2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben erken uyuyorum bugün sütüm de gece daha cokk artar inşallah
Bugun tarif denedim anasonlu rezeneli papatyali ihlamurlu ve kimyonlu sütümuz articakmi bakalim
Hepinize bol sütlü geceler kizlar

Ben erken uyuyorum bugün sütüm de gece daha cokk artar inşallah
Bugun tarif denedim anasonlu rezeneli papatyali ihlamurlu ve kimyonlu sütümuz articakmi bakalim
Hepinize bol sütlü geceler kizlar

Artarsa yazar mızınız? Benimde ihtiyacım var

kizlar benimki dis sıkıntısını yasamaya basladi galiba salya akitmaya basladi eli agzinda sürekli biberonu isiriyor istemedignde diliyle iterdi ogururdu simdi baya isiriyor istahi da azaldii 3 ay 12 günlük cidden disten mi sizde de olmaya basladi mji???

bizimki de öyle canım salyası akıyor tükürüğünü birikirip baloncuk yapıyo ağzında, eli de sürekli ağzında elini arkalara doğru götürüp ısırıyor, emziğini ısırıyor dişten mi bilmiyorum ama bizde de durum böyle :)

. Emziğini ısırma dışında diğerlerini benim kız da yapıyor

Emziğini ısırma dışında diğerleri ni benim kız da yapıyor

Ayni benim kiz :) artik sinirim bozuldu. Diliyle oynuyo biborunu. Agzida akiyo.

Ayni benim kiz :) artik sinirim bozuldu. Diliyle oynuyo biborunu. Agzida akiyo.
aynen zor.bela sagiyorum hep doktum bugun 5 trn beri uyumadi 11 de yattu zor bela ac ama gazi da var uyaniyor kuzum sese alisik ama cit ciksa kalkiyor sıkıntılı iki gundr cocuk

cnm emziriyosun amabebek emince sagmaktan çok daha fazlasını iciyomus.gorumcemde hep emzirip hem ggünde 4 kez mama veryrdu .bbebeği 4 ayını bitirene kadar 90 veryrdu.sonra 120 ye çıkti.canm sen madem emzrysun neden süt sagiyosun ki

Sağınca sütüm arttı o yüzden sağıyorum ama mama içmeyince de ne kadar emerse emsin ağlıyor uyumuyor uyusa bile 10 dk sonra tekrar uyanıp emiyor..

Sağınca sütüm arttı o yüzden sağıyorum ama mama içmeyince de ne kadar emerse emsin ağlıyor uyumuyor uyusa bile 10 dk sonra tekrar uyanıp emiyor..
günaydın canım mamayı değiştirmeyi denedin mi? belki tadını beğenmediği için içmiyordur

"filiz_ank, post: 44137481, member: 652682"]Sağınca sütüm arttı o yüzden sağıyorum ama mama içmeyince de ne kadar emerse emsin ağlıyor uyumuyor uyusa bile 10 dk sonra tekrar uyanıp emiyor..[/QUOTE]
anldm cnm doymuyo olabilir.çünkü doyunca uyuyorlar baya.valla açıkçası başta sagmk cokzor geliyordu bana.şuan çok alistmbi düzen tuttrdm .hatta emzirmk zor gibi geliyor artık.3-4 saatte bi veryrm biberon düzenli yiyo düzenli
uyuyo.maşallah diyim Asl nda bebegim baya uslu.beni emmemesi disnda bana hic zorluk yaratmadi.karni doyunca biraz oynuyom koyuyom besige kndi kendine uyuyo.hic gaz sikintmz olmadi.hic gece gec saatlere kadar uyumadigi olmadi
Uyandirip gece kndim veryrm yoksa sabaha kadar uyuyo.sanrm sansli annelerdenim

kızlar aranızda lindam mikrodalgada biberon sterilizatörü kullanan var mı kullanım kılavuzunu bulamadım.

Artarsa yazar mızınız? Benimde ihtiyacım var
İşte size sütünüzü artıracak, bebeğinizin gazını alacak bir tarif: 1 yemek kaşığı rezene, 1 yemek kaşığı ıhlamur, 1 yemek kaşığı papatya, 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı anason. Porselen bir demliğe bu ölçülerde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. Demliğinizin üzerine bir havlu ile kapatın. Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur. Sizin de sütünüz daha bol olur.

canım sankı etkısı oldu ya sende dene

günaydın canım mamayı değiştirmeyi denedin mi? belki tadını beğenmediği için içmiyordur

Günaydın canım. Yok canım maMayı içiyor. CümleM yanlış oldu sanırım ne kadar emerse emsin üstüne sağdığım sütü içse dahi mamayı illaki istiyor ondan sonra susuyor uyuyor

Son düzenleme:

Teşekkürederim deneyeceğin inş faydası olur

"filiz_ank, post: 44137481, member: 652682"]Sağınca sütüm arttı o yüzden sağıyorum ama mama içmeyince de ne kadar emerse emsin ağlıyor uyumuyor uyusa bile 10 dk sonra tekrar uyanıp emiyor..
anldm cnm doymuyo olabilir.çünkü doyunca uyuyorlar baya.valla açıkçası başta sagmk cokzor geliyordu bana.şuan çok alistmbi düzen tuttrdm .hatta emzirmk zor gibi geliyor artık.3-4 saatte bi veryrm biberon düzenli yiyo düzenli
uyuyo.maşallah diyim Asl nda bebegim baya uslu.beni emmemesi disnda bana hic zorluk yaratmadi.karni doyunca biraz oynuyom koyuyom besige kndi kendine uyuyo.hic gaz sikintmz olmadi.hic gece gec saatlere kadar uyumadigi olmadi
Uyandirip gece kndim veryrm yoksa sabaha kadar uyuyo.sanrm sansli annelerdenim[/QUOTE]

Çok şükür benim kızında çok üzmüyor beni. Acıkınca çok ağlıyor. İlk başlarda gaz sıkıntımız çok yoktu. 2-3 haftadır sıkıntılı biraz o da geçer inş. Geceleri de 2-3 kere kalıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…