cnm günde kaç kez ve kaç cc verysun mamayi? Bide suyu ne kadar verysun? Mamadan hemn sonra mi verysun? Kaç cc? Bnm oğlum tokken su icmiyo.açken mamadan önce veryrm 10 cc filan cokmu acaba???Benim bebeğim de başta kabız oldu ilk mamamız sma idi. Ama su vermedik ne dr olsa emiyo demişti bi dr. Meğer vermek gerekiyomuş. Makat çatlağı olmuştu bu yüzden dr değiştirdik. Şimdiki dr değiştirme dedi sma kabız yapmaz dedi aralarda su ver dedi. Hala sma kullanıyorum bi problem yaşamadık
Bencede canim yılların maması annem bizde bile kullanmış
- Ender saraçın katıldığı bir tanıtım toplantısından bunları buldum. Sanırım mamamızı bulduk gb
- Anne sütünden başka hiçbir şeyde olmayan Alfa-laktalbumin ilk defa SMA ile bir bebek mamasının formülünde yer almış. SMA yöneticilerinin açıklamalarına göre Alfa-laktalbumin’i mamanın içine eklemek endüstriyel bir devrim aslında, çok önemli bir gelişme. Alfa-laktalbumin bebeğin ruh halini düzeltiyor, uyku düzenini olumlu etkiliyor. Bebeğin daha huzurlu ve sakin olması, zeka ve beyninin gelişmesi, sinir sisteminin gelişmesi, sağlıklı büyümesi için çok önemli.
- Whey protein sütün içerisindeki en önemli, en kaliteli, hazmı en kolay protein. Whey protein bebeğin kendisinin sentezleyemeyeceği proteinlerden, bebek kendisi üretemiyor bunu. İçinde amino asitler var ve emilimi çok yüksektir. İdeal oran anne sütünde %50 ile %80 arasında değişiyor. Bebek mamalarında SMA ile birlilkte ilk defa whey protein oranında %65’e kadar çıkılabildi, anne sütündeki orana bu kadar yaklaşmak da SMA devrim niteliğinde.
Teşekkürler canım benim oğlum 12 de yattı annemlerdeyim eski fotoğraflara falan bakip eskilere daldım vallaSenin bebeğin de geç uyuyo herhalde:) bnmki öyle 2,5 ta yattı mutfağı toplA duş al derken bi de buraya bakayım dedim yatarken... Artk uyumalıyız herkes gibi... Herkese rahat güzel uykularrr
benimkinin baya küçülmüş cnmKızlar bebeklerinizin bingildaklari nasıl?buyukmu kucuk mu?
Teşekkür ederim camm gittik kipaya ama bulamadk bzmki küçükdu galiba pek birsey yokturica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bebişler üşümesin :)
Bizede dr tetrazinc verdi ama kullanmadik bikac kere tıkandı onu verirken bizde hemen devit 3 e gectik 3-4 kere filan kullanmisizdirbenimkinin baya küçülmüş cnmsağlık ocağı tamamen kapanmış fln dedi hatta iyice panikletti bizi...
ben damlayı vermiyorum, doktor kesme dedi ama...
Birde ben tetrazinc kullanıyordum sanırım ondan küçüldü günde bir damlalık veriliyor, bir çay kaşığı fln sanırım...
En son gittiğim prof. sadece 3 damla devit kullan dedi...
Gelinimizde ilk yeğenime devit kullanmış normal zamanda kapanmış, küçüğüne tetrazinc kullanmış, erken küçülmeye başlamış, doktoru hemen kesmiş damlayı 8. ayda tamamen kapanmış.
Belki alakalı değildir ama "tetrazinc" kullanan varsa bıngıldağını sık sık kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Bende bugun kontrol ettim baya küçülmüş gibi geldi cok tedirgin oldumbenimkinin baya küçülmüş cnmsağlık ocağı tamamen kapanmış fln dedi hatta iyice panikletti bizi...
ben damlayı vermiyorum, doktor kesme dedi ama...
Birde ben tetrazinc kullanıyordum sanırım ondan küçüldü günde bir damlalık veriliyor, bir çay kaşığı fln sanırım...
En son gittiğim prof. sadece 3 damla devit kullan dedi...
Gelinimizde ilk yeğenime devit kullanmış normal zamanda kapanmış, küçüğüne tetrazinc kullanmış, erken küçülmeye başlamış, doktoru hemen kesmiş damlayı 8. ayda tamamen kapanmış.
Belki alakalı değildir ama "tetrazinc" kullanan varsa bıngıldağını sık sık kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Oğlumun iştahı güzel maşallahcnm günde kaç kez ve kaç cc verysun mamayi? Bide suyu ne kadar verysun? Mamadan hemn sonra mi verysun? Kaç cc? Bnm oğlum tokken su icmiyo.açken mamadan önce veryrm 10 cc filan cokmu acaba???
Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Ben prima sarı paket 3 numara kullanıyorum oğlum 7 kg civarı...
Sürekli yanlardan sırtına doğru sızıntı oluyor, 4 numara da fazla büyük, 3+ denedim o da sızdırdı...
Acaba primaya özgü bir durum mu bu sızdırma ? Önceki numaralarda küçük gelmeye başladıkça sızdırmalar artmıştı...
Aynı dertten bende muzdaribim canım. Prima premium care 3 numara kullanıyorum beline kadar cikiyo kaka. Bide stok yaptık e bebekte kampanya vardı 120 lik 3 numara ve iki tane 104 lük 4 numara var elimdeKızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Ben prima sarı paket 3 numara kullanıyorum oğlum 7 kg civarı...
Sürekli yanlardan sırtına doğru sızıntı oluyor, 4 numara da fazla büyük, 3+ denedim o da sızdırdı...
Acaba primaya özgü bir durum mu bu sızdırma ? Önceki numaralarda küçük gelmeye başladıkça sızdırmalar artmıştı...
Kaka bizimde hep çıkıyor canm ya giysileri hep kaka oluyor oglanin gina geldi valla bakıyorum kaka yapiyor hemen diklestiriyorumki kakasi bulasmasn giysilere diye ama yok yine ayniAynı dertten bende muzdaribim canım. Prima premium care 3 numara kullanıyorum beline kadar cikiyo kaka. Bide stok yaptık e bebekte kampanya vardı 120 lik 3 numara ve iki tane 104 lük 4 numara var elimde
oğlum bu aralar sıvı kaka yapıyor, ishal gibi sık değil günde 1-2 defa ama hem çok hemde sıvı olunca bez sızdırıyor...Aynı dertten bende muzdaribim canım. Prima premium care 3 numara kullanıyorum beline kadar cikiyo kaka. Bide stok yaptık e bebekte kampanya vardı 120 lik 3 numara ve iki tane 104 lük 4 numara var elimde
Ohh Ohh ne güzel ya subhanallah darısı bize... Aslında bizimkinin de baya baya azaldı ama tamamen düzeldi diyemem. Birşey dikkatmi çekti banyo yaptırdıktan sonra sıkıntısı daha da artıyor, su mu yutuyor acaba? Bu arada biz henüz başlamadık kan damlasına 4. Ayda veriliyor diye biliyorum. 3,5 aylık tam bizimki 7 eylül doğumluKan ilacı kullanıyoruz oda kabizlik yapar ama mecbur kullanacaksiniz dedi hergun kulak copu ile uyar dedi dr.kabizlik için bir şurup verdi bitkisel sabah akşam ondan veriyorum inan hiç belli olmuyor bir bakıyorsun kendi başına hergün yapiyor bir bakıyorum 4 5 gun boyunca yapamiyor ama çok rahatsızda olmuyor bugün 5gunuydu kulak çöpü ile yaptı ama kıyamet koptu çok ağladı yavrum gaz icin akşamları 5damla maflor veriyorum çok şükür rahatladi oğlum eskisi gibi kötü olmuyor düzene giriyor sanırım
Bende oyleyim canm atiptir soylemesi esime tatli aldirmistim tulumba yarim kiloyu tek basima yedim ya kendimi çok sucluyorum ama nabim bnde spora baslicam ne yapiyorsn spor olarak canimEmziren annelerrr sizinde iştahınız maxımuma ulaştımı özellikle tatlı konusunda... Yemin ederim hamilelikten çok çok beterim. Haftanın 6 günü spor yapıyorum yoksa çok kilo alırım, zaten yeterince fazlam var... Sizler de öyle misiniz?
Öyle mi hamileyken böyle değildim ben, şimdi daha çok istiyor Can'ım ya.. Spor olarak Leslie zumba falan birde zıplama ayakkabısı aldım zıplıyorum fırsat buldukçaBende oyleyim canm atiptir soylemesi esime tatli aldirmistim tulumba yarim kiloyu tek basima yedim ya kendimi çok sucluyorum ama nabim bnde spora baslicam ne yapiyorsn spor olarak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?