2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Çok erken canım nasıl bıraktın ben 4.ayimizi doldurduk hala başlamak istemiyorum iznim çoktan bitti
bir anne olarak sen sorma bari bu soruyu. Sinir oluyorum herkes bunu soruyor. Ağlaya zırlaya bıraktım ne yapayım. 1 derse girdim twnefustw gittim ağladım

bir anne olarak sen sorma bari bu soruyu. Sinir oluyorum herkes bunu soruyor. Ağlaya zırlaya bıraktım ne yapayım. 1 derse girdim twnefustw gittim ağladım
Üzülme canım birlikte olduğunuz zamanlarda bunu telafi edersin. Mecburiyetler olmasa kim bırakmak ister

ayy kızlaR şu kayserideki lanet olası üvey annenin üvey evladına yaptığını gördünüz mü, içler acısı videoyu izleyemedim o cani kadın nasıl yaptıysa pislik. böylelerine direkt idam cezası vereceksin hapis cezası vermişler. kızıma sarılıp ağladım rabbim seni üvey anne eline bırakmasın diye.

Gordum o yaratığı Allah kimseyi uveye dusurmesin bende bi ara uvey annemle yasamistim çok zor ama asıl kötü olan öz babanın sana inanmamasi inşallah o kadını ceza evindekiler halleder

Duydum ama bakmadim bakamam da amin canım amin. Mevlam bizi onlarsiz onlari bizsiz birakmasin o kadinin cezasini verirler hapiste merak etme sen... pisman oluverir (!) Asiverir kendini.

bende basladim bu ikinci haftam cok zor ama mecbur kalınca yapacak bisey yok kizim için diye dusunuyorum guclu olmaya çalışıyorum bwnde

cnm ben ilk biraydan sonra
yedim tum bu saydiklarini ve daha fazlasini..coksukur bebegim de hic gaz sikintisi yasamadim.bnce biraz alistrmalisn yavas yavas yiyebilirsin azar azar.sonucta bircok yiyeck gaz yapiyo ve onlarin vitamininden mahrum kalmis oluyo bebisin.yinede sen bilirsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…