2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

cnm günde kaç kez ve kaç cc verysun mamayi? Bide suyu ne kadar verysun? Mamadan hemn sonra mi verysun? Kaç cc? Bnm oğlum tokken su icmiyo.açken mamadan önce veryrm 10 cc filan cokmu acaba???

Bencede cani
Bencede canim yılların maması annem bizde bile kullanmış

Senin bebeğin de geç uyuyo herhalde:) bnmki öyle 2,5 ta yattı mutfağı toplA duş al derken bi de buraya bakayım dedim yatarken... Artk uyumalıyız herkes gibi... Herkese rahat güzel uykularrr
Teşekkürler canım benim oğlum 12 de yattı annemlerdeyim eski fotoğraflara falan bakip eskilere daldım valla

Kızlar bebeklerinizin bingildaklari nasıl?buyukmu kucuk mu?
benimkinin baya küçülmüş cnm sağlık ocağı tamamen kapanmış fln dedi hatta iyice panikletti bizi...
ben damlayı vermiyorum, doktor kesme dedi ama...
Birde ben tetrazinc kullanıyordum sanırım ondan küçüldü günde bir damlalık veriliyor, bir çay kaşığı fln sanırım...
En son gittiğim prof. sadece 3 damla devit kullan dedi...
Gelinimizde ilk yeğenime devit kullanmış normal zamanda kapanmış, küçüğüne tetrazinc kullanmış, erken küçülmeye başlamış, doktoru hemen kesmiş damlayı 8. ayda tamamen kapanmış.
Belki alakalı değildir ama "tetrazinc" kullanan varsa bıngıldağını sık sık kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bizede dr tetrazinc verdi ama kullanmadik bikac kere tıkandı onu verirken bizde hemen devit 3 e gectik 3-4 kere filan kullanmisizdir

Bende bugun kontrol ettim baya küçülmüş gibi geldi cok tedirgin oldum sadece 3 damla devit veriyorum ben. Pazartesi kontrol var bakalım nedir ne değildir öğreniriz. Korkulacak bi durum yoktur insallah. Allah hepimizin yavrularını kazadan beladan nazardan hastalıktan korusun onların acısını yaşatmasın

cnm günde kaç kez ve kaç cc verysun mamayi? Bide suyu ne kadar verysun? Mamadan hemn sonra mi verysun? Kaç cc? Bnm oğlum tokken su icmiyo.açken mamadan önce veryrm 10 cc filan cokmu acaba???
Oğlumun iştahı güzel maşallah 180 cc içiyo önceden 2 gün önceye kadar günde 7 kez içiyodu 3 saatte bir. 2 gündür 4 saatte bir içiyo öğün 5 e düştü biri yoğurt biri meyve maması 3 kez mama. Suyu tokken içmiyo benimki de o yüzden yemekten sonra uyuyup uyanınca ağlıyo o zaman veriyorum. Yemekten öncede az veriyorum tıkamasın diye 3-4 defa çekiyo biberondan. Ne kadar içtiğini bilmiyorum açıkçası o bırakıyo zaten istemeyince

Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Ben prima sarı paket 3 numara kullanıyorum oğlum 7 kg civarı...
Sürekli yanlardan sırtına doğru sızıntı oluyor, 4 numara da fazla büyük, 3+ denedim o da sızdırdı...
Acaba primaya özgü bir durum mu bu sızdırma ? Önceki numaralarda küçük gelmeye başladıkça sızdırmalar artmıştı...

Bende prima premium care kullanıyorum 3 numara bi sıkıntı yaşamıyorum

Kizlar hayirli kandiller. Bugun peygamber efendimize salati tefriciye hatim ediyoruz benim payima dusende 555 adet ama kizim durmadigi icin hepsini bitiremeyecegim. Aranizda bana destek olabilecek olan varsa kac adet okuyabilecegiyle beraber bilgi verebilirmi

Aynı dertten bende muzdaribim canım. Prima premium care 3 numara kullanıyorum beline kadar cikiyo kaka. Bide stok yaptık e bebekte kampanya vardı 120 lik 3 numara ve iki tane 104 lük 4 numara var elimde

dag cilegi canm bezini baglarken pipiskoyu asagiya doğru egip oyle baglayin diyordu bebek hemsiresi sizinti olmasin diye bende hep öyle bagliyorum ondan kaciyor olabilir

Aynı dertten bende muzdaribim canım. Prima premium care 3 numara kullanıyorum beline kadar cikiyo kaka. Bide stok yaptık e bebekte kampanya vardı 120 lik 3 numara ve iki tane 104 lük 4 numara var elimde
Kaka bizimde hep çıkıyor canm ya giysileri hep kaka oluyor oglanin gina geldi valla bakıyorum kaka yapiyor hemen diklestiriyorumki kakasi bulasmasn giysilere diye ama yok yine ayni

oğlum bu aralar sıvı kaka yapıyor, ishal gibi sık değil günde 1-2 defa ama hem çok hemde sıvı olunca bez sızdırıyor...
4 numarasında petek doku yok zaten, sıvı kakayı emmiyo sanki, hiç beğenmedim yaa...
Molfix falan mı denesem diye düşünüyorum?

Ohh Ohh ne güzel ya subhanallah darısı bize... Aslında bizimkinin de baya baya azaldı ama tamamen düzeldi diyemem. Birşey dikkatmi çekti banyo yaptırdıktan sonra sıkıntısı daha da artıyor, su mu yutuyor acaba? Bu arada biz henüz başlamadık kan damlasına 4. Ayda veriliyor diye biliyorum. 3,5 aylık tam bizimki 7 eylül doğumlu

Emziren annelerrr sizinde iştahınız maxımuma ulaştımı özellikle tatlı konusunda... Yemin ederim hamilelikten çok çok beterim. Haftanın 6 günü spor yapıyorum yoksa çok kilo alırım, zaten yeterince fazlam var... Sizler de öyle misiniz?

Bende oyleyim canm atiptir soylemesi esime tatli aldirmistim tulumba yarim kiloyu tek basima yedim ya kendimi çok sucluyorum ama nabim bnde spora baslicam ne yapiyorsn spor olarak canim

Kızlar bu arada bebişlerin fotoğrafları paylaşmıyor musunuz hiç? Nisan annelerinde paylaşıyorduk biz

Bende oyleyim canm atiptir soylemesi esime tatli aldirmistim tulumba yarim kiloyu tek basima yedim ya kendimi çok sucluyorum ama nabim bnde spora baslicam ne yapiyorsn spor olarak canim
Öyle mi hamileyken böyle değildim ben, şimdi daha çok istiyor Can'ım ya.. Spor olarak Leslie zumba falan birde zıplama ayakkabısı aldım zıplıyorum fırsat buldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…