Gece 2-3 gibi uyuyo o zmn da benim pilim bitiyo zaten erkenden uyanıyo. Uykusuzluk da ayrı tüketti. Bn de öyle teselli etmeye çalışıyorun kendimi 2-3 ay daha sabret diye.Zor cnm gecelerı uyuduğunda yapsan gece hıc mı uyumuyor ben kendıme tesellı verıyorum 5 -6 aylık olduğunda hepsı gececek dıyorum sık dişini dıyorum bu gunler gececekkk elbetttt
@tatlilavinya gittm dr bisiy demedi muayne de etmedi bir sorun var mi vs baska bisiy yok. biraz kendime geldim cok şükür
kızlar acil avent manuel sagma makinasi kullanan var mi ??,
canım bizdede hırıltı sorunu var, önce ventolin şurup kullandık, kontrole gittiğimizde brıcanyl surup ve zaditen damla verdi... Damla alerjik durumlar için kullanılıyormuş sanırım pros. oyle yazıyordu. Sotısınra tecrübeli bir prof a götürdük, hırıltısı için ilaç kullanmays gerek yok dedi, gece 17-18 derecede yatırın, üstünü kalın giydirin oda soğuk olsun dediMerhaba kizlar! Lutfen banada bi cozum soyleyincok bunaldim 73 gunluk bebegim hafif bi bronsit geciriyo antibiyotige basladi doktor ventolinde veriorum. Oksurugu ve hapsurmasi vardi cok sukur nispeten bunlar azaldi. Ama bogazindaki balgamdan kaynakli hirilti bi turlu gecmiyo. Bogazini temizleyemedigi icin uyanikken hep bi hirilti var. Dogru durust disarida cikmadik. O kadar uzuluyorum ki minnacik bebegi hastaladim diye evde oturmaktan psikolojimde bozuldu sanirim.
Bu balgam icin ne onerirsiniz? Ilaci 3 gundur kullaniyoruz. Nasil aticaz bu balgami? Lutfen bi akil verin
Burun TıkanıklığıBenimki hasta değil ama hırıltı var hep. Balgam için çözüm bilemiyorum ama burnuna fizyolojik serum sıkıp sümüklerini çekiyorum. Bi süre rahatlıyo
http://sagliklahayat.com/bebekte-bogaz-hiriltisi/Sizlerede cok gecmis olsun. Oda 23-24 derece daha dusuk derecelrde oda cok serin geliyor. Odayi nemlendirmeye ozen gosteriyorum. Yasadigimiz sehrin havasi cok kirli disari cikamiyoruz maalesefburnunu bende temizliyorum. Dediklerinize bakilirsa hiriltiya cozum yok gibi duruyor kişin bu kadar basinda hastaliga bulastik kuyrugu duzeltemiyecekmisiz gibi geliyor Allah korusun cok uzuluyorum.
ihlamur falan versem mi diye dusunuyorum ama cok kucukler..
canım ya battaniye eskiye goturdu beni, aynı modelden pijamam vardı küçükkenMaşallah barekallah :)
Benim ki bi saat uyudu şimdi yine uyutmaya calışıyorum :)
denedim işte akşam 100cc çıktı yanlız gece yaptım süt yine azdı şimdi yine bakıcam.Siz denediniz mi
Canım su olabilir belki cunku bizim Dr da ağzında süt artığı fark edersen emzirdikten sonra bir iki cay kasığı su verebilirsin demişti. Ama seker mantıksız geldi dogrusu. Kendim bile şekeri hayatımdan çıkarmaya calisiyorum kanseri tetikleyip besleyicilerin basında geliyo şekerSelam, az once oglumla markete gittik, yasli bir amca gelip bakti ve bol su ver kizim dedi, ben de ilk 6 ay anne sutu disinda bir sey vermiyorum,o sekilde soyluyor doktorlar dedim.kim demis onu ben 15 yil sisli etfal cocukta bas hekimlik yaptim dedi.cocuklar cicekler gibi suyla buyur dedi. Icine az seker de koyarsan rahat gazini cikarir dedi. Yasli tonton bir amcaydi 80 kusurmus. Boyle seyler de beni bulur. Versem mi acaba , bu bir isaret mi :)
Benim battaniyemdi o battaniyecanım ya battaniye eskiye goturdu beni, aynı modelden pijamam vardı küçükken
Tşkkr ederm cnm cuma günü dr. a danışacağımBurun Tıkanıklığı
Bebekte ilk dönemlerde burun kıkırdakları oldukça yumuşak ve elastik bir yapıya sahiptir. Bebeğin ilk 6-8 aylarında bu sebepten burun tıkanıklığı sorununa sık rastlanır. Bebeğin gelişimiyle birlikte kıkırdakların daha sert olmasıyla burun tıkanıklığı kendiliğinden geçer. Bu dönemde görülen burun tıkanıklığı problemi, bebekte boğaz hırıltısına neden olur. Özellikle bebek uyurken fark edilen hırıltı, horlamayı andıran cinstendir.
Bebeklerdeki yumuşak ve elastik burun kıkırdakları, nefes alma sırasında birbirlerine yapışarak burunda tıkanıklığa neden olurlar. Bu süreç geçicidir. Ancak yine de uzman bir doktora başvurmakta fayda vardır.
http://sagliklahayat.com/bebekte-bogaz-hiriltisi/
ben de baktımVermicen canim ama anne sütü tatli baktinizmi tadina ben baktm
ben gecen gün yarım brdak içtim kızımın o gün keyfi kaçtı daha da içmem. ama abur cubur yiyorum cips falan ama baharatlı olandan değil sade olmaSI sartıylakızlar kola içiyormusunuz veya abur cubur yıyormusunuz ?
ben küçüklükten beri veriyorum canım. hatta kasıkla falan değil bildiğin mini alıştırma bardağı var ya onunla :) bir iki fırt cekiyor her gün mutlaka veriyorum artık bünyesi alıştı galiba aglayınca su da vermem gerektiği geliyor aklıma su veriyorum susuıyor.Selam, az once oglumla markete gittik, yasli bir amca gelip bakti ve bol su ver kizim dedi, ben de ilk 6 ay anne sutu disinda bir sey vermiyorum,o sekilde soyluyor doktorlar dedim.kim demis onu ben 15 yil sisli etfal cocukta bas hekimlik yaptim dedi.cocuklar cicekler gibi suyla buyur dedi. Icine az seker de koyarsan rahat gazini cikarir dedi. Yasli tonton bir amcaydi 80 kusurmus. Boyle seyler de beni bulur. Versem mi acaba , bu bir isaret mi :)
Hayir canim isim olmaz :)kızlar kola içiyormusunuz veya abur cubur yıyormusunuz ?
Ben gazozu çok severim içiyorum valla , abur cubur da yiyorumkızlar kola içiyormusunuz veya abur cubur yıyormusunuz ?
Ben su veriyorum bizim doktorumuz verin demişti. Doğduğunda hava sıcaktı, kış bebeği olsa gerekmezdi belki ama havalar çok sıcak vücudunun daha fazla su ihtiyacı olacak dedi, o zamandır günde 4/5 çay kaşığı veriyorumSelam, az once oglumla markete gittik, yasli bir amca gelip bakti ve bol su ver kizim dedi, ben de ilk 6 ay anne sutu disinda bir sey vermiyorum,o sekilde soyluyor doktorlar dedim.kim demis onu ben 15 yil sisli etfal cocukta bas hekimlik yaptim dedi.cocuklar cicekler gibi suyla buyur dedi. Icine az seker de koyarsan rahat gazini cikarir dedi. Yasli tonton bir amcaydi 80 kusurmus. Boyle seyler de beni bulur. Versem mi acaba , bu bir isaret mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?