2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Be
Ben geçenlerde iki tane falan portakal yedim gece oğlum bir kalktı feryat figan nasıl içli ağlıyordu karni gurul gurul ediyordu içim gitti canım benim oğlumun da gaz sancısı falan azaldı ben eskisi gibi çokda dikkat etmiyorum maşallah iyiyiz

Canım dun biraz mercimek çorbası ile başlayim dedim az da yedim aslında artık tesadüf mu oldu yoksa gercekten mercimek mi gaz yaptı bilmiyorum ama yavrum aksam çığlık çığlığaydı hic bi sekilde susturmadık. Battaniyeyle sallarken bile ayaklarını karnına çekip ağlıyodu gözünden nasıl yaslar geldi icim parçalandı gaz damlası verdik karnına sıcak bez koyduk sonra kucağımda sallaya sallaya uyuttum ama ömrümden ömürler gitti

Evet canım portakal da cok gaz yapıyomus. Ben eve bile aldırmıyodum dun esim isyan etti artık :) sen yemiyosun diye bizde mi mahrum kalalım dedi hem portakal almış hemde mandalina

cnm anne sütüyle MAŞALLAH iyi gelişmiş kuzucuk...bizimki şu an tam 4,5 aylık boy 64 kiloda 7 idi geçen hafta tabi artık sadece mamaya kaldık biberona alıştı malesef 1hafta oldu memeyi bıraktı....

canım günaydın sen hiç biberonla vermedin demi.Eğer öyleyse arada memeyi reddedebiliyorlar geçici benimki biberondan malesef

Guñaydin herkese❤❤❤ bizim kızda mama yemek istemiyor beni emmek istiyor ama doyuracak kadar sutum yok mecburen mamada veriyorum ama istemiyor neden acaba?biberonumu sevmiyor mamayimi sevmiyor bilemedim sizin bebisleriniz iştahları nasıl?ne yapabilirim hangi mamayimi onerirsiniz.

Az once goz yasları icinde izledim o cani yaratığı daha dogrusu kanım dondu izleyemedim bile. Nasıl bu kadar taslasabilir kalpler nasıl bu kadar körelebilir vicdanlar anlayamıyorum. Hele ki mevzu bi çocuksa. Sacının telinden tırnağına kadar günahsız onlar Allah'ım nolur butun cocukları koru acı çekmesin hic biri dayanamıyorum elbetteki cezası verilir bi sekilde ama bin beteri yapılsa o işkencenin ne fayda.. O yavrunun yaşadığı travmanın telafisi yokki..

bende sabah izledim pisligi izlemez olsaydim kanim çekildi resmen psikopat yaa onu bana vereceklerdi ah ah.allah tum ana kuzularini esirgesin

Ayy ben sadece okuyabildim izlemedim. Nasıl yapar insan bunu ya dondum kaldım okurken, barsaklarını yırtmak ne demek daha küçücük. O Allah'ın belası baba bozuntuları yüzünden oluyor bunlar, daha önce hiç mi farketmedin ha gerizekalı. Bi baba çocuğunun gözünden anlar be.. İdam gelmeli böyleleri için kesinlikle gelmeli

Keşke söylemeseydiniz de izlemeseydim ben kahroldum ya izleyemedim kapattım zaten Allah belasını versin ayni işkenceyi ona yapacaksın insss hapiste daha güzel işkence metodları bulurlar ona

Günaydın kizlar 4. Ay asimizi olduk cok agladi ya icim parçalandı 400 gr almis bu ay si sıkk sık emzir dedi 6800 boyda 64 cm olmus cani ne zaman isterse o zaman emziriyordm mecbur zorla vericem artik

canım günaydın sen hiç biberonla vermedin demi.Eğer öyleyse arada memeyi reddedebiliyorlar geçici benimki biberondan malesef
günaaydın tatlım sadece birkaç kez dışarı çıktığımızda falan sağdığım sütümü biberonla vermiştim hemen alışmamıştır heralde. inşallah geçicidir ama 17 gün oldu bir değişiklik yok şu anda.

Günaydın kizlar 4. Ay asimizi olduk cok agladi ya icim parçalandı 400 gr almis bu ay si sıkk sık emzir dedi 6800 boyda 64 cm olmus cani ne zaman isterse o zaman emziriyordm mecbur zorla vericem artik
bugün mü oldunuz canım aşıyı, geçmiş olsun bizim de ayın 5inde aşımız. günü yaklaştıkça içim acıyor onun ağlamasına dayanamıyorum. maşallah bebeğine de boyu kilosu gayet de güzel bence üzülme anne sütü alanlarda bu tür dalgalanmalar olabiliyor biz de gecen ay 400 gr almıştık sadece.

Malesef ben izledim ve kanim dondu.Bi insan nasil boyle acimasiz olur diye dusundum. Sefkatli olmak icin illa anne olmak gerekmiyo. Ben anne olmadan oncede cocuklara karsi zaafim vardi. O kadin insan bile olamamis allahindan bulsun. Elleri kirilsin.

Şimdi birde görüntülerine bakayım dedim bittim mahvoldum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok kötü oldum eşimi aradım geliyor şimdi izlemeyenler sakın izlemeyin o kadını öldğröek istiyorum gebertmek istiyorum

okadar dan alışmamıştır.Ben arada babasına bırakırken sağdığım sütüde biberonla verdim o yüzden alıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…