2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

anneler nasılsınız nasıl gidiyor ben kızımı uyuttum darısı basınıza :) artık yavas yavas bir uyku düzeni oluşturmak, en azından 9 da gece uykusuna yatırmak istiyorum bakalım ne kadar zaman alacak :)

anneler nasılsınız nasıl gidiyor ben kızımı uyuttum darısı basınıza :) artık yavas yavas bir uyku düzeni oluşturmak, en azından 9 da gece uykusuna yatırmak istiyorum bakalım ne kadar zaman alacak :)
maşşallah canm bzmkıde uyudu ama duş aldırcam o yuzden kalkıcak bırazdan bızımkıde en gec dokuz bucuk on da uyur sabaha kadar arada emmek ıcın parmagını atıyor agzına hemen emzırıp gazını cıkartıyorum uyanmadan gerı yatıyor gece kalkmasa daha ıyı oluck ama bunada şükür :)

Cok sukur canım bizimkide uyudu :) nihayet yemek yicez. Bende istiyorum 9 gibi uyusun her aksam. Gece de artık uyanınca emip uyuyo insallh bi düzene giricez yavas yavas

Cnm emzirdikten sonra Gazını çıkardığında uyanmıyor mi ben korkuyorum uyanacak diye çıkaramıyorum gazını geceleri

Cok sukur canım bizimkide uyudu :) nihayet yemek yicez. Bende istiyorum 9 gibi uyusun her aksam. Gece de artık uyanınca emip uyuyo insallh bi düzene giricez yavas yavas
Benimki uyuyo ama hortlama saati de var tabi.

Cnm emzirdikten sonra Gazını çıkardığında uyanmıyor mi ben korkuyorum uyanacak diye çıkaramıyorum gazını geceleri
canım benımkı cok alıstı uyurken ustunu cıkartıyorum fılan uyanmıyor gece bezını degıstırıyorum banamısın demıyor çok şükür
gazını çıkartırken gözlerını açsın agulasın fılan yanıma yatırıp pışpışlıyorum hemen uyuyor kuzum

Es kismi haric hepsi bizimle ayni meme dusmani olmus ve biberon hic almadi. Sagiyorum ve siringayla bogazina dokuyorum ikimize de eziyet. 80 cc 16 siringa yapiyo agzindan atiyo kasikla tekrar o kadar aglayarak iciyo ki gaz cikardigimda sesleri duyman lazim. Doktor nasil verirsen ver 6 aya kadar su bile yok annelik sabir azim isi diyo. Onlar icin demesi kolay. Uyurken emiyo geceleri ama bir memeyi tek aliyo az emip agliyo tekrar yatiyo o yuzden bu ay sadece 400 gram almis. Cok iyi anliyorum seni bnce annene gitme de eger kalabiliyosa bu surecte yalniz kalirsan yazik sana. Bizim misafirler bitti bastan beri yalnizim alistim ona ragmen cok yipraniyom. Yine ne varsa annede var

Bn kullaniyorum acile yetistim mi bilmiom da
sagol canim aldim ama beceremedim olmadi hic iade edicem yarin bende alip veriyorum surekli valla iyice manyaga bagladim. :)) bir arkadsm wollwx kullaniyorms memnunmus biride medela elekrtkli iki hafta kel topal idare edim gelsin kullanayim memnun kalirsam alayim diyorum benim iyi bir makinaya ihtiyacim var gunde 8 defa sagmam lazim bebek emiyor gibi cekisi azalmamali kiralasam mi diyorum ben aceleciyim biraz.
annemde bir on gun daha kalacak cok sukur kizlar

Evet ben de ole dusunuyorum, sekerli su asla vermem. Bugun su vereyim biraz dedim almadi zaten

Ben de vermek istedim ama icmdi canim biberonla. Kasikla denerim artik.dr.a da soracagim once

Kullanilmis makinayi iade alan yer varsa ben de denemek icin almak isterim :)
Ben de kiralamayi dusunuyorum ama pahaliya geliyor. Onu da denetmiyorlarmis.

Hem mama verip hem kendini veren anneler günde kac kere ve kac ml mama veriyorsunuz biz ek olarak mamaya geçtim artık doymuyor kuzu.bide karnından sürekli guruldama sesi geliyor ne den acaba bilginiz varmı sizin bebislerdende geliyormu?

Bizimki de gur gur gur koca adam gb ses geliyo karnından mamasını içerken. Onu da kavga dövüş içiyor son haftalarda. İştah azalması var ve hala düzelmedi. Kan ve kaka tahlili yapıldı herşey normal dedi doktorumuz. Ama midesinin küçülmesine müsade etme dedi. Mamayı içerken kuduruyo resmen. Bir tek uykuda rahat içiyor

Kızlar 9 gibi uyuyan bebeğiniz gece kaç kere kalkıyor bide sabah uyanması ne zmn oluyor?

Bn gündüz oturduğum oda da yatırıyorum gece de öyle yapıyorum ama sonra yatak odasına götürüyorum karanlığa. 9-10da yattı mı 6-6buçuk gibi uyanıyo sonra da uyumuyo. Bn onunla aynı saatte yatmıyorum ki bir sürü işim oluyo bulaşık, çamaşır yıkama asma, duş... Ztn saat 1 gibi uyku arasında mama veriyorum vs.. Sabah kalkması çok erken oluyo. O yüzden 9-10 gibi yatınca karanlığa almıyorum o da ztn 1 saat uyuyup uyanıyo
Sizlerin nasıl düzeniniz var merak ettim

Bizimki keyfine göre gece 1-2 arasında uyuyor yatağına alıyorum. Şuan hamağında mesela, sallıyoruz. Aralarda mamasını vermek şartıyla en az 10 a kadar uyuyor. Daha erken uyuyup daha erken kalkmasını tercih ederdim açıkçası. İşe başlayınca gece 2 lerde yatıp sabah çok erken kalkmam gerekicek ve ben o zaman tükenicem yavaş yavaş

Tam bizi anlattın. Şuan da aynı bizimki de hamağında uyuyor yatağını kaldırdık hamağı taşıyoruz çünkü sallanmak istiyo. Şimdi mama yicek kalkar. Kalkmasa da veririm ztn. Sonra sabaha karşı kalkar. Öyle sallaya sallaya 9 buçuk 10a kadar uyuyo. Ben çalışmıyorum. Bnm için geç kalkması iyi ama onun için de sağlıklısı erken kalkması. Sanırım gündü kendi kendine oyalanmaya başlayana kadar bu düzen gideriZ çübkü gündüz başından ayrılamıyorum. O zmn belki gündüz işlerimi halledersem gece işim azalır bn de erken kalkabilirim inşllh. Amin :)
Bu arada gece uyanunca sallanmak istemiyo mu senin bebeğin yatağında nasıl uyuyo??

Yok sadece uykuya dalamadığı için sallıyoruz yoksa uyuması üçü dördü bulur. Onun dışında sallamamız gerekmiyo şükür. Uyku arasında mamasını içip devam ediyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…