2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım gitmeden calpol verdim sonradan 4 saat arayla verdim şimdilik sıkıntı yok ama ağrı bir gün sonra belli ediyor kendini inşallah yarın da sıkıntı olmaz
Iki aylik asilarda buradan gorerek calpol verip gittim doktor baya kizdi kendi basina is yapiyon diye. O surup asinin etki etmesini onluyormus. Asidan sonra bile cok ates falan olursa fitil ver demisti. 4.ay asilarinda vermiycem. Bilginize

Iki aylik asilarda buradan gorerek calpol verip gittim doktor baya kizdi kendi basina is yapiyon diye. O surup asinin etki etmesini onluyormus. Asidan sonra bile cok ates falan olursa fitil ver demisti. 4.ay asilarinda vermiycem. Bilginize
Öyle bişey demediler canım bana her asisinda verdim ben.

Burdan yetkililere sesleniyorum; doğum yapanlara en az 5 ay misafir gelmesin bi de her hafta temizliğe bir eleman gelsin tabanlarım ağrıyo valla
Aynen canım. Bide bize son zamanlarda cat kapı misafir gelir oldu. Rezil olduk kac kere yoldan geçerken uğrayan mi ararsın aksam gelicez diyip öğleden once gelen mi. Tak etti artık kapı deliğinden bakıp acmicam kapıyı

Kızlar bebeklerinizi dışarı çıkarırken battaniyeye mi sarıyorsunuz yoksa kozmonot mu giydiriyorsunuz? Kozmonot kullanan var mı kullanışlı olur mu

Bende verdim 2 aylık aşısından once hatta Dr dedi evden çıkmadan yarım ölçek calpol verin diye
Ben hemşireye sormuştum sakın verme dedi o da. Etkisini azaltıo dedi. Ağrı ya da ateş olursa ver dedi. Karma aşı sonrası bi türlü uykuya dalamadı kızım ağladı hep ben de bu yüzden 3-4 saat sonra verdim calpol. Verem aşımız başka bi gün yapıldı onda bi etki olmadı vermedim hiç

Kızlar bebeklerinizi dışarı çıkarırken battaniyeye mi sarıyorsunuz yoksa kozmonot mu giydiriyorsunuz? Kozmonot kullanan var mı kullanışlı olur mu
Battaniyeye sarıyorum ben. Ben de merak ediorum kullanışlı mı die. Benim kızım sıkıntıya gelemio hiç. Bunaltır mı die düşünüyorum

Ben 4 gündür keçi sütü ile yaptığım yoğurdu vermeye başladım. 1 hafta sonra 5. Ayımız bitecek inş.
cnm senneden verysn? Sütun mu az seninde? Bnm bebis daha 4 u doldurdu yeni.5 i doldurmadan korkuyom ekgidaya başlamaya.ocak 15 den snra baslicm yoğurt u da bnde kndim mayalicam.pastörize sütle öneriliyor bebek ler için

Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra adet gören varmı acaba ben 7 aydır olmuyorum acaba sorun bendemi
bnde gormedim daha.valla özledim adet olmayı) sanrm aktif şekilde emzirenlerde çok geç olabiliyomus.bizim gelin 14. Ayındaoldu.bbilgine cnm

filiz_ank canımaarkadaşkkozmonot giydirmiştir çokbbeğendim usurmu derdin yok ben sadece hastaneye giderken evden cçıkardığından almadim ondan battaniyesine sarıp goturuyom

Canım benim oğlum şuan 4aylik 15gun önce dr.kontrolüne gittigimizde kilosu gayet iyi maşallah oğlumun 1.30gr almış olmasına rağmen yüzü biraz soluk geldi bana dedi dr.kan ilacına başlayalım dedi normalde 4aylikken başlaniyormus biz 15gun erken başladık kan sayımına 6 aylik olunca bakiliyormus tahlil yapılıyormuş..ek gıdaya gelince benim oğlum sadece anne sütü alıyor binde bir mama veriyorum dışarı çıkınca zor durumda kalınca falan 5aylikken yavaş yavaş başlayalım dedi doktorumuz önümüzdeki ay gidince bakacaz artık şimdi en rahat hallerimiz sanırım şimdiden derde düştüm internetten falan bakıyorum ilk başta ne yapmak gerekiyor falan diye anne sütü alan bir bebek 6aylikken başlamasi gerekiyor diyo kafam karıştı ama dr. Güvenmek lazım..bizde devit 3 kullanıyoruz canım

Canım gitmeden calpol verdim sonradan 4 saat arayla verdim şimdilik sıkıntı yok ama ağrı bir gün sonra belli ediyor kendini inşallah yarın da sıkıntı olmaz
Bizde perşembe günü olacaz bakalım inş sıkıntısız atlatırız 2bacağınada yapılacak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…