- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
ben olsam bunun yerine kozmonot mont alırım. o daha kullanışlı. bu sadece puset için anladığım kadarıyla.http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...godGMIDmg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#
Böyle bir ürün almayi düşünüyor m kullanışlı olur mu acaba
İnşallah canm moralim bozuldu yediyi gecmistir diyorduk 7030 geldi iste ustundeki kiyafetleri cikarinca 6800 kaldi neyse iki hafta snra birdaha tartip bakalim diyoruzbugün mü oldunuz canım aşıyı, geçmiş olsun bizim de ayın 5inde aşımız. günü yaklaştıkça içim acıyor onun ağlamasına dayanamıyorum. maşallah bebeğine de boyu kilosu gayet de güzelbence üzülme anne sütü alanlarda bu tür dalgalanmalar olabiliyor biz de gecen ay 400 gr almıştık sadece.
ben de öyle diyecektim canım. biz de 400 gr almıştık demiştim ya 10 gün sonra yine tarttırdık 300 gr daha almıştı. eger almasaydı ona göre önlem alacaktık. biz yine her ihtimale karşı idrar kültürü verdik temiz çıktı şükür. idrar yolu enfeksiyonu olunca cocuk kilo almazmış iştahı kesilirmiş o yüzden böyle yaptık.İnşallah canm moralim bozuldu yediyi gecmistir diyorduk 7030 geldi iste ustundeki kiyafetleri cikarinca 6800 kaldi neyse iki hafta snra birdaha tartip bakalim diyoruz
Bizde baktiralim canim insallah alir sagol canmben de öyle diyecektim canım. biz de 400 gr almıştık demiştim ya 10 gün sonra yine tarttırdık 300 gr daha almıştı. eger almasaydı ona göre önlem alacaktık. biz yine her ihtimale karşı idrar kültürü verdik temiz çıktı şükür. idrar yolu enfeksiyonu olunca cocuk kilo almazmış iştahı kesilirmiş o yüzden böyle yaptık.
oo iyi cesaret etmişsin canım benim de canım istiyor da bir gün içinde bitiremem diye hiç kalkışmıyorum :) afiyet bal şeker, löpür löpür süt olsun bebişineBen manyak gibi bugun sarma yapmaya kalktım bi mutfağa bi çocuğa koşturup durdum sarmanın domatesini doğradım soğanını doğradım yaprakları haşladım sonuç kizim kazandı mutfak öylece kaldı orada artık babamız gelince ona satacağız bebişi yemek yapmaya devam
Kaç kilo doğmuştu Can'ım bebişin? Maaşallah onaGünaydın kizlar 4. Ay asimizi olduk cok agladi ya icim parçalandı400 gr almis bu ay si sıkk sık emzir dedi 6800 boyda 64 cm olmus cani ne zaman isterse o zaman emziriyordm mecbur zorla vericem artik
Kizlar hepinizin bebislerine masallah bende yerinde duramayan oğluşumu paylaşayim bari :)Eki Görüntüle 1726366
3380 dogdu canim 3250 ye düşmüştü saol canımKaç kilo doğmuştu Can'ım bebişin? Maaşallah ona
Canım kızın kac kilo doğmuştu?benim kızında 4.ay asisinda 6.800 64 cm boyu geldi bu ay 800 gram almış. 3 kilo doğdu benim kızım 2.800 e düştü 1 hafta sonra.İnşallah canm moralim bozuldu yediyi gecmistir diyorduk 7030 geldi iste ustundeki kiyafetleri cikarinca 6800 kaldi neyse iki hafta snra birdaha tartip bakalim diyoruz
Sagliklo olsunlarda canm boy kilo onemli degil bzm bu ay 400 gram almis en azindam hasta degil dedik ek gidaya gecince bol bol kilo alirlar nasil olsa4.ay kontrolümüzden geldik şimdi. 62 cm 6200 gr olmuşuz. Sizin bebişlere bakınca minik kaldık biz galiba. Sağlık olsun demekten başka çare yok
Canım benim biberon tek delikli çok az geliyor zaten ama ondan içmek istiyor bugün ikikez memeden aldı ama çok kısa hemen ağlamaya başladı bende dayanamadım verdim gene biberon.Bizde gaz problemi bitti bu problem başladı nazr mı değdi acaba nazar duası okutsam birilerine sütüm ün birden azalması çok şaşırtıyor.Bellide olmuyor bir iyi bir kötü ama o ilk zamanlarki süt miktarına ulaşamadım daha ayyy çok kafamı meşgul ediyor nazarada taktım kafayı şimdi.
Çok zor birgeceydi 12-2arasi 5 kez uuyandı emip uyudu bende kac kez kalktigimizi saymayıbbıraktım karnı çok agridi sanirimne zaman biter bu gece uyanmalari acaba
Hepinizin bebegine masallah sibhanallah insallah bizde 6 kiloyu goruruzasolari ne zaman bitcek yaaa her ay yeniden duzen kuriyoz
Benim kız da saat 5 e kadar nerdeyse her saat başı uyandı emdi uyudu. 5 de uyandığında emerken ağladı süt yetmedi dayanamadım artık mama yaptım ve sonrasında aralıksız 4 saat uyudu kuzum açmıştı
Bende 12 de mama verdim ki uyusun bende uyuyayim diye sonic daha kötü ne xzaman normale dönecek çokyorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?