Ben geçenlerde iki tane falan portakal yedim gece oğlum bir kalktı feryat figan nasıl içli ağlıyordu karni gurul gurul ediyordu içim gitti canım benim oğlumun da gaz sancısı falan azaldı ben eskisi gibi çokda dikkat etmiyorum maşallah iyiyizBenim oglusumda 2 ay 23 günlük. Cok hareketli masallah masajda yapıyorum her gun gazını rahat çıkarıyo cok sukur. Ama ben dogumdan itibaren mercimek nohut fasulye bulgur soğan portakal mandalina pırasa lahana süt ağzıma bile sürmedim gaz yapar diyene zaman yemeye baslanabilir acaba. Yada azar azar yiyip denesem mi
Benim cokkk hoşuma gitti bu ya bizimki surekli pusettehttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...godGMIDmg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#
Böyle bir ürün almayi düşünüyor m kullanışlı olur mu acaba
Canım dun biraz mercimek çorbası ile başlayim dedim az da yedim aslında artık tesadüf mu oldu yoksa gercekten mercimek mi gaz yaptı bilmiyorum ama yavrum aksam çığlık çığlığaydıcnm ben ilk biraydan sonra
yedim tum bu saydiklarini ve daha fazlasini..coksukur bebegim de hic gaz sikintisi yasamadim.bnce biraz alistrmalisn yavas yavas yiyebilirsin azar azar.sonucta bircok yiyeck gaz yapiyo ve onlarin vitamininden mahrum kalmis oluyo bebisin.yinede sen bilirsn cnm
Evet canım portakal da cok gaz yapıyomus. Ben eve bile aldırmıyodum dun esim isyan etti artık :) sen yemiyosun diye bizde mi mahrum kalalım dedi hem portakal almış hemde mandalinaBe
Ben geçenlerde iki tane falan portakal yedim gece oğlum bir kalktı feryat figan nasıl içli ağlıyordu karni gurul gurul ediyordu içim gitti canım benim oğlumun da gaz sancısı falan azaldı ben eskisi gibi çokda dikkat etmiyorum maşallah iyiyiz
cnm anne sütüyle MAŞALLAH iyi gelişmiş kuzucuk...bizimki şu an tam 4,5 aylık boy 64 kiloda 7 idi geçen hafta tabi artık sadece mamaya kaldık biberona alıştı malesef 1hafta oldu memeyi bıraktı....Maaşallah bebeğine Can'ım. Benim kızım pazartesi günü 5.ayını dolduruyor Can'ım. Evde tarttığımda 7000 kilo civarı geliyor, ve ölçtüğümde 65 cm civarı. Cumartesi kontrolü var zaten o Zaman asıl ölçüleri öğrenirim, ilk ay günde iki kere falan mama vermiştim ama sonra biberonu almadığı için sadece anne sütü alıyor şükür. Şimdi sizinki ne kadarlık oldu? Boy-kilo falan Nasıl?
canım günaydın sen hiç biberonla vermedin demi.Eğer öyleyse arada memeyi reddedebiliyorlar geçici benimki biberondan malesefcanım meraba benim kız da iki haftadır seninki gibi. memeyi reddediyor görmeye bile tahammülü yok basıyor çığlığı. ben de hep uykuda veriyorum. biberonla vermiyorum beni tamamen bırakmasın diye.ama yakında işe başlıcam bu sefer de biberonu almaz diye korkuyorum da.
çok tatlı maşallah.Kizlar hepinizin bebislerine masallah bende yerinde duramayan oğluşumu paylaşayim bari :)Eki Görüntüle 1726366
5 değil ama 4 de değil 4 numaranın Bi tık üstü diyelimMasallah canim 4+nasıl oluyor peki
günaaydın tatlım sadece birkaç kez dışarı çıktığımızda falan sağdığım sütümü biberonla vermiştim hemen alışmamıştır heralde. inşallah geçicidir ama 17 gün oldu bir değişiklik yok şu anda.canım günaydın sen hiç biberonla vermedin demi.Eğer öyleyse arada memeyi reddedebiliyorlar geçici benimki biberondan malesef
bugün mü oldunuz canım aşıyı, geçmiş olsun bizim de ayın 5inde aşımız. günü yaklaştıkça içim acıyor onun ağlamasına dayanamıyorum. maşallah bebeğine de boyu kilosu gayet de güzelGünaydın kizlar 4. Ay asimizi olduk cok agladi ya icim parçalandı400 gr almis bu ay si sıkk sık emzir dedi 6800 boyda 64 cm olmus cani ne zaman isterse o zaman emziriyordm mecbur zorla vericem artik
okadar dan alışmamıştır.Ben arada babasına bırakırken sağdığım sütüde biberonla verdim o yüzden alıştı.günaaydın tatlım sadece birkaç kez dışarı çıktığımızda falan sağdığım sütümü biberonla vermiştim hemen alışmamıştır heralde. inşallah geçicidir ama 17 gün oldu bir değişiklik yok şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?