2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bnmki de 18 eylül cnm. Aynı bizi anlattın. Oyun halısı almaktan bile vazgeçmiştim ama sonra denemk istedim. Salı günü geldi. Dün denedik. Mama yedikten sonra 20 dk falan oynuyo, daha doğrusu uykusu gelince başlıyo ağlamaya sonra uyutuyorum. Dünden beri gündüz uykuları düzene girdi gibi inşallh bozulmaz yeterince yorulup sonra uyuyo. Tavsiye ederm ya da bi tanıdığının varsa dene. Yoksa kucakta taşınmıyo daha da ağırlaşacak ayrıca tuvalete bile gidemiyodum şimdi oynarken gidiyorum :)

Aminnn

Elin degmisken ici bol yap buzluga at benim buzlukta var ic yaparim bitkac güne :)

Oyun halısı aldık canım tenezzül edip çabalamıyor bile ben ya da babası oyuncakları sallayıp ses çıkartırsak bi 10-15 dk oyalanıyor içinde. Etrafa karşı merakı fazla, odalar yerinde duruyo mu diye merak ediyo herhalde paso geziyoruz.

Biri beni de oyle gezdirsin nolur Ben ailemden uzagim malum konusacak kimsem yok aksama kadar laklak yapiyoz benimkinin bi an önce ayaklanmak istemesinin sebebini biliyorum zannimca :-/

iBizimki dün ilk defa onbir bckta emdi sabah altıda kalktı bugün huysuz aşıdanmi acaba babamızda uyuyor sabah geldi öyle yemegi yapamadim hala

Valla biz de buraya atanalı daha 4 ay oldu oğlanı paket yapıp bırakıcağım kimsem de yok ki arada nefes alayım, ayrılmaz ikili olduk sıpamla
Biri beni de oyle gezdirsin nolur Ben ailemden uzagim malum konusacak kimsem yok aksama kadar laklak yapiyoz benimkinin bi an önce ayaklanmak istemesinin sebebini biliyorum zannimca :-/

Yvzbt canım uyku esnasında 60 ml yaptım zorla icirdim nnerdeyse yarısını geri çıkardı 11 bucukta emip uyumustu

Valla biz de buraya atanalı daha 4 ay oldu oğlanı paket yapıp bırakıcağım kimsem de yok ki arada nefes alayım, ayrılmaz ikili olduk sıpamla
Nereye atandiniz canm sanki vanda biri daha vardi bizde seneye vandaayiz bir yil aldm izni bnde

filiz_ank canımaaslında KV var ama o eline gecirdimi çorba mama ayran yyedirmeye calisiyo sonrası daha kkötüoluyo cçığlık çığlığabi gaz sasancısı

Seni çok iyi anlıyorum canım daha hamileyken bebek 3 aylık olsun tarhana çorbası veririz diyordu. Daha 2 Günlükken çok ağlıyordu emziğini reçeli bala batırıp verdi. 1 aylıkken 7-8 çay kaşığı reçel vermiş bişey diyemedim o an bide tecrübesizlik var tabi. Sonrasında kaç kere dedi çorba ver diye tavrımı koydum eşimde sert şekilde uyardı bir daha diyemiyor. Allah korusun mide spazmı geçirir benim arkadaşın kızı öyle oldu elma suyu yüzünden

Baba var bir kere uyandi sabah bebiş uyuyo taklidi yaptim baska türlü uyanmazdi babasi bana guvenip yorgunum yahu

Herseyi tvde görüp uygulamaya calisirlar da 6.aya kadar anne sütünü gormezler mi bilmem. Ne corbasi receli ya günah cocuga Allah askina. Zaten ömrü boyunca yiyecek bunlari. Birakalim tadini çıkarsınlar bugunlerinin.

Aman Allah korusun ya

Hii 7-8 cay kasığı reçel nedir yaa :O benim annemde ilk oğlum daha hastanede dogumdan hemen sonra anne sutu bile almadan cocuğa kayısı suyu vermis hemde bildigimiz kutu meyve suyu . Duyunca deliye döndüm. Valla boyle seyler duyunca sinir oluyorum deneme tahtası gibi kullanıyorlar bebekleri onu verelim olmazsa bunu veririz diye

Herseyi tvde görüp uygulamaya calisirlar da 6.aya kadar anne sütünü gormezler mi bilmem. Ne corbasi receli ya günah cocuga Allah askina. Zaten ömrü boyunca yiyecek bunlari. Birakalim tadini çıkarsınlar bugunlerinin.

Aynennn neyseki artık demiyor. Hep kendinden örnek verir ben hep yedirdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…