- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
ORALArda bulamazsan gittigidiyor hepsi buradada falan hep var canım.Masallah canm ya cok tatli yerim onuu rabbim kuzularimizi korusun inşallah
Kipanin sitesime birde senim verdiğin siteye bakayim canm valla bugum gittik battaniye ne kadar zor ya kayip duruyor habire sinir etti beni saol canm
hayırlı kandiller kızlar :) bakıyorum resimler paylaşılmış hepsi birbirinden tatlı maşallah kuzucuklara dur ben de atayım tontişimiEki Görüntüle 1725534 ALIRIM Bİ MAŞALLAHINI Eki Görüntüle 1725537
Cnm ben molfix kullanyrm.oğlum 7900.4 büyük geliyor altta toplanıyordu.3 cokkucuk .3+ aldım ama sanki o da 3 e yakın gibi.yanı daha büyük olabilirdi.çok kaka yapınca sırtına bile çıkıyor.sınır oluyom.mecbur bitrcm paketi.sonrada 4 alcm.büyük olsun en azındansizdrmazKızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Ben prima sarı paket 3 numara kullanıyorum oğlum 7 kg civarı...
Sürekli yanlardan sırtına doğru sızıntı oluyor, 4 numara da fazla büyük, 3+ denedim o da sızdırdı...
Acaba primaya özgü bir durum mu bu sızdırma ? Önceki numaralarda küçük gelmeye başladıkça sızdırmalar artmıştı...
Prima kaç numara kullaniyorsunuzNeden oluyor acaba bezimi küçük geliyor artik minnoslarin anlamadimki
Aklima şöyle birsey geldi acaba kullandgmz bezin yuzeyi daha pamuksu olsa ve kakayi daha cabuk icine hapsetse tasarmiydi ?
Kaç numara kullaniyorsun canımprima aktif bebeği denesene birde ben gayet memnunum
Canım bende prima 3 numara kullaniyorum bugün arkadaşımdan bir tane alıp denedim daha iyi oldu 3 numarada oluyor ama 4daha iyi oldu bi dahakine 4alacamCnm ben molfix kullanyrm.oğlum 7900.4 büyük geliyor altta toplanıyordu.3 cokkucuk .3+ aldım ama sanki o da 3 e yakın gibi.yanı daha büyük olabilirdi.çok kaka yapınca sırtına bile çıkıyor.sınır oluyom.mecbur bitrcm paketi.sonrada 4 alcm.büyük olsun en azındansizdrmaz
Kesinlikle uyandırma Can'ım, benim kız 3,5 aylıkken gece uyanmadan 6 saat kadar uyurdu, ama şimdi 5 bitmek üzre hemen hemen 1 aydır 3-4 kez kalkıyorSlm kızlar bebisleriniz gece uyaniyomu besliyomusnz.bnmki ben uyandirmasam uyanmiyo.uyandirma limiyim sizce??
Canım benimki bir defa 4 gibi emziriyorum uyanmasada ses çıkarıyor falan uyanırsam kalkıp emziriyorum uyanmazsam 1 saat sonra falan ağlıyor bence kalkmiyorsa kaldırma bence canımSlm kızlar bebisleriniz gece uyaniyomu besliyomusnz.bnmki ben uyandirmasam uyanmiyo.uyandirma limiyim sizce??
Artk uyandırma bence de cnm benimki 1 gibi mama yiyo sabah 7:30 civarı uyanıyoSlm kızlar bebisleriniz gece uyaniyomu besliyomusnz.bnmki ben uyandirmasam uyanmiyo.uyandirma limiyim sizce??
Kizlar hayirli kandiller. Bugun peygamber efendimize salati tefriciye hatim ediyoruz benim payima dusende 555 adet ama kizim durmadigi icin hepsini bitiremeyecegim. Aranizda bana destek olabilecek olan varsa kac adet okuyabilecegiyle beraber bilgi verebilirmi
aman ha diyim cnm sakin molfix alma böyle kotu bir bez görmedim ben yaa mega paket almistim bitirene kasar canim cikti. huggies aldım ben bir ay oldu o kadar memnunum ki anlatamam primadan da (premium care iki bucuk ay kullandim bir ara pisik oldu bıraktım ) pamuklu dokusu var. bendeki suan huggies 4-7 kg az kaldi iki uc haftalik sonra kizim icinden alicamoğlum bu aralar sıvı kaka yapıyor, ishal gibi sık değil günde 1-2 defa ama hem çok hemde sıvı olunca bez sızdırıyor...
4 numarasında petek doku yok zaten, sıvı kakayı emmiyo sanki, hiç beğenmedim yaa...
Molfix falan mı denesem diye düşünüyorum?
Masallah subhanallah canim cok guzel bebisin uy yerim ben bunlari ya rabbim ne guzel emanetler yolladi bize maşallahhayırlı kandiller kızlar :) bakıyorum resimler paylaşılmış hepsi birbirinden tatlı maşallah kuzucuklara dur ben de atayım tontişimiEki Görüntüle 1725534 ALIRIM Bİ MAŞALLAHINI Eki Görüntüle 1725537
3 numara kullaniyoruz canim bizde 7 kilo oğlumPrima kaç numara kullaniyorsunuz
Canm ben dr a sordum uyanip aglayana kadar ellemiyorsunuz bebegi desi ahh ahh benimki uyanmiyordu bende kaldiriyordm çok ağlıyordu geri birakiyordim smdi kalkıyor ya gece on ikide uc dort gibi birde sabah yedi sekiz gibiSlm kızlar bebisleriniz gece uyaniyomu besliyomusnz.bnmki ben uyandirmasam uyanmiyo.uyandirma limiyim sizce??
Benimki de 9-10 gibi uyuyo en az iki kere Uyanıyo emmek icin en son da 5:30-6 gibi kalkiyo öğleye kadar bir iki saat daha uyursa uyuyo ondan sonra cebellesiyoruz aksama kadarMasallah subhanallah canim cok guzel bebisin uy yerim ben bunlari ya rabbim ne guzel emanetler yolladi bize maşallah
3 numara kullaniyoruz canim bizde 7 kilo oğlum
Canm ben dr a sordum uyanip aglayana kadar ellemiyorsunuz bebegi desi ahh ahh benimki uyanmiyordu bende kaldiriyordm çok ağlıyordu geri birakiyordim smdi kalkıyor ya gece on ikide uc dort gibi birde sabah yedi sekiz gibi
ya bnmde oyle gece 12 de yatiyo sabah 7 de kalkiuo.bnde vicdan azabi cekiyodum uyandirmiyorm ac mi kaliyo diye.cevremdeki herkes uyandir diyo.Artk uyandırma bence de cnm benimki 1 gibi mama yiyo sabah 7:30 civarı uyanıyoyavaş yavaş alışması gerekiyomuş gece kalkmamaya. Hatta bu gece ilk defa 1 de yemedi 23:30 da yedi 1 gibi yattı bakalım kaçta kalkacak. Umarım yine geç kalkar inşllh
4 ama 4+ a geçicem küçük oluyor artıkKaç numara kullaniyorsun canım
Cnm molfix de de yok petek doku kakayı hiç emmiyor olduğu gibi bezin üzerinde kakaoğlum bu aralar sıvı kaka yapıyor, ishal gibi sık değil günde 1-2 defa ama hem çok hemde sıvı olunca bez sızdırıyor...
4 numarasında petek doku yok zaten, sıvı kakayı emmiyo sanki, hiç beğenmedim yaa...
Molfix falan mı denesem diye düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?