
Allah kolaylık versin cnm. Bn kendime 2 lokma yemek koyup yiyemiyoken sen ona hizmet edebiliyosan bravooo.. :)Bu arada bizde de esimin dedesi misafir 1 hafta boyunca. Yatak odasina sikismis durumdayim. Orda emziriyorum, kendimi sagiyorum falan. Salonu verdik. Yasli insan bir sey de diyemiyorum, kizamiyorum ama zor oluyor bana.
Allah kolaylık versin cnm. Bn kendime 2 lokma yemek koyup yiyemiyoken sen ona hizmet edebiliyosan bravooo.. :)
bende çok düşündüm az yiyorum bu ara iştahım da yok ama kilo alıyorum.Sinirlerim bozuluyor iyice.Akşam eşimi gönderdim bana ısırgan otu aldı kaynattım içtim sütüm ü sağdım 100 cc çıktı.Şimdi yine sağmaya kalktım gene yok hay allahım gece gece neden denedim ki uykumuyku kalmadı.Sabah güzel bir kahvaltı yapıp bir daha deneyeceğimyediklerinle de alakalı olabilir canım.bi kere benim de öyle olmuştu gün içinde cok az yediğimi sadece suyu bol içtiğimi fark ettim. şimdi düzeldi şükür.
Valla makinayla denedim olmuyor elimle sıkıyom sonuna kadar.Mama veriyorum ben işte sütümü arttırabilirsem mama bir daha vermiyecem allahtan oğlum memeyi bırakmadı.Ya bu ısırgan otu mucizemi acaba taze aldım yapraklarını kaynattım içtim sağdığımda 100cc çıktı sabah bir daha deneyeceğim bakalım.Bu arada eskisi gibi yağlı çıktı.Anne sutu mu veriyorsun sadece? Benim de eskiden daha yagliydi. Simdi bazen az yagli bazen su gibi beyaza yakin. Ama sonlara dogru yagli sut geliyormus belki de ben makinayla ulasamiyorumdur. Senin de oyle bir sey olabilir.
Bende hemen tadına bakmıştım :))Ilk is ben de tadina baktim, cok merak ediyordum zaten. Iki yil emzirip tadina bakmamis arkadasim vardi cok sasirmistim
Valla makinayla denedim olmuyor elimle sıkıyom sonuna kadar.Mama veriyorum ben işte sütümü arttırabilirsem mama bir daha vermiyecem allahtan oğlum memeyi bırakmadı.Ya bu ısırgan otu mucizemi acaba taze aldım yapraklarını kaynattım içtim sağdığımda 100cc çıktı sabah bir daha deneyeceğim bakalım.Bu arada eskisi gibi yağlı çıktı.
ben onu tam okuyamadim, devamli emzirin diyor ama benimki devamli emmiyor, cani istediginde anca.
Devamli sagmak icin de vakit lazim tabi. Insallah basarili olursun.
Valla makinayla denedim olmuyor elimle sıkıyom sonuna kadar.Mama veriyorum ben işte sütümü arttırabilirsem mama bir daha vermiyecem allahtan oğlum memeyi bırakmadı.Ya bu ısırgan otu mucizemi acaba taze aldım yapraklarını kaynattım içtim sağdığımda 100cc çıktı sabah bir daha deneyeceğim bakalım.Bu arada eskisi gibi yağlı çıktı.
Bende hemen tadına bakmıştım :))
Ama hiç beğenmedim yahu. Kendimimi sevmiyorum acaba :))
Bebek her istediğinde emzirip uyumak gerekiyor. Temel ihtiyaçları giderme dışında başka hiç bir iş yapılmaması gerekiyo. Bebeğin gazını, bezini başkası değiştirsin siz hep uyuyun diyor. Bakalım inş uygulayabilirim.
Zor cnm gecelerı uyuduğunda yapsan gece hıc mı uyumuyor ben kendıme tesellı verıyorum 5 -6 aylık olduğunda hepsı gececek dıyorum sık dişini dıyorum bu gunler gececekkk elbettttBenim oğlan dün tüketti bizi akşamüstü 5 ten itibaren gece saat 2 ye kadar sadece yarım saat uyudu tükendim artık devamlı aynı şey yediriyorum zaten sürüyor yarım saat 1 saat sonra gazını çıkar beşiğine yatırıyorum En az 1 saat sallıyorum çünkü dalamıyor. Tam sallamayı bırakıyorum tuvalete gideceğim ağlamaya başlıyor sonra tekrar sallıyorum tam uyuyor biberonunu yıkıyorum zaten mama saati gelmiş oluyor Üç saatte bir mama yiyor kafayı yiyecem yoruldum çok uyanıkken devamlı kucak istiyor Üç saatte bir mama yiyor kafayı yiyecem yoruldum çok uyanıkken devamlı kucak istiyor mama arasında İlaç vermem gerekiyor biberonu çekince bile kendini yırtıyor hiç Sabrı yok benim sabrımı da tüketti ağlamaktan yoruldum bıktım sıkıldım eşimi de bunaltmak İstemiyorum ama hiç bir şey yapamıyorum artık acıkmıyorm bile.sütüm vardı stresten kesildi Yemek zaten yapamıyorum onu şekilde hallediyoruz dışarıdan. Kendi çamaşırlarımıdan da geçtim ama bebeğin kileri yıkamak Ütülemek zorundayım. Reflü var devamlı kusuyor onu da vaktim olmuyor mobilyalarda bir parmak toz yerlerde uçuşanları söylemiyorum bile . Gelen arkadaşım olursa Ütü yapmaya çalışıyorum yanında.Hafta sonları annem geliyor bir gün o gün de hangi işimi yapayım temizlik mi Ütü çamaşır mı yemek mi Dışarıdaki işlerim Mi bakım mı kaş bıyık orman oldu tükendim
denedim işte akşam 100cc çıktı yanlız gece yaptım süt yine azdı şimdi yine bakıcam.Siz denediniz miIsırgan otunu denediniz mi?
yanlız olanlar ne yapacakmış :))Bebek her istediğinde emzirip uyumak gerekiyor. Temel ihtiyaçları giderme dışında başka hiç bir iş yapılmaması gerekiyo. Bebeğin gazını, bezini başkası değiştirsin siz hep uyuyun diyor. Bakalım inş uygulayabilirim.
dene bakalım sonuç ne olacakBen onu uygulayamam, kendimi gectim evde misafir var. dusuncesiz insanlar. Bir dahaki dogumda annemi alip memleketime gitsem ve aylarca gelmesem keske....
aman masallah de canım nazar değmesin. sinirli olmasa benimle inatlaşmaya kalkmazdı. şimdi kuzu kuzu kucağımda oturuyor sanki dün geceki canavar o değildiDemekki sinirli bebisler sizinki bebim oglum cok inasmiyor uyy yerim onu yerrr
avent değil ama wee baby aldım manuel çok iyi çekiyor memnunum.@tatlilavinya gittm dr bisiy demedi muayne de etmedi bir sorun var mi vs baska bisiy yok. biraz kendime geldim cok şükür
kızlar acil avent manuel sagma makinasi kullanan var mi ??,
Benim bebiş acıkınca önce mızmızlanıyor. Anlıyorum acıktığını hemen emziriyorum. Eger hemen emzirmemissem anlamamışsam ya da bir işim varsa geciktirirsem ağlamaya başlıyor. Ağladığında memeyi verince hemen emmiyor baya kızıyor hatta daha çok bağırıyor ben memeyi ağzında tutuyorum sakin davranıyorum seviyorum knusuyorum onla ozur diliyorum falan başını okşuyorum sonra hem emiyor hem bırakıp ağlıyor sitem ediyor yani , sonra cork cork emiyor bi yandan da iç cekiyor. Kuzucum... aglatmamaya calisiyorum.arkadaşlar napıcamı şaşırdım kızım aç ama yemiyor uykusu var uyumak istemiyor sağıp verdim içmedi uyutmak için yatırdığımda sürekli ağlıyor çok yoruldum napsam gazı var desem rezeneyi de içmiyor hiçbir şeyi kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?