Bende olmadım daha iki yıl emzirmeyi düşünüyorum bende iki yıl olmazsam yandıkBende en kısa zamanda olurum inşallah ilk oğlumu 2,5 yıl emzirdiğim ve hiç mens olmadım bıraktım bi kere oldum sadece ve sonda hopp tekrar hamile kaldım... O yüzden de kilolarımı vermemde çok zorlandım. Üstüne Bi 2,5 yıl daha Nasıl dayanırım bilmiyorum... İnşallah olurum da rahatlarım
Oyy yerim onu masallahKızlar foto eklerken sola yamuk çıkıyor bilen varmı neden telden eklemeye çalışıyorum bu arada
Başkada atıcaktım olmadı ya hep böyle çıkıyorOyy yerim onu masallahBenimde bazen oyle oluyo canimm anlamadım bu sefer olmadı nedense
Çok çok tatlı maşallah.. Sürmeli gözlüBuda benim askimmmmmm masallah
Cok tesekkur ederiz canm nasil düz atacağımi bulamadm yaÇok çok tatlı maşallah.. Sürmeli gözlüseninki de yamuk çıkmış bu arada
bizimkide çok güzel uyuyor banyodan sonra canım normalde 4aylikken başlanıyormuş ama biz 15gun erken başladık dr.öyle dedi yüzü biraz beyaz geldi dediOhh Ohh ne güzel ya subhanallah darısı bize... Aslında bizimkinin de baya baya azaldı ama tamamen düzeldi diyemem. Birşey dikkatmi çekti banyo yaptırdıktan sonra sıkıntısı daha da artıyor, su mu yutuyor acaba? Bu arada biz henüz başlamadık kan damlasına 4. Ayda veriliyor diye biliyorum. 3,5 aylık tam bizimki 7 eylül doğumlu
ayy o pekmez meselesini hiç hatırlatma canım ben de elinden zor aldım. bal zararlı diyorum anlamadı en sonunda bu konuyu kapat bi daha acarsan kalbini kırarım anne dedim bi daha açmadı. zaten geldiğinde 3 gün kalıp gitti allahtan. şimdi sömestr tatili geliyor mecburen gidicez memlekete, ayaklarım geri geri gidiyor resmen hiç istemiyorum.En ufak bişey de hep kendinden örnek verir :) ben şöyleydim böyleydim. Kızım son zamanlarda biraz gaz sıkıntısı yaşadı ay ben hiç bilmzdim gaz falan dedi:) kızım 2 Günlükken emziğini pekmeze Bala batırdı ah ahh
ayy üzüldüm canım yaa internetten falan baktın mı benim sana gönderdiğim sitede bizimkinin aynısı vardı onu alabilirsin güzel kalın falan içi. ya da istersen kipadan biz alalım sana kargo yapalım ne dersinTeşekkür ederim camm gittik kipaya ama bulamadk bzmki küçükdu galiba pek birsey yoktu
Masallah canm ya cok tatli yerim onuu rabbim kuzularimizi korusun inşallahBu da benim fındık :)
Kipanin sitesime birde senim verdiğin siteye bakayim canm valla bugum gittik battaniye ne kadar zor ya kayip duruyor habire sinir etti beni saol canmayy üzüldüm canım yaa internetten falan baktın mı benim sana gönderdiğim sitede bizimkinin aynısı vardı onu alabilirsin güzel kalın falan içi. ya da istersen kipadan biz alalım sana kargo yapalım ne dersin
Ayyy bide poz vermis masallah canımBuda benim askimmmmmm masallah
Yok Can'ım sütüm az değil, tadına alışsın istiyorum. Sadece anne sütü alıyor zaten şükür. Sabah 3 tatlı kaşığı, akşam 3 tatlı kaşığı Vermeye başladım ben. Pastörize sütten yaptım ben de. Kızım pazartesi 5 .ayını dolduruyor zaten Can'ım bu aeadacnm senneden verysn? Sütun mu az seninde? Bnm bebis daha 4 u doldurdu yeni.5 i doldurmadan korkuyom ekgidaya başlamaya.ocak 15 den snra baslicm yoğurt u da bnde kndim mayalicam.pastörize sütle öneriliyor bebek ler için
Can'ım kaç kilo doğmuştu bebişin? Benim kızımda 35 haftalık doğdu, 2170 gr doğdu. 4 aylıkken 6400 gr de, maaşallah seninki baya iyi kilo almış.cnm benim bebeğimde 4 ay 12 günlük ama prematüre yani 34 haftalık dünyaya geldi banada cuma günü aşı için gittiğimde kan damlası verildi ama ebe şunu ekledi seninki erken doğduğu için erken başlanmalı dedi...7 kilo ve 64 cm boyuydu anne sütü başta az geldi sarılık ve erken doğum nedeniyle hastanede mama verildi hemen taki 1 hafta öncesine kadar anne sütüde alıyordu ama emmek isteği azalmıştı son bir kaç gün şebeklik yapınca emiyordu artık malesef oda işe yaramıyor ve mamaya kaldık ek gıdaya başlayacağım bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?