Canım eğer emerken uykuya daldıysa ben genelde gazını çıkarmıyorum, uykusunu bölmemek için. Her seferinde de.çıkmıyor zaten.Ya kizlar emzirdikten sonra sirtina vuruyorum sivazliyorum gaz neyin cikmiyor mışıl mışıl uyuyor şimdi oğlan sizde de böyle oluyormu hiç bazen hemn çıkıyor gazi bazen okadar ugrasiyorun cikmiyor rahatsiz oluyor artik bebis koyuyorm yatagina(
Antibiyotik kullandım 1 kutu sadece canım. Mantar için bişi demedi.Sezeryan olan anneler doktor size amelyatdan sonra ne ilac yazdi mantar olmayin diye bi ilac yazdimi kizlar
Canim 40imizda heralde vajinal muayene yapar ozmm kontrol eder heralde mantari fln(((Antibiyotik kullandım 1 kutu sadece canım. Mantar için bişi demedi.
Bu 2 saat boyunca istedi hep 5'er 10'ar dk aralıklarla istedi vermeyince de ağladı. Mama bende veriyorum doymamış için. Peki mamayı her doymadığında mı veriyorsun? Günde kaç kere vermiş oluyorsun?
Canim 40imizda heralde vajinal muayene yapar ozmm kontrol eder heralde mantari fln(((
Bende oyle yapıyordm dr gazini cikart oyle uyut dedi ama uyuyor memede sonra gazini cikarmaya calisiyorm hem cikmiyor hemde huysuzlaniyor uyanmasn diye yatiriyorm bende :)Canım eğer emerken uykuya daldıysa ben genelde gazını çıkarmıyorum, uykusunu bölmemek için. Her seferinde de.çıkmıyor zaten.
Canım benimki de bi gün dört saat boyunca beş on dkkada bir emdi. Ertesi gün yine aynı. Vermeyince agliyodu. Verince de bi iki emip uyuyordu. Sonra farkettim yalancı meme niyetine kullanıyor. Böyle davranmaya başlayınca kucağıma alıp yatistirdim konuşa konuşa uyuttum. İki günde unuttu bu alışkanlığı şükür. Sonra da kucakta uyumaya alıştı o ayrı tabi. Şükür iki günde de ondan kurtuldum. Şu an çok küçük olduğu için çabuk alışıyor durumlara.
Benimki de kucağa alıştı malesef. Kucakta ve konuşmamı dinleyerek uyumak istio o ara hem de aranıo hep. Emzik verdim ben. Napacağını bilemio insan bazenCanım benimki de bi gün dört saat boyunca beş on dkkada bir emdi. Ertesi gün yine aynı. Vermeyince agliyodu. Verince de bi iki emip uyuyordu. Sonra farkettim yalancı meme niyetine kullanıyor. Böyle davranmaya başlayınca kucağıma alıp yatistirdim konuşa konuşa uyuttum. İki günde unuttu bu alışkanlığı şükür. Sonra da kucakta uyumaya alıştı o ayrı tabi. Şükür iki günde de ondan kurtuldum. Şu an çok küçük olduğu için çabuk alışıyor durumlara.
Neden olmasın canım, 40,gün evde tıkılmak anne için de bebek için de mantıksız benceşimdiden iyi gezmeler
Agdaya gitmiycem ben canim jilet yapcam sezeryan bende amaaaan yapcak bisey yok agdadan da bu durumda korkuyorumbana da 6. haftadan sonra gel dedi vajinal muayene yapacak dimi26. gündeyim az az kanamam var ve dikişlerden ağdaya nasıl gideceğimi düşünüyorum siz ne yapacaksınız temizlik işini
Canım ben kendime göre bi yöntem uyguladim cokta memnun kaldım beş kiloluk düdüklüye iri siyah çekirdekli üzüm bir kase kadar altı adet kuru incir bir kase kuru kayısı iki yemek kaşığı rezene bi kaç karanfil zevke göre şeker bunları pisirdim suyunu içtim danesini yedim akşami eczaneden süt sagma pompası aradık harika süt yapıyor geldim gittim içtim biraz rezenenin kokusunu sevmedim ama süt için değer sende dene bakalımKızlar sut artısı ıcın olan rezene cayı nı nasıl hazırlıyorsunuz??????
Agdaya gitmiycem ben canim jilet yapcam sezeryan bende amaaaan yapcak bisey yok agdadan da bu durumda korkuyorum
Valla ben çok dertliyim bu knuda benimki memeyi hiç bırakmıyo yalancı meme konumunda kullanıyo ne yapacağımı bilmiyorum.Öyleki iki mememden de emiyor tüm günüm emzirmekle geçiyor nerdeyse. Bir geceleri rahatım.Oda yanında yatıyorum diye ayrılsam ağlıyor.Ama emiyor da bukadar süt nereye gidiyor anlamıyorum doymuyormu bilemedim.Ama birkere göğsümü tam olmasada biraz sıktım 50 cc çıktı elle sağdım bir bebek ne kadar emebilir ki ??? anlamıyorum ve çıldırıyorumBenimkde sanırım yalancı meme niyetine kullanıyove kucak ta uyumayada alıştı fena halde bundan nasıl kurtuldum peki?
Evett canim 40i cikdikdan sonra benim doktor gelirsin dediSezaryede de mi vajinal muayene yapılıyo:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?