2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende kendimi bildim bileli yattığım gibi kalkarım canım uykum da hafiftir zaten nobet usulü çalıştığım icin yıllardır uykusuzluğa alisigim. Ama hepimiz hem hamileliğimizin son zamanlarından hemde bebislerden dolayı uykusuzluğa alıştık zaten :) bebeğinle uyumak senin taktirin elbette ama onunla uyuyup uyanmak inan tarifsiz bir duygu

Yaa öyle deme ( doğduğundan beri yanimda oğlum birlikte uyuyoruz hep ama güvenli olani bu zaten yanimda

Eklentiler

• IMG_20151221_095006.webp
    11 KB · Görüntüleme: 224
Yaa öyle deme ( doğduğundan beri yanimda oğlum birlikte uyuyoruz hep ama güvenli olani bu zaten yanimda
Siz de zaten cok yakınmışsiniz canım :) istediğin zaman elini uzatıp dokunursun uyurken yatağından onu izleyebilirsin. Bizim beşik yatağın yanında ama arada baya bu mesafe var bir yolluk sığacak kadar ve benim pasa beşikte hic yatmadı nedense. Birde iki hafta yogun bakımda kalınca bana daha çabuk alışıp güvensin diye birlikte uyumak mantıklı geldi ayrıca pedagog Adem Güneş'te bunu destekliyo bende bi daha beşiğe alışsın diye uğraşmadım açıkcası.

Evet canm elini tutuyorum seviyorum ustunu ortuyorum ama gece emzirmek icin besiginden kaldirirken uyku sersemi zor kaldiriyorum agirlasti baya

sagol canım cevabın için. 2ye kadar öylece bakındı bir de ses çıkartıyo gülüyo kendi kendine güler misin ağlar mısın aman sağlığı iyi olsun da varsın uyumasın.

Kızlar bebişlerin boy kilo Nasıl? Biraz önce kontrolden geldik 3.5 aylık bu ay az tam 1 kg almış... Sizinkiler Nasıl?

Allâh korusun canım benim. Okumayın oyle şeyler . Çünkü kötü bir sürü örnek var. Sadece birlikte uyumakta değil . Allah korusun ben hiçbir kötü düşünceyi aklıma getirmiyorum cok temkinli yaklaşıyorum.

Kızlar çok şükür meleğimi erkenden uyutmayı başardım 3 gündür :) 8.30 - 8.00- 7.30 oldu :) bir de beşiğinde uyutmaya alıştırsam bizden mutlusu olmayacak. Herkesin bebesi sessiz ortamda uyur benim ki de yatak odasına beşiğine götürünce uyanıyor anakucaginda oturma odasında uyuyor bizde yatcagimiz zaman anakucagindan alip beşiğine koyuyorum bizde yatağa yatıyoruz o zaman uyuyor. Önerisi olan var mı ? (Saç kurutma makinası sesi denedim olmadı yine uyandi)

Çok erken canım nasıl bıraktın ben 4.ayimizi doldurduk hala başlamak istemiyorum iznim çoktan bitti
Bende başlayamadim 6 ay ücretsiz izin aldım. En azından 8 aylık olur o zaman ek gıdaya başlanmış olur uykusu düzene girer insallah gönül rahatlığıyla çalışırım bende

cnm bnimde Sutum yetmiyo artık günde iki kez mama veryrm kalanında anne sütü.keçi sütü için erkn diil mi? Meyve manasının tarifini verirmisn banada? Şuan değil ama 1 ay sonra bnde vermk istyrm.çok küçük bir yerde yasyrm ve Dr secenegim yok.Dr um hicbikonuda bilgi vermiyo.beni aydınlatamiyo.mesela sma mama da demir yuksekmis.ona rağmen demir ilacı baslayimmi diyorum başla başla bisey olmaz diyip saviyo başından.tahlil yapılsn istyrm yanaşmıyor.sen kullaniyomusn demir ve D vıt damlası?

Bende başlayamadim 6 ay ücretsiz izin aldım. En azından 8 aylık olur o zaman ek gıdaya başlanmış olur uykusu düzene girer insallah gönül rahatlığıyla çalışırım bende
Ben de işe başlamadım Can'ım, 7,5 ay ücretsiz izin aldım. Öğretmenim. İşe başaldığımda 14 aylık olacak inş.

Ben 4 gündür keçi sütü ile yaptığım yoğurdu vermeye başladım. 1 hafta sonra 5. Ayımız bitecek inş.

Kizlar kim bakacak bebeginize bn bir yil ücretsiz izin aldim anane ve babaneyi denicez eger uyum sagliyamazlarsa bnm düzenime bakici bakicaz onda da iyi biri bulamazsak uzaticam izni ,(

Kizlar kim bakacak bebeginize bn bir yil ücretsiz izin aldim anane ve babaneyi denicez eger uyum sagliyamazlarsa bnm düzenime bakici bakicaz onda da iyi biri bulamazsak uzaticam izni ,(
Ben anane ya da babaanne taraftarı değişim Can'ım, hem çocuk hem de bizim açımızdan , inş bakıcı düşünüyorum

Ben anane ya da babaanne taraftarı değişim Can'ım, hem çocuk hem de bizim açımızdan , inş bakıcı düşünüyorum
Canm bnde hic istemiyorum ki esimin annesi ile konusmuyorum ama bakicidan korkuyorum annem kucukken beni bıraktı bakiciya kadin kolumu isiriyordu cimcik atiyordu uyuyayim diye hala hatırlamıyorum yani o yuzden tereddutlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…