Ben memnunum şuana kadar düşme tehlikesi yoktu en azından ama ben içine ayrıca şilte koymuştum. Sallamaktan çengelleri ötmeye başlamıştı kaplamaları eridi. Eşim tamirat tadilat bilir o da bi parçalar bulup değiştirdi. Ama bn uzun süre kullanmayı düşünmüyorum . Sallamayı burakmamız lazım bakalım başarabilecekmiyizHamak kullanan arkadaşlar nasıl Hamak kullanışlı mi?? Kaç aylığa kadar biniliyor?? Düşme tehlikesi var mi bana yanlar çok korunaklı gelmedi ama almak istiyorun
yani ben de öyle düşünüyorum da bu neyin nesi şimdi. hiç de unutmadım hapı en fazla 40 dk geciktirdim o da sadece bir gün uyuyakalmıştım.. kızlar nolur dua edin hamile olmayayım. allah olmayanlara versin.Ben hamile kaldığımı böyle öğrenmiştim, testi yaptım off bu ay da yok dedim bikaç saat sonra silik çizgi çıkmıştı. Ama yine de umutsuz olma çünkü böyle örneklerde geçersiz diyen de var geçerli diyen de. Ki bütün doktorlar o hapı öneriyor, güvenli olmasa vermezler
Amin cnmyani ben de öyle düşünüyorum da bu neyin nesi şimdi. hiç de unutmadım hapı en fazla 40 dk geciktirdim o da sadece bir gün uyuyakalmıştım.. kızlar nolur dua edin hamile olmayayım. allah olmayanlara versin.
Valla inş hamilesindir yada değilsindir demek mi iyidir şu anda ama Bn hamile olsam şu an depresyona girerdim şu an bnm kizim zor bi Bebek olduğu için gözüm korktu eskiden arada iki yaş olsun derdim ama yaş farkını 4 e çıkardımkızlaaaaaaar bi dertlendim ki sormayın. ben cerazette d.k. hapı kullanıyorum bu hapı kullanırken adet olabiliyorsun aynı xamanda. ama hiç adet olmadım diye bir test yapim dedim. akşam yaptım bişey yoktu sabah baktım çok çok silik bir çizgi varrr hamile olmak istemiyorum nolur uzun süre geçmiş üstünden bu geçerli olmaz deyin banaa çok korkuyorum hamile olmaktan bebeğim daha çok küçük.
tabiki değilsindir demekiyi. ya korunmasam tamam da bu nasıl hap böyle işe yaramadı mı yani hala soktayım yine yapıcam test.Valla inş hamilesindir yada değilsindir demek mi iyidir şu anda ama Bn hamile olsam şu an depresyona girerdim şu an bnm kizim zor bi Bebek olduğu için gözüm korktu eskiden arada iki yaş olsun derdim ama yaş farkını 4 e çıkardım
canm her bebegin ihtiyaci bir olmazki anne sutu veriyorsun sonuçta ne zarari olacak fazla gelse zaten kendi cikarir. bende sadece sagarak veriyorum almadi benimki de ayni sekilde minik kus 3 saatte 100cc iciyor en fazla cok istahli degil gunu gunu tutmuyor bizimkininSlm kızlar sütunusagarak veren varmi.benim artık umudum yok gogsumu almadı gitti .Ac biraktim günlerce biberon vermedim ama yok artık pes ettim.artık takmiyom bu durumu.beslensinde napim biberon alsın.sorum su kızlar bbiberonla besleyenlere sorym.her bbeslemede kaçcc verysnz.ben 3 saate bi 140-150 veryrm.ama hala versem yer.cçokiiştahlı.acaba fazla mi yiyo.bebeğim 4 aylık oluyo 2 gün sonra.yanı 5.Aya giriyo.fikri olan varmi. Dr 120 ver diyo ama imkânsız okadar versem kıyameti kopariyo doymuyo
sakin ol kuzu biraz bekle yarin yine yap testi belli olmaz .tabiki değilsindir demekiyi. ya korunmasam tamam da bu nasıl hap böyle işe yaramadı mı yani hala soktayım yine yapıcam test.
Ben memnunum şuana kadar düşme tehlikesi yoktu en azından ama ben içine ayrıca şilte koymuştum. Sallamaktan çengelleri ötmeye başlamıştı kaplamaları eridi. Eşim tamirat tadilat bilir o da bi parçalar bulup değiştirdi. Ama bn uzun süre kullanmayı düşünmüyorum . Sallamayı burakmamız lazım bakalım başarabilecekmiyiz
http://mobil.e-bebek.com/bliss-ahsap-stantli-yatay-bebek-hamagi_XYZ-B101Kaç ay binebiliyor?? Bende sallamak istemiyorum ama öyle alistiki kollar ayaklar dayanmıyor
Biz 28 eylülde 3.640 gr dogduk,Güzel Anneler merhabaaa baya uzak kaldım :) 3.aya girenler bebeğinizin kilo alımı nasıl bu ay azaldı mı? Çok merak ediyorum sanki benimkinin azaldıbiz 25 eylül doğumluyuz.
Asitli icecekler normalde de icmiyoruz cok nadirdir.abur cubur yiyorum cocuklarimda hic gaz sorunu olmadi ne bulursam yiyorum :)kızlar kola içiyormusunuz veya abur cubur yıyormusunuz ?
Benimkisi aksam 7 gibi uyuyor.yatmadan evvel emziriyorum.gecede 1 yada 2 kez emmeye kalkiyor.sabahlari erken kalkiyor 7 veya 8 gibi bayagi bi uyumuyor,gündüz uykularida genelde iyi,gündüzleri nadiren uyumuyor.Kızlar 9 gibi uyuyan bebeğiniz gece kaç kere kalkıyor bide sabah uyanması ne zmn oluyor?
Kaç ay binebiliyor?? Bende sallamak istemiyorum ama öyle alistiki kollar ayaklar dayanmıyor
zaten uzun süre sonra cıkmış yaa büyük ihtimalle değilimdir ama onu orda görünce delirdim sonuçta orda bi çizgi var keşke hemen atsaydım.kuzu
sakin ol kuzu biraz bekle yarin yine yap testi belli olmaz .
Maşallah canim oğluna benim kızım 23 den önce uyusa da 10 dk sonra geri uyanıyor ne kadar önce odasına gotursem de saatini bekliyor sabah 6 gibi emip yatıyor 10 da tekrar kalkıyor emip yatıyor 12 ye kadar uykusunu one cekemiyorum bir türlü ve kendi kendine uyusun çok istiyorum nasıl alışacak onu da bilmiyorum ya ana kucaginda sallıyorum yada meme de uyuyorBenimkisi aksam 7 gibi uyuyor.yatmadan evvel emziriyorum.gecede 1 yada 2 kez emmeye kalkiyor.sabahlari erken kalkiyor 7 veya 8 gibi bayagi bi uyumuyor,gündüz uykularida genelde iyi,gündüzleri nadiren uyumuyor.
hatta karni toksa gazida yoksa besigine koyuyorum kendi uyuyor.
kızıma cekmemis,oglum cok uslu masallah subhanallah
http://mobil.e-bebek.com/bliss-ahsap-stantli-yatay-bebek-hamagi_XYZ-B101
Benimki bundan ben memnunum ama oğlum uzun süre sallanmak istiyo. O da sıkıyo. Otomatikler de var iyice araştır onları da bence. Benim ki ahşap ama metal olanı da vardı fiyatı daha uygun. Bu arada kemeri var ama sözde çünkü bence çocuk onu açar ileride cırt cırtlı.
canım bak ben bunu kullanıyorum
http://www.e-bebek.com/baby-plus-delux-salincak-besik_BYP-SW136Y
emniyet kemeri var ve gayet derin 12 kg ya kadar kullanılıyo.
ilk başta çok sallıyordu ama şimdi oğlum 7 kg ve gyet yeterli oluyo. Kurtarıcımız oldu
Annesi surekli kalkmiyorsa uyuma saatleri yine iyi.gece uyumayan cocuklarda var.Maşallah canim oğluna benim kızım 23 den önce uyusa da 10 dk sonra geri uyanıyor ne kadar önce odasına gotursem de saatini bekliyor sabah 6 gibi emip yatıyor 10 da tekrar kalkıyor emip yatıyor 12 ye kadar uykusunu one cekemiyorum bir türlü ve kendi kendine uyusun çok istiyorum nasıl alışacak onu da bilmiyorum ya ana kucaginda sallıyorum yada meme de uyuyor
Yok canim gece kalkmiyor şükürler olsun ayakta sallamayi kızım da sevmiyor ama ana kucaginda gündüz uyuyor gece emerken uyuyor her çocuk farklı işteAnnesi surekli kalkmiyorsa uyuma saatleri yine iyi.gece uyumayan cocuklarda var.
bu cocukla alakali senin yapabilecegin birsey yok.benim kizim geceleri uyumuyordu.kac kere sabahladik.2.5 yasina kadar araliklarla surdu.simdi 3.5 yasinda kendi yatmiyor odasinda uyutuyorum ,beraber sarilarak uyuyor.yoksa yatmiyor.
oglumda aksine uykucu bir cocuk surekli tesekkur ediyorum ona :) beni üzmedigi icin.
oğlum dogdugundan beri iyi uyuyor masallah.ben sallamiyorum benim cocuklar sallamadan haz etmiyorlar.kizimi kirkina kadar hafif hafif ayaklarimda salladim sonra istemedi.oglumu goğsümde yatirip salladim bi kac defa öyle uyuttum o zamanlar daha kucuktu ve göğsümde uyumuyi seviyordu.genelde memedeykende uyuyor bazen uykusu geliyor mızıldanıyor hemen besigine koyuyorum saga sola dönüp kendikendini uyutuyor :)
Uyumasi gayet guzelmis ,saatleride artik büyüdügünde duzene girer insaallah.Yok canim gece kalkmiyor şükürler olsun ayakta sallamayi kızım da sevmiyor ama ana kucaginda gündüz uyuyor gece emerken uyuyor her çocuk farklı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?