Bnmki de 18 eylül cnm. Aynı bizi anlattın. Oyun halısı almaktan bile vazgeçmiştim ama sonra denemk istedim. Salı günü geldi. Dün denedik. Mama yedikten sonra 20 dk falan oynuyo, daha doğrusu uykusu gelince başlıyo ağlamaya sonra uyutuyorum. Dünden beri gündüz uykuları düzene girdi gibi inşallh bozulmazBenim sıpanın piyasaya sürülüş tarihi de 17 eylül ama ne dönüyor ne de bişeyleri elinde tutabiliyorpaso kucakta gezsin, sırtı yere gelince basıyor çığlığı. Bu gidişle emeklemeyi falan da öğrenmez benimki, 5 yaşına kadar kucakta gezdiririz artık
Belki az vermişsindir cnmBende 12 de mama verdim ki uyusun bende uyuyayim diye sonic daha kötü ne xzaman normale dönecek çokyorgunum
AminnnO yorgunluk öyle zor ki.. yardımcı olabilecek uyumanı sağlayacak kimse yokmu yardımcı olsa.. Mamasın sonra uyumaması daha kötüymüş demek senin bebeğinin uyumaması açlıktan değilmiş ve inş en kısa zamanda hepimizin bebişlerinin uykusu düzene girer
Elin degmisken ici bol yap buzluga atBen manyak gibi bugun sarma yapmaya kalktım bi mutfağa bi çocuğa koşturup durdum sarmanın domatesini doğradım soğanını doğradım yaprakları haşladım sonuç kizim kazandı mutfak öylece kaldı orada artık babamız gelince ona satacağız bebişi yemek yapmaya devam
Oyun halısı aldık canım tenezzül edip çabalamıyor bileBnmki de 18 eylül cnm. Aynı bizi anlattın. Oyun halısı almaktan bile vazgeçmiştim ama sonra denemk istedim. Salı günü geldi. Dün denedik. Mama yedikten sonra 20 dk falan oynuyo, daha doğrusu uykusu gelince başlıyo ağlamaya sonra uyutuyorum. Dünden beri gündüz uykuları düzene girdi gibi inşallh bozulmazyeterince yorulup sonra uyuyo. Tavsiye ederm ya da bi tanıdığının varsa dene. Yoksa kucakta taşınmıyo daha da ağırlaşacak ayrıca tuvalete bile gidemiyodum şimdi oynarken gidiyorum :)
Biri beni de oyle gezdirsin nolurBenim sıpanın piyasaya sürülüş tarihi de 17 eylül ama ne dönüyor ne de bişeyleri elinde tutabiliyorpaso kucakta gezsin, sırtı yere gelince basıyor çığlığı. Bu gidişle emeklemeyi falan da öğrenmez benimki, 5 yaşına kadar kucakta gezdiririz artık
Biri beni de oyle gezdirsin nolurBen ailemden uzagim malum konusacak kimsem yok aksama kadar laklak yapiyoz benimkinin bi an önce ayaklanmak istemesinin sebebini biliyorum zannimca :-/
Nereye atandiniz canm sanki vanda biri daha vardi bizde seneye vandaayiz bir yil aldm izni bndeValla biz de buraya atanalı daha 4 ay oldu oğlanı paket yapıp bırakıcağım kimsem de yok ki arada nefes alayım, ayrılmaz ikili olduk sıpamla
filiz_ank canımaaslında KV var ama o eline gecirdimi çorba mama ayran yyedirmeye calisiyo sonrası daha kkötüoluyo cçığlık çığlığabi gaz sasancısı
Baba varValla biz de buraya atanalı daha 4 ay oldu oğlanı paket yapıp bırakıcağım kimsem de yok ki arada nefes alayım, ayrılmaz ikili olduk sıpamla
Nereye atandiniz canm sanki vanda biri daha vardi bizde seneye vandaayiz bir yil aldm izni bnde
İnşallah bizde kurtuluruz canmYok canım ne vanı daha yeni kurtulduk doğudan. Başkasıydı o kim hatırlamıyorum
Herseyi tvde görüp uygulamaya calisirlar da 6.aya kadar anne sütünü gormezler mi bilmem. Ne corbasi receli ya günah cocuga Allah askina. Zaten ömrü boyunca yiyecek bunlari. Birakalim tadini çıkarsınlar bugunlerinin.Seni çok iyi anlıyorum canım daha hamileyken bebek 3 aylık olsun tarhana çorbası veririz diyordu. Daha 2 Günlükken çok ağlıyordu emziğini reçeli bala batırıp verdi. 1 aylıkken 7-8 çay kaşığı reçel vermiş bişey diyemedim o an bide tecrübesizlik var tabi. Sonrasında kaç kere dedi çorba ver diye tavrımı koydum eşimde sert şekilde uyardı bir daha diyemiyor. Allah korusun mide spazmı geçirir benim arkadaşın kızı öyle oldu elma suyu yüzünden
Seni çok iyi anlıyorum canım daha hamileyken bebek 3 aylık olsun tarhana çorbası veririz diyordu. Daha 2 Günlükken çok ağlıyordu emziğini reçeli bala batırıp verdi. 1 aylıkken 7-8 çay kaşığı reçel vermiş bişey diyemedim o an bide tecrübesizlik var tabi. Sonrasında kaç kere dedi çorba ver diye tavrımı koydum eşimde sert şekilde uyardı bir daha diyemiyor. Allah korusun mide spazmı geçirir benim arkadaşın kızı öyle oldu elma suyu yüzünden
Hii 7-8 cay kasığı reçel nedir yaa :O benim annemde ilk oğlum daha hastanede dogumdan hemen sonra anne sutu bile almadan cocuğa kayısı suyu vermis hemde bildigimiz kutu meyve suyu . Duyunca deliye döndüm. Valla boyle seyler duyunca sinir oluyorum deneme tahtası gibi kullanıyorlar bebekleri onu verelim olmazsa bunu veririz diyeSeni çok iyi anlıyorum canım daha hamileyken bebek 3 aylık olsun tarhana çorbası veririz diyordu. Daha 2 Günlükken çok ağlıyordu emziğini reçeli bala batırıp verdi. 1 aylıkken 7-8 çay kaşığı reçel vermiş bişey diyemedim o an bide tecrübesizlik var tabi. Sonrasında kaç kere dedi çorba ver diye tavrımı koydum eşimde sert şekilde uyardı bir daha diyemiyor. Allah korusun mide spazmı geçirir benim arkadaşın kızı öyle oldu elma suyu yüzünden
Herseyi tvde görüp uygulamaya calisirlar da 6.aya kadar anne sütünü gormezler mi bilmem. Ne corbasi receli ya günah cocuga Allah askina. Zaten ömrü boyunca yiyecek bunlari. Birakalim tadini çıkarsınlar bugunlerinin.
İnşallah bizde kurtuluruz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?