Iki aylik asilarda buradan gorerek calpol verip gittim doktor baya kizdi kendi basina is yapiyon diye. O surup asinin etki etmesini onluyormus. Asidan sonra bile cok ates falan olursa fitil ver demisti. 4.ay asilarinda vermiycem. BilginizeCanım gitmeden calpol verdim sonradan 4 saat arayla verdim şimdilik sıkıntı yok ama ağrı bir gün sonra belli ediyor kendini inşallah yarın da sıkıntı olmaz
Yok canım bişey demedi ates vyapar falan diye.ates olmasada ağrısı olur ama.İnş canım bi sıkıntı olmaz. Aşı ateş yspıyormuymuş hemşire bişey dedi mi?
Öyle bişey demediler canım bana her asisinda verdim ben.Iki aylik asilarda buradan gorerek calpol verip gittim doktor baya kizdi kendi basina is yapiyon diye. O surup asinin etki etmesini onluyormus. Asidan sonra bile cok ates falan olursa fitil ver demisti. 4.ay asilarinda vermiycem. Bilginize
Yok canım bişey demedi ates vyapar falan diye.ates olmasada ağrısı olur ama.
Aynen canım. Bide bize son zamanlarda cat kapı misafir gelir oldu. Rezil olduk kac kereBurdan yetkililere sesleniyorum; doğum yapanlara en az 5 ay misafir gelmesin bi de her hafta temizliğe bir eleman gelsintabanlarım ağrıyo valla
Ben hemşireye sormuştum sakın verme dedi o da. Etkisini azaltıo dedi. Ağrı ya da ateş olursa ver dedi. Karma aşı sonrası bi türlü uykuya dalamadı kızım ağladı hep ben de bu yüzden 3-4 saat sonra verdim calpol. Verem aşımız başka bi gün yapıldı onda bi etki olmadı vermedim hiçBende verdim 2 aylık aşısından once hatta Dr dedi evden çıkmadan yarım ölçek calpol verin diye
Mrb. Biz 4 aylık olucaz ama bende görmedim daha. 2 yıla kadar olmama durumu var die okumuştum özellikle emziren annelerdeMerhaba arkadaşlar doğumdan sonra adet gören varmı acaba ben 7 aydır olmuyorum acaba sorun bendemi
Battaniyeye sarıyorum ben. Ben de merak ediorum kullanışlı mı die. Benim kızım sıkıntıya gelemio hiç. Bunaltır mı die düşünüyorumKızlar bebeklerinizi dışarı çıkarırken battaniyeye mi sarıyorsunuz yoksa kozmonot mu giydiriyorsunuz? Kozmonot kullanan var mı kullanışlı olur mu
cnm senneden verysn? Sütun mu az seninde? Bnm bebis daha 4 u doldurdu yeni.5 i doldurmadan korkuyom ekgidaya başlamaya.ocak 15 den snra baslicm yoğurt u da bnde kndim mayalicam.pastörize sütle öneriliyor bebek ler içinBen 4 gündür keçi sütü ile yaptığım yoğurdu vermeye başladım. 1 hafta sonra 5. Ayımız bitecek inş.
bnde gormedim daha.valla özledim adet olmayıMerhaba arkadaşlar doğumdan sonra adet gören varmı acaba ben 7 aydır olmuyorum acaba sorun bendemi
Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra adet gören varmı acaba ben 7 aydır olmuyorum acaba sorun bendemi
Bizimkide maşallah bir ayda 1.30 gr almıs.Kızlar bebişlerin boy kilo Nasıl? Biraz önce kontrolden geldik 3.5 aylık bu ay az tam 1 kg almış... Sizinkiler Nasıl?
Canım benim oğlum şuan 4aylik 15gun önce dr.kontrolüne gittigimizde kilosu gayet iyi maşallah oğlumun 1.30gr almış olmasına rağmen yüzü biraz soluk geldi bana dedi dr.kan ilacına başlayalım dedi normalde 4aylikken başlaniyormus biz 15gun erken başladık kan sayımına 6 aylik olunca bakiliyormus tahlil yapılıyormuş..ek gıdaya gelince benim oğlum sadece anne sütü alıyor binde bir mama veriyorum dışarı çıkınca zor durumda kalınca falan 5aylikken yavaş yavaş başlayalım dedi doktorumuz önümüzdeki ay gidince bakacaz artık şimdi en rahat hallerimiz sanırım şimdiden derde düştüm internetten falan bakıyorum ilk başta ne yapmak gerekiyor falan diye anne sütü alan bir bebek 6aylikken başlamasi gerekiyor diyo kafam karıştı ama dr. Güvenmek lazım..bizde devit 3 kullanıyoruz canımcnm bnimde Sutum yetmiyo artık günde iki kez mama veryrm kalanında anne sütü.keçi sütü için erkn diil mi? Meyve manasının tarifini verirmisn banada? Şuan değil ama 1 ay sonra bnde vermk istyrm.çok küçük bir yerde yasyrm ve Dr secenegim yok.Dr um hicbikonuda bilgi vermiyo.beni aydınlatamiyo.mesela sma mama da demir yuksekmis.ona rağmen demir ilacı baslayimmi diyorum başla başla bisey olmaz diyip saviyo başından.tahlil yapılsn istyrm yanaşmıyor.sen kullaniyomusn demir ve D vıt damlası?
Bizde perşembe günü olacaz bakalım inş sıkıntısız atlatırız 2bacağınada yapılacak deseneCanım gitmeden calpol verdim sonradan 4 saat arayla verdim şimdilik sıkıntı yok ama ağrı bir gün sonra belli ediyor kendini inşallah yarın da sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?