MaşallahBenimkisi aksam 7 gibi uyuyor.yatmadan evvel emziriyorum.gecede 1 yada 2 kez emmeye kalkiyor.sabahlari erken kalkiyor 7 veya 8 gibi bayagi bi uyumuyor,gündüz uykularida genelde iyi,gündüzleri nadiren uyumuyor.
hatta karni toksa gazida yoksa besigine koyuyorum kendi uyuyor.
kızıma cekmemis,oglum cok uslu masallah subhanallah
Biz 28 eylülde 3.640 gr dogduk,
1.ayinda 5 kg idi
2.ayinda 6.430 gr'dı.
Dr ne diyor? onun ne dedigi önemli.Maşallah biz 4 ayligiz 6 kiloyuz şuan tabi erken dogduk
benimkinin de ense kısmı çok terliyor uyurken ve emerken. doktora sorunca ne derse buraya da yazar mısın bizim kontrole daha var.Kızlar kızım emerken mama yerken ve ağlarken çok terliyor kafası sırılsıklam oluyor. Normal mi acaba? Kafama takılıyor kaç zamandır yarın Dr kontrolümüz de var Dr da soracağım
Evet oglumda emerken terliyor alın kısmı,normal birsey yani,emerken efor harcıyor sonucta.Kızlar kızım emerken mama yerken ve ağlarken çok terliyor kafası sırılsıklam oluyor. Normal mi acaba? Kafama takılıyor kaç zamandır yarın Dr kontrolümüz de var Dr da soracağım
Canim benim kizimda ayniydi 23 den once uyumuyordu ama duzenli bir sekilde aksam 7 bucukta banyo yaptiriyorum 8 e kadar oynuyor babasiyla saat 8 de odamiza gecip emziriyorum telefonda supurge sesini aciyorum uyuyor ve gece hic kaliyor ben 2 yada 3 kere emzirip yatiriyorun tekrar. Ilk zamanlar 3 saat bile ugrastigim gunler oldu uyutmak icin. Ama devamli ayni seyleri tekrarlayinca alisti bazen yarim saatta bazende 15 dk da uyuyor artik. 9 a kadar kesin uyuyor yani.Maşallah canim oğluna benim kızım 23 den önce uyusa da 10 dk sonra geri uyanıyor ne kadar önce odasına gotursem de saatini bekliyor sabah 6 gibi emip yatıyor 10 da tekrar kalkıyor emip yatıyor 12 ye kadar uykusunu one cekemiyorum bir türlü ve kendi kendine uyusun çok istiyorum nasıl alışacak onu da bilmiyorum ya ana kucaginda sallıyorum yada meme de uyuyor
Ohhh durup seni izliyorsa ne güzel benim kız tam iyice cozuttu kucakta gezerken bile ağlıyorOglumla yemek yapıyoruz kizlar
Oglumla yemek yapıyoruz kizlar
Ohhh durup seni izliyorsa ne güzel benim kız tam iyice cozuttu kucakta gezerken bile ağlıyor
Dr ne diyor? onun ne dedigi önemli.
erken doganlarin kilo alimi nasil oluyor bilmiyorum.anne karnindaki kiloyu mu tamamliyorlar.
yoksa akranlarinimi yakaliyorlar?
cok degisik birsey ya.
Cildiricam cildiricam kizim yemiyo. Bugun 350 cc bile goremedik. Biberonu dayayinca basiyo cigligi. Bu istahsizlik cok artti sebebi ne olabilir boyle dususe gecerse acil doktora gidicez.
Cok şükür canm duruyor o sıkılana kadar yapiyorum yemegi bu aksam ustune kek bile yaptm sıkılmasn diye sarki soyluyorum konuşuyorum zaten sürekli beni takip ediyor bi oyana gidiyorum bi buyana bakiyor snra önündeki oyuncaklarla oynuyor ama içerde birakirsam agliyor mecbur mutfaga aliyorumOhhh durup seni izliyorsa ne güzel benim kız tam iyice cozuttu kucakta gezerken bile ağlıyor
Canm e bebek ten almistik safari ana kucagiydi sanırım baya alisti oyuncaklari iki taneydi biz ona tweety ile dafi dak aldk bugs bany de vardi almamistk oynuyor diye onuda alicaz bidahaki sefere inşallahNe guzel canim maasallah, ana kucagi di mi o? Markasi nedir ben de bakiyorum da
Aynı durumdayız canım. İştahla mama içen çocuk gitti kavga ede ede mama içen çocuk geldi. Bi süredir böyleyiz şu saat oldu daha 330 içti. Doktor da midesinin küçülmesine izin vermeyin dedi yolladı sanki o içiyo da biz esirgiyoruzcanım çok sıkılıyor dert ettim kendime
Ohhh durup seni izliyorsa ne güzel benim kız tam iyice cozuttu kucakta gezerken bile ağlıyor
iyi masaallah akranlarınıda yakaladığı günler olur.hem erken dogmus zaten.Kilo alımı çok iyi buluyorlar şimdilik zaten çok küçük doğduk ,önemli olan kilo artışı 2200 doğduk ilk haftalar kilo alamadık 1950 ye düştük sarılık olduk falan derken çok sukur şuan iyiyiz aakranlarimizdan biraz dusuk kilomuz ama sağlıklı olsun da bir şekilde buyuyorlar mamada hiç vermiyorum genede sukur
Amin insaallah.Maşallahallah biZe de nasip etsin. İnşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?