2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Masallah canm ya cok tatli yerim onuu rabbim kuzularimizi korusun inşallah

Kipanin sitesime birde senim verdiğin siteye bakayim canm valla bugum gittik battaniye ne kadar zor ya kayip duruyor habire sinir etti beni saol canm
ORALArda bulamazsan gittigidiyor hepsi buradada falan hep var canım.

Cnm ben molfix kullanyrm.oğlum 7900.4 büyük geliyor altta toplanıyordu.3 cokkucuk .3+ aldım ama sanki o da 3 e yakın gibi.yanı daha büyük olabilirdi.çok kaka yapınca sırtına bile çıkıyor.sınır oluyom.mecbur bitrcm paketi.sonrada 4 alcm.büyük olsun en azındansizdrmaz

Ca
Canım bende prima 3 numara kullaniyorum bugün arkadaşımdan bir tane alıp denedim daha iyi oldu 3 numarada oluyor ama 4daha iyi oldu bi dahakine 4alacam

Slm kızlar bebisleriniz gece uyaniyomu besliyomusnz.bnmki ben uyandirmasam uyanmiyo.uyandirma limiyim sizce??

Slm kızlar bebisleriniz gece uyaniyomu besliyomusnz.bnmki ben uyandirmasam uyanmiyo.uyandirma limiyim sizce??
Kesinlikle uyandırma Can'ım, benim kız 3,5 aylıkken gece uyanmadan 6 saat kadar uyurdu, ama şimdi 5 bitmek üzre hemen hemen 1 aydır 3-4 kez kalkıyor ne oldu anlamıyorum

Canım benimki bir defa 4 gibi emziriyorum uyanmasada ses çıkarıyor falan uyanırsam kalkıp emziriyorum uyanmazsam 1 saat sonra falan ağlıyor bence kalkmiyorsa kaldırma bence canım

Artk uyandırma bence de cnm benimki 1 gibi mama yiyo sabah 7:30 civarı uyanıyo yavaş yavaş alışması gerekiyomuş gece kalkmamaya. Hatta bu gece ilk defa 1 de yemedi 23:30 da yedi 1 gibi yattı bakalım kaçta kalkacak. Umarım yine geç kalkar inşllh

aman ha diyim cnm sakin molfix alma böyle kotu bir bez görmedim ben yaa mega paket almistim bitirene kasar canim cikti. huggies aldım ben bir ay oldu o kadar memnunum ki anlatamam primadan da (premium care iki bucuk ay kullandim bir ara pisik oldu bıraktım ) pamuklu dokusu var. bendeki suan huggies 4-7 kg az kaldi iki uc haftalik sonra kizim icinden alicam

Masallah subhanallah canim cok guzel bebisin uy yerim ben bunlari ya rabbim ne guzel emanetler yolladi bize maşallah
Prima kaç numara kullaniyorsunuz
3 numara kullaniyoruz canim bizde 7 kilo oğlum
Canm ben dr a sordum uyanip aglayana kadar ellemiyorsunuz bebegi desi ahh ahh benimki uyanmiyordu bende kaldiriyordm çok ağlıyordu geri birakiyordim smdi kalkıyor ya gece on ikide uc dort gibi birde sabah yedi sekiz gibi

Benimki de 9-10 gibi uyuyo en az iki kere Uyanıyo emmek icin en son da 5:30-6 gibi kalkiyo öğleye kadar bir iki saat daha uyursa uyuyo ondan sonra cebellesiyoruz aksama kadar

ya bnmde oyle gece 12 de yatiyo sabah 7 de kalkiuo.bnde vicdan azabi cekiyodum uyandirmiyorm ac mi kaliyo diye.cevremdeki herkes uyandir diyo.

Günaydın kızlar.4 aylık aşısını vuduran varmi? Biz iki gün önce olduk o günden beridir iştahı kesildi.eskiden 150-160 içen çocuk 50-60 iciyo.deli olucam.geçici bi durummu bilmymm. Değilse bu iştahla zayiflicak kuzucum.önce mamayi mi sevmiyo dedim ana sagdigim sütü de az iciyo;(((( oneriniz varmi??

Cnm molfix de de yok petek doku kakayı hiç emmiyor olduğu gibi bezin üzerinde kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…