2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Öyle mi hamileyken böyle değildim ben, şimdi daha çok istiyor Can'ım ya.. Spor olarak Leslie zumba falan birde zıplama ayakkabısı aldım zıplıyorum fırsat buldukça
Maşallah canm bende tatli cok az yedigim halde hamileyken 20 kilo aldm ama cogunu verdim dogum oncesi kiloma donmeme son 4 kilo kaldi pilatese baslicam bnde ama hic bilmiyorum netten videolarla baslicam oda basliyabilirsem inşallah

Maşallah canm bende tatli cok az yedigim halde hamileyken 20 kilo aldm ama cogunu verdim dogum oncesi kiloma donmeme son 4 kilo kaldi pilatese baslicam bnde ama hic bilmiyorum netten videolarla baslicam oda basliyabilirsem inşallah
Aa senin 4 kilo varsa pilates yap Bencede, benim vermem gereken tam 20 kilo var hamile kaldığımda fazlaydı zaten şuan hamile kaldığım kilodayım, çok almadım zaten... YouTube de Ebru şallımın videoları var çıkardığı bütün DVD ler mevcut indir onları yap tavsiyem ha birde bilogilates var. Kadın çok iyi kanalı var YouTube de

Kaka bizimde hep çıkıyor canm ya giysileri hep kaka oluyor oglanin gina geldi valla bakıyorum kaka yapiyor hemen diklestiriyorumki kakasi bulasmasn giysilere diye ama yok yine ayni
Aynen canım icimde rahat etmiyo sırtı kaka icinde banyo yaptırıyorum mecbur

Ayy hadi yaa elimde de bir sürü var bende molfix yada huggies denemeyi düşünüyorum canım

Canm bem hic anlamadm nasıl gtti cok terliyorum ondan galiba 51 den 71 e ciktim simdi 55 im gobek filan var işte pilates yapmak istiyordm zaten hamilelikti filan kismet olmadi bakayim canm hemen verdiğin adrese eşim ebru salliyi sevmiyor "al nefes veeeer" diyorya gicik oluyor sesine

Haha sende onun yanında yapmayıver Canımmm bı arada mens oldun mu sen?

Aynen canım icimde rahat etmiyo sırtı kaka icinde banyo yaptırıyorum mecbur
Neden oluyor acaba bezimi küçük geliyor artik minnoslarin anlamadimki
Aklima şöyle birsey geldi acaba kullandgmz bezin yuzeyi daha pamuksu olsa ve kakayi daha cabuk icine hapsetse tasarmiydi ?

Ayy hadi yaa elimde de bir sürü var bende molfix yada huggies denemeyi düşünüyorum canım
prima aktif bebeği denesene birde ben gayet memnunum

Neden oluyor acaba bezimi küçük geliyor artik minnoslarin anlamadimki
Aklima şöyle birsey geldi acaba kullandgmz bezin yuzeyi daha pamuksu olsa ve kakayi daha cabuk icine hapsetse tasarmiydi ?
Bezi kucuk değil canım ama dediğin gibi daha pamuksu doku olsa sizdirmaz belki

Olmadim ya olanlar varmis ama bekliyorum bu ay olma ihtimalim yuksek gecen hafta yumurtlama belirtilerim vardi insallah olurum
Bende en kısa zamanda olurum inşallah ilk oğlumu 2,5 yıl emzirdiğim ve hiç mens olmadım bıraktım bi kere oldum sadece ve sonda hopp tekrar hamile kaldım... O yüzden de kilolarımı vermemde çok zorlandım. Üstüne Bi 2,5 yıl daha Nasıl dayanırım bilmiyorum... İnşallah olurum da rahatlarım

Uff cok uzunmus ya inşallah bi sefer fazla bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…