2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ayy bizde de öyle birden ev dağılıyor hiç anlamıyorum nasıl oluyor bu iş :))
Demekki siz oynuyosunuz
Durmuyorki sipa kucakta bi orda oyalamaya çalışıyoruz bi burda sonra uyuyor bi bakiyorum etrafa her yerde oyuncak yelek battaniye agiz bezi ben topluyorum onlar çaktırmadan yuruye yuruye geri geliyor sanki

Canm bnde hic istemiyorum ki esimin annesi ile konusmuyorum ama bakicidan korkuyorum annem kucukken beni bıraktı bakiciya kadin kolumu isiriyordu cimcik atiyordu uyuyayim diye hala hatırlamıyorum yani o yuzden tereddutlerim var
Tereddüt etmekte elbette haklısın Can'ım,

Aynen bizim ev de ço dağılıyo kız daha 3 aylıkken bu kadar dağılıyor yürümeye başlayınca ne olur bilemiyorum

benimki küçük kafası da küçük çabuk kapanacak diye endişeliyim.
Bizimkininde küçük canım bingildagi bugun 4 aylik asimiz vardı ayın 18 ine bitti 4.ayimiz çok şükür.iki tane asi yedik bacaktan.bingildaginida gösterdik normal dedi.ama bana küçük geliyor..doktor d 3 verme dedi çabuk kapanmasını sağlıyor dedi.

Canım aşıdan sonra bebeğin durumu nasıl anlat bize

Canım gitmeden calpol verdim sonradan 4 saat arayla verdim şimdilik sıkıntı yok ama ağrı bir gün sonra belli ediyor kendini inşallah yarın da sıkıntı olmaz

İnş canım bi sıkıntı olmaz. Aşı ateş yspıyormuymuş hemşire bişey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…