Bebişi 3 ayı dolduranlar gaz sıkıntınız bitti mi yada Bebek 7 kilo olunca biter diyorlar bebişi 7 kilo olup Gazi biten var mi
Günaydın canım. Sarımsak sütü de arttırırmış ama bi yerde okumuştum sütün tadını değiştirirmiş
Bebeklerin gaz sıkıntısı bitince artık gaz çıkarmamıza gerek kalmayacak dimi kendisi ağızdan çıkaracak Gazini sancı cekmeden
@tatlilavinya sık emiyor hatta geçenbir bbuçuk saat arayi zor verdirdim emzirmeye aldigimda ağzını öyle büyük actiki gogsumu yutcak sandım, emiyor maşallah da kilo aliyormu bilmiyom sanki zayıfladı gibi hatta hep zzayıflıyor gibi bide taze soğan yemeğe başladım şimdi yutarken daha çok ssüt yuttugunu duyuyom inşallah öyledir. bu arada su göğsü ssüt fiskiranlar varya onlar gerçekten varmış geçen bi kadınıemzirirken gordum
Ben bizimki emsin diye bayağı uğraştım memeyi reddediyor bir alıp sonra bırakıyor.Baktım çok ağlıyacak ısrar etmedim gene biberonla verdim bilmiyorum düzelecek mi.Yoksa sağıp sağıp mı vereceğim sağmaktan da sıkıldım üstelik ne yaparsam yapayım hijyen takıntım arttı o yüzden sağmakda istemiyorum. Offf bilmiyorum ne olacak.Birde çok yumuşağım hiç göz yaşına tahammülüm yok hemen pes ediyorum ama emmesini çok istiyorum canım sıkkın bu yüzden
Bi deneyim bakalımBence yiyip deneyin hep süt yapan şeyler en azından 1 öğün yiyebilirsiniz
Demekki Bebek'ten bebege değişiyor bizde 3 ayı doldurduk ama daha 6 kiloyuz küçüğüz daha3 ayi doldurduk, 7 kiloyu da gectik. Gaz devam ediyor maalesef canim.
Demekki Bebek'ten bebege değişiyor bizde 3 ayı doldurduk ama daha 6 kiloyuz küçüğüz daha
@tatlilavinya canım boyu uzun zaten 3 aylık kontrolde 64 cm idi ama doğru eskiden nasıl gidigi vardı şimdi yok
Ben Aslı'na bakarsan düzenli kullanmadım hic Gazi cok olduğu günler kullandım sadece ilk metsil kullandık ise yaramadı sonra nurse harveys denedik o da ise yaramadı belki de düzenli kullanmadığımizdan ise yaramadı bilmiyorum sonra doktor sen naparsan yap gazlı bi bebekse Gazi olur dedi bnde 1 aydır hepten bıraktım ilacı su an hala sürekli patır patır geziyor alttan acayip çıkartıyor ama yine de sancısı insss bu ay son bulur bu çilemiz bu arada bnm bebiş kız evetSenin kizdi di mi? Kizlar daha citi piti oluyor :)
Evet kiloyla ayla alakasi yok demek ki. Bizimkiler gazman :)
Bu arada ben aylarca gaz ilaci kullanmamisim resmen. Sab simplex kullaniordum gunde 5 damla. 3.ay sonunda dr. sab'i gunde 10a dusur dedi. Ben zaten 5 veriordum. Sen hic kullanmamissin ki en iyisi birak normali gunde 3 kere 10 damla dedi Sen ne kullaniyorsun?
Sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz canımZaten istahsiz bir sey kaybetmem canim :) yogurda koydum iki kucuk dis bakalim nolcak
Canım benim biberon tek delikli çok az geliyor zaten ama ondan içmek istiyor bugün ikikez memeden aldı ama çok kısa hemen ağlamaya başladı bende dayanamadım verdim gene biberon.Bizde gaz problemi bitti bu problem başladı nazr mı değdi acaba nazar duası okutsam birilerine sütüm ün birden azalması çok şaşırtıyor.Bellide olmuyor bir iyi bir kötü ama o ilk zamanlarki süt miktarına ulaşamadım daha ayyy çok kafamı meşgul ediyor nazarada taktım kafayı şimdi.Nasil temizliyorsun sagim aletlerini? Ben sadece kaynatiyorum.
Canim seninki biberondan mi istiyor? Benim onu da istemiyor.ac kalmak istiyor, bebegim hala cok gazli ondan belki de.
Canini sikma , biberon vermesen pes edip almaz mi memeyi? Ya da tek delilkli biberon ver ugrassin ki senin kiymetini anlasin
Canım sadece kaynatıyorum deterjan kullanmıyorum bu bebekler için olan deterjanlarında farklı olduğunu düşünmüyorum zaten kaynayınca steril oluyorNasil temizliyorsun sagim aletlerini? Ben sadece kaynatiyorum.
Canim seninki biberondan mi istiyor? Benim onu da istemiyor.ac kalmak istiyor, bebegim hala cok gazli ondan belki de.
Canini sikma , biberon vermesen pes edip almaz mi memeyi? Ya da tek delilkli biberon ver ugrassin ki senin kiymetini anlasin
Canım benim biberon tek delikli çok az geliyor zaten ama ondan içmek istiyor bugün ikikez memeden aldı ama çok kısa hemen ağlamaya başladı bende dayanamadım verdim gene biberon.Bizde gaz problemi bitti bu problem başladı nazr mı değdi acaba nazar duası okutsam birilerine sütüm ün birden azalması çok şaşırtıyor.Bellide olmuyor bir iyi bir kötü ama o ilk zamanlarki süt miktarına ulaşamadım daha ayyy çok kafamı meşgul ediyor nazarada taktım kafayı şimdi.
canım meraba benim kız da iki haftadır seninki gibi. memeyi reddediyor görmeye bile tahammülü yok basıyor çığlığı. ben de hep uykuda veriyorum. biberonla vermiyorum beni tamamen bırakmasın diye.ama yakında işe başlıcam bu sefer de biberonu almaz diye korkuyorum da.Canım benim biberon tek delikli çok az geliyor zaten ama ondan içmek istiyor bugün ikikez memeden aldı ama çok kısa hemen ağlamaya başladı bende dayanamadım verdim gene biberon.Bizde gaz problemi bitti bu problem başladı nazr mı değdi acaba nazar duası okutsam birilerine sütüm ün birden azalması çok şaşırtıyor.Bellide olmuyor bir iyi bir kötü ama o ilk zamanlarki süt miktarına ulaşamadım daha ayyy çok kafamı meşgul ediyor nazarada taktım kafayı şimdi.
20 dk yeter canım demekki doyuyor çocuk zorlama bence.bundan sonra ayda 600 gr alması normal dedi doktor bize, ee seninki de maşallah 2 haftada 300 gr almış biraz rahatla daha ne istiyorsun.Arkadaslar benim kizim 3.5 aylik 2 haftada 300 gr almis gunduzleri cok agliyor uyumuuor memeyi alacaginda yikiyor ortaligi mama verirken ayni...direniyor zorla emziriyorum bir gogusumu anca 20 dak emiyor digerine gecemeden uyuyor yatiriyorum tekrar uyaniyor 10 dak sonra...bu rutin boyle devam...gece uykusu desen 2 saatte bir ne yapacagimi bilemiyorum...nasil beslemeliyim nasil duzene sokabilirim neolur yardim edin...eve kapandim kaldim ise subatta baslayacagim hic dermanim yok
Oyy çok şeker maşallah Rabbim nazarlardan saklasınKizlar hepinizin bebislerine masallah bende yerinde duramayan oğluşumu paylaşayim bari :)Eki Görüntüle 1726366
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?