Bende kendimi bildim bileli yattığım gibi kalkarım canım uykum da hafiftir zaten nobet usulü çalıştığım icin yıllardır uykusuzluğa alisigim. Ama hepimiz hem hamileliğimizin son zamanlarından hemde bebislerden dolayı uykusuzluğa alıştık zaten :) bebeğinle uyumak senin taktirin elbette ama onunla uyuyup uyanmak inan tarifsiz bir duyguCanm ben bebis olmasada hic hareket eden biri değilim yattgm gibi kalkiyorum ama olsn ya boyle bir seye allah korusun sebep olursam helede yavrum yani aklimi yitiririm zaten besik benm yanmda elimi uzatnca ustunu ortuyorum elini tutuyorum aramizda beşiğin parmakligi var uyandımi direk beni görüyor ama koynumdan uzak iste(
Yaa öyle demeBende kendimi bildim bileli yattığım gibi kalkarım canım uykum da hafiftir zaten nobet usulü çalıştığım icin yıllardır uykusuzluğa alisigim. Ama hepimiz hem hamileliğimizin son zamanlarından hemde bebislerden dolayı uykusuzluğa alıştık zaten :) bebeğinle uyumak senin taktirin elbette ama onunla uyuyup uyanmak inan tarifsiz bir duygu
Siz de zaten cok yakınmışsiniz canım :) istediğin zaman elini uzatıp dokunursun uyurken yatağından onu izleyebilirsin. Bizim beşik yatağın yanında ama arada baya bu mesafe var bir yolluk sığacak kadar ve benim pasa beşikte hic yatmadı nedense. Birde iki hafta yogun bakımda kalınca bana daha çabuk alışıp güvensin diye birlikte uyumak mantıklı geldi ayrıca pedagog Adem Güneş'te bunu destekliyo bende bi daha beşiğe alışsın diye uğraşmadım açıkcası.Yaa öyle deme( doğduğundan beri yanimda oğlum birlikte uyuyoruz hep ama güvenli olani bu zaten yanimda
Evet canm elini tutuyorum seviyorum ustunu ortuyorum ama gece emzirmek icin besiginden kaldirirken uyku sersemi zor kaldiriyorum agirlasti bayaSiz de zaten cok yakınmışsiniz canım :) istediğin zaman elini uzatıp dokunursun uyurken yatağından onu izleyebilirsin. Bizim beşik yatağın yanında ama arada baya bu mesafe var bir yolluk sığacak kadar ve benim pasa beşikte hic yatmadı nedense. Birde iki hafta yogun bakımda kalınca bana daha çabuk alışıp güvensin diye birlikte uyumak mantıklı geldi ayrıca pedagog Adem Güneş'te bunu destekliyo bende bi daha beşiğe alışsın diye uğraşmadım açıkcası.
Oyy masallahEvet canm elini tutuyorum seviyorum ustunu ortuyorum ama gece emzirmek icin besiginden kaldirirken uyku sersemi zor kaldiriyorum agirlasti baya
sagol canım cevabın için. 2ye kadar öylece bakındı bir de ses çıkartıyo gülüyo kendi kendine güler misin ağlar mısınCnm ya çok uyumuştur uykusu daha gelmemiştir ya da benimki gibi keşif zamanındadır. Ama benim oğlum hiç bir zaman öyle yatakta durmuyo kucakta etrafa bakmak istiyo. Sonra uykusu gelince sallayarak uyutuyorum inşllh uyumuştur bebeğin başka bi sıkıntısı yoktur
Bnm kız biraz minyon galiba ayda ortalama hep 800gr alıyor doktor iyi dedi ama bana az geliyorKızlar bebişlerin boy kilo Nasıl? Biraz önce kontrolden geldik 3.5 aylık bu ay az tam 1 kg almış... Sizinkiler Nasıl?
Eşim hafta ici şehir dışında olduğu için bende oğlumla beraber yatıyorum çok mutlu oluyoruz sabah bi kalkıyorum oğlum bana bakıp gülümsüyor dünyalar benim oluyor...Bugün nette allahım korusun 6aylik bebek anne ile beraber yatarken boğularak ölmüş üstüne yatmış sanırım allahım korusun tüm bebislerimizi cok etkilendim oğlumu beşiğine koymayı içim el vermiyor napacam bilmiyorum çok korktum..allahım kimseye yasatmasin
Çok erken canım nasıl bıraktın ben 4.ayimizi doldurduk hala başlamak istemiyorum iznim çoktan bittiben 44gnlukken başladım maalesef
Kızlar bebişlerin boy kilo Nasıl? Biraz önce kontrolden geldik 3.5 aylık bu ay az tam 1 kg almış... Sizinkiler Nasıl?
Bende başlayamadim 6 ay ücretsiz izin aldım. En azından 8 aylık olur o zaman ek gıdaya başlanmış olur uykusu düzene girer insallah gönül rahatlığıyla çalışırım bendeÇok erken canım nasıl bıraktın ben 4.ayimizi doldurduk hala başlamak istemiyorum iznim çoktan bitti
cnm bnimde Sutum yetmiyo artık günde iki kez mama veryrm kalanında anne sütü.keçi sütü için erkn diil mi? Meyve manasının tarifini verirmisn banada? Şuan değil ama 1 ay sonra bnde vermk istyrm.çok küçük bir yerde yasyrm ve Dr secenegim yok.Dr um hicbikonuda bilgi vermiyo.beni aydınlatamiyo.mesela sma mama da demir yuksekmis.ona rağmen demir ilacı baslayimmi diyorum başla başla bisey olmaz diyip saviyo başından.tahlil yapılsn istyrm yanaşmıyor.sen kullaniyomusn demir ve D vıt damlası?Tşkkr ederm cnm. Meyve maması, elma suyu muz keçi sütü bisküvi keçi boynuzu pekmezi kullanarak yapılıyo. Dr verdi tarifini ölçüsünü. Hiç anne sütü almadığı için mecburen erken başlıyoruz. İlk kez vericem. Tok tuttuğu için gece 23 te vericem. Sabaha kadar uyur bu düzene alışırsa dedi. Dr a danışmadan herhangi bişey vermeni tavsiye etmem tabiki. Mama olarak golden goat keçi sütlü daha iyi ama içinde şuanda unuttuğum bazı şeyler azmış o yüzden sırf onunla beslemek istemedim sma da gayet iyi o yüzden dönüşümlü veriyorum ama dediğim gibi hiç emmiyo ve sütüm yok o yüzden hep mama.
Ben de işe başlamadım Can'ım, 7,5 ay ücretsiz izin aldım. Öğretmenim. İşe başaldığımda 14 aylık olacak inş.Bende başlayamadim 6 ay ücretsiz izin aldım. En azından 8 aylık olur o zaman ek gıdaya başlanmış olur uykusu düzene girer insallah gönül rahatlığıyla çalışırım bende
Ben 4 gündür keçi sütü ile yaptığım yoğurdu vermeye başladım. 1 hafta sonra 5. Ayımız bitecek inş.cnm bnimde Sutum yetmiyo artık günde iki kez mama veryrm kalanında anne sütü.keçi sütü için erkn diil mi? Meyve manasının tarifini verirmisn banada? Şuan değil ama 1 ay sonra bnde vermk istyrm.çok küçük bir yerde yasyrm ve Dr secenegim yok.Dr um hicbikonuda bilgi vermiyo.beni aydınlatamiyo.mesela sma mama da demir yuksekmis.ona rağmen demir ilacı baslayimmi diyorum başla başla bisey olmaz diyip saviyo başından.tahlil yapılsn istyrm yanaşmıyor.sen kullaniyomusn demir ve D vıt damlası?
Ben anane ya da babaanne taraftarı değişim Can'ım, hem çocuk hem de bizim açımızdan , inş bakıcı düşünüyorumKizlar kim bakacak bebeginize bn bir yil ücretsiz izin aldim anane ve babaneyi denicez eger uyum sagliyamazlarsa bnm düzenime bakici bakicaz onda da iyi biri bulamazsak uzaticam izni ,(
Ohh ne guzelmis canım :) baya büyümüş olur. Birlikte geçireceğiniz zamanların tadını çıkarınBen de işe başlamadım Can'ım, 7,5 ay ücretsiz izin aldım. Öğretmenim. İşe başaldığımda 14 aylık olacak inş.
Canm bnde hic istemiyorum ki esimin annesi ile konusmuyorum ama bakicidan korkuyorum annem kucukken beni bıraktı bakiciya kadin kolumu isiriyordu cimcik atiyordu uyuyayim diye hala hatırlamıyorum yani o yuzden tereddutlerim varBen anane ya da babaanne taraftarı değişim Can'ım, hem çocuk hem de bizim açımızdan , inş bakıcı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?