Benim oglanda oyle yedi beni bugün gazlari losyonla kalin bagirsagina saat yonunde masaj yapıyorum rahatlıyor dene istersen birde ayaklarini karnina itip geri cekiyorum ikindignda o zamanda rahat cikartiyor büyük ihtimalle koliktir bebeğin cok ikiniyorsa ben süt ve süt urunlerinide kestim bakliyatta yemiyorum hala ikiniyoruz işte biraz daha buyuyunce hafifler inşallahmerhaba anneler benim kızım da bugün 21 günlük oldu. uyanık olduğu her saniye sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor biogania diye bi gaz damlası veriyorum daha önce de zinco kullandım işe yaramıyor hiçbiri. kabız değil kakası sarı renkte ve beni emiyor çok şükür. gece gündüz aynı durumdayız geceleri uykusu geldiğinde ve gaz rahat bırakmadığında ağlamaya da başladı. onu böyle görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum pazartesi günü doktora götürcem bakalım ne diyecek. bir de göğüslerimin ucu olmadığı için silikon göğüs ucuyla emziriyorum biraz zaman geçince uçsuz emzirmeyi denicem ama buna alışkanlık yapıp daha sonra mememi emmek istememe gibi bi durum olur mu acaba bilgisi olan deneyimli anneler cevaplayabilirse çok sevinirim. bol sütlü ve gazsız günler :)
canım bunu bende uzun uzun düşündüm. Bir de,bende pes tahriş yaptı pişik oldu. O yüzden jilet falanda kullanamayacağım ağda falan hak getire. Pişik geçmek üzere şimdi tamammen iyileşince tuy dokucu kullanmayı düşünüyorum.bana da 6. haftadan sonra gel dedi vajinal muayene yapacak dimi26. gündeyim az az kanamam var ve dikişlerden ağdaya nasıl gideceğimi düşünüyorum siz ne yapacaksınız temizlik işini
canım bu bir tencereyi bir günde mı tükettin peki bende yapayım.Canım ben kendime göre bi yöntem uyguladim cokta memnun kaldım beş kiloluk düdüklüye iri siyah çekirdekli üzüm bir kase kadar altı adet kuru incir bir kase kuru kayısı iki yemek kaşığı rezene bi kaç karanfil zevke göre şeker bunları pisirdim suyunu içtim danesini yedim akşami eczaneden süt sagma pompası aradık harika süt yapıyor geldim gittim içtim biraz rezenenin kokusunu sevmedim ama süt için değer sende dene bakalım
Beklenen dogum tarihi 19 ekimden oglusum bana suprizle kurban bayraminda geldii yani eylul annesi oldum bgun tabircu olduk ama emmiyo kizlar memeyi zor alio bazen aliyo bazen almio pompa denedim sutum yok hastanede vardi napabilirim bunun icin dr mama takviyesi dedi vermeye basladim ama sutum de gelsn istiyorum
Canım gaz sancısıdır muhtemelen, benimkide öyle, hep ıkınıyor, suratı kızarıyor, midesinden sesler geliyor...Anneler okadar yedigime dikkat ediyorum ishal olmusumbkiziminda kakasi normal ama karni gurulduyo ve sanci cekiyo rezene kimyon iciyorum ama bugun cok huzursuz ben usuttummu acababona gecti cok dogum sonrası iyice takintili hale geldim
Canım süstün gelmesi 4-5 günü buluyor, gelende pek yeterli olmuyor, mama takviyesi yap mutlaka, çok hoş bi tavsiye değil farkındayım ama, benim oğlumun sarılığı yükseldi, 1 gece hastanede kaldı, çok yıpratıcıBeklenen dogum tarihi 19 ekimden oglusum bana suprizle kurban bayraminda geldii yani eylul annesi oldum bgun tabircu olduk ama emmiyo kizlar memeyi zor alio bazen aliyo bazen almio pompa denedim sutum yok hastanede vardi napabilirim bunun icin dr mama takviyesi dedi vermeye basladim ama sutum de gelsn istiyorum
Canım oğlumda aynı durumda, 20 günlük oldu, 2 gündür ıkınıp duruyor, gas stop kullanıyorum bende ama işe yaramıyor sanırım. benimde ucum yoktu, silikonla hiç ememedi, uç çıkarıcı aldım, biraz zorlandı ama, şimdi ucu da çıkıt biraz, daha rahat emiyor, dene istersen.merhaba anneler benim kızım da bugün 21 günlük oldu. uyanık olduğu her saniye sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor biogania diye bi gaz damlası veriyorum daha önce de zinco kullandım işe yaramıyor hiçbiri. kabız değil kakası sarı renkte ve beni emiyor çok şükür. gece gündüz aynı durumdayız geceleri uykusu geldiğinde ve gaz rahat bırakmadığında ağlamaya da başladı. onu böyle görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum pazartesi günü doktora götürcem bakalım ne diyecek. bir de göğüslerimin ucu olmadığı için silikon göğüs ucuyla emziriyorum biraz zaman geçince uçsuz emzirmeyi denicem ama buna alışkanlık yapıp daha sonra mememi emmek istememe gibi bi durum olur mu acaba bilgisi olan deneyimli anneler cevaplayabilirse çok sevinirim. bol sütlü ve gazsız günler :)
popolin omega yeşil tüp kullanıyorum cnm, bi de rossman da babydream diye bi marka var, görümcem kullanıyor memnunSelam hanimlar nasilsiniz oglumun poposu pisik oldu sebamedin kremini kullaniyorum ama gecmedi siz neler kullaniyorsunuz
Canım maaşallah, benim 20 gün oldu, hala acıyan dikişler var, gerçi benim dikişimde çok sanırım...bu konu da ben çok şanslı çıktım sanırım. Allaha şukurler olsun. Doğumum gece 3 te oldu. Sabah 9a kadar vajinamda ağrı baskı hissediyordum oturduğum yerden kalkarken zorlanıyordum. Saat 9 da doktorum geldi hadi bakalım tamponlarını alalım dedi. İçimde steril gazlı bez varmış tampon onları aldı meğerse benim ağrım onlardanmış sadece. Onları alınca hiç birşeyim kalmadı çok şükür. Ne bir ağrı ne bir,sızı hiç bileyim olmadı doğum yapmamış gibiydim.dışta iki dikişim vardı 5. Gün onlar düştü. 10. Gün gittiğim kontrol de de iç dikişlerimi kontrol etti düşmeyen 1-2 dikişin kalmış dedi doktor. Hatta 17biraz kokrkarak da olsa ilk ilişkimizi yaşadık bile inşallah herkes böyle çabucak iyileşir. İyimi normal doğurmuşum çektiğim sancıya değdi doğum yapmamış gibiyim.
Çok sık giremiyorum, yeni görebildim cnm, Allah analı babalı büyütsün inşallahVe artık bende bu sayfadayımmm:)))))) sütüm gelmedi henüz . Arada mama ve rezene vermeye çalışıyorum . Sütümün olmaması stres yapıyor bende ister istemez kvalide ve eşim her denemede Başımda bekliyorlar çok sıkıcı üfleyip püflüyorum Anca çekiliyor başımdan. Ve gariptir bebekle annem ilgilenince gayet rahatım ama kvalideden kıskanıyorum resmen ve ev içinde yaşanan her şeyi hayırlı olsun diye arayan herkese anlatıyor. Yok emdi süt gelmedi yok gazı var yok yatıyor vır vır vırrr.böööööö geldi yeminle ne zaman gidecek bilmiyorumda...babam gelecek sırf kvalide rahat edemez diye gelmiyor . Ayyyyyy içim şişmiş yeminle.süt gelmesi için ravsiyelerinizi bekliyorum canlar. Öpüldünüz gece gece
Canim bizde 26gunluk olduk gaz sorunu bizdede var.yediklerime bende dikkat ediyorum rezene kmyon cayu iciyorum gunde 3-5bardak.nurse harveys kullandik fayda etmedi simdi bifiform kullanmaya basladik cok bi degisiklik yok gibi var gibi gece 3ten sonra ikinmaktan ses cikarmaktan uyuyamuyor bende masaj yapiyorum yuz ustu yatiriyorum biraz rahatliyor ama tkara oluyor.kimyon ve rezenede icirdim ogluma fayda etmedi.simdi ayak altiba vicks surdum bakalum ne olcak herseyi deniyorummerhaba anneler benim kızımkimyonugün 21 günlük oldu. uyanıkgecbdeduğu her saniye sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor biogania diye bi gaz damlası veriyorum daha önce de zinco kullandım işe yaramıyor hiçbiri. kabız değil kakası sarı renkte ve beni emiyor çok şükür. gece gündüz aynı durumdayız geceleri uykusu geldiğinde ve gaz rahat bırakmadığında ağlamaya da başimdi . onu böyle görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum pazartesi günü doktora götürcem bakalım ne diyecek. bir de göğüslerimin ucu olmadığı için silikon göğüs ucuyla emziriyorum biraz zaman geçince uçsuz emzirmeyi denicem ama buna alışkanlık yapıp daha sonra mememi emmek istememe gibi bi durum olur mu acaba bilgisi olan deneyimli anneler cevaplayabilirse çok sevinirim. bol sütlü ve gazsız günler :)
Tşk ederim canım âmin cümlemizinkini inşÇok sık giremiyorum, yeni görebildim cnm, Allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?