Maşallah canm bende tatli cok az yedigim halde hamileyken 20 kilo aldm ama cogunu verdim dogum oncesi kiloma donmeme son 4 kilo kaldi pilatese baslicam bnde ama hic bilmiyorum netten videolarla baslicam oda basliyabilirsem inşallahÖyle mi hamileyken böyle değildim ben, şimdi daha çok istiyor Can'ım ya.. Spor olarak Leslie zumba falan birde zıplama ayakkabısı aldım zıplıyorum fırsat buldukça
Aa senin 4 kilo varsa pilates yap Bencede, benim vermem gereken tam 20 kilo var hamile kaldığımda fazlaydı zaten şuan hamile kaldığım kilodayım, çok almadım zaten... YouTube de Ebru şallımın videoları var çıkardığı bütün DVD ler mevcut indir onları yap tavsiyem ha birde bilogilates var. Kadın çok iyi kanalı var YouTube deMaşallah canm bende tatli cok az yedigim halde hamileyken 20 kilo aldm ama cogunu verdim dogum oncesi kiloma donmeme son 4 kilo kaldi pilatese baslicam bnde ama hic bilmiyorum netten videolarla baslicam oda basliyabilirsem inşallah
Aynen canım icimde rahat etmiyo sırtı kaka icinde banyo yaptırıyorum mecburKaka bizimde hep çıkıyor canm ya giysileri hep kaka oluyor oglanin gina geldi valla bakıyorum kaka yapiyor hemen diklestiriyorumki kakasi bulasmasn giysilere diye ama yok yine ayni
Ayy hadi yaa elimde de bir sürü varoğlum bu aralar sıvı kaka yapıyor, ishal gibi sık değil günde 1-2 defa ama hem çok hemde sıvı olunca bez sızdırıyor...
4 numarasında petek doku yok zaten, sıvı kakayı emmiyo sanki, hiç beğenmedim yaa...
Molfix falan mı denesem diye düşünüyorum?
Canm bem hic anlamadm nasıl gtti cok terliyorum ondan galiba 51 den 71 e ciktim simdi 55 im gobek filan var işte pilates yapmak istiyordm zaten hamilelikti filan kismet olmadi bakayim canm hemen verdiğin adrese eşim ebru salliyi sevmiyorAa senin 4 kilo varsa pilates yap Bencede, benim vermem gereken tam 20 kilo var hamile kaldığımda fazlaydı zaten şuan hamile kaldığım kilodayım, çok almadım zaten... YouTube de Ebru şallımın videoları var çıkardığı bütün DVD ler mevcut indir onları yap tavsiyem ha birde bilogilates var. Kadın çok iyi kanalı var YouTube de
Haha sende onun yanında yapmayıver CanımmmCanm bem hic anlamadm nasıl gtti cok terliyorum ondan galiba 51 den 71 e ciktim simdi 55 im gobek filan var işte pilates yapmak istiyordm zaten hamilelikti filan kismet olmadi bakayim canm hemen verdiğin adrese eşim ebru salliyi sevmiyor"al nefes veeeer" diyorya gicik oluyor sesine
Neden oluyor acaba bezimi küçük geliyor artik minnoslarin anlamadimkiAynen canım icimde rahat etmiyo sırtı kaka icinde banyo yaptırıyorum mecbur
Canm bem hic anlamadm nasıl gtti cok terliyorum ondan galiba 51 den 71 e ciktim simdi 55 im gobek filan var işte pilates yapmak istiyordm zaten hamilelikti filan kismet olmadi bakayim canm hemen verdiğin adrese eşim ebru salliyi sevmiyor"al nefes veeeer" diyorya gicik oluyor sesine
prima aktif bebeği denesene birde ben gayet memnunumAyy hadi yaa elimde de bir sürü varbende molfix yada huggies denemeyi düşünüyorum canım
Paylaşalım canım. Iste benim binbir surat şebeğimKızlar bu arada bebişlerin fotoğrafları paylaşmıyor musunuz hiç? Nisan annelerinde paylaşıyorduk biz
Olmadim ya olanlar varmis ama bekliyorum bu ay olma ihtimalim yuksek gecen hafta yumurtlama belirtilerim vardi insallah olurumHaha sende onun yanında yapmayıver Canımmmbı arada mens oldun mu sen?
Bezi kucuk değil canım ama dediğin gibi daha pamuksu doku olsa sizdirmaz belkiNeden oluyor acaba bezimi küçük geliyor artik minnoslarin anlamadimki
Aklima şöyle birsey geldi acaba kullandgmz bezin yuzeyi daha pamuksu olsa ve kakayi daha cabuk icine hapsetse tasarmiydi ?
Hahaha süperr Allah bağışlasın maşallahh diyelimPaylaşalım canım. Iste benim binbir surat şebeğimEki Görüntüle 1725374
Masallah subhanallah canm ne tatlı oğlusunPaylaşalım canım. Iste benim binbir surat şebeğimEki Görüntüle 1725374
Bezimiz bitince onu deneyelim canm soalprima aktif bebeği denesene birde ben gayet memnunum
Bende en kısa zamanda olurum inşallah ilk oğlumu 2,5 yıl emzirdiğim ve hiç mens olmadım bıraktım bi kere oldum sadece ve sonda hopp tekrar hamile kaldım... O yüzden de kilolarımı vermemde çok zorlandım. Üstüne Bi 2,5 yıl daha Nasıl dayanırım bilmiyorum... İnşallah olurum da rahatlarımOlmadim ya olanlar varmis ama bekliyorum bu ay olma ihtimalim yuksek gecen hafta yumurtlama belirtilerim vardi insallah olurum
Masallah subhanallah canm ne tatlı oğlusun
Aminn hepimizinkini bağışlasin RabbimHahaha süperr Allah bağışlasın maşallahh diyelim
Uff cok uzunmus ya inşallah bi sefer fazla bekletmezBende en kısa zamanda olurum inşallah ilk oğlumu 2,5 yıl emzirdiğim ve hiç mens olmadım bıraktım bi kere oldum sadece ve sonda hopp tekrar hamile kaldım... O yüzden de kilolarımı vermemde çok zorlandım. Üstüne Bi 2,5 yıl daha Nasıl dayanırım bilmiyorum... İnşallah olurum da rahatlarım
Âmin âmin inşallahUff cok uzunmus ya inşallah bi sefer fazla bekletmez
Masallah kuzuya cok sekerler yaKızlar foto eklerken sola yamuk çıkıyor bilen varmı neden telden eklemeye çalışıyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?