2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ayy bizim salonda koca bi salincak, oyun halisi, puset ve donence duruyo ama bizimki kucakta geziyo hala cok sukur koca kisisi kanguru almayi akil etti de ona koyup turluorum evin icinde.. Bana da spor oluyo ses etmiyorum1.5 km yurumusuz bugun

hanımlar ya kızım kustu az önce ve kusmuğunun içinde sapsarı lekeler vardı
yaşayan var mı ya(

Kızlar ya öncede sormuştum pek cevap alamamistim bebeklerinizin bingildaklari açıklığı ne kadar bizim hemşire beni korkuttuda küçülmüş d vitamini kes dedi. doktora götürdük normal dedi.
yarin dr gidicez ogrennce yazarım cnm

hang
Ayy bizim salonda koca bi salincak, oyun halisi, puset ve donence duruyo ama bizimki kucakta geziyo hala cok sukur koca kisisi kanguru almayi akil etti de ona koyup turluorum evin icinde.. Bana da spor oluyo ses etmiyorum1.5 km yurumusuz bugun
hangi kangru cnm memnun musn bende alcm dayanamıyorm

Benimki de hep kucak ta ve kanguru yu sevmedi koyduğum an basıyor çığlığı

hang

hangi kangru cnm memnun musn bende alcm dayanamıyorm

Kraft almis ama pek memnun degilim omuzlarim agriyo belli bi sureden sonra.. Kardesimde chicco var o da ayni.. Momfortbaby oneriyolar bn onu dusunuodum ama dusunceli(!) kocam almis hemen

Aynennn neyseki artık demiyor. Hep kendinden örnek verir ben hep yedirdim diye
Yedirdi de dogru mu yapti? Kimsumuz bilmezdik recele batirip verirdik emzigi 2.5 aylikken bitakti memeyi diyo. Artik tatliya alisiyor damagi da süt yavan mi geliyor bilmiyorum.

4.ay kontrolümüzden geldik şimdi. 62 cm 6200 gr olmuşuz. Sizin bebişlere bakınca minik kaldık biz galiba. Sağlık olsun demekten başka çare yok
Canim bebegin nasıl bizimki cok huysuz ya yedi beni ateşi yok çok şükür ama durmuyor ne ayakta duruyor ne otururrken

Kraft almis ama pek memnun degilim omuzlarim agriyo belli bi sureden sonra.. Kardesimde chicco var o da ayni.. Momfortbaby oneriyolar bn onu dusunuodum ama dusunceli(!) kocam almis hemen
Canim bizimki momfortbaby ama hic durmuyor bebek diger kangurular gibi degil beli genis bebegim ayaklari küçük sallanmiyor diğerlerindeki gibi şuan hic kullanamiyoruz yazin belki kullanilir

Bizimki de hamakta durmazsa kanguruya koyup dolanıyorum evet bel ağrıtıyor ama elde taşıyınca kollar da dayanmıyor. En güzeli karnınızdaki halleri derlerdi doğruymuş

hanımlar ya kızım kustu az önce ve kusmuğunun içinde sapsarı lekeler vardı
yaşayan var mı ya(
Bi kere bizde de olmuştu tam da doktora giderken.sildiğiniz peçeteyi getirseydiniz keşke demişti, tekrar olursa göreyim dedi olmadı bi daha. Midesini üşütmüş olabilir canım, bi önceki gün biz yürüyüşe çıkmıştık ve eldivenlerini unutmuşum ona bağladım.tahlillerde bişey çıkmamıştı

Canim bizimki momfortbaby ama hic durmuyor bebek diger kangurular gibi degil beli genis bebegim ayaklari küçük sallanmiyor diğerlerindeki gibi şuan hic kullanamiyoruz yazin belki kullanilir

Hmm bebek icinde kayboluyo yani? Aslinda o acidan guzel bu cunku ondeki bolmeyi cikarinca kafasi disarda kaliyo ve etrafa bakabiliyo.. Ama ergonomik olmadigi icin cok kullanmak istemiyorum onunla gezdirmek kucakta tasimaktan daha kolay oluyo

Hmm bebek icinde kayboluyo yani? Aslinda o acidan guzel bu cunku ondeki bolmeyi cikarinca kafasi disarda kaliyo ve etrafa bakabiliyo.. Ama ergonomik olmadigi icin cok kullanmak istemiyorum onunla gezdirmek kucakta tasimaktan daha kolay oluyo
Canm hiç güzel degil ben suan kraft filan düşünüyorum ayaklari onlarda asagiya sallaniyor ama bizimkinde ayagini iki taraftan çıkarmak mümkün degil cok geniş icinde kayboluyor dedigin gibi ek aparati var zaten onu icine koymazdan bebek sabit duramıyor bile zaten hep sirtimiz agriyor ondayken söyledikleri gibi rahat değil canm

Ay soyledigin iyi oldu.. Kocama bidi bidi edip duruodum krafti kullanabiliyorum en azindan su an oglum 3.5 aylik

Arkadaslar merhaba, cok moralim bozuk
Bir hafta sonra ise basliyorum, daha buna alisamadim, devamli aglama modundayim.
Basladiktan bir hafta sonra da sehir disinda iki gunluk toplanti ayarlanmis, 1 gece kalmali. hafta ici ve zorunlu gibi, sonucta is gunu. off ya napsam sizce? Katilmayacagimi soylesem mi yoksa katlansam mi?
Mantikli dusunemiyorum sinirden, her yil yapiliyor ama yil sonunda yapiliyor 2015inkini sansima Ocak ayina almislar.

Sagliklo olsunlarda canm boy kilo onemli degil bzm bu ay 400 gram almis en azindam hasta degil dedik ek gidaya gecince bol bol kilo alirlar nasil olsa
Bizimki de 600 gr almış 5 haftada. 6200 için doktor yaşıtlarını yakalamış sorun yok dedi. 6 aya kadar sadece anne sütüne devam etmemi söyledi. Buna da şükür

Canim bebegin nasıl bizimki cok huysuz ya yedi beni ateşi yok çok şükür ama durmuyor ne ayakta duruyor ne otururrken
Bizim Bikaç gündür huysuz misafir falan gelmişti uyku düzeni bozuldu ondan mı bilmiyorum ama bi de eli hep ağzında doktorumuz bugün baktı süprizlere hazırlıklı olun damaklar hazırlanıo dedi diş için. Sanki erken çıkacak gibi duruo o yüzden huzursuz olabilir dedi. Benim de bugün kollarım iflas. İnşallah geçer bu halleri

Bebegini goturemezmisin canm yaninda annen filan gelse sen ropkantidayken baksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…