2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende olmadım daha iki yıl emzirmeyi düşünüyorum bende iki yıl olmazsam yandık

bizimkide çok güzel uyuyor banyodan sonra canım normalde 4aylikken başlanıyormuş ama biz 15gun erken başladık dr.öyle dedi yüzü biraz beyaz geldi dedi

+
ayy o pekmez meselesini hiç hatırlatma canım ben de elinden zor aldım. bal zararlı diyorum anlamadı en sonunda bu konuyu kapat bi daha acarsan kalbini kırarım anne dedim bi daha açmadı. zaten geldiğinde 3 gün kalıp gitti allahtan. şimdi sömestr tatili geliyor mecburen gidicez memlekete, ayaklarım geri geri gidiyor resmen hiç istemiyorum.

Teşekkür ederim camm gittik kipaya ama bulamadk bzmki küçükdu galiba pek birsey yoktu
ayy üzüldüm canım yaa internetten falan baktın mı benim sana gönderdiğim sitede bizimkinin aynısı vardı onu alabilirsin güzel kalın falan içi. ya da istersen kipadan biz alalım sana kargo yapalım ne dersin

Bu da benim fındık :)
Masallah canm ya cok tatli yerim onuu rabbim kuzularimizi korusun inşallah
Kipanin sitesime birde senim verdiğin siteye bakayim canm valla bugum gittik battaniye ne kadar zor ya kayip duruyor habire sinir etti beni saol canm

cnm senneden verysn? Sütun mu az seninde? Bnm bebis daha 4 u doldurdu yeni.5 i doldurmadan korkuyom ekgidaya başlamaya.ocak 15 den snra baslicm yoğurt u da bnde kndim mayalicam.pastörize sütle öneriliyor bebek ler için
Yok Can'ım sütüm az değil, tadına alışsın istiyorum. Sadece anne sütü alıyor zaten şükür. Sabah 3 tatlı kaşığı, akşam 3 tatlı kaşığı Vermeye başladım ben. Pastörize sütten yaptım ben de. Kızım pazartesi 5 .ayını dolduruyor zaten Can'ım bu aeada

Can'ım kaç kilo doğmuştu bebişin? Benim kızımda 35 haftalık doğdu, 2170 gr doğdu. 4 aylıkken 6400 gr de, maaşallah seninki baya iyi kilo almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…