2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canım bak ben kilo derdine düştüm sütüm azaldı şimdi çoğaltma çabasına girdim.Diyet için zaman doğru değil bence
Canim hic diyet yapmıyorum aksine sütüm azalmasin diye habire yemek yiyorum simdide eşimi tatlı almaya yolladim ay nasil canım tatli cekiyor hamileyken bu kadar yemedim

eğlenceli eğlenceli olmazmı :))
Bn ogretmenim ama hep seninki gibi bi is yapmak istedim hala da istiyon da tasarim yetenegi dogustan geliodur da en azindan bi kafe, giyim taki ya da hediyelik ya da ceyiz magazasi acsam ne guzel olurdu. Oglusum tum hayallerimi erteletse de

Kizlar bebisleri nerde yatiriyorsunuz? Ayni yatakta yatan var mi?
Ben beraber yatmak istiyorum ama korkuyorum
ben ayni odada kucuk besikte uyutuyorum ama beni hissediyor mu acaba emin olamiyorum.

Canım benim beşiği başucumda gece bazen uyku sersemi yanıma alıyorum ve sabaha kadar sarmaş dolaş uyuyoruz eğer kendim uyanırsam alıp beşiğine geri koyuyorum. Babamız ise gidince yine yanıma alıyorum öyle öyle bazen 11 e kadar uyuyoruz. Güven duygusu gelisirmis anneye doyarmis güvende hissedermis. Ki bence bu doğru . Maşallah bebeğim nerdeyse hiç ağlamaz çok pozitif bir bebek tamamen buna bağlıyorum.

tek emzirmede iki gogsu vermeyi deneyin emzirme araligi artacaktir

Eşim hafta ici şehir dışında olduğu için bende oğlumla beraber yatıyorum çok mutlu oluyoruz sabah bi kalkıyorum oğlum bana bakıp gülümsüyor dünyalar benim oluyor...Bugün nette allahım korusun 6aylik bebek anne ile beraber yatarken boğularak ölmüş üstüne yatmış sanırım allahım korusun tüm bebislerimizi cok etkilendim oğlumu beşiğine koymayı içim el vermiyor napacam bilmiyorum çok korktum..allahım kimseye yasatmasin

Ahh işte smdi ben nasıl yanima alayım oğlumu besigine yatirayim en iyisi ya korktum

cnm oncelikle gecms olsn.ins enkisa zmnda duzelir bebisin.bnde sma gold kullanym gunde 1 kez.merak ettigim meyve mamasi dedigin ne oluyo?? Bide neden donusumlu kullaniyosun golden goat ve sma yi .

bebisler baya büyük cocuk gibi yastiga basini koyup sizle uyuyor mu kizlar yoksa uyutup mu yataga alıyorsunuz ilkiyse masallah subhanallahh diyim. benimki park yataginda sallayarak yada ayakta sallayarak uyuyor zorla bugun uyaninca aldim yanima yirmi dk konuştuk durdu sonra miz miz valla bu bebis sinav yemin ediyorum uyanikken yemez acliga gelemez az yer birakir emmez tam bir yaramaz minnos büyüsün yapacagimi biliyorum ona evi hep o temizleyecek (ins )

Canım biz birlikte yatıyoruz emerek uyuyo. Gece iki sefer Uyanıyo yine emerek uyuyo hic kaldıramıyorum. 7-8 saat bu sekilde uyuyoruz

iyi geceler anneler kızımın bi derdi var galiba şu saat oldu hala uyumadı. ağlamıyor da öylece bakınmak istiyor beşiğinde. napsam ki ne önerirsiniz?

cnm oncelikle gecms olsn.ins enkisa zmnda duzelir bebisin.bnde sma gold kullanym gunde 1 kez.merak ettigim meyve mamasi dedigin ne oluyo?? Bide neden donusumlu kullaniyosun golden goat ve sma yi .
Tşkkr ederm cnm. Meyve maması, elma suyu muz keçi sütü bisküvi keçi boynuzu pekmezi kullanarak yapılıyo. Dr verdi tarifini ölçüsünü. Hiç anne sütü almadığı için mecburen erken başlıyoruz. İlk kez vericem. Tok tuttuğu için gece 23 te vericem. Sabaha kadar uyur bu düzene alışırsa dedi. Dr a danışmadan herhangi bişey vermeni tavsiye etmem tabiki. Mama olarak golden goat keçi sütlü daha iyi ama içinde şuanda unuttuğum bazı şeyler azmış o yüzden sırf onunla beslemek istemedim sma da gayet iyi o yüzden dönüşümlü veriyorum ama dediğim gibi hiç emmiyo ve sütüm yok o yüzden hep mama.

Cnm ya çok uyumuştur uykusu daha gelmemiştir ya da benimki gibi keşif zamanındadır. Ama benim oğlum hiç bir zaman öyle yatakta durmuyo kucakta etrafa bakmak istiyo. Sonra uykusu gelince sallayarak uyutuyorum inşllh uyumuştur bebeğin başka bi sıkıntısı yoktur

bizde simdi birlikte yatıyoruz oğlumla. Kendine güvenemiyosan beşiğine yatir bencede canım. Rabbim korusun hepimizin yavrularını
Canm ben bebis olmasada hic hareket eden biri değilim yattgm gibi kalkiyorum ama olsn ya boyle bir seye allah korusun sebep olursam helede yavrum yani aklimi yitiririm zaten besik benm yanmda elimi uzatnca ustunu ortuyorum elini tutuyorum aramizda beşiğin parmakligi var uyandımi direk beni görüyor ama koynumdan uzak iste (

Bn ogretmenim ama hep seninki gibi bi is yapmak istedim hala da istiyon da tasarim yetenegi dogustan geliodur da en azindan bi kafe, giyim taki ya da hediyelik ya da ceyiz magazasi acsam ne guzel olurdu. Oglusum tum hayallerimi erteletse de
olabilir tabi oğlunla beraber gidersiniz dükkana.Benimde birçok şeyim ertelendi ama onun için belli bir zaman ödün vereceğiz yaşamdan yapacak bir şey yok :)) şöyle biraz büyüse atölyeye götürürüm diyorum ben iş yaparken oda çamurlaa boyalarla oynar artık bakalım

Bende buna inanıyorum bizimkii de sıkıntısı olmadığı sürece huzurlu bir bebek belki bundan dolayıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…