2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynı bensın yalnız deılsın bu konuda full emzırıyorum su an yazarkende emzırıyorum...oyle yorgunum kıııı.....bır an once 4-5 aylık olsa keskeeeee

Bende de oldu canım hem de iki göğsümde de süt sıtması da deniyormuş doktor antibiyotik veriyor ve göğsünü emzirme sağ dök dedi bana ağrı kesici ateş düşürücü de verdi 3 gün de geçti benim bence doktora git yoksa beze olup daha ciddi boyuta ulaşıyormuş geçmiş olsun

Sonrasinda emzirebiliyomusun bebegi peki

bana da 6. haftadan sonra gel dedi vajinal muayene yapacak dimi 26. gündeyim az az kanamam var ve dikişlerden ağdaya nasıl gideceğimi düşünüyorum siz ne yapacaksınız temizlik işini
Can'ım evet lohusalık sonrasında vajinal muayene yaptı. Hatta gitmişken bi smear testi için de kültür aldı. Açıkçası ben kızdan fırsat bulup da temizliğe gidemedim;( ne yapayım doktor sonuçta ama muayene sonrası 1 hafta sonra ağlaya gittim, kıza dikişlere dikkat etmesini söyledim, hiç bi sıkıntı. Yaşamadım.

Canım ateş yoktu ama sislik ce acıyı bende çektim iki gün.dayanabileceğim sıcaklıkta suyu hi kaba koyup gogsumu beklettin 15 dk kadar sonra sagdim.birde duşta sıcak suyun altında bol bol masaj yaptım.göğüslerini çok sıcak tut.iki gun sürekli havlu koydum goguslerime öyle gezdim.annem hep ayağını göğsünü sıcak tut dedi dinlemedim sonra gogsum şişince anladım.ayak ve göğüs çok sıcak tutulmali en azından ilk 15 gün

Benimkde sanırım yalancı meme niyetine kullanıyo ve kucak ta uyumayada alıştı fena halde bundan nasıl kurtuldum peki?

Sakinlesene kadar kucagimda tutup yatağına bıraktım öyle öyle uyuyordu. Şimdi emziriyorum gazını çıkarıyorum direkt yatak. Hiç sesini çıkarmıyor. Uykusu varsa direkt uyuyor. Yoksa bakiniyor öyle boş boş canım oğlum.

Benimki de kucağa alıştı malesef. Kucakta ve konuşmamı dinleyerek uyumak istio o ara hem de aranıo hep. Emzik verdim ben. Napacağını bilemio insan bazen

Emzige alistiramadimm ben de. Agzina alıyor yarım dk içinde atıyor. Alissin istiyorum. Çalışmaya başladığımda annemlere avutmasi zor olmasin

Canım benim göğüslerde böyle oldu herşeyi denedim olmadı bende eşime pompa aldırdim bebek emince süt kanalı açılmışken dayadim pompayi biraz can yakıcı ama sagdim şimdi normala döndü çok şükür saat başı emziriyorum hiç sıkıntı olmadı

Selam hanimlar nasilsiniz oglumun poposu pisik oldu sebamedin kremini kullaniyorum ama gecmedi siz neler kullaniyorsunuz

Saat basi biraz fazla degil mi? Kac dk emziriyorsun saat basi ve uyanmasi zor olmuyor mu? Ben cok zor uyandiriyorum

Saat basi biraz fazla degil mi? Kac dk emziriyorsun saat basi ve uyanmasi zor olmuyor mu? Ben cok zor uyandiriyorum
Kendi ağlıyor canım ilk istediği şey meme on onbeş dakika emiyor dr kendinde uyandır dedi bebeklerin şekeri düşebiliyormus birde hafif sarılik var artmasın diye ayak topuguna vur uyandır dedi bende öyle yapıyorum

Evet o ateşi ve sertliği geçtikten sonra emzirdim zaten bol bol emzirmek veya sağmak gerekiyormuş süt kanallarında süt biriktiği içinde olduğunu okumuştum internetten

Emzige alistiramadimm ben de. Agzina alıyor yarım dk içinde atıyor. Alissin istiyorum. Çalışmaya başladığımda annemlere avutmasi zor olmasin
Ben de zorluyorum şimdi. Bizim kız çok inat. Beni emmesi için bile 11 gün ciddi uğraştık. Şimdi emziğe bakıo süt gelmeyince atıo beni arıo ben de ısrarla emziği veriyorum elbet alışacak. Bizim bir de kusma sorunumuz var malesef sütüm fazla gelio, sonra ağzından burnundan kusuo. Bazen o emerken çekmek zorunda kalıyorum emzikten başka çare bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…