2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Anneler okadar yedigime dikkat ediyorum ishal olmusumbkiziminda kakasi normal ama karni gurulduyo ve sanci cekiyo rezene kimyon iciyorum ama bugun cok huzursuz ben usuttummu acababona gecti cok dogum sonrası iyice takintili hale geldim

merhaba anneler benim kızım da bugün 21 günlük oldu. uyanık olduğu her saniye sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor biogania diye bi gaz damlası veriyorum daha önce de zinco kullandım işe yaramıyor hiçbiri. kabız değil kakası sarı renkte ve beni emiyor çok şükür. gece gündüz aynı durumdayız geceleri uykusu geldiğinde ve gaz rahat bırakmadığında ağlamaya da başladı. onu böyle görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum pazartesi günü doktora götürcem bakalım ne diyecek. bir de göğüslerimin ucu olmadığı için silikon göğüs ucuyla emziriyorum biraz zaman geçince uçsuz emzirmeyi denicem ama buna alışkanlık yapıp daha sonra mememi emmek istememe gibi bi durum olur mu acaba bilgisi olan deneyimli anneler cevaplayabilirse çok sevinirim. bol sütlü ve gazsız günler :)

Benim oglanda oyle yedi beni bugün gazlari losyonla kalin bagirsagina saat yonunde masaj yapıyorum rahatlıyor dene istersen birde ayaklarini karnina itip geri cekiyorum ikindignda o zamanda rahat cikartiyor büyük ihtimalle koliktir bebeğin cok ikiniyorsa ben süt ve süt urunlerinide kestim bakliyatta yemiyorum hala ikiniyoruz işte biraz daha buyuyunce hafifler inşallah

benim kizda 20 gunluk rezene içiyorum kimyon. ama bende malesef gaz oluyor yediklerime de dikkat ediyorum ama yapısal sanirim.benden bebisime de geçiyor cok ikiniyor oancar gibi kizariyor geceleri uykularu bolunuyor hep sancidan uykusuz kalıyor cok üzülüyorum daha cok rezene icicez . bebise de yatmadan icircem caresi yokk diyorlar buyudukce gecermis

bana da 6. haftadan sonra gel dedi vajinal muayene yapacak dimi 26. gündeyim az az kanamam var ve dikişlerden ağdaya nasıl gideceğimi düşünüyorum siz ne yapacaksınız temizlik işini
canım bunu bende uzun uzun düşündüm. Bir de,bende pes tahriş yaptı pişik oldu. O yüzden jilet falanda kullanamayacağım ağda falan hak getire. Pişik geçmek üzere şimdi tamammen iyileşince tuy dokucu kullanmayı düşünüyorum.

canım bu bir tencereyi bir günde mı tükettin peki bende yapayım.

Kuzlar benim bir sorunum var nasıl anlatsam hamilelik döneminde bu kadar karnımın çatladığını farketmemiştim bir çatlağım kocaman küçük parmak kalınlığında ve çok acıyor ve kabarık içi su dolu gibi alt karnım bildiğin sızlıyor çatlak yerleri kaşınıyor karnın baya indi doğumdan sonra ama bu çatlakların bu kadar canımı acıtmasına bir anlam veremiyorum varmı benim gibi acı hisseden karnında? Kırkımın çıkmasını bekliyorum önce kendi doktoruma sonra ciddiyeye gideyim diye düşünüyorum bildiğin çaresiz kaldım (

Beklenen dogum tarihi 19 ekimden oglusum bana suprizle kurban bayraminda geldii yani eylul annesi oldum bgun tabircu olduk ama emmiyo kizlar memeyi zor alio bazen aliyo bazen almio pompa denedim sutum yok hastanede vardi napabilirim bunun icin dr mama takviyesi dedi vermeye basladim ama sutum de gelsn istiyorum

Canim ilk iki gun bende cok zorlandim sutum gelmemisti tam anlamiyla cocuk almak istemiyordu savasiyorduk resmen simdi iki metreden memeyi gorunce ustume atliyor azicik sabret yakinda o da alisacaktir

benimde 4 gun sutum gelmedi dr gelmesede memeyi vereceksin dedi ama almadi agzina alio geri atiyordu sut gelmeyince nasil agliyordu. hastanede saatlerce sagdim medelayla. bir gr bile akmadi mamayla besledik. cok zordu hakikaten. simdi emiyor ama bes dk sonra yoruluyor uyuyir cikarinca bes dk sonra allahbkizilca kiyamet ac ac agliyor meme disarda geziyorum artik. 21. gun bugun ama ne zaman cuk cuk cuk emeceek kizlarrr ??? sutu gelmeyen arkadaslar bol resene kusburnu papatya cayi icin.hurma incir dereotu bol bol su gunde bir soda malt icecek icin enn önemlisi firsat bukdukca uyuyun sütünüz bir gune gelir ins

Anneler okadar yedigime dikkat ediyorum ishal olmusumbkiziminda kakasi normal ama karni gurulduyo ve sanci cekiyo rezene kimyon iciyorum ama bugun cok huzursuz ben usuttummu acababona gecti cok dogum sonrası iyice takintili hale geldim
Canım gaz sancısıdır muhtemelen, benimkide öyle, hep ıkınıyor, suratı kızarıyor, midesinden sesler geliyor...

Canım süstün gelmesi 4-5 günü buluyor, gelende pek yeterli olmuyor, mama takviyesi yap mutlaka, çok hoş bi tavsiye değil farkındayım ama, benim oğlumun sarılığı yükseldi, 1 gece hastanede kaldı, çok yıpratıcı
Süt + mamayı 50-60 cc ye tamamla, önce sütünü sağıp ver, kalanı mama yap ver, 2 saatte bir mutlaka uynadırıp doyur.
Benimki sarılıktan uyuyormuş, doydu uyuyo sanıyordum

Canım oğlumda aynı durumda, 20 günlük oldu, 2 gündür ıkınıp duruyor, gas stop kullanıyorum bende ama işe yaramıyor sanırım. benimde ucum yoktu, silikonla hiç ememedi, uç çıkarıcı aldım, biraz zorlandı ama, şimdi ucu da çıkıt biraz, daha rahat emiyor, dene istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-422322.html

Selam hanimlar nasilsiniz oglumun poposu pisik oldu sebamedin kremini kullaniyorum ama gecmedi siz neler kullaniyorsunuz
popolin omega yeşil tüp kullanıyorum cnm, bi de rossman da babydream diye bi marka var, görümcem kullanıyor memnun

Canım maaşallah, benim 20 gün oldu, hala acıyan dikişler var, gerçi benim dikişimde çok sanırım...
geçen tabureye çıktım, akıntım arttı, dikişlerim acıdı, bıraktım işi gücü oturdum, dikişlerimde düşmedi henüz

Çok sık giremiyorum, yeni görebildim cnm, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bebeginde pisik olan anneler benim kizimdada olmustu sudokrem kullaniyodum ama bizimkine fayda etmedi hametan kullandik ayni gun hafifledi ve ikigune hicbirseyi kalmadi deneyebilirsiniz

Canlarm
Canim bizde 26gunluk olduk gaz sorunu bizdede var.yediklerime bende dikkat ediyorum rezene kmyon cayu iciyorum gunde 3-5bardak.nurse harveys kullandik fayda etmedi simdi bifiform kullanmaya basladik cok bi degisiklik yok gibi var gibi gece 3ten sonra ikinmaktan ses cikarmaktan uyuyamuyor bende masaj yapiyorum yuz ustu yatiriyorum biraz rahatliyor ama tkara oluyor.kimyon ve rezenede icirdim ogluma fayda etmedi.simdi ayak altiba vicks surdum bakalum ne olcak herseyi deniyorum

Pişik için eczacı arkadaş sudokrem önerdi tavsiye ederim bizim cildimize iyi geldi. Süt sorunumuz hala devam ediyor. Sezaryan olmuştum Dikiş yerim hala sızlıyor. Benim gibi olan varmı. Bide bebişim iki gündür çıkarıyor sütü ve mamayı. Midesinimi üşüttü reflümü var doktora götürecem pazartesiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…