- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Aynı bensın yalnız deılsın bu konuda full emzırıyorum su an yazarkende emzırıyorum...oyle yorgunum kıııı.....bır an once 4-5 aylık olsa keskeeeeeValla ben çok dertliyim bu knuda benimki memeyi hiç bırakmıyo yalancı meme konumunda kullanıyo ne yapacağımı bilmiyorum.Öyleki iki mememden de emiyor tüm günüm emzirmekle geçiyor nerdeyse. Bir geceleri rahatım.Oda yanında yatıyorum diye ayrılsam ağlıyor.Ama emiyor da bukadar süt nereye gidiyor anlamıyorum doymuyormu bilemedim.Ama birkere göğsümü tam olmasada biraz sıktım 50 cc çıktı elle sağdım bir bebek ne kadar emebilir ki ??? anlamıyorum ve çıldırıyorum(
Bende de oldu canım hem de iki göğsümde de süt sıtması da deniyormuş doktor antibiyotik veriyor ve göğsünü emzirme sağ dök dedi bana ağrı kesici ateş düşürücü de verdi 3 gün de geçti benim bence doktora git yoksa beze olup daha ciddi boyuta ulaşıyormuş geçmiş olsunIyi bayramlar kizlar. Dun geceden itibaren sag gogusum sisti ates yapti aglayarak gecirdim. Sut sagiyorum gelmiyo sicak suyla masaj yaptim soguk kompleks yaptim fayda etmiyo. Sut kirilmasi deniyomus galiba bayram sabahi atesler icinde yatiyodum. Doktora gitmeye korkuyorum antibiyotik falan verir bebegime sut verdirmez diye. Aglaya aglaya damla damlada olsa sagip veriyorum. Bu konuda fikri olan var mi?
Bende de oldu canım hem de iki göğsümde de süt sıtması da deniyormuş doktor antibiyotik veriyor ve göğsünü emzirme sağ dök dedi bana ağrı kesici ateş düşürücü de verdi 3 gün de geçti benim bence doktora git yoksa beze olup daha ciddi boyuta ulaşıyormuş geçmiş olsun
Can'ım evet lohusalık sonrasında vajinal muayene yaptı. Hatta gitmişken bi smear testi için de kültür aldı. Açıkçası ben kızdan fırsat bulup da temizliğe gidemedim;( ne yapayım doktor sonuçtabana da 6. haftadan sonra gel dedi vajinal muayene yapacak dimi26. gündeyim az az kanamam var ve dikişlerden ağdaya nasıl gideceğimi düşünüyorum siz ne yapacaksınız temizlik işini
Evet Can'ım rahmi kontrol edecek hem de dikişlere bakacak:)Sezaryede de mi vajinal muayene yapılıyo:/
Ben doğadan marka hazır rezene sallama cay kullanıyorum.sütüm de bebeğime yetiyor.kendi derlediğimiz mutlaka daha yararlıdır tabi.Kızlar sut artısı ıcın olan rezene cayı nı nasıl hazırlıyorsunuz??????
Canım ateş yoktu ama sislik ce acıyı bende çektim iki gün.dayanabileceğim sıcaklıkta suyu hi kaba koyup gogsumu beklettin 15 dk kadar sonra sagdim.birde duşta sıcak suyun altında bol bol masaj yaptım.göğüslerini çok sıcak tut.iki gun sürekli havlu koydum goguslerime öyle gezdim.annem hep ayağını göğsünü sıcak tut dedi dinlemedim sonra gogsum şişince anladım.ayak ve göğüs çok sıcak tutulmali en azından ilk 15 günIyi bayramlar kizlar. Dun geceden itibaren sag gogusum sisti ates yapti aglayarak gecirdim. Sut sagiyorum gelmiyo sicak suyla masaj yaptim soguk kompleks yaptim fayda etmiyo. Sut kirilmasi deniyomus galiba bayram sabahi atesler icinde yatiyodum. Doktora gitmeye korkuyorum antibiyotik falan verir bebegime sut verdirmez diye. Aglaya aglaya damla damlada olsa sagip veriyorum. Bu konuda fikri olan var mi?
Benimkde sanırım yalancı meme niyetine kullanıyove kucak ta uyumayada alıştı fena halde bundan nasıl kurtuldum peki?
Benimki de kucağa alıştı malesef. Kucakta ve konuşmamı dinleyerek uyumak istio o ara hem de aranıo hep. Emzik verdim ben. Napacağını bilemio insan bazen
Canım benim göğüslerde böyle oldu herşeyi denedim olmadı bende eşime pompa aldırdim bebek emince süt kanalı açılmışken dayadim pompayi biraz can yakıcı ama sagdim şimdi normala döndü çok şükür saat başı emziriyorum hiç sıkıntı olmadıSonrasinda emzirebiliyomusun bebegi peki
Selam hanimlar nasilsiniz oglumun poposu pisik oldu sebamedin kremini kullaniyorum ama gecmedi siz neler kullaniyorsunuz
Ben Bepanthol kullanıyorum cokta memnunumSelam hanimlar nasilsiniz oglumun poposu pisik oldu sebamedin kremini kullaniyorum ama gecmedi siz neler kullaniyorsunuz
Canım benim göğüslerde böyle oldu herşeyi denedim olmadı bende eşime pompa aldırdim bebek emince süt kanalı açılmışken dayadim pompayi biraz can yakıcı ama sagdim şimdi normala döndü çok şükür saat başı emziriyorum hiç sıkıntı olmadı
Cnm sudokrem kesinlikle tavsiye ederimSelam hanimlar nasilsiniz oglumun poposu pisik oldu sebamedin kremini kullaniyorum ama gecmedi siz neler kullaniyorsunuz
Canım pişik olmadı biz de ama ben hep Sudokrem kullanıyorum.Selam hanimlar nasilsiniz oglumun poposu pisik oldu sebamedin kremini kullaniyorum ama gecmedi siz neler kullaniyorsunuz
Kendi ağlıyor canım ilk istediği şey meme on onbeş dakika emiyor dr kendinde uyandır dedi bebeklerin şekeri düşebiliyormus birde hafif sarılik var artmasın diye ayak topuguna vur uyandır dedi bende öyle yapıyorumSaat basi biraz fazla degil mi? Kac dk emziriyorsun saat basi ve uyanmasi zor olmuyor mu? Ben cok zor uyandiriyorum
Evet o ateşi ve sertliği geçtikten sonra emzirdim zaten bol bol emzirmek veya sağmak gerekiyormuş süt kanallarında süt biriktiği içinde olduğunu okumuştum internettenSonrasinda emzirebiliyomusun bebegi peki
Ben de zorluyorum şimdi. Bizim kız çok inat. Beni emmesi için bile 11 gün ciddi uğraştık. Şimdi emziğe bakıo süt gelmeyince atıo beni arıo ben de ısrarla emziği veriyorum elbet alışacak. Bizim bir de kusma sorunumuz var malesef sütüm fazla gelio, sonra ağzından burnundan kusuo. Bazen o emerken çekmek zorunda kalıyorum emzikten başka çare bulamadımEmzige alistiramadimm ben de. Agzina alıyor yarım dk içinde atıyor. Alissin istiyorum. Çalışmaya başladığımda annemlere avutmasi zor olmasin
canım doktorum sudokrem önerdi çok çok iyi hemen o gün geçiriyo pişiği.Selam hanimlar nasilsiniz oglumun poposu pisik oldu sebamedin kremini kullaniyorum ama gecmedi siz neler kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?