Ben de yaptirmadim.Hanımlar rota virüsü aşısı yaptırmayan var mı
Benim doktorum önermedi yaptırmadım başka biri var mı yaptırmayan
ben de yaptırmadım inşallah pişman olmayızHanımlar rota virüsü aşısı yaptırmayan var mı
Bende yaptırmayı düşünmuyorum canım ama haftaya kontrolumuz var Dr umuza da sorcamHanımlar rota virüsü aşısı yaptırmayan var mı
Demekki siz oynuyosunuzOgluşum oyuncaklari zor tutuyor ama her Taraf oyuncak nasil bu kadar dağılıyor bu oyuncaklar anlamiyorum
Hanımlar rota virüsü aşısı yaptırmayan var mı
Ayy bizde de öyle birden ev dağılıyor hiç anlamıyorum nasıl oluyor bu iş :))Ogluşum oyuncaklari zor tutuyor ama her Taraf oyuncak nasil bu kadar dağılıyor bu oyuncaklar anlamiyorum
Ayy bizde de öyle birden ev dağılıyor hiç anlamıyorum nasıl oluyor bu iş :))
Durmuyorki sipa kucakta bi orda oyalamaya çalışıyoruz bi burda sonra uyuyor bi bakiyorum etrafa her yerde oyuncak yelek battaniye agiz bezi ben topluyorum onlar çaktırmadan yuruye yuruye geri geliyor sankiDemekki siz oynuyosunuz
Tereddüt etmekte elbette haklısın Can'ım,Canm bnde hic istemiyorum ki esimin annesi ile konusmuyorum ama bakicidan korkuyorum annem kucukken beni bıraktı bakiciya kadin kolumu isiriyordu cimcik atiyordu uyuyayim diye hala hatırlamıyorum yani o yuzden tereddutlerim var
benimki küçük kafası da küçük çabuk kapanacak diye endişeliyim.Kızlar bebeklerinizin bingildaklari nasıl?buyukmu kucuk mu?
Bizimkininde küçük canım bingildagi bugun 4 aylik asimiz vardı ayın 18 ine bitti 4.ayimiz çok şükür.iki tane asi yedik bacaktan.bingildaginida gösterdik normal dedi.ama bana küçük geliyor..doktor d 3 verme dedi çabuk kapanmasını sağlıyor dedi.benimki küçük kafası da küçük çabuk kapanacak diye endişeliyim.
Bizimkininde küçük canım bingildagi bugun 4 aylik asimiz vardı ayın 18 ine bitti 4.ayimiz çok şükür.iki tane asi yedik bacaktan.bingildaginida gösterdik normal dedi.ama bana küçük geliyor..doktor d 3 verme dedi çabuk kapanmasını sağlıyor dedi.
Canım gitmeden calpol verdim sonradan 4 saat arayla verdim şimdilik sıkıntı yok ama ağrı bir gün sonra belli ediyor kendini inşallah yarın da sıkıntı olmazCanım aşıdan sonra bebeğin durumu nasıl anlat bize
Canım gitmeden calpol verdim sonradan 4 saat arayla verdim şimdilik sıkıntı yok ama ağrı bir gün sonra belli ediyor kendini inşallah yarın da sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?