Canim hic diyet yapmıyorum aksine sütüm azalmasin diye habire yemek yiyorum simdide eşimi tatlı almaya yolladim ay nasil canım tatli cekiyor hamileyken bu kadar yemedimcanım bak ben kilo derdine düştüm sütüm azaldı şimdi çoğaltma çabasına girdim.Diyet için zaman doğru değil bence
eğlenceli eğlenceli olmazmı :))Oo maşallah derya denizmişsin sen, ucu bucağı yok. Eğlenceli olmalı işin. Allah kolaylık versin
Bn ogretmenim ama hep seninki gibi bi is yapmak istedim hala da istiyon da tasarim yetenegi dogustan geliodur da en azindan bi kafe, giyim taki ya da hediyelik ya da ceyiz magazasi acsam ne guzel olurdu. Oglusum tum hayallerimi erteletse deeğlenceli eğlenceli olmazmı :))
Kizlar bebisleri nerde yatiriyorsunuz? Ayni yatakta yatan var mi?
Ben beraber yatmak istiyorum ama korkuyorum
ben ayni odada kucuk besikte uyutuyorum ama beni hissediyor mu acaba emin olamiyorum.
tek emzirmede iki gogsu vermeyi deneyin emzirme araligi artacaktir@perilice_ada hazırpekmezler varya kkeçi boynuzuondan versek olurmuki bende vereyim bizede 3 saat dediler bir bbuçuk saat zor oyaladim emzirmeye aldım kucagima bi kocaman actiki ağzını gogsumu hep alcakti nerdeysebende biraktim ne zaman isterse emzifiyo.
Eşim hafta ici şehir dışında olduğu için bende oğlumla beraber yatıyorum çok mutlu oluyoruz sabah bi kalkıyorum oğlum bana bakıp gülümsüyor dünyalar benim oluyor...Bugün nette allahım korusun 6aylik bebek anne ile beraber yatarken boğularak ölmüş üstüne yatmış sanırım allahım korusun tüm bebislerimizi cok etkilendim oğlumu beşiğine koymayı içim el vermiyor napacam bilmiyorum çok korktum..allahım kimseye yasatmasinCanım benim beşiği başucumda gece bazen uyku sersemi yanıma alıyorum ve sabaha kadar sarmaş dolaş uyuyoruz eğer kendim uyanırsam alıp beşiğine geri koyuyorum. Babamız ise gidince yine yanıma alıyorum öyle öyle bazen 11 e kadar uyuyoruz. Güven duygusu gelisirmis anneye doyarmis güvende hissedermis. Ki bence bu doğru . Maşallah bebeğim nerdeyse hiç ağlamaz çok pozitif bir bebek tamamen buna bağlıyorum.
Ahh işte smdi ben nasıl yanima alayım oğlumu besigine yatirayim en iyisi ya korktumEşim hafta ici şehir dışında olduğu için bende oğlumla beraber yatıyorum çok mutlu oluyoruz sabah bi kalkıyorum oğlum bana bakıp gülümsüyor dünyalar benim oluyor...Bugün nette allahım korusun 6aylik bebek anne ile beraber yatarken boğularak ölmüş üstüne yatmış sanırım allahım korusun tüm bebislerimizi cok etkilendim oğlumu beşiğine koymayı içim el vermiyor napacam bilmiyorum çok korktum..allahım kimseye yasatmasin
cnm oncelikle gecms olsn.ins enkisa zmnda duzelir bebisin.bnde sma gold kullanym gunde 1 kez.merak ettigim meyve mamasi dedigin ne oluyo?? Bide neden donusumlu kullaniyosun golden goat ve sma yi .Bugün 3. Ay kontrolümüz vardı 6,850 kg olmuş beslenmesi çok iyi dedi dr. İştahlı oğlum genelde 165-180 cc mama içiyor sütüm kesildi artık memeyi ağzına bile almıyor. 3 saatte bir besliyorum . Gece de 2 den 7-8 e kadar da vermiyorum mama. Uyuyo mızıldanınca su veriyorum. Not: her dr farklı görüşlere sahip, bunu unutmayalım. Bugünden sonra beslenme araları 4 saate çıkacakdr öyle söyledi. Tabi gece de 23 ten sonra mama verme sabah 7 ye kadar dedi. Uku düzeni de yavaş yavş oturur dedi. Gece mamasını birden kesemezsin yavaş yavaş mama miktarını azalt suyu bol olsun dedi. Sonra da suyu da azalt dedi böylece alışacakmış gecr su içmeye ya da ihtiyaç hissetmemeye. Hiç emmediği için sırf mamadan yana değil. 1 öğün yoğurt vermemi söyledi. 23 maması da meyve maması olsun dedi. Onun sindirimi daha zormuş bisküvili. O zmn gece acıkmaz sabaha kadr dedi. Mama olarak sma gold kullanıyodum 2 haftadır da golden goat aldık bir öğün sma bi öğün golden goat veriyorum. Tükürük dişle alakalı değil şuanda dedi. Miktarı artıyo ve hepsini yutamıyo dedi. Bir de reflü var oğlumda. Biraz da onunla alakalı.Dr anlattı ama inanın hatırlamıyorum çünkü kafam gitti çok moralim bozuk pipisi bitişikti onu açtı oğlum kendini yırttı resmen biraz kanadı ama çok çok ağladıben bittim ztn. Babası bile zor dayandı. Şimdi de devamlı aniden ağlıyo canı çok yanıyo. Hem ona üzülüyorum hem de iyileşene kdr ben nasıl dayanıcm bilemiyorum. Haftaya tekrar kontrol edecek. şu acısı geçsin bir an önce sünnet yaptırcaz. Çünkü içini temizlemekgerekiyomuş. Enfeksiyon da olabilirmiş. Çok kötüyüm inşllh çabucak atlatırız.. Dua edin bana. Oğlum doğduğundn beri sıkıntı çekti ve çektik. Sütüm bitmiş anlamadık aç kaldı, başka dr kurbanı olduk su verme dedi kabız oldu, sonra tabiki makat çatlağı dr değiştirdik hemen.. çok şiddetli kusmaları başladı reflü olduğu ortaya çıktı, şimdi pipisi... Allahım başka dert vermesin ama yoruldum çok.. Eşim de ben de, oğlumda.Sünnet olunca da sıkıntı, o geçer diş problemi başlar.. Allah beterinden korusun ne diyelim. Sabır ve dayanma gücü diliyorum bu sıkıntılarla baş etmek için..
Fazlaca uzun yazmışım ama çok sıkıldım bugün şuanda yazarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorm. Çoğu arkdşmın bebeği yok anlamazlar sizler kadar, olanlar da kendi derdinde haliyle onları da sıkmak istemiyorm
Ahh işte smdi ben nasıl yanima alayım oğlumu besigine yatirayim en iyisi ya korktum
Canım biz birlikte yatıyoruz emerek uyuyo. Gece iki sefer Uyanıyo yine emerek uyuyo hic kaldıramıyorum. 7-8 saat bu sekilde uyuyoruzbebisler baya büyük cocuk gibi yastiga basini koyup sizle uyuyor mu kizlar yoksa uyutup mu yataga alıyorsunuz ilkiyse masallah subhanallahh diyim. benimki park yataginda sallayarak yada ayakta sallayarak uyuyor zorlabugun uyaninca aldim yanima yirmi dk konuştuk durdu sonra miz miz valla bu bebis sinav yemin ediyorum uyanikken yemez acliga gelemez az yer birakir emmez tam bir yaramaz minnos büyüsün yapacagimi biliyorum ona evi hep o temizleyecek (ins )
Canım biz birlikte yatıyoruz emerek uyuyo. Gece iki sefer Uyanıyo yine emerek uyuyo hic kaldıramıyorum. 7-8 saat bu sekilde uyuyoruz
Tşkkr ederm cnm. Meyve maması, elma suyu muz keçi sütü bisküvi keçi boynuzu pekmezi kullanarak yapılıyo. Dr verdi tarifini ölçüsünü. Hiç anne sütü almadığı için mecburen erken başlıyoruz. İlk kez vericem. Tok tuttuğu için gece 23 te vericem. Sabaha kadar uyur bu düzene alışırsa dedi. Dr a danışmadan herhangi bişey vermeni tavsiye etmem tabiki. Mama olarak golden goat keçi sütlü daha iyi ama içinde şuanda unuttuğum bazı şeyler azmış o yüzden sırf onunla beslemek istemedim sma da gayet iyi o yüzden dönüşümlü veriyorum ama dediğim gibi hiç emmiyo ve sütüm yok o yüzden hep mama.cnm oncelikle gecms olsn.ins enkisa zmnda duzelir bebisin.bnde sma gold kullanym gunde 1 kez.merak ettigim meyve mamasi dedigin ne oluyo?? Bide neden donusumlu kullaniyosun golden goat ve sma yi .
Âmin insallah canım insallah emer. O inat etse de sen pes etme sakin. Öptüm seni ve prensesinimas. canm ins bizim prenseste inadindan vazgecerde emmeye baslar .alllah rahatlik versin
Canm ben bebis olmasada hic hareket eden biri değilim yattgm gibi kalkiyorum ama olsn ya boyle bir seye allah korusun sebep olursam helede yavrum yani aklimi yitiririm zaten besik benm yanmda elimi uzatnca ustunu ortuyorum elini tutuyorum aramizda beşiğin parmakligi var uyandımi direk beni görüyor ama koynumdan uzak istebizde simdi birlikte yatıyoruz oğlumla. Kendine güvenemiyosan beşiğine yatir bencede canım. Rabbim korusun hepimizin yavrularını
olabilir tabi oğlunla beraber gidersiniz dükkana.Benimde birçok şeyim ertelendi ama onun için belli bir zaman ödün vereceğiz yaşamdan yapacak bir şey yok :)) şöyle biraz büyüse atölyeye götürürüm diyorum ben iş yaparken oda çamurlaa boyalarla oynar artık bakalımBn ogretmenim ama hep seninki gibi bi is yapmak istedim hala da istiyon da tasarim yetenegi dogustan geliodur da en azindan bi kafe, giyim taki ya da hediyelik ya da ceyiz magazasi acsam ne guzel olurdu. Oglusum tum hayallerimi erteletse de
Bende buna inanıyorum bizimkii de sıkıntısı olmadığı sürece huzurlu bir bebek belki bundan dolayıdırCanım benim beşiği başucumda gece bazen uyku sersemi yanıma alıyorum ve sabaha kadar sarmaş dolaş uyuyoruz eğer kendim uyanırsam alıp beşiğine geri koyuyorum. Babamız ise gidince yine yanıma alıyorum öyle öyle bazen 11 e kadar uyuyoruz. Güven duygusu gelisirmis anneye doyarmis güvende hissedermis. Ki bence bu doğru . Maşallah bebeğim nerdeyse hiç ağlamaz çok pozitif bir bebek tamamen buna bağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?