2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım eğer emerken uykuya daldıysa ben genelde gazını çıkarmıyorum, uykusunu bölmemek için. Her seferinde de.çıkmıyor zaten.

guzel anneler hepinizin bayramı mübarek olsun. Bu bayram sekerlerimiz çok tatlı çok şükür Rabbime bu bayram bebisimizle geçiyor. Allah kimseye aratmasin. İsteyen herkese nasip etsin.

Bu 2 saat boyunca istedi hep 5'er 10'ar dk aralıklarla istedi vermeyince de ağladı. Mama bende veriyorum doymamış için. Peki mamayı her doymadığında mı veriyorsun? Günde kaç kere vermiş oluyorsun?

Canım benimki de bi gün dört saat boyunca beş on dkkada bir emdi. Ertesi gün yine aynı. Vermeyince agliyodu. Verince de bi iki emip uyuyordu. Sonra farkettim yalancı meme niyetine kullanıyor. Böyle davranmaya başlayınca kucağıma alıp yatistirdim konuşa konuşa uyuttum. İki günde unuttu bu alışkanlığı şükür. Sonra da kucakta uyumaya alıştı o ayrı tabi. Şükür iki günde de ondan kurtuldum. Şu an çok küçük olduğu için çabuk alışıyor durumlara.

Canim 40imizda heralde vajinal muayene yapar ozmm kontrol eder heralde mantari fln(((

bana da 6. haftadan sonra gel dedi vajinal muayene yapacak dimi 26. gündeyim az az kanamam var ve dikişlerden ağdaya nasıl gideceğimi düşünüyorum siz ne yapacaksınız temizlik işini

Canım eğer emerken uykuya daldıysa ben genelde gazını çıkarmıyorum, uykusunu bölmemek için. Her seferinde de.çıkmıyor zaten.
Bende oyle yapıyordm dr gazini cikart oyle uyut dedi ama uyuyor memede sonra gazini cikarmaya calisiyorm hem cikmiyor hemde huysuzlaniyor uyanmasn diye yatiriyorm bende :)

Benimkde sanırım yalancı meme niyetine kullanıyo ve kucak ta uyumayada alıştı fena halde bundan nasıl kurtuldum peki?

Benimki de kucağa alıştı malesef. Kucakta ve konuşmamı dinleyerek uyumak istio o ara hem de aranıo hep. Emzik verdim ben. Napacağını bilemio insan bazen

bana da 6. haftadan sonra gel dedi vajinal muayene yapacak dimi 26. gündeyim az az kanamam var ve dikişlerden ağdaya nasıl gideceğimi düşünüyorum siz ne yapacaksınız temizlik işini
Agdaya gitmiycem ben canim jilet yapcam sezeryan bende amaaaan yapcak bisey yok agdadan da bu durumda korkuyorum

Kızlar sut artısı ıcın olan rezene cayı nı nasıl hazırlıyorsunuz??????

Kızlar sut artısı ıcın olan rezene cayı nı nasıl hazırlıyorsunuz??????
Canım ben kendime göre bi yöntem uyguladim cokta memnun kaldım beş kiloluk düdüklüye iri siyah çekirdekli üzüm bir kase kadar altı adet kuru incir bir kase kuru kayısı iki yemek kaşığı rezene bi kaç karanfil zevke göre şeker bunları pisirdim suyunu içtim danesini yedim akşami eczaneden süt sagma pompası aradık harika süt yapıyor geldim gittim içtim biraz rezenenin kokusunu sevmedim ama süt için değer sende dene bakalım

Iyi bayramlar kizlar. Dun geceden itibaren sag gogusum sisti ates yapti aglayarak gecirdim. Sut sagiyorum gelmiyo sicak suyla masaj yaptim soguk kompleks yaptim fayda etmiyo. Sut kirilmasi deniyomus galiba bayram sabahi atesler icinde yatiyodum. Doktora gitmeye korkuyorum antibiyotik falan verir bebegime sut verdirmez diye. Aglaya aglaya damla damlada olsa sagip veriyorum. Bu konuda fikri olan var mi?

Benimkde sanırım yalancı meme niyetine kullanıyo ve kucak ta uyumayada alıştı fena halde bundan nasıl kurtuldum peki?
Valla ben çok dertliyim bu knuda benimki memeyi hiç bırakmıyo yalancı meme konumunda kullanıyo ne yapacağımı bilmiyorum.Öyleki iki mememden de emiyor tüm günüm emzirmekle geçiyor nerdeyse. Bir geceleri rahatım.Oda yanında yatıyorum diye ayrılsam ağlıyor.Ama emiyor da bukadar süt nereye gidiyor anlamıyorum doymuyormu bilemedim.Ama birkere göğsümü tam olmasada biraz sıktım 50 cc çıktı elle sağdım bir bebek ne kadar emebilir ki ??? anlamıyorum ve çıldırıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…