2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hamak kullanan arkadaşlar nasıl Hamak kullanışlı mi?? Kaç aylığa kadar biniliyor?? Düşme tehlikesi var mi bana yanlar çok korunaklı gelmedi ama almak istiyorun
Ben memnunum şuana kadar düşme tehlikesi yoktu en azından ama ben içine ayrıca şilte koymuştum. Sallamaktan çengelleri ötmeye başlamıştı kaplamaları eridi. Eşim tamirat tadilat bilir o da bi parçalar bulup değiştirdi. Ama bn uzun süre kullanmayı düşünmüyorum . Sallamayı burakmamız lazım bakalım başarabilecekmiyiz

yani ben de öyle düşünüyorum da bu neyin nesi şimdi. hiç de unutmadım hapı en fazla 40 dk geciktirdim o da sadece bir gün uyuyakalmıştım.. kızlar nolur dua edin hamile olmayayım. allah olmayanlara versin.

Valla inş hamilesindir yada değilsindir demek mi iyidir şu anda ama Bn hamile olsam şu an depresyona girerdim şu an bnm kizim zor bi Bebek olduğu için gözüm korktu eskiden arada iki yaş olsun derdim ama yaş farkını 4 e çıkardım

Senin fikrin yine iyi. Bn 2. Çocuğu yapmaktan vazgeçtim. Daha 3 aylık belki bunu konuşmak için biraz erken ama beni bitirdi. Kendimi iyi hissedince paikolojik olarak ilk işim yeni kaymaz spirallerden taktırmak olacak. Allah oğluma sağlıklı mutlu uzun ömürler versin. Hepimizinkilere...

tabiki değilsindir demekiyi. ya korunmasam tamam da bu nasıl hap böyle işe yaramadı mı yani hala soktayım yine yapıcam test.

canm her bebegin ihtiyaci bir olmazki anne sutu veriyorsun sonuçta ne zarari olacak fazla gelse zaten kendi cikarir. bende sadece sagarak veriyorum almadi benimki de ayni sekilde minik kus 3 saatte 100cc iciyor en fazla cok istahli degil gunu gunu tutmuyor bizimkinin

Kaç ay binebiliyor?? Bende sallamak istemiyorum ama öyle alistiki kollar ayaklar dayanmıyor

Kaç ay binebiliyor?? Bende sallamak istemiyorum ama öyle alistiki kollar ayaklar dayanmıyor
http://mobil.e-bebek.com/bliss-ahsap-stantli-yatay-bebek-hamagi_XYZ-B101
Benimki bundan ben memnunum ama oğlum uzun süre sallanmak istiyo. O da sıkıyo. Otomatikler de var iyice araştır onları da bence. Benim ki ahşap ama metal olanı da vardı fiyatı daha uygun. Bu arada kemeri var ama sözde çünkü bence çocuk onu açar ileride cırt cırtlı.

Güzel Anneler merhabaaa baya uzak kaldım :) 3.aya girenler bebeğinizin kilo alımı nasıl bu ay azaldı mı? Çok merak ediyorum sanki benimkinin azaldı biz 25 eylül doğumluyuz.
Biz 28 eylülde 3.640 gr dogduk,
1.ayinda 5 kg idi
2.ayinda 6.430 gr'dı.

kızlar kola içiyormusunuz veya abur cubur yıyormusunuz ?
Asitli icecekler normalde de icmiyoruz cok nadirdir.abur cubur yiyorum cocuklarimda hic gaz sorunu olmadi ne bulursam yiyorum :)
özellikle tatliya cok duskunum hele emzirirken dahada istiyor canim,
hergun mutlaka tatli yemeliyim.sutlu cikolatam eksik olmaz.

Kızlar 9 gibi uyuyan bebeğiniz gece kaç kere kalkıyor bide sabah uyanması ne zmn oluyor?
Benimkisi aksam 7 gibi uyuyor.yatmadan evvel emziriyorum.gecede 1 yada 2 kez emmeye kalkiyor.sabahlari erken kalkiyor 7 veya 8 gibi bayagi bi uyumuyor,gündüz uykularida genelde iyi,gündüzleri nadiren uyumuyor.
hatta karni toksa gazida yoksa besigine koyuyorum kendi uyuyor.
kızıma cekmemis,oglum cok uslu masallah subhanallah

Maşallah canim oğluna benim kızım 23 den önce uyusa da 10 dk sonra geri uyanıyor ne kadar önce odasına gotursem de saatini bekliyor sabah 6 gibi emip yatıyor 10 da tekrar kalkıyor emip yatıyor 12 ye kadar uykusunu one cekemiyorum bir türlü ve kendi kendine uyusun çok istiyorum nasıl alışacak onu da bilmiyorum ya ana kucaginda sallıyorum yada meme de uyuyor

İkiside gayet güzel görünüyor bakayim biara cikabilirsem

Annesi surekli kalkmiyorsa uyuma saatleri yine iyi.gece uyumayan cocuklarda var.
bu cocukla alakali senin yapabilecegin birsey yok.benim kizim geceleri uyumuyordu.kac kere sabahladik.2.5 yasina kadar araliklarla surdu.simdi 3.5 yasinda kendi yatmiyor odasinda uyutuyorum ,beraber sarilarak uyuyor.yoksa yatmiyor.
oglumda aksine uykucu bir cocuk surekli tesekkur ediyorum ona :) beni üzmedigi icin.
oğlum dogdugundan beri iyi uyuyor masallah.ben sallamiyorum benim cocuklar sallamadan haz etmiyorlar.kizimi kirkina kadar hafif hafif ayaklarimda salladim sonra istemedi.oglumu goğsümde yatirip salladim bi kac defa öyle uyuttum o zamanlar daha kucuktu ve göğsümde uyumuyi seviyordu.genelde memedeykende uyuyor bazen uykusu geliyor mızıldanıyor hemen besigine koyuyorum saga sola dönüp kendikendini uyutuyor :)

Yok canim gece kalkmiyor şükürler olsun ayakta sallamayi kızım da sevmiyor ama ana kucaginda gündüz uyuyor gece emerken uyuyor her çocuk farklı işte

Yok canim gece kalkmiyor şükürler olsun ayakta sallamayi kızım da sevmiyor ama ana kucaginda gündüz uyuyor gece emerken uyuyor her çocuk farklı işte
Uyumasi gayet guzelmis ,saatleride artik büyüdügünde duzene girer insaallah.
O da cocuga göre degisiyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…