2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bu arada bizde de esimin dedesi misafir 1 hafta boyunca. Yatak odasina sikismis durumdayim. Orda emziriyorum, kendimi sagiyorum falan. Salonu verdik. Yasli insan bir sey de diyemiyorum, kizamiyorum ama zor oluyor bana.

Bu arada bizde de esimin dedesi misafir 1 hafta boyunca. Yatak odasina sikismis durumdayim. Orda emziriyorum, kendimi sagiyorum falan. Salonu verdik. Yasli insan bir sey de diyemiyorum, kizamiyorum ama zor oluyor bana.
Allah kolaylık versin cnm. Bn kendime 2 lokma yemek koyup yiyemiyoken sen ona hizmet edebiliyosan bravooo.. :)

Allah kolaylık versin cnm. Bn kendime 2 lokma yemek koyup yiyemiyoken sen ona hizmet edebiliyosan bravooo.. :)

Sorma yaa napim oglum kucagimda hazirliyorum tam 3 ogun,bir de basina ben ciktim kizim Allah sana kolaylik versin diyor Kizi da burda ama iki cocuk var evde diye orda durmak istemiyor.

yediklerinle de alakalı olabilir canım.bi kere benim de öyle olmuştu gün içinde cok az yediğimi sadece suyu bol içtiğimi fark ettim. şimdi düzeldi şükür.
bende çok düşündüm az yiyorum bu ara iştahım da yok ama kilo alıyorum.Sinirlerim bozuluyor iyice.Akşam eşimi gönderdim bana ısırgan otu aldı kaynattım içtim sütüm ü sağdım 100 cc çıktı.Şimdi yine sağmaya kalktım gene yok hay allahım gece gece neden denedim ki uykumuyku kalmadı.Sabah güzel bir kahvaltı yapıp bir daha deneyeceğim

Anne sutu mu veriyorsun sadece? Benim de eskiden daha yagliydi. Simdi bazen az yagli bazen su gibi beyaza yakin. Ama sonlara dogru yagli sut geliyormus belki de ben makinayla ulasamiyorumdur. Senin de oyle bir sey olabilir.
Valla makinayla denedim olmuyor elimle sıkıyom sonuna kadar.Mama veriyorum ben işte sütümü arttırabilirsem mama bir daha vermiyecem allahtan oğlum memeyi bırakmadı.Ya bu ısırgan otu mucizemi acaba taze aldım yapraklarını kaynattım içtim sağdığımda 100cc çıktı sabah bir daha deneyeceğim bakalım.Bu arada eskisi gibi yağlı çıktı.

Isırgan otunu denediniz mi?

ben onu tam okuyamadim, devamli emzirin diyor ama benimki devamli emmiyor, cani istediginde anca.
Devamli sagmak icin de vakit lazim tabi. Insallah basarili olursun.

Bebek her istediğinde emzirip uyumak gerekiyor. Temel ihtiyaçları giderme dışında başka hiç bir iş yapılmaması gerekiyo. Bebeğin gazını, bezini başkası değiştirsin siz hep uyuyun diyor. Bakalım inş uygulayabilirim.

Isigan otunu dr solemisti ama denemedim. Ben de deneyeyim bakalim.

Ben onu uygulayamam, kendimi gectim evde misafir var. dusuncesiz insanlar. Bir dahaki dogumda annemi alip memleketime gitsem ve aylarca gelmesem keske....

Zor cnm gecelerı uyuduğunda yapsan gece hıc mı uyumuyor ben kendıme tesellı verıyorum 5 -6 aylık olduğunda hepsı gececek dıyorum sık dişini dıyorum bu gunler gececekkk elbetttt

yanlız olanlar ne yapacakmış :))

@tatlilavinya gittm dr bisiy demedi muayne de etmedi bir sorun var mi vs baska bisiy yok. biraz kendime geldim cok şükür
kızlar acil avent manuel sagma makinasi kullanan var mi ??,

Benim bebiş acıkınca önce mızmızlanıyor. Anlıyorum acıktığını hemen emziriyorum. Eger hemen emzirmemissem anlamamışsam ya da bir işim varsa geciktirirsem ağlamaya başlıyor. Ağladığında memeyi verince hemen emmiyor baya kızıyor hatta daha çok bağırıyor ben memeyi ağzında tutuyorum sakin davranıyorum seviyorum knusuyorum onla ozur diliyorum falan başını okşuyorum sonra hem emiyor hem bırakıp ağlıyor sitem ediyor yani , sonra cork cork emiyor bi yandan da iç cekiyor. Kuzucum... aglatmamaya calisiyorum.

Ben de ilk başta katıla katıla ağlarken bi yerine bisey batıyor falan zannedip kaçgün kere bastan aşağı soyup elbiselerine bakmıştım.

Bir de uyumak istemediğinde zorlamıyorum. Mesela gece yatirdim yarim saat sonra uyandi. Once gaxina bakiyorum cgunlukla gaz birikmis oluyor. Ya da altina bakiyorum kaka mi yapmis diye. O da degilse biraz yuuyorum geziyoruz zaten max bir saat sonra esnemeye basliyor. Bazi geceler 1 2 saat ara veriyoruz böyle. Gunduz ise sadece kucagimda uyuuor yataga biraktigim an uyaniyor. Ben de hic bir is yapmiyorum tuvakete bile gitmiyorum sadece bebisle ilgileniyorum. Boyle daha huzurlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…