- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
maşşallah canm bzmkıde uyudu ama duş aldırcam o yuzden kalkıcak bırazdan bızımkıde en gec dokuz bucuk on da uyur sabaha kadar arada emmek ıcın parmagını atıyor agzına hemen emzırıp gazını cıkartıyorum uyanmadan gerı yatıyor gece kalkmasa daha ıyı oluck ama bunada şükür :)anneler nasılsınız nasıl gidiyor ben kızımı uyuttum darısı basınıza :) artık yavas yavas bir uyku düzeni oluşturmak, en azından 9 da gece uykusuna yatırmak istiyorum bakalım ne kadar zaman alacak :)
Cok sukur canım bizimkide uyudu :) nihayet yemek yicez. Bende istiyorum 9 gibi uyusun her aksam. Gece de artık uyanınca emip uyuyo insallh bi düzene giricez yavas yavasanneler nasılsınız nasıl gidiyor ben kızımı uyuttum darısı basınıza :) artık yavas yavas bir uyku düzeni oluşturmak, en azından 9 da gece uykusuna yatırmak istiyorum bakalım ne kadar zaman alacak :)
Cnm emzirdikten sonra Gazını çıkardığında uyanmıyor mi ben korkuyorum uyanacak diye çıkaramıyorum gazını gecelerimaşşallah canm bzmkıde uyudu ama duş aldırcam o yuzden kalkıcak bırazdan bızımkıde en gec dokuz bucuk on da uyur sabaha kadar arada emmek ıcın parmagını atıyor agzına hemen emzırıp gazını cıkartıyorum uyanmadan gerı yatıyor gece kalkmasa daha ıyı oluck ama bunada şükür :)
Benimki uyuyo ama hortlama saati de var tabi.Cok sukur canım bizimkide uyudu :) nihayet yemek yicez. Bende istiyorum 9 gibi uyusun her aksam. Gece de artık uyanınca emip uyuyo insallh bi düzene giricez yavas yavas
canım benımkı cok alıstı uyurken ustunu cıkartıyorum fılan uyanmıyor gece bezını degıstırıyorum banamısın demıyor çok şükürCnm emzirdikten sonra Gazını çıkardığında uyanmıyor mi ben korkuyorum uyanacak diye çıkaramıyorum gazını geceleri
Es kismi haric hepsi bizimle ayni meme dusmani olmus ve biberon hic almadi. Sagiyorum ve siringayla bogazina dokuyorum ikimize de eziyet. 80 cc 16 siringa yapiyo agzindan atiyo kasikla tekrar o kadar aglayarak iciyo ki gaz cikardigimda sesleri duyman lazim. Doktor nasil verirsen ver 6 aya kadar su bile yok annelik sabir azim isi diyo. Onlar icin demesi kolay. Uyurken emiyo geceleri ama bir memeyi tek aliyo az emip agliyo tekrar yatiyo o yuzden bu ay sadece 400 gram almis. Cok iyi anliyorum seni bnce annene gitme de eger kalabiliyosa bu surecte yalniz kalirsan yazik sana. Bizim misafirler bitti bastan beri yalnizim alistim ona ragmen cok yipraniyom. Yine ne varsa annede varben kafayi yicem valla bizimki de emmiyordu 40 gunu gecti biberona koyup veriyordm anne sütünü simdi oda azaldi iyice tamamen psikolojik. emmedi mi emmiyor arkadsm ben inatciyim bebekten demekle olmuyor yasamayan bilmez hiç durmadan gunlerce agladi iki gun bir sey vermedim zamanında kasikla tpplasan 150 cc içti iki gunde yok gene emmedi ayakta yatarak konusarak gülerek cocugun tercihi resmen.inat ki ne inat. evimize geldik babasi vermeyelim ac kalsın emer dedi ben aylardır uğraşıyorum emmiyor dedim inandiramadm annemde yanimda geldi o da söyledi bizimki cok biliyor tabi yok deneyelm emmedi yavrum 7 saati gecti ac uykusuz perisan fitik olacak artk ben agliyorum kuzum agliyor biberonuda almadi minik zor bela icti az bisi annem yatirmaya çalışıyo . cok mutsuzum ya esimle de kavga ettim sinirimden annemde ben yarin gidicem diyor kadin 5 aydr benimle nerdeyse bebisi3 aylik yaptı gitme de diyemiyorum tartismamizdan etkilendi kadın .( off yaa neden emmiyor allahim bu cocuk sutum de giderse mama vericem mecbur hic istemiyorum mama vermeyi .mamayla buyuyen milyon tane cocuk var ama alismamisiz mamaya bir kere. bi suru misafir gelecek sirada bekleyen. annem gidiyor.bebek huysuzlandi ben olmusumm fil yavrusu.esimde daha bebgin huyunu bilmiyor yok rezene verdin kimyon verdim kusuyor cocuk azcik kestirmis ona kusmuk diyor cok bilmis. valla hersey üstüme geliyor .esimi bogasim geliyor resmen tövbe Estağfurullah
@tatlilavinya gittm dr bisiy demedi muayne de etmedi bir sorun var mi vs baska bisiy yok. biraz kendime geldim cok şükür
kızlar acil avent manuel sagma makinasi kullanan var mi ??,
@tatlilavinya gittm dr bisiy demedi muayne de etmedi bir sorun var mi vs baska bisiy yok. biraz kendime geldim cok şükür
kızlar acil avent manuel sagma makinasi kullanan var mi ??,
sagol canim aldim ama beceremedim olmadi hic iade edicem yarin bende alip veriyorum surekli valla iyice manyaga bagladim. :)) bir arkadsm wollwx kullaniyorms memnunmus biride medela elekrtkli iki hafta kel topal idare edim gelsin kullanayim memnun kalirsam alayim diyorum benim iyi bir makinaya ihtiyacim var gunde 8 defa sagmam lazim bebek emiyor gibi cekisi azalmamali kiralasam mi diyorum ben aceleciyim biraz.Bn kullaniyorum acile yetistim mi bilmiom da
Canım su olabilir belki cunku bizim Dr da ağzında süt artığı fark edersen emzirdikten sonra bir iki cay kasığı su verebilirsin demişti. Ama seker mantıksız geldi dogrusu. Kendim bile şekeri hayatımdan çıkarmaya calisiyorum kanseri tetikleyip besleyicilerin basında geliyo şeker
ben küçüklükten beri veriyorum canım. hatta kasıkla falan değil bildiğin mini alıştırma bardağı var ya onunla :) bir iki fırt cekiyor her gün mutlaka veriyorum artık bünyesi alıştı galiba aglayınca su da vermem gerektiği geliyor aklıma su veriyorum susuıyor.
sagol canim aldim ama beceremedim olmadi hic iade edicem yarin bende alip veriyorum surekli valla iyice manyaga bagladim. :)) bir arkadsm wollwx kullaniyorms memnunmus biride medela elekrtkli iki hafta kel topal idare edim gelsin kullanayim memnun kalirsam alayim diyorum benim iyi bir makinaya ihtiyacim var gunde 8 defa sagmam lazim bebek emiyor gibi cekisi azalmamali kiralasam mi diyorum ben aceleciyim biraz.
annemde bir on gun daha kalacak cok sukur kizlar
Hem mama verip hem kendini veren anneler günde kac kere ve kac ml mama veriyorsunuz biz ek olarak mamaya geçtim artık doymuyor kuzu.bide karnından sürekli guruldama sesi geliyor ne den acaba bilginiz varmı sizin bebislerdende geliyormu?
anneler nasılsınız nasıl gidiyor ben kızımı uyuttum darısı basınıza :) artık yavas yavas bir uyku düzeni oluşturmak, en azından 9 da gece uykusuna yatırmak istiyorum bakalım ne kadar zaman alacak :)
maşşallah canm bzmkıde uyudu ama duş aldırcam o yuzden kalkıcak bırazdan bızımkıde en gec dokuz bucuk on da uyur sabaha kadar arada emmek ıcın parmagını atıyor agzına hemen emzırıp gazını cıkartıyorum uyanmadan gerı yatıyor gece kalkmasa daha ıyı oluck ama bunada şükür :)
Kızlar 9 gibi uyuyan bebeğiniz gece kaç kere kalkıyor bide sabah uyanması ne zmn oluyor?Cok sukur canım bizimkide uyudu :) nihayet yemek yicez. Bende istiyorum 9 gibi uyusun her aksam. Gece de artık uyanınca emip uyuyo insallh bi düzene giricez yavas yavas
Bizimki keyfine göre gece 1-2 arasında uyuyor yatağına alıyorum. Şuan hamağında mesela, sallıyoruz. Aralarda mamasını vermek şartıyla en az 10 a kadar uyuyor. Daha erken uyuyup daha erken kalkmasını tercih ederdim açıkçası. İşe başlayınca gece 2 lerde yatıp sabah çok erken kalkmam gerekicek ve ben o zaman tükenicem yavaş yavaşBn gündüz oturduğum oda da yatırıyorum gece de öyle yapıyorum ama sonra yatak odasına götürüyorum karanlığa. 9-10da yattı mı 6-6buçuk gibi uyanıyo sonra da uyumuyo. Bn onunla aynı saatte yatmıyorum ki bir sürü işim oluyo bulaşık, çamaşır yıkama asma, duş... Ztn saat 1 gibi uyku arasında mama veriyorum vs.. Sabah kalkması çok erken oluyo. O yüzden 9-10 gibi yatınca karanlığa almıyorum o da ztn 1 saat uyuyup uyanıyo
Sizlerin nasıl düzeniniz var merak ettim
Tam bizi anlattın. Şuan da aynı bizimki de hamağında uyuyor yatağını kaldırdık hamağı taşıyoruzBizimki keyfine göre gece 1-2 arasında uyuyor yatağına alıyorum. Şuan hamağında mesela, sallıyoruz. Aralarda mamasını vermek şartıyla en az 10 a kadar uyuyor. Daha erken uyuyup daha erken kalkmasını tercih ederdim açıkçası. İşe başlayınca gece 2 lerde yatıp sabah çok erken kalkmam gerekicek ve ben o zaman tükenicem yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?