2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yok sadece uykuya dalamadığı için sallıyoruz yoksa uyuması üçü dördü bulur. Onun dışında sallamamız gerekmiyo şükür. Uyku arasında mamasını içip devam ediyor şükür
Maşallah diyim o zmn :) bn de bari yatağını kurayım benim oğlum da dalamıyo hatta sallayarak bile 1 saatte fln uyuyo gözü tam kapanıyo uyandırıyo kendini. Hamak taşımaktan gına geldi. Gece eşimle taşıyoruz 2-3 gibi işte. Sabah eşim olmuyo tek başıma taşıyorum. Hem belki yatağında yatarak sallanmayı da bırakırız. Nasıl kendi başına dalacaksa uykuya artk...

cnm tam 127 günlük bugün ve göğüs ucum küçük artı 34 haftalık doğdu sütüm az geldiği için riske atma denip hastanede mamayla tanıştı bizim yavrucak ,şu an 105 cc alıyo 3 saatte bir arada 2 bazen 3 kez emiyordu taki 20 gün öncesine kadar şimdiyse uyanıkken almıyor ama uyanır uyanmaz veriyorum , artık çene kasları kuvvetli olduğu için olsa gerek 5 dk zor emiyo dezavantajmı bilemiyorum sütüm toplasan 30 cc ya var ya yoksizin durum nasıl peki?

Hamak kullanan arkadaşlar nasıl Hamak kullanışlı mi?? Kaç aylığa kadar biniliyor?? Düşme tehlikesi var mi bana yanlar çok korunaklı gelmedi ama almak istiyorun

Canm bzmki dun duş aldirdigim icin omda yattı bende gnduz oturduğum odada gecede yatak odasnda besikte yatiriyorum gece on ikide odaya geçiyoruz
Dun onda uyudugu icin on ikide emzirmedim dokuzda uyudugunda emziriyorum o yuzden gece üç ceyrekti kalkti emzirdm cok uğraştım gazi cikmadi sipanin snra saat yedi bucukta tekrar emdi smdi uyandk yatakta babasıyla oynuyor bzmki emip geri uyuyor biz kalkana kadar esim işe gidicegi için kalktk bazi gunler on bire kadar yatiyoruz ama gece yatip kalkmamiz değişmiyor

Slm kızlar sütunusagarak veren varmi.benim artık umudum yok gogsumu almadı gitti .Ac biraktim günlerce biberon vermedim ama yok artık pes ettim.artık takmiyom bu durumu.beslensinde napim biberon alsın.sorum su kızlar bbiberonla besleyenlere sorym.her bbeslemede kaçcc verysnz.ben 3 saate bi 140-150 veryrm.ama hala versem yer.cçokiiştahlı.acaba fazla mi yiyo.bebeğim 4 aylık oluyo 2 gün sonra.yanı 5.Aya giriyo.fikri olan varmi. Dr 120 ver diyo ama imkânsız okadar versem kıyameti kopariyo doymuyo

bizimkinin bağışıklığı kuvetliymiş o zaman aaşıdan sonra ne ateş ne ishal olmadı. Ama bu bağışıklığı zayıf yüksek olayı 3aylık çocuk için konuşulacak bir şey değil zaten bağışıklık aynı hayat tecrübesi gibi karşılaşılarak kazanılıyor

Canim bence yiyosa ve gazi olmuyosa yedigi kadar ver. Bende tutmadigi icin sagarak veriyodum kizimin bi istahi kesildi benimde sutum azaldi ve artik yemiyo. Gece 12den beri toplam 100 cc icirebildim. Icmediginde bazen siringayla agzina dokuyorum. Yemedigi icin cildirmak uzereyim. Eskiden biyere cikamazdim hemen acikirdi. Simdi mamayi hep dokuyoruz. O yuzden sen ver yavruna eskiden benimkide oyleydi doymayinca aglardi bende veriridim.mama Gaz yapiyodu gazini cikara cikara verir ve gaz ilaci kullaninca sorun olmuyodu.

Neden uyumorkı cnm gazı mı var kı bız akşam 8 de uyuruz 1 de kalkarız emzırırım tekrar uyur sonra 3 te bır de 5 te kalkar 6 da karanlıkta gozler çakmak çakmak etrafı ınceler cok az kaldı sabırrrr

Önce beni emiyo sonra sağdığım sütü veriyorum 45-50 cc çıkıyor yetmiyor 4 öğün 90 cc mama veriyorum. 92 günlük oldu kızım

canım hem karnından ses gelip hem de kavga ede ede içiyorsa büyük ihtimal gazı vardır. bacaklarını hareket ettir, karnına masaj yap egzersiz yaptır iyi geliyor. guruldama bazen üşüttüğü için de oluyor öyle zamanlarda ben kekik içiyorum azıcık sütümden geçsin diye guruldaması geçiyor dene istersen.

92 günlük kızım. Beni emiyor ama mama takviyesi yapıyorum. Önceden 30 cc çıkmazken sağarak sürüm çoğaldı şimdi 50 cc civarı çıkıyor bu da yetmiyor tabi. Günde 4 kez 90 cc veriyorum. Az mı acaba bilmiyorum

Kızlar 9 gibi uyuyan bebeğiniz gece kaç kere kalkıyor bide sabah uyanması ne zmn oluyor?
benimkinin 9da uyuması çok nadir oluyor. genelde 11de uyur. 3-4 gibi emmeye kalkar uyur uyanık halde. sonra yine uyur 2 saatte bir uyanıp emer. sabah 9da uyanır.

Ama gazı olsa normalde de ağlamaz mı? Mamayı ağzından çeker çekmez susuyor. İçmek istemiyo resmen. Önceden mama diye ağlardı şimdi vermeyin diye ağlıyor

maşallah cnm. İnşllh bizde erken yatabiliriz öyle...Oğlum azcık duruyo laf dinliyo gülüyo 5 dk fln sonra hemen kendini kaldırmaya çalışlyo sonrada kalkamadığı için ağlıyo. Sanki ayağa kalkınca bir şey yapabilecekmış gibi :) O yüzden kucağa gelmek istiyor etrafa bakacak

Neden uyumorkı cnm gazı mı var kı bız akşam 8 de uyuruz 1 de kalkarız emzırırım tekrar uyur sonra 3 te bır de 5 te kalkar 6 da karanlıkta gozler çakmak çakmak etrafı ınceler cok az kaldı sabırrrr
Gazı mı var diye devamlı gaz çıkartmaya uğraşıyoruz. Devamlı kusuyo midesinden ağzına su geliyo o da herhalde düzensizlik yapıyo

kızlaaaaaaar bi dertlendim ki sormayın. ben cerazette d.k. hapı kullanıyorum bu hapı kullanırken adet olabiliyorsun aynı xamanda. ama hiç adet olmadım diye bir test yapim dedim. akşam yaptım bişey yoktu sabah baktım çok çok silik bir çizgi varrr hamile olmak istemiyorum nolur uzun süre geçmiş üstünden bu geçerli olmaz deyin banaa çok korkuyorum hamile olmaktan bebeğim daha çok küçük.

Ben hamile kaldığımı böyle öğrenmiştim, testi yaptım off bu ay da yok dedim bikaç saat sonra silik çizgi çıkmıştı. Ama yine de umutsuz olma çünkü böyle örneklerde geçersiz diyen de var geçerli diyen de. Ki bütün doktorlar o hapı öneriyor, güvenli olmasa vermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…