Cnm bu sarı kutu sarı kapaklı olan kalp felan hatırlamıyorumCanım üstünde kalp resmi olana da gold yazıyor bi de direkt sma gold yazan var hangisini kullanıyosun
Ben bunu kullanıyorum cnm gayet memnunumCanım üstünde kalp resmi olana da gold yazıyor bi de direkt sma gold yazan var hangisini kullanıyosun
Cnm bu sarı kutu sarı kapaklı olan kalp felan hatırlamıyorum
Ben bunu kullanıyorum cnm gayet memnunum
ben kullanıyorum canım çok sevimli oluyor onu giyinceilk başlarda onu giyince cok ağlıyordu artık ne sanıyorduysa ama son günlerde alıştı normal ev giysisinin üstüne giydirip çıkarıyorum çok rahat, battaniyeyle toplamak zor oluyor, orası burası açıldı derdi yok kozmonotta. tavsiye ederim :)
Mama kullanan anneler tavsiye bekliyorum
ayy bu kvler de. nerden biliyo acaba kullanmış mı. battaniye bence cok zor asıl o kullanışsız.KV alma hiç kullanışlı değil dedi kafamı karıştırdı. Alıcam ama. Battaniye de kızım çok bunalıyor arabadan inene kadar ağlıyor. Dediğin gibi açıldı derdi de yok:) ay şu kışı atlayıp bahar gelseydi havalar ısınsaydı bi
ayy bu kvler de. nerden biliyo acaba kullanmış mı. battaniye bence cok zor asıl o kullanışsız.
Kızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı
Ay bende onu deniyeyim bu aptamil den nedense huzursuzum emülgatör de var içinde iyice huzursuzlaştım.
- Ender saraçın katıldığı bir tanıtım toplantısından bunları buldum. Sanırım mamamızı bulduk gb
- Anne sütünden başka hiçbir şeyde olmayan Alfa-laktalbumin ilk defa SMA ile bir bebek mamasının formülünde yer almış. SMA yöneticilerinin açıklamalarına göre Alfa-laktalbumin’i mamanın içine eklemek endüstriyel bir devrim aslında, çok önemli bir gelişme. Alfa-laktalbumin bebeğin ruh halini düzeltiyor, uyku düzenini olumlu etkiliyor. Bebeğin daha huzurlu ve sakin olması, zeka ve beyninin gelişmesi, sinir sisteminin gelişmesi, sağlıklı büyümesi için çok önemli.
- Whey protein sütün içerisindeki en önemli, en kaliteli, hazmı en kolay protein. Whey protein bebeğin kendisinin sentezleyemeyeceği proteinlerden, bebek kendisi üretemiyor bunu. İçinde amino asitler var ve emilimi çok yüksektir. İdeal oran anne sütünde %50 ile %80 arasında değişiyor. Bebek mamalarında SMA ile birlilkte ilk defa whey protein oranında %65’e kadar çıkılabildi, anne sütündeki orana bu kadar yaklaşmak da SMA devrim niteliğinde.
- Ender saraçın katıldığı bir tanıtım toplantısından bunları buldum. Sanırım mamamızı bulduk gb
- Anne sütünden başka hiçbir şeyde olmayan Alfa-laktalbumin ilk defa SMA ile bir bebek mamasının formülünde yer almış. SMA yöneticilerinin açıklamalarına göre Alfa-laktalbumin’i mamanın içine eklemek endüstriyel bir devrim aslında, çok önemli bir gelişme. Alfa-laktalbumin bebeğin ruh halini düzeltiyor, uyku düzenini olumlu etkiliyor. Bebeğin daha huzurlu ve sakin olması, zeka ve beyninin gelişmesi, sinir sisteminin gelişmesi, sağlıklı büyümesi için çok önemli.
- Whey protein sütün içerisindeki en önemli, en kaliteli, hazmı en kolay protein. Whey protein bebeğin kendisinin sentezleyemeyeceği proteinlerden, bebek kendisi üretemiyor bunu. İçinde amino asitler var ve emilimi çok yüksektir. İdeal oran anne sütünde %50 ile %80 arasında değişiyor. Bebek mamalarında SMA ile birlilkte ilk defa whey protein oranında %65’e kadar çıkılabildi, anne sütündeki orana bu kadar yaklaşmak da SMA devrim niteliğinde.
Kan ilacı kullanıyoruz oda kabizlik yapar ama mecbur kullanacaksiniz dedi hergun kulak copu ile uyar dedi dr.kabizlik için bir şurup verdi bitkisel sabah akşam ondan veriyorum inan hiç belli olmuyor bir bakıyorsun kendi başına hergün yapiyor bir bakıyorum 4 5 gun boyunca yapamiyor ama çok rahatsızda olmuyor bugün 5gunuydu kulak çöpü ile yaptı ama kıyamet koptu çok ağladı yavrum gaz icin akşamları 5damla maflor veriyorum çok şükür rahatladi oğlum eskisi gibi kötü olmuyor düzene giriyor sanırımMaşallahh gaz, kaka naptınız düzeldi mi tamamen kuzucuk
Bilgi için teşekkür ederim. Ama sma kabızlık yaptışimdi içtiği maması da seviyor tekrar dönmek isterim ama kabız olmasından korkuyorum
hepsiburadadan aldim canim tiny love bacaklaribuzun ya zurafanin iyi oluyor tabibya bir yere asacaksin oyun parki mesala ya dabelinle tutup cekeceksin makinada yikadim bozulmadi rengi atmadi congirakli ayni zamandaBebekler çok çabuk değişiyor doğumdan önce arkadaşlarım diyordu da inanmıyordum hergün farklı huyları bi gün iyi uyuyo birgün kötü bazen huzurlu bazen huzursuz küçük bebeklerde bi düzen olmuyor şu üç ayda bunu öğrendim
canım bu aralar normal günü gününe uymuyorKizlar artik deli olcam.10.30da emzirdim. Sonra bu saate kadar anca 130 cc icti.napcam gunden gune istahi gidiyor
Canım benim oğlum 15gun önce yani 3.5 aylıkken 7 40gr maşallah dr.sordu mama veriyormusun diye hayir dedim iyikide vermiyorsun maşallah dedi kg iyi vermene gerek yok dedi kan tahlili bizdede yapmadı yüzü beyaz şimdiden başlayalım dedi 4aylıkken baslaniyormus kan tahlili 6aylikken yapılacakmış canım bende sma almıştım dışarı çıkarken birkaç kez kullanıyorum.sma ile ilgili hiç kötü bişe duymadım annem bile bizlere sma kullanmış. Cnm bnm oğlum da 4 ay 5 günlük. Mamayi düzenli olarak 15 gundur veryrm.Sutum yetmedigi için.öncesinde sadece anne sutu aldı.dediğin gibi binde bi dışarı çıkarken vs mama verydm.şuan günde iki kez toplam 250 cc filan mama aliyo.bize tahlil yapılmadı direk başlandı .kullandgm mama da demirin yüksek olduğunu duyunca tedirgin oldum.demirin fazlası zeka geriliği bile yapabiliyomus Allah korusun.oğlun kaç kg acaba bnde mamayi boşuna mi veryrm.ben günde iki kez emziriyom diğer zamanda sagiyom.hepsinde emse belki yetck ama gündüz emmiyo
sma cnm.bnde onu kullanym. İnternetten arastrdigima gore böyle. Hatta tahlil yapmadan demire baslanmasin diyordu ünlü bi Dr makalesinde.bunlar bnm arastrdklarim.yinede kimseyi yanıltmak istemym.iyi Dr şansım olsa gidip tüm sorularımi sorup rahatlicam ama öyle bi şansım yokCnm hangı mama bu ???? Bende sma gold kullanıyorum memnunum cok ıyı
Bilgi için teşekkür ederim. Ama sma kabızlık yaptışimdi içtiği maması da seviyor tekrar dönmek isterim ama kabız olmasından korkuyorum
Benim bebeğim de başta kabız oldu ilk mamamız sma idi. Ama su vermedik ne dr olsa emiyo demişti bi dr. Meğer vermek gerekiyomuş. Makat çatlağı olmuştu bu yüzden dr değiştirdik. Şimdiki dr değiştirme dedi sma kabız yapmaz dedi aralarda su ver dedi. Hala sma kullanıyorum bi problem yaşamadıkİlk günler kabız yaptı sonra düzene bindi diye bi yorum okumuştum.bize de smilac kabız yapmıştı. İnş iyi gelir oğluma da devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?