Maşallah diyim o zmnYok sadece uykuya dalamadığı için sallıyoruz yoksa uyuması üçü dördü bulur. Onun dışında sallamamız gerekmiyo şükür. Uyku arasında mamasını içip devam ediyor şükür
cnm tam 127 günlük bugün ve göğüs ucum küçük artı 34 haftalık doğdu sütüm az geldiği için riske atma denip hastanede mamayla tanıştı bizim yavrucak ,şu an 105 cc alıyo 3 saatte bir arada 2 bazen 3 kez emiyordu taki 20 gün öncesine kadar şimdiyse uyanıkken almıyor ama uyanır uyanmaz veriyorum , artık çene kasları kuvvetli olduğu için olsa gerek 5 dk zor emiyoHem mama verip hem kendini veren anneler günde kac kere ve kac ml mama veriyorsunuz biz ek olarak mamaya geçtim artık doymuyor kuzu.bide karnından sürekli guruldama sesi geliyor ne den acaba bilginiz varmı sizin bebislerdende geliyormu?
Canm bzmki dun duş aldirdigim icin omda yattı bende gnduz oturduğum odada gecede yatak odasnda besikte yatiriyorum gece on ikide odaya geçiyoruzBn gündüz oturduğum oda da yatırıyorum gece de öyle yapıyorum ama sonra yatak odasına götürüyorum karanlığa. 9-10da yattı mı 6-6buçuk gibi uyanıyo sonra da uyumuyo. Bn onunla aynı saatte yatmıyorum ki bir sürü işim oluyo bulaşık, çamaşır yıkama asma, duş... Ztn saat 1 gibi uyku arasında mama veriyorum vs.. Sabah kalkması çok erken oluyo. O yüzden 9-10 gibi yatınca karanlığa almıyorum o da ztn 1 saat uyuyup uyanıyo
Sizlerin nasıl düzeniniz var merak ettim
bizimkinin bağışıklığı kuvetliymiş o zaman aaşıdan sonra ne ateş ne ishal olmadı. Ama bu bağışıklığı zayıf yüksek olayı 3aylık çocuk için konuşulacak bir şey değil zaten bağışıklık aynı hayat tecrübesi gibi karşılaşılarak kazanılıyorRota virüsü bağışıklığı zayıf cocuklara kolaylıkla bulaşıyor yetişkinlere bu mikrop bulaşmıyo cunku bağışıklıkları daha guclu. Bu yüzden aşıdan sonra bile bebekler ishal olabilir cunku asi da bu virüsün zayiflatilmis hali zaten. Saglık ocagindaki hemşire ben kendi cocuğuma yaptırmadım bu virüsten olmasa da ishal yapan bir sürü virüs var ama siz bilirsiniz dedi. Tmm asi vücut mikrobu tanısın antikor geliştirsin diye yapiliyo ama bağışıklık zayıfsa aşıdan sonra bile agir ishal geçirebilir. Kararsızlığım bu yüzden. Saglık calisaniyim zaten aşılar konusunda yeterince bilgim var buna rağmen yinede araştırıyorum Dr un bile her söylediğine guvenemiyorum birinin ak dediğine öteki kara diyebiliyo. Tetanoz aşısını uc ayrı kadın dogumcuya sordum biri farketmez ister yaptir ister yaptırma dedi biri kesinlikle yaptir dedi biri de ne gerek var dedi. Ucu de yıllardır tanıdığım Dr lar.
Slm kızlar sütunusagarak veren varmi.benim artık umudum yok gogsumu almadı gitti .Ac biraktim günlerce biberon vermedim ama yok artık pes ettim.artık takmiyom bu durumu.beslensinde napim biberon alsın.sorum su kızlar bbiberonla besleyenlere sorym.her bbeslemede kaçcc verysnz.ben 3 saate bi 140-150 veryrm.ama hala versem yer.cçokiiştahlı.acaba fazla mi yiyo.bebeğim 4 aylık oluyo 2 gün sonra.yanı 5.Aya giriyo.fikri olan varmi. Dr 120 ver diyo ama imkânsız okadar versem kıyameti kopariyo doymuyo
Neden uyumorkı cnm gazı mı var kı bız akşam 8 de uyuruz 1 de kalkarız emzırırım tekrar uyur sonra 3 te bır de 5 te kalkar 6 da karanlıkta gozler çakmak çakmak etrafı ıncelerGece 2-3 gibi uyuyo o zmn da benim pilim bitiyo zaten erkenden uyanıyo. Uykusuzluk da ayrı tüketti. Bn de öyle teselli etmeye çalışıyorun kendimi 2-3 ay daha sabret diye.herkes önce 40ı çıkınca düzelir dedi. Sonra 3 aydan sonra düzelir dedi. Şimdiki halini görenler 6 aya düzelir diyo. 6 aydan sonra herhalde yaşında düzelir diyeceklerr:)
Hem mama verip hem kendini veren anneler günde kac kere ve kac ml mama veriyorsunuz biz ek olarak mamaya geçtim artık doymuyor kuzu.bide karnından sürekli guruldama sesi geliyor ne den acaba bilginiz varmı sizin bebislerdende geliyormu?
canım hem karnından ses gelip hem de kavga ede ede içiyorsa büyük ihtimal gazı vardır. bacaklarını hareket ettir, karnına masaj yap egzersiz yaptır iyi geliyor. guruldama bazen üşüttüğü için de oluyor öyle zamanlarda ben kekik içiyorum azıcık sütümden geçsin diye guruldaması geçiyor dene istersen.Bizimki de gur gur gur koca adam gb ses geliyo karnından mamasını içerken. Onu da kavga dövüş içiyor son haftalarda. İştah azalması var ve hala düzelmedi. Kan ve kaka tahlili yapıldı herşey normal dedi doktorumuz. Ama midesinin küçülmesine müsade etme dedi. Mamayı içerken kuduruyo resmen. Bir tek uykuda rahat içiyor
Slm kızlar sütunusagarak veren varmi.benim artık umudum yok gogsumu almadı gitti .Ac biraktim günlerce biberon vermedim ama yok artık pes ettim.artık takmiyom bu durumu.beslensinde napim biberon alsın.sorum su kızlar bbiberonla besleyenlere sorym.her bbeslemede kaçcc verysnz.ben 3 saate bi 140-150 veryrm.ama hala versem yer.cçokiiştahlı.acaba fazla mi yiyo.bebeğim 4 aylık oluyo 2 gün sonra.yanı 5.Aya giriyo.fikri olan varmi. Dr 120 ver diyo ama imkânsız okadar versem kıyameti kopariyo doymuyo
benimkinin 9da uyuması çok nadir oluyor. genelde 11de uyur. 3-4 gibi emmeye kalkar uyur uyanık halde. sonra yine uyur 2 saatte bir uyanıp emer. sabah 9da uyanır.Kızlar 9 gibi uyuyan bebeğiniz gece kaç kere kalkıyor bide sabah uyanması ne zmn oluyor?
canım hem karnından ses gelip hem de kavga ede ede içiyorsa büyük ihtimal gazı vardır. bacaklarını hareket ettir, karnına masaj yap egzersiz yaptır iyi geliyor. guruldama bazen üşüttüğü için de oluyor öyle zamanlarda ben kekik içiyorum azıcık sütümden geçsin diye guruldaması geçiyor dene istersen.
Bu gaz illeti ne Zaman biter acaba 3 ay dediler bi azalma yok bizde tam gaz devam
Canm bzmki dun duş aldirdigim icin omda yattı bende gnduz oturduğum odada gecede yatak odasnda besikte yatiriyorum gece on ikide odaya geçiyoruz
Dun onda uyudugu icin on ikide emzirmedim dokuzda uyudugunda emziriyorum o yuzden gece üç ceyrekti kalkti emzirdm cok uğraştım gazi cikmadi sipanin snra saat yedi bucukta tekrar emdi smdi uyandk yatakta babasıyla oynuyor bzmki emip geri uyuyor biz kalkana kadar esim işe gidicegi için kalktk bazi gunler on bire kadar yatiyoruz ama gece yatip kalkmamiz değişmiyor
Gazı mı var diye devamlı gaz çıkartmaya uğraşıyoruz. Devamlı kusuyo midesinden ağzına su geliyo o da herhalde düzensizlik yapıyoNeden uyumorkı cnm gazı mı var kı bız akşam 8 de uyuruz 1 de kalkarız emzırırım tekrar uyur sonra 3 te bır de 5 te kalkar 6 da karanlıkta gozler çakmak çakmak etrafı ıncelercok az kaldı sabırrrr
benimkinin 9da uyuması çok nadir oluyor. genelde 11de uyur. 3-4 gibi emmeye kalkar uyur uyanık halde. sonra yine uyur 2 saatte bir uyanıp emer. sabah 9da uyanır.
kızlaaaaaaar bi dertlendim ki sormayın. ben cerazette d.k. hapı kullanıyorum bu hapı kullanırken adet olabiliyorsun aynı xamanda. ama hiç adet olmadım diye bir test yapim dedim. akşam yaptım bişey yoktu sabah baktım çok çok silik bir çizgi varrr hamile olmak istemiyorum nolur uzun süre geçmiş üstünden bu geçerli olmaz deyin banaa çok korkuyorum hamile olmaktan bebeğim daha çok küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?