2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar belki biliyosunuzdur ama paylasmak istedim gaz sorunu olan bebekler icin bir bardak soguk suya bir tatli kaaigi rezene bir cay kasigi kimyon atip 3 dk kaynatin dinlendirip ılık icin sabah aksam cok rahat gaz cikariyolar biz biraz rahatladik

hemen deneyeceğim bizimde en büyük sorunumuz bu gaz meselesi.Teşekkürler

Biz de bu gün 26 günlük olduk ben bi mama bi meme veriyorum memeyi hiç sağıpta vermedim sütüm az çünkü ama mamayı doktor 90 cc kadar verebilirsin demişti 60 cc ile doymadığı zamanlar veriyorum her zaman değil ama benim bebeğim ufak kilosu az (15 günlükten gittiğimizde 2950 kg idi)belki onun için öyle demişti bana

Merhabalar bende doğum yapalı 8 gün oldu. Bebeğim bugün 2 göğsümü de 2'şer kez 2 saat boyunca emdi ama doymuyor. Arkasından mama verince doydu. Sütümü nasıl arttırabilirim? Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz?

Canım iki saat emzirirsen göğüslerin yara olur.bebek 20 en fazla 30 dk da doyar normalde.ben sabahları rezene çayı içiyorum akşamları sut artırıcı kuşburnu cay.ama en çok da su içiyorum neredeyse 3 litre.ne zaman ağlarda o zaman editliyorum.gündüzleri 1 buçuk 2 saatte bir geceleri 2 buçuk saatte bir kendisi uyanıyor emmek için.

Sütün az olduğu için doymuyor sürekli emdi. Suyu çok içiyorum çayları da denicem. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Canım ben sureli emzirmiyorum, ne zaman isterse veriyorum ben memeyi. Ama uyumayıp, iyice emdikten sonra sütün kalmadığını hissedersem o zaman da mama da veriyorum.

Canım ben sureli emzirmiyorum, ne zaman isterse veriyorum ben memeyi. Ama uyumayıp, iyice emdikten sonra sütün kalmadığını hissedersem o zaman da mama da veriyorum.

Bu 2 saat boyunca istedi hep 5'er 10'ar dk aralıklarla istedi vermeyince de ağladı. Mama bende veriyorum doymamış için. Peki mamayı her doymadığında mı veriyorsun? Günde kaç kere vermiş oluyorsun?

Bir bardak Humana çay ve lactamil kullanıyorum ek olarak rezene ve kayısı kompostosu içiyorum 3 lt fazla da su içiyorum bildiğin bişeyler içip duruyorum şükür sütüm geliyor tavsiye ederim 2,5-3 saatte bir en az 20 dk emziriyorum 20 dk geçince diğer gögüse geçiyorum en fazla 30 35 dk emziriyorum toplamda hala isterse emzik veriyorum çünkü emzirmeye devam edersem kusuyor bizde de durumlar böyle

merhaba aanneler.bizdede en buyuk sorun gaz doktor gaz surubu nurse harveys verdi onu denedik 15gun gazi gitmedi hep simdi bifiform verdi onu deniyorux.gnde 3-5 bardak rezene ve kmyon cayi içiyorum yedikletime dikkat ediyorum bu kadar yaparkeb ynede bebiste gaz oluyor uyuyamiyor bebisim

Humanayı bende içiyorum rezene ve kayısı deneyeyim faydasını görürüm inşallah bende tavsiyeniz için teşekkür ederim

Sezeryan olan anneler doktor size amelyatdan sonra ne ilac yazdi mantar olmayin diye bi ilac yazdimi kizlar

İnşallah cikmaz canım sonucu alınca bizede yaz

Aynı sıkıntı bizde de var 15.3 çıktı bugün yarın yine kontrol var, mama takviyesi verdi bize

16 çıktı bugün. Yarın tekrar kan vercez. Ben 60 cc süt veriyorum dedim iki saatte bir. Sadece emzir o kadar süt geliyorsa sütun yeter dedi ama yine de şu sarılık çıktığından beri günde bir yada iki kez mama da veriyorum. Umarım düşer. Biliyorum bir çok cocukda oluyor ama yine de çok üzülüyorum aglamaktan kendimi paraladim.

Sezeryan olan anneler doktor size amelyatdan sonra ne ilac yazdi mantar olmayin diye bi ilac yazdimi kizlar

Bana sadece antibiyotik yazmıştı. O da bitti. Başka da bisey vermedi.

canım ilk bir hafta 2 saatte bir sağdığımda 30-40 cc falan çıkıyordu anca. Sonradan arttı.

Iyi geceler, yarin 14. Gunumuz, bayram ziyaretlerine gitmeyi dusunuorum, sizce mantikli mi?

Ya kizlar emzirdikten sonra sirtina vuruyorum sivazliyorum gaz neyin cikmiyor mışıl mışıl uyuyor şimdi oğlan sizde de böyle oluyormu hiç bazen hemn çıkıyor gazi bazen okadar ugrasiyorun cikmiyor rahatsiz oluyor artik bebis koyuyorm yatagina (

Bu 2 saat boyunca istedi hep 5'er 10'ar dk aralıklarla istedi vermeyince de ağladı. Mama bende veriyorum doymamış için. Peki mamayı her doymadığında mı veriyorsun? Günde kaç kere vermiş oluyorsun?
Canım her doymadığında değil de günde max 1-2kere vermeye çalışıyorum. Mesela dun 36,saat arayla mama yedi, süt yeterli geldi mamaya ihtiyaç duymadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…