2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bir de savunmasını gördünüz mü benim de psikolojik sorunlarım vardı şimdi yaptığıma pişmanım demiş. kör olası çok üzüldüm çok rüyama bile girdi o çocukların yaşadığını düşündükçe kahroluyorum

İnşallah canm moralim bozuldu yediyi gecmistir diyorduk 7030 geldi iste ustundeki kiyafetleri cikarinca 6800 kaldi neyse iki hafta snra birdaha tartip bakalim diyoruz

İnşallah canm moralim bozuldu yediyi gecmistir diyorduk 7030 geldi iste ustundeki kiyafetleri cikarinca 6800 kaldi neyse iki hafta snra birdaha tartip bakalim diyoruz
ben de öyle diyecektim canım. biz de 400 gr almıştık demiştim ya 10 gün sonra yine tarttırdık 300 gr daha almıştı. eger almasaydı ona göre önlem alacaktık. biz yine her ihtimale karşı idrar kültürü verdik temiz çıktı şükür. idrar yolu enfeksiyonu olunca cocuk kilo almazmış iştahı kesilirmiş o yüzden böyle yaptık.

Ben manyak gibi bugun sarma yapmaya kalktım bi mutfağa bi çocuğa koşturup durdum sarmanın domatesini doğradım soğanını doğradım yaprakları haşladım sonuç kizim kazandı mutfak öylece kaldı orada artık babamız gelince ona satacağız bebişi yemek yapmaya devam

Bizde baktiralim canim insallah alir sagol canm

oo iyi cesaret etmişsin canım benim de canım istiyor da bir gün içinde bitiremem diye hiç kalkışmıyorum :) afiyet bal şeker, löpür löpür süt olsun bebişine

4.ay kontrolümüzden geldik şimdi. 62 cm 6200 gr olmuşuz. Sizin bebişlere bakınca minik kaldık biz galiba. Sağlık olsun demekten başka çare yok

Günaydın kizlar 4. Ay asimizi olduk cok agladi ya icim parçalandı 400 gr almis bu ay si sıkk sık emzir dedi 6800 boyda 64 cm olmus cani ne zaman isterse o zaman emziriyordm mecbur zorla vericem artik
Kaç kilo doğmuştu Can'ım bebişin? Maaşallah ona

Benim sıpanın piyasaya sürülüş tarihi de 17 eylül ama ne dönüyor ne de bişeyleri elinde tutabiliyor paso kucakta gezsin, sırtı yere gelince basıyor çığlığı. Bu gidişle emeklemeyi falan da öğrenmez benimki, 5 yaşına kadar kucakta gezdiririz artık
Kizlar hepinizin bebislerine masallah bende yerinde duramayan oğluşumu paylaşayim bari :)Eki Görüntüle 1726366

Çok zor birgeceydi 12-2arasi 5 kez uuyandı emip uyudu bende kac kez kalktigimizi saymayıbbıraktım karnı çok agridi sanirim ne zaman biter bu gece uyanmalari acaba
Hepinizin bebegine masallah sibhanallah insallah bizde 6 kiloyu goruruz asolari ne zaman bitcek yaaa her ay yeniden duzen kuriyoz

Canım kızın kac kilo doğmuştu?benim kızında 4.ay asisinda 6.800 64 cm boyu geldi bu ay 800 gram almış. 3 kilo doğdu benim kızım 2.800 e düştü 1 hafta sonra.

4.ay kontrolümüzden geldik şimdi. 62 cm 6200 gr olmuşuz. Sizin bebişlere bakınca minik kaldık biz galiba. Sağlık olsun demekten başka çare yok
Sagliklo olsunlarda canm boy kilo onemli degil bzm bu ay 400 gram almis en azindam hasta degil dedik ek gidaya gecince bol bol kilo alirlar nasil olsa

Kızlar ya öncede sormuştum pek cevap alamamistim bebeklerinizin bingildaklari açıklığı ne kadar bizim hemşire beni korkuttuda küçülmüş d vitamini kes dedi. doktora götürdük normal dedi.

Olabbilir canim ben nasara da inaniyorum

Benim kız da saat 5 e kadar nerdeyse her saat başı uyandı emdi uyudu. 5 de uyandığında emerken ağladı süt yetmedi dayanamadım artık mama yaptım ve sonrasında aralıksız 4 saat uyudu kuzum açmıştı

Bende 12 de mama verdim ki uyusun bende uyuyayim diye sonic daha kötü ne xzaman normale dönecek çokyorgunum

Bende 12 de mama verdim ki uyusun bende uyuyayim diye sonic daha kötü ne xzaman normale dönecek çokyorgunum

O yorgunluk öyle zor ki.. yardımcı olabilecek uyumanı sağlayacak kimse yokmu yardımcı olsa.. Mamasın sonra uyumaması daha kötüymüş demek senin bebeğinin uyumaması açlıktan değilmiş ve inş en kısa zamanda hepimizin bebişlerinin uykusu düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…