- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
bizim de her ay kontrolünde dr bakıyor bıngıldağına, eğer bi sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum. bize de bıraktırdı dr 3 aylık kontrolünde. yeni bir vitamine başladık üstünde trio acde yazıyor.Bizimkininde küçük canım bingildagi bugun 4 aylik asimiz vardı ayın 18 ine bitti 4.ayimiz çok şükür.iki tane asi yedik bacaktan.bingildaginida gösterdik normal dedi.ama bana küçük geliyor..doktor d 3 verme dedi çabuk kapanmasını sağlıyor dedi.
ben kullanıyorum canım çok sevimli oluyor onu giyinceKızlar bebeklerinizi dışarı çıkarırken battaniyeye mi sarıyorsunuz yoksa kozmonot mu giydiriyorsunuz? Kozmonot kullanan var mı kullanışlı olur mu
Nerden aldin canim ben ariyorum ama bizim bebise uygun ayda kozmonot bulamıyorum resmini atabilirmsn canm battaniye ile cikmaktan gina geldi valla zaten sarmayi sevmiyor hemen itiyor kendini agliyorben kullanıyorum canım çok sevimli oluyor onu giyinceilk başlarda onu giyince cok ağlıyordu artık ne sanıyorduysa ama son günlerde alıştı normal ev giysisinin üstüne giydirip çıkarıyorum çok rahat, battaniyeyle toplamak zor oluyor, orası burası açıldı derdi yok kozmonotta. tavsiye ederim :)
hic oyuncak alma bence sadece titreşimli zurafa akdm onu tutmaya calisio gülüo elini uzatio hb aldm tavsiye ederim digerlerini anlamıyorlar etrafta duruo ancaÜç aylık bebişe ne tür oyuncaklar alabilirim bizim oyun halimiz ve çıngrağımız var sadece sizinkiler ne ile oynayabiliyor bnde oyuncak almak istiyorum
Cnm hangı mama bu ???? Bende sma gold kullanıyorum memnunum cok ıyı. Cnm bnm oğlum da 4 ay 5 günlük. Mamayi düzenli olarak 15 gundur veryrm.Sutum yetmedigi için.öncesinde sadece anne sutu aldı.dediğin gibi binde bi dışarı çıkarken vs mama verydm.şuan günde iki kez toplam 250 cc filan mama aliyo.bize tahlil yapılmadı direk başlandı .kullandgm mama da demirin yüksek olduğunu duyunca tedirgin oldum.demirin fazlası zeka geriliği bile yapabiliyomus Allah korusun.oğlun kaç kg acaba bnde mamayi boşuna mi veryrm.ben günde iki kez emziriyom diğer zamanda sagiyom.hepsinde emse belki yetck ama gündüz emmiyo
Mama kullanan anneler tavsiye bekliyorum
her yerde görüyorum canım ben. kipada ve miniçoda var. bizim burda berke center diye bi yer var ordan aldım. ama kipada fiyatı daha uygun 55 tlydi. hem daha güzel. üzüldüm orda görünce. resmini birazdan atayım tatlım.Nerden aldin canim ben ariyorum ama bizim bebise uygun ayda kozmonot bulamıyorum resmini atabilirmsn canm battaniye ile cikmaktan gina geldi valla zaten sarmayi sevmiyor hemen itiyor kendini agliyor((((((((
Canim aptamil kullaniyom 1 ayı geçerse yada nemlenirse ya icniyo ya çok kusuyo sıcaklığını iyi ayarlayamazsam yine icmiyo bazen tok olduğundan icmiyo öyle bi degisik
http://www.laresima.com/pembe-tavsanli-kozmonotNerden aldin canim ben ariyorum ama bizim bebise uygun ayda kozmonot bulamıyorum resmini atabilirmsn canm battaniye ile cikmaktan gina geldi valla zaten sarmayi sevmiyor hemen itiyor kendini agliyor((((((((
Sağol canm degin magazalar yakınimizda yok ama kipa var eşime soyledim gidip bakicaz smdi saol tekrardanhttp://www.laresima.com/pembe-tavsanli-kozmonot
bizimki böyle canım.
rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bebişler üşümesin :)Sağol canm degin magazalar yakınimizda yok ama kipa var eşime soyledim gidip bakicaz smdi saol tekrardan
Cnm ben sma gold kullanoyorum bebişimin gelişimi cok subhanallah maşallah kuzuma
- Ender saraçın katıldığı bir tanıtım toplantısından bunları buldum. Sanırım mamamızı bulduk gb
- Anne sütünden başka hiçbir şeyde olmayan Alfa-laktalbumin ilk defa SMA ile bir bebek mamasının formülünde yer almış. SMA yöneticilerinin açıklamalarına göre Alfa-laktalbumin’i mamanın içine eklemek endüstriyel bir devrim aslında, çok önemli bir gelişme. Alfa-laktalbumin bebeğin ruh halini düzeltiyor, uyku düzenini olumlu etkiliyor. Bebeğin daha huzurlu ve sakin olması, zeka ve beyninin gelişmesi, sinir sisteminin gelişmesi, sağlıklı büyümesi için çok önemli.
- Whey protein sütün içerisindeki en önemli, en kaliteli, hazmı en kolay protein. Whey protein bebeğin kendisinin sentezleyemeyeceği proteinlerden, bebek kendisi üretemiyor bunu. İçinde amino asitler var ve emilimi çok yüksektir. İdeal oran anne sütünde %50 ile %80 arasında değişiyor. Bebek mamalarında SMA ile birlilkte ilk defa whey protein oranında %65’e kadar çıkılabildi, anne sütündeki orana bu kadar yaklaşmak da SMA devrim niteliğinde.
Bnmki de bilinçli tutmuyor eline ben sıkıştırırsan çıngırağı tutuyor bi 10-15 sn sonra atıyor ben tutup ses çıkarıyorum ağlayınca bazen susuyorÇıngırak eline veriyorum henüz anlamıyor:) ben saklayınca sesi dinliyor.
Bebekler çok çabuk değişiyor doğumdan önce arkadaşlarım diyordu da inanmıyordum hergün farklı huyları bi gün iyi uyuyo birgün kötü bazen huzurlu bazen huzursuz küçük bebeklerde bi düzen olmuyor şu üç ayda bunu öğrendimKizlar bu buyume atagi nasil bisi ya.. Gece 2-3 defa emmeye kalkan bebe saat basi kalkiyo, surekli memede durmak istiyogunduz uykusu duzene girdi derken gece sapitti 3ay 13 gunluguz bu arada yasadigim buyume atagi mi yoksa benim oglus cildirdi mi
Nereden aldın benimki müzikli şeyleri seviyor dinliyor baya ama biraz büyümesi lazım galiba diğerleri için bnde bişeylerle uğraşırsa belki yüküm azalir diye düşünüyorumhic oyuncak alma bence sadece titreşimli zurafa akdm onu tutmaya calisio gülüo elini uzatio hb aldm tavsiye ederim digerlerini anlamıyorlar etrafta duruo anca
Cnm ben sma gold kullanoyorum bebişimin gelişimi cok subhanallah maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?