2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim bir arkadaşımın da öyle fışkıran resmen kızı tek göğsü emdi 4 ay sonra 2 yaşına girecek ve hala emiyo

Bebişi 3 ayı dolduranlar gaz sıkıntınız bitti mi yada Bebek 7 kilo olunca biter diyorlar bebişi 7 kilo olup Gazi biten var mi

Ben ondan çok yiyom valla rezene iciyomus bide öğün atlamiyomus bende onu görünce yesemde olmuyo yemesemde dedim az az yiyom sık yiyom sanki daha dolu yutuyo oğlum bide yeşil soğana başladım hayırlısı iki hafta sonra elma suyu keçi boynu zu pekmezine baslayacam bu ay kilo aldımi çok merak ediyom
sordunmu canm ne yiyormus

Bebişi 3 ayı dolduranlar gaz sıkıntınız bitti mi yada Bebek 7 kilo olunca biter diyorlar bebişi 7 kilo olup Gazi biten var mi

7 kilo değil henüz ama 3 ayı doldurdu. 3 haftadır sadece pazar günleri gaz için bütün gün ağlıyor diğer günler sıkıntı yok tesadüf mü artık bilmiyorum

Kizlar gunaydin, sabah 8de kalktik oynadik sonra yine ac ac uyudu benimki.
Ben de sessiz sessiz kahvalti yapiyorum, zaten ac en azindan uykusunu alsin.
Acaba sarimsak mi yesem, istah aciyormus, deneyen var mi??
Ben bizimki emsin diye bayağı uğraştım memeyi reddediyor bir alıp sonra bırakıyor.Baktım çok ağlıyacak ısrar etmedim gene biberonla verdim bilmiyorum düzelecek mi.Yoksa sağıp sağıp mı vereceğim sağmaktan da sıkıldım üstelik ne yaparsam yapayım hijyen takıntım arttı o yüzden sağmakda istemiyorum. Offf bilmiyorum ne olacak.Birde çok yumuşağım hiç göz yaşına tahammülüm yok hemen pes ediyorum ama emmesini çok istiyorum canım sıkkın bu yüzden

cnm benim bebis 7900.ama bizim sadece 40 i çıkana kadar 1-2 kez gazı oldu yanı gazdan çok ağladı diyim.sonrada hicmi hiç gaz olmadı.bnde şaştım kaldım.kuru fasulye bile yedim.herşeyi yedim hiç bebegim var şunu yemiyim gaz olur dedigimi hatrlamym.çünkü gazsız bi bebek. Yanı bnce bebege gore değişiyo sanrm gaz isi

Son zamanlarda bu durum bizde de var büyüdükçe biberona alışmaya başlıyor sanırım çok açken çok zor alıyor memeyi sütüm çok değil ama onu da emin istiyorum uykuluyken ya da çok aç değilken emiyor

Maaşallah bebeğine Can'ım. Benim kızım pazartesi günü 5.ayını dolduruyor Can'ım. Evde tarttığımda 7000 kilo civarı geliyor, ve ölçtüğümde 65 cm civarı. Cumartesi kontrolü var zaten o Zaman asıl ölçüleri öğrenirim, ilk ay günde iki kere falan mama vermiştim ama sonra biberonu almadığı için sadece anne sütü alıyor şükür. Şimdi sizinki ne kadarlık oldu? Boy-kilo falan Nasıl?

7 kilo değil henüz ama 3 ayı doldurdu. 3 haftadır sadece pazar günleri gaz için bütün gün ağlıyor diğer günler sıkıntı yok tesadüf mü artık bilmiyorum
Darısı basımıza insss kizim kendini sıkıyor bi çığlık atıyor bakiyorum patır patır gaz çıkarıyor yada aniden durup dururken ağlamaya başladığında da gaz çıkarıyor

kizlar bebegim bir tatli kasigi kadar sari kustu neden olabilir sizce ? usuttu mu acaba uc hafta oncede azcik sari cikarmisti sadece anne sutu alio yediklerimden olabilir mi ki ??

Bana çok faydası oluyor ama yediğim gün kızım çok gazlı oluyor seninde öyle mi? Bu yüzden yemeğe korkuyorum
canm bızım 4 ayımız doldu beşe girdik gazımız cok cok azaldı kendı kendıne kakasıyını yapıyor gazını yapıyor çok şükür o yüzden yıyorum ben senınkı ne kadarlık

canm bızım 4 ayımız doldu beşe girdik gazımız cok cok azaldı kendı kendıne kakasıyını yapıyor gazını yapıyor çok şükür o yüzden yıyorum ben senınkı ne kadarlık

3 ay 8 günlük oldu benim kızıma kakasını kendi yapıyor şükür 1 hafta önce yedim çok gazlı oldu hep ağladı onun dışında bizimde gaz sıkıntımız çok azaldı

3 ay 8 günlük oldu benim kızıma kakasını kendi yapıyor şükür 1 hafta önce yedim çok gazlı oldu hep ağladı onun dışında bizimde gaz sıkıntımız çok azaldı
maşşallah canım gazıda bıter ınsallah bzmkı ne zamandır gaz snacısı cekmıyor gaz ılacımızda yok almayı unuttuk ınsallah cekmez

Bizimki baya azaldı cnm 6.850 gr. Hala çıkartıyoruz ama bazen yattığı yerden kaldırınca da kendi çıkarıyo. İnşllh tamamen biter. Öyle çok sıkıntımız yok şükür

Benim oglusumda 2 ay 23 günlük. Cok hareketli masallah masajda yapıyorum her gun gazını rahat çıkarıyo cok sukur. Ama ben dogumdan itibaren mercimek nohut fasulye bulgur soğan portakal mandalina pırasa lahana süt ağzıma bile sürmedim gaz yapar diye ne zaman yemeye baslanabilir acaba. Yada azar azar yiyip denesem mi

Bence yiyip deneyin hep süt yapan şeyler en azından 1 öğün yiyebilirsiniz

Bebeklerin gaz sıkıntısı bitince artık gaz çıkarmamıza gerek kalmayacak dimi kendisi ağızdan çıkaracak Gazini sancı cekmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…