Amin canim hepimizinkini :) ayaklari kesfetme çabalari :)Oyy çok şeker maşallah Rabbim nazarlardan saklasın
sadece mama canım.Sadece mama mi yoksa emiyor da mi
bir anne olarak sen sorma bari bu soruyu. Sinir oluyorum herkes bunu soruyor. Ağlaya zırlaya bıraktım ne yapayım. 1 derse girdim twnefustw gittim ağladımÇok erken canım nasıl bıraktın ben 4.ayimizi doldurduk hala başlamak istemiyorum iznim çoktan bitti
Masallah suphanallah Allah esirgesin seninkiyle birlikte hepimizinkini deKizlar hepinizin bebislerine masallah bende yerinde duramayan oğluşumu paylaşayim bari :)Eki Görüntüle 1726366
Üzülme canımbir anne olarak sen sorma bari bu soruyu. Sinir oluyorum herkes bunu soruyor. Ağlaya zırlaya bıraktım ne yapayım. 1 derse girdim twnefustw gittim ağladım
Bizimki de dönmek istio dönemio ben döndürüyorum sanki dünyaları ona veriosun öyle mutlu oluo :) çok şekerler yaAmin canim hepimizinkini :) ayaklari kesfetme çabalari :)
Amin insallahMasallah suphanallah Allah esirgesin seninkiyle birlikte hepimizinkini de
Masallah yaramaza canim cok tatlu bizimkide boyle bezini zor bagliyorum hayir kendisi durmuyor bizide durdurmuyorKizlar hepinizin bebislerine masallah bende yerinde duramayan oğluşumu paylaşayim bari :)Eki Görüntüle 1726366
Benimki elini ayagini kaldiriyo hop dönüyorBizimki de dönmek istio dönemio ben döndürüyorum sanki dünyaları ona veriosun öyle mutlu oluo :) çok şekerler ya
Masallah yaramaza canim cok tatlu bizimkide boyle bezini zor bagliyorum hayir kendisi durmuyor bizide durdurmuyor
Oyy kuzum maşallah yaBenimki elini ayagini kaldiriyo hop dönüyorhele uyanınca. Yan yatiriyorum böyle buluyorum Eki Görüntüle 1726484
19 eylül dogumlu 3.ayini yeni doldurdu :) amin canim ya evlat bambaskaymis bakarken bazen gozlerim doluyor...
Oyy kuzum maşallah yaKaç aylık canım senin kuzun :) Rabbim dertlerini göstermesin
Masallah canim 4+nasıl oluyor peki7500 Can'ım kıyafetsiz maşallahh
Senin oğluşun erkenden başlamış dönmeye maşallah :) peşinden çok koşturtacak galiba annesi19 eylül dogumlu 3.ayini yeni doldurdu :) amin canim ya evlat bambaskaymis bakarken bazen gozlerim doluyor...
Doktor bile sasirdiydi aaaa döndü mü o dedi dedim biz alistik normal geliyoSenin oğluşun erkenden başlamış dönmeye maşallah :) peşinden çok koşturtacak galiba annesi
ayy kızlaR şu kayserideki lanet olası üvey annenin üvey evladına yaptığını gördünüz mü, içler acısı videoyu izleyemedim o cani kadın nasıl yaptıysa pislik. böylelerine direkt idam cezası vereceksin hapis cezası vermişler. kızıma sarılıp ağladım rabbim seni üvey anne eline bırakmasın diye.
Duydum ama bakmadim bakamam daayy kızlaR şu kayserideki lanet olası üvey annenin üvey evladına yaptığını gördünüz mü, içler acısı videoyu izleyemedim o cani kadın nasıl yaptıysa pislik. böylelerine direkt idam cezası vereceksin hapis cezası vermişler. kızıma sarılıp ağladım rabbim seni üvey anne eline bırakmasın diye.
bende basladim bu ikinci haftam cok zor ama mecbur kalınca yapacak bisey yok kizim için diye dusunuyorum guclu olmaya çalışıyorum bwndebir anne olarak sen sorma bari bu soruyu. Sinir oluyorum herkes bunu soruyor. Ağlaya zırlaya bıraktım ne yapayım. 1 derse girdim twnefustw gittim ağladım
cnm ben ilk biraydan sonraBenim oglusumda 2 ay 23 günlük. Cok hareketli masallah masajda yapıyorum her gun gazını rahat çıkarıyo cok sukur. Ama ben dogumdan itibaren mercimek nohut fasulye bulgur soğan portakal mandalina pırasa lahana süt ağzıma bile sürmedim gaz yapar diyene zaman yemeye baslanabilir acaba. Yada azar azar
yiyip denesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?