hemen deneyeceğim bizimde en büyük sorunumuz bu gaz meselesi.TeşekkürlerKızlar belki biliyosunuzdur ama paylasmak istedim gaz sorunu olan bebekler icin bir bardak soguk suya bir tatli kaaigi rezene bir cay kasigi kimyon atip 3 dk kaynatin dinlendirip ılık icin sabah aksam cok rahat gaz cikariyolar biz biraz rahatladik
Inşallah suzde faydasini görürsünüz devam edttikce gaz sorunu aza iniyo ve kendiside rahatlayip uzun sure uyuyohemen deneyeceğim bizimde en büyük sorunumuz bu gaz meselesi.Teşekkürler
Biz de bu gün 26 günlük olduk ben bi mama bi meme veriyorum memeyi hiç sağıpta vermedim sütüm az çünkü ama mamayı doktor 90 cc kadar verebilirsin demişti 60 cc ile doymadığı zamanlar veriyorum her zaman değil ama benim bebeğim ufak kilosu az (15 günlükten gittiğimizde 2950 kg idi)belki onun için öyle demişti banakızlar nasılsınız? Biz bugun 24 günlük olduk. Bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim iki göğsümü de tek oğunde emmiyor. Bir göğsümü boşaltınca doyuyor. Bende diğerini sağıyorum. Benim,işim olduğunda falan annem biberonla veriyor. Çok şükür hem biberonu bende,göğsümü alıyor. Ben kırkım çııktıktan 10 gün sonra işe başlayacağım ve sağdığım sutlerle beslenecek inşallah kuzucuğum. Mama vermiyorum sadece anne sütü ile besleniyor sorum şu. Benim yavrucak biberonla içtiğinde 90 cc den aşağısıyla doymuyor. 120 cc içtiği oluyor bazen. Göğsümü emdiğinde de 10-15 dk emiyor. Dizin bebişler kaç günlükken ne kadar içiyordu. Sağıp veren var mı? Bir de,sağdığınız da bir goğsunuzden kaç cc çıkıyor?
Canım iki saat emzirirsen göğüslerin yara olur.bebek 20 en fazla 30 dk da doyar normalde.ben sabahları rezene çayı içiyorum akşamları sut artırıcı kuşburnu cay.ama en çok da su içiyorum neredeyse 3 litre.ne zaman ağlarda o zaman editliyorum.gündüzleri 1 buçuk 2 saatte bir geceleri 2 buçuk saatte bir kendisi uyanıyor emmek için.Merhabalar bende doğum yapalı 8 gün oldu. Bebeğim bugün 2 göğsümü de 2'şer kez 2 saat boyunca emdi ama doymuyor. Arkasından mama verince doydu. Sütümü nasıl arttırabilirim? Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Canım iki saat emzirirsen göğüslerin yara olur.bebek 20 en fazla 30 dk da doyar normalde.ben sabahları rezene çayı içiyorum akşamları sut artırıcı kuşburnu cay.ama en çok da su içiyorum neredeyse 3 litre.ne zaman ağlarda o zaman editliyorum.gündüzleri 1 buçuk 2 saatte bir geceleri 2 buçuk saatte bir kendisi uyanıyor emmek için.
Canım ben sureli emzirmiyorum, ne zaman isterse veriyorum ben memeyi. Ama uyumayıp, iyice emdikten sonra sütün kalmadığını hissedersem o zaman da mama da veriyorum.Merhabalar bende doğum yapalı 8 gün oldu. Bebeğim bugün 2 göğsümü de 2'şer kez 2 saat boyunca emdi ama doymuyor. Arkasından mama verince doydu. Sütümü nasıl arttırabilirim? Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Canım ben sureli emzirmiyorum, ne zaman isterse veriyorum ben memeyi. Ama uyumayıp, iyice emdikten sonra sütün kalmadığını hissedersem o zaman da mama da veriyorum.
Bir bardak Humana çay ve lactamil kullanıyorum ek olarak rezene ve kayısı kompostosu içiyorum 3 lt fazla da su içiyorum bildiğin bişeyler içip duruyorum şükür sütüm geliyor tavsiye ederim 2,5-3 saatte bir en az 20 dk emziriyorum 20 dk geçince diğer gögüse geçiyorum en fazla 30 35 dk emziriyorum toplamda hala isterse emzik veriyorum çünkü emzirmeye devam edersem kusuyor bizde de durumlar böyleMerhabalar bende doğum yapalı 8 gün oldu. Bebeğim bugün 2 göğsümü de 2'şer kez 2 saat boyunca emdi ama doymuyor. Arkasından mama verince doydu. Sütümü nasıl arttırabilirim? Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Bir bardak Humana çay ve lactamil kullanıyorum ek olarak rezene ve kayısı kompostosu içiyorum 3 lt fazla da su içiyorum bildiğin bişeyler içip duruyorum şükür sütüm geliyor tavsiye ederim 2,5-3 saatte bir en az 20 dk emziriyorum 20 dk geçince diğer gögüse geçiyorum en fazla 30 35 dk emziriyorum toplamda hala isterse emzik veriyorum çünkü emzirmeye devam edersem kusuyor bizde de durumlar böyle
İnşallah cikmaz canım sonucu alınca bizede yaz
Aynı sıkıntı bizde de var 15.3 çıktı bugünyarın yine kontrol var, mama takviyesi verdi bize
Sezeryan olan anneler doktor size amelyatdan sonra ne ilac yazdi mantar olmayin diye bi ilac yazdimi kizlar
Merhabalar bende doğum yapalı 8 gün oldu. Bebeğim bugün 2 göğsümü de 2'şer kez 2 saat boyunca emdi ama doymuyor. Arkasından mama verince doydu. Sütümü nasıl arttırabilirim? Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz?
canım ilk bir hafta 2 saatte bir sağdığımda 30-40 cc falan çıkıyordu anca. Sonradan arttı.Cnm masallah sutun ıyıymış senın bız bugun 1 haftalık olduk sutum ıyı sanırım senın sutun ılk zamanlar nasıldı hanı ılk zamanlar azken sımdı mı artısa gectı...ben her aglayyışında emzırıyorum
Canım her doymadığında değil de günde max 1-2kere vermeye çalışıyorum. Mesela dun 36,saat arayla mama yedi, süt yeterli geldi mamaya ihtiyaç duymadık.Bu 2 saat boyunca istedi hep 5'er 10'ar dk aralıklarla istedi vermeyince de ağladı. Mama bende veriyorum doymamış için. Peki mamayı her doymadığında mı veriyorsun? Günde kaç kere vermiş oluyorsun?
Neden olmasın canım, 40,gün evde tıkılmak anne için de bebek için de mantıksız benceIyi geceler, yarin 14. Gunumuz, bayram ziyaretlerine gitmeyi dusunuorum, sizce mantikli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?