- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
cnm bizimki 2,680 doğdu boy da 49 du ama eveçıkacağımız gün yani 3 gün sonra 2.440la eve döndük gününü tamamlasa çok iyi doğardı dedi doktorum ilk oğlumda gününde 4 kilo doğmuştu.....yani ben toplam 6 kilo almama rağmen bebişi beslemişim şükür öyle olmasa perişan olurdum çünkü eşim beyin ameliyatı oldu aynı günlerde babamda kanserdi elim yüreğimde haber bekliyordum erken doğum riskim olduğu için gidemiyordumda şehir dışına,yani mazallah küveze alınsa düşünemiyorum neler yaşayacağımı ...gerçi bebeğim 20 günlükken torununu göremeden hastanede vefat etti ben şükür görebilmiştim yetiştim babacığımaCan'ım kaç kilo doğmuştu bebişin? Benim kızımda 35 haftalık doğdu, 2170 gr doğdu. 4 aylıkken 6400 gr de, maaşallah seninki baya iyi kilo almış.
Bnmki 3 aylıkken de uyandırma diyo seninki zaten 4 aylık. Daha önceleri evet uyandırmak gerekiyodu en fazla 3 saatte bir ama şimdi gece uykusu düzene girmeli artk bundan sonra alışkanlıklar kazanılıyo. Bırak uyuyoken uyusun :) bu arada inşllh düzelir iştahı bebeğinin..ya bnmde oyle gece 12 de yatiyo sabah 7 de kalkiuo.bnde vicdan azabi cekiyodum uyandirmiyorm ac mi kaliyo diye.cevremdeki herkes uyandir diyo.
cnm bizim 4.ay aşısı diğerlerine göre çok hafif geçti ateş yok denecek kadardı sadece bir gün biraz robot gibi yattı:)))iki baldırındanda vurulmuştu ama ilk baldırından azıcık ağladı ikinciye geçtiğinde hemşire uyardı ve çok ağlayacak hemen kucakla dedi gerçektende minik yavrumun gözlerinden sel aktı sağlık ocağını yıktı sesi ama sonrasında çok şükür hemen düzeldi.....Bnmki 3 aylıkken de uyandırma diyo seninki zaten 4 aylık. Daha önceleri evet uyandırmak gerekiyodu en fazla 3 saatte bir ama şimdi gece uykusu düzene girmeli artk bundan sonra alışkanlıklar kazanılıyo. Bırak uyuyoken uyusun :) bu arada inşllh düzelir iştahı bebeğinin..
4. Ay aşısı ateş veya huzursuzluk yapıyo mu??
Slm kızlar bebisleriniz gece uyaniyomu besliyomusnz.bnmki ben uyandirmasam uyanmiyo.uyandirma limiyim sizce??
Kaç kg canım bebişin ben 3 numara kullaniyorum 4daha iyi oldu sanki4 ama 4+ a geçicem küçük oluyor artık
ben prima 3 numara kullanıyorum canım gayet güzel oluyor hiç sızdırma da yapmadı. ama bizim daha önce idrar yolu enfeksiyonu çıktı o nedenle kakasını yapar yapmaz alıyorum sızdırmaya kalmıyo. belki ondan sızdırıp sızdırmadığını anlayamadım.Kaç numara kullaniyorsun canım
günaydın canım ben de uyuttum kahvaltı yapıyorum sessizce :) dün sarımsak yedim ben ama iştahında pek bi fark olmadı sen de dene istersen belki işe yarar. iştah değil de süt arttırır diye duydum benKizlar gunaydin, sabah 8de kalktik oynadik sonra yine ac ac uyudu benimki.
Ben de sessiz sessiz kahvalti yapiyorum, zaten ac en azindan uykusunu alsin.
Acaba sarimsak mi yesem, istah aciyormus, deneyen var mi??
Bende primadan gayet memnunum canımben prima 3 numara kullanıyorum canım gayet güzel oluyor hiç sızdırma da yapmadı. ama bizim daha önce idrar yolu enfeksiyonu çıktı o nedenle kakasını yapar yapmaz alıyorum sızdırmaya kalmıyo. belki ondan sızdırıp sızdırmadığını anlayamadım.
@tatlilavinya canım doğumdan itibaren yiyom iştah aynı sarımsak hem süt artırır hemde tadını güzelleştirir diyolar bide benim iştah artsa nolcak ki fırsat bulup yumurta kiramiyom meyve yada su hazırda olan
canım gece biraz daha fazla oluyor zaten 5 saat arayla emdiği için. dün akşam yemeğinde yemiştim fazlalaştı mı bişi diyemicem şu anda. sabah 7den beri de emmedi yine bi doluluk var sarımsaktan mı ola ki bilmiyorumwish-hope-love canim hem sut arttiriyor hem istah aciyor olmali. Peki sutun artti mi dun?
Deneyecegim de kokusu var simdi
Anne sütü ve emzirme deyince sarımsaktan bahsetmeden olmaz. Sarımsak, bebeğinizin iştahını açmasının yanında güvenle kullanabileceğiniz iyi bir antibiyotiktir. Bebeğinizi emzirmeden 1 saat önce 1-2 diş sarımsak yerseniz, bebeğiniz memeyi daha iştahla kapacak, daha uzun süre emerek daha fazla süt içmiş olacaktır. Emzirme yoluyla bebeğe ilaç geçebileceği için emziren annelerin ilaç kullanımı sınırlıdır. Özellikle de antibiyotiklerin vücuda vermiş olduğu zararlardan dolayı pek çok anne antibiyotik ilaçlarını kullanamamaktadır. Oysaki sarımsak güvenle kullanabileceğiniz doğal bir antibiyotiktir. Kokusunu dert ediyorsanız karanfil gibi koku giderici bitkilerden faydalanabilir, çiğnemeden doğrudan yutabilir ya da eczanelerde bulabileceğiniz sarımsak tabletlerini kullanabilirsiniz.
7500 Can'ım kıyafetsiz maşallahhKaç kg canım bebişin ben 3 numara kullaniyorum 4daha iyi oldu sanki
Kizlar gunaydin, sabah 8de kalktik oynadik sonra yine ac ac uyudu benimki.
Ben de sessiz sessiz kahvalti yapiyorum, zaten ac en azindan uykusunu alsin.
Acaba sarimsak mi yesem, istah aciyormus, deneyen var mi??
@tatlilavinya sık emiyor hatta geçenbir bbuçuk saat arayi zor verdirdim emzirmeye aldigimda ağzını öyle büyük actiki gogsumu yutcak sandım, emiyor maşallah da kilo aliyormu bilmiyom sanki zayıfladı gibi hatta hep zzayıflıyor gibi bide taze soğan yemeğe başladım şimdi yutarken daha çok ssüt yuttugunu duyuyom inşallah öyledir. bu arada su göğsü ssüt fiskiranlar varya onlar gerçekten varmış geçen bi kadınıemzirirken gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?