2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

cnm senneden verysn? Sütun mu az seninde? Bnm bebis daha 4 u doldurdu yeni.5 i doldurmadan korkuyom ekgidaya başlamaya.ocak 15 den snra baslicm yoğurt u da bnde kndim mayalicam.pastörize sütle öneriliyor bebek ler için
Ben şişe inek sütüyle mayalıyorum

Cnm hep öyle yazıyo ama genelde 4-6 ay aradı başlatıyo dr lar. Bn de çok araştırmıştım ama baktım her yerde farklı şeyler. Dr u dinlemeye karar verdim umarım yAnıltmaz bizi :)

Kızlar bebislerin boy ve kilolari ne alemde? Biz bigun 4 ay aşısını olduk.boyu 68 cm kilosu 7800.iyi mi sizce.günde iki kez mama geri kalan da anne sütü veryrm
Canım biz 3.5 aylıkken binkere maşallah 7.40gr dı boyu 62 cm dr.mama falan verme kg alimi cok iyi dedi perşembe aşımız var 4aylık bizimde bakalım ne kadar olmuş seninkide çok iyi bence

Aynen canım bende dr.güveniyorum güvenmekte lazım
Senin bebeğin de geç uyuyo herhalde:) bnmki öyle 2,5 ta yattı mutfağı toplA duş al derken bi de buraya bakayım dedim yatarken... Artk uyumalıyız herkes gibi... Herkese rahat güzel uykularrr

. Cnm bnm oğlum da 4 ay 5 günlük. Mamayi düzenli olarak 15 gundur veryrm.Sutum yetmedigi için.öncesinde sadece anne sutu aldı.dediğin gibi binde bi dışarı çıkarken vs mama verydm.şuan günde iki kez toplam 250 cc filan mama aliyo.bize tahlil yapılmadı direk başlandı .kullandgm mama da demirin yüksek olduğunu duyunca tedirgin oldum.demirin fazlası zeka geriliği bile yapabiliyomus Allah korusun.oğlun kaç kg acaba bnde mamayi boşuna mi veryrm.ben günde iki kez emziriyom diğer zamanda sagiyom.hepsinde emse belki yetck ama gündüz emmiyo

cnm benim bebeğimde 4 ay 12 günlük ama prematüre yani 34 haftalık dünyaya geldi banada cuma günü aşı için gittiğimde kan damlası verildi ama ebe şunu ekledi seninki erken doğduğu için erken başlanmalı dedi...7 kilo ve 64 cm boyuydu anne sütü başta az geldi sarılık ve erken doğum nedeniyle hastanede mama verildi hemen taki 1 hafta öncesine kadar anne sütüde alıyordu ama emmek isteği azalmıştı son bir kaç gün şebeklik yapınca emiyordu artık malesef oda işe yaramıyor ve mamaya kaldık ek gıdaya başlayacağım bende...

gunaydin kizlarr ne alemdesiniz :)) benimki iki bucuk saatte bir uyandirdi gece beni misafirde vardi 23.30 da uyudum gec kaldim sutu hemen gelmeyince cadi kizim kiyameti kopardi babiste annemi ist götürmeye gitti . ayy tek cok zordu sabah yediden sonra iki saat uyudum şükürler ediyorum. bugun mevlid kandili hepimizin kandili kutlu olsun artik arkads olduk baya baya birbirimize de dua edelim bebislerimiz huzurlu mutlu sağlıklı hayirli evlatlar olsun ins diye bakici bulacaklara allah iyi insanlar nasip etsin vs vs

Ayy bende ya gece 3 kez küçüğü emzirmeye, büyüğüne çişe 2-3 kez uyandım kendimde uyanıp wc, su vs saydım tam 10 kez uyanmışım.. Kafam Bi tuhaf oldu, sersem gibiyim ev temizlenecek süpürgenin yanına gidip gidip geliyorum. Hiç halim yok, sanki bütün enerjim sömürülmüş gibi

ranapinar canm allah razi olsun hepimizin bebeklerini korusun hayirli gelecek nasib etsin inşallah
bizimki dkz bucukta uyudu on ikide emzirdim ucte emzirdim snra hik mik yapti uyumadi aldm kakasini yapti snra tekrar emdi uyudu dokuzda da uyandik sanirim
Hepimizin kandili mubarek olsun kizlar

Seninde kandilin mübarek olsun canım. Dualarına yürekten katılıyorum. Âmin âmin âmin

Üç aylık bebişe ne tür oyuncaklar alabilirim bizim oyun halimiz ve çıngrağımız var sadece sizinkiler ne ile oynayabiliyor bnde oyuncak almak istiyorum

ranapinar canım amiiiiiiin Allah razı olsun hepimizin bebisi kolay uykuya dalsin kendi başına uyusun oyuncaklariyla daha çok zaman gecirsin inşallah
Aminn insallah canım. Benim oglan bugun oyun halısında uyuduBenim icin buyuk basarı cunku ilk defa kendi basına uyudu :)) insallah son olmaz vede darısı hepinizin basına

Hangi mama bu? Aptamil kullanıyoruz ama eski iştahından eser yok, mamayı değiştirmeyi düşünüyorum ve hala be kullanacağıma karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…