Ben erken uyuyorum bugün sütüm de gece daha cokk artar inşallah
Bugun tarif denedim anasonlu rezeneli papatyali ihlamurlu ve kimyonlu sütümuz articakmi bakalim
Hepinize bol sütlü geceler kizlar
bizimki de öyle canım salyası akıyor tükürüğünü birikirip baloncuk yapıyo ağzında, eli de sürekli ağzında elini arkalara doğru götürüp ısırıyor, emziğini ısırıyor dişten mi bilmiyorum ama bizde de durum böyle :)kizlar benimki dis sıkıntısını yasamaya basladi galiba salya akitmaya basladi eli agzinda sürekli biberonu isiriyor istemedignde diliyle iterdi ogururdu simdi baya isiriyor istahi da azaldii 3 ay 12 günlük cidden disten mi sizde de olmaya basladi mji???
. Emziğini ısırma dışında diğerlerini benim kız da yapıyorbizimki de öyle canım salyası akıyor tükürüğünü birikirip baloncuk yapıyo ağzında, eli de sürekli ağzında elini arkalara doğru götürüp ısırıyor, emziğini ısırıyor dişten mi bilmiyorum ama bizde de durum böyle :)
bizimki de öyle canım salyası akıyor tükürüğünü birikirip baloncuk yapıyo ağzında, eli de sürekli ağzında elini arkalara doğru götürüp ısırıyor, emziğini ısırıyor dişten mi bilmiyorum ama bizde de durum böyle :)
kizlar benimki dis sıkıntısını yasamaya basladi galiba salya akitmaya basladi eli agzinda sürekli biberonu isiriyor istemedignde diliyle iterdi ogururdu simdi baya isiriyor istahi da azaldii 3 ay 12 günlük cidden disten mi sizde de olmaya basladi mji???
aynen zor.bela sagiyorum hep doktum bugun 5 trn beri uyumadi 11 de yattu zor bela ac ama gazi da var uyaniyor kuzumAyni benim kiz :) artik sinirim bozuldu. Diliyle oynuyo biborunu. Agzida akiyo.
cnm emziriyosun amabebek emince sagmaktan çok daha fazlasını iciyomus.gorumcemde hep emzirip hem ggünde 4 kez mama veryrdu .bbebeği 4 ayını bitirene kadar 90 veryrdu.sonra 120 ye çıkti.canm sen madem emzrysun neden süt sagiyosun ki92 günlük kızım. Beni emiyor ama mama takviyesi yapıyorum. Önceden 30 cc çıkmazken sağarak sürüm çoğaldı şimdi 50 cc civarı çıkıyor bu da yetmiyor tabi. Günde 4 kez 90 cc veriyorum. Az mı acaba bilmiyorum
Canim bence yiyosa ve gazi olmuyosa yedigi kadar ver. Bende tutmadigi icin sagarak veriyodum kizimin bi istahi kesildi benimde sutum azaldi ve artik yemiyo. Gece 12den beri toplam 100 cc icirebildim. Icmediginde bazen siringayla agzina dokuyorum. Yemedigi icin cildirmak uzereyim. Eskiden biyere cikamazdim hemen acikirdi. Simdi mamayi hep dokuyoruz. O yuzden sen ver yavruna eskiden benimkide oyleydi doymayinca aglardi bende veriridim.mama Gaz yapiyodu gazini cikara cikara verir ve gaz ilaci kullaninca sorun olmuyodu.
Canim bence yiyosa ve gazi olmuyosa yedigi kadar ver. Bende tutmadigi icin sagarak veriyodum kizimin bi istahi kesildi benimde sutum azaldi ve artik yemiyo. Gece 12den beri toplam 100 cc icirebildim. Icmediginde bazen siringayla agzina dokuyorum. Yemedigi icin cildirmak uzereyim. Eskiden biyere cikamazdim hemen acikirdi. Simdi mamayi hep dokuyoruz. O yuzden sen ver yavruna eskiden benimkide oyleydi doymayinca aglardi bende veriridim.mama Gaz yapiyodu gazini cikara cikara verir ve gaz ilaci kullaninca sorun olmuyodu.
cnm emziriyosun amabebek emince sagmaktan çok daha fazlasını iciyomus.gorumcemde hep emzirip hem ggünde 4 kez mama veryrdu .bbebeği 4 ayını bitirene kadar 90 veryrdu.sonra 120 ye çıkti.canm sen madem emzrysun neden süt sagiyosun ki
günaydın canım mamayı değiştirmeyi denedin mi? belki tadını beğenmediği için içmiyordurSağınca sütüm arttı o yüzden sağıyorum ama mama içmeyince de ne kadar emerse emsin ağlıyor uyumuyor uyusa bile 10 dk sonra tekrar uyanıp emiyor..
İşte size sütünüzü artıracak, bebeğinizin gazını alacak bir tarif: 1 yemek kaşığı rezene, 1 yemek kaşığı ıhlamur, 1 yemek kaşığı papatya, 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı anason. Porselen bir demliğe bu ölçülerde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. Demliğinizin üzerine bir havlu ile kapatın. Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur. Sizin de sütünüz daha bol olur.Artarsa yazar mızınız? Benimde ihtiyacım var
günaydın canım mamayı değiştirmeyi denedin mi? belki tadını beğenmediği için içmiyordur
İşte size sütünüzü artıracak, bebeğinizin gazını alacak bir tarif: 1 yemek kaşığı rezene, 1 yemek kaşığı ıhlamur, 1 yemek kaşığı papatya, 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı anason. Porselen bir demliğe bu ölçülerde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. Demliğinizin üzerine bir havlu ile kapatın. Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur. Sizin de sütünüz daha bol olur.
canım sankı etkısı oldu ya sende dene
anldm cnm doymuyo olabilir.çünkü doyunca uyuyorlar baya.valla açıkçası başta sagmk cokzor geliyordu bana.şuan çok alistmbi düzen tuttrdm .hatta emzirmk zor gibi geliyor artık.3-4 saatte bi veryrm biberon düzenli yiyo düzenli"filiz_ank, post: 44137481, member: 652682"]Sağınca sütüm arttı o yüzden sağıyorum ama mama içmeyince de ne kadar emerse emsin ağlıyor uyumuyor uyusa bile 10 dk sonra tekrar uyanıp emiyor..
Facebookta "oyuncu anne"yi takip eden varmı? Etmiyosanız mutlaka takibe alın. Oğlum büyüse de biz de oyunlar oynasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?