Oyun halısı aldık canım tenezzül edip çabalamıyor bileben ya da babası oyuncakları sallayıp ses çıkartırsak bi 10-15 dk oyalanıyor içinde. Etrafa karşı merakı fazla, odalar yerinde duruyo mu diye merak ediyo herhalde paso geziyoruz.
yarin dr gidicez ogrennce yazarım cnmKızlar ya öncede sormuştum pek cevap alamamistim bebeklerinizin bingildaklari açıklığı ne kadar bizim hemşire beni korkuttuda küçülmüş d vitamini kes dedi. doktora götürdük normal dedi.
hangi kangru cnm memnun musn bende alcm dayanamıyormAyy bizim salonda koca bi salincak, oyun halisi, puset ve donence duruyo ama bizimki kucakta geziyo halacok sukur koca kisisi kanguru almayi akil etti de ona koyup turluorum evin icinde.. Bana da spor oluyo ses etmiyorum 1.5 km yurumusuz bugun
dun aynisi oldu bur daha olmadı tarun dr a onuda sorcam :)hanımlar ya kızım kustu az önce ve kusmuğunun içinde sapsarı lekeler vardı
yaşayan var mı ya(
Ayy bizim salonda koca bi salincak, oyun halisi, puset ve donence duruyo ama bizimki kucakta geziyo halacok sukur koca kisisi kanguru almayi akil etti de ona koyup turluorum evin icinde.. Bana da spor oluyo ses etmiyorum 1.5 km yurumusuz bugun
dun aynisi oldu bur daha olmadı tarun dr a onuda sorcam :)
hang
hangi kangru cnm memnun musn bende alcm dayanamıyorm
Yedirdi de dogru mu yapti? Kimsumuz bilmezdik recele batirip verirdik emzigi 2.5 aylikken bitakti memeyi diyo. Artik tatliya alisiyor damagi da süt yavan mi geliyor bilmiyorum.Aynennn neyseki artık demiyor. Hep kendinden örnek verir ben hep yedirdim diye
Canim bebegin nasıl bizimki cok huysuz ya yedi beni ateşi yok çok şükür ama durmuyor ne ayakta duruyor ne otururrken4.ay kontrolümüzden geldik şimdi. 62 cm 6200 gr olmuşuz. Sizin bebişlere bakınca minik kaldık biz galiba. Sağlık olsun demekten başka çare yok
Canim bizimki momfortbaby ama hic durmuyor bebek diger kangurular gibi degil beli genis bebegim ayaklari küçük sallanmiyor diğerlerindeki gibi şuan hic kullanamiyoruz yazin belki kullanilirKraft almis ama pek memnun degilim omuzlarim agriyo belli bi sureden sonra.. Kardesimde chicco var o da ayni.. Momfortbaby oneriyolar bn onu dusunuodum ama dusunceli(!) kocam almis hemen
Bizimki de hamakta durmazsa kanguruya koyup dolanıyorum evet bel ağrıtıyor ama elde taşıyınca kollar da dayanmıyor. En güzeli karnınızdaki halleri derlerdi doğruymuşAyy bizim salonda koca bi salincak, oyun halisi, puset ve donence duruyo ama bizimki kucakta geziyo halacok sukur koca kisisi kanguru almayi akil etti de ona koyup turluorum evin icinde.. Bana da spor oluyo ses etmiyorum 1.5 km yurumusuz bugun
Bi kere bizde de olmuştu tam da doktora giderken.sildiğiniz peçeteyi getirseydiniz keşke demişti, tekrar olursa göreyim dedi olmadı bi daha. Midesini üşütmüş olabilir canım, bi önceki gün biz yürüyüşe çıkmıştık ve eldivenlerini unutmuşum ona bağladım.tahlillerde bişey çıkmamıştıhanımlar ya kızım kustu az önce ve kusmuğunun içinde sapsarı lekeler vardı
yaşayan var mı ya(
Canim bizimki momfortbaby ama hic durmuyor bebek diger kangurular gibi degil beli genis bebegim ayaklari küçük sallanmiyor diğerlerindeki gibi şuan hic kullanamiyoruz yazin belki kullanilir
Canm hiç güzel degil ben suan kraft filan düşünüyorum ayaklari onlarda asagiya sallaniyor ama bizimkinde ayagini iki taraftan çıkarmak mümkün degil cok geniş icinde kayboluyor dedigin gibi ek aparati var zaten onu icine koymazdan bebek sabit duramıyor bile zaten hep sirtimiz agriyor ondayken söyledikleri gibi rahat değil canmHmm bebek icinde kayboluyo yani? Aslinda o acidan guzel bu cunku ondeki bolmeyi cikarinca kafasi disarda kaliyo ve etrafa bakabiliyo.. Ama ergonomik olmadigi icin cok kullanmak istemiyorumonunla gezdirmek kucakta tasimaktan daha kolay oluyo
Canm hiç güzel degil ben suan kraft filan düşünüyorum ayaklari onlarda asagiya sallaniyor ama bizimkinde ayagini iki taraftan çıkarmak mümkün degil cok geniş icinde kayboluyor dedigin gibi ek aparati var zaten onu icine koymazdan bebek sabit duramıyor bile zaten hep sirtimiz agriyor ondayken söyledikleri gibi rahat değil canm
Bizimki de 600 gr almış 5 haftada. 6200 için doktor yaşıtlarını yakalamış sorun yok dedi. 6 aya kadar sadece anne sütüne devam etmemi söyledi. Buna da şükürSagliklo olsunlarda canm boy kilo onemli degil bzm bu ay 400 gram almis en azindam hasta degil dedik ek gidaya gecince bol bol kilo alirlar nasil olsa
Bizim Bikaç gündür huysuz misafir falan gelmişti uyku düzeni bozuldu ondan mı bilmiyorum ama bi de eli hep ağzında doktorumuz bugün baktı süprizlere hazırlıklı olun damaklar hazırlanıo dedi diş için. Sanki erken çıkacak gibi duruo o yüzden huzursuz olabilir dedi. Benim de bugün kollarım iflas. İnşallah geçer bu halleriCanim bebegin nasıl bizimki cok huysuz ya yedi beni ateşi yok çok şükür ama durmuyor ne ayakta duruyor ne otururrken
Bebegini goturemezmisin canm yaninda annen filan gelse sen ropkantidayken baksaArkadaslar merhaba, cok moralim bozuk
Bir hafta sonra ise basliyorum, daha buna alisamadim, devamli aglama modundayim.
Basladiktan bir hafta sonra da sehir disinda iki gunluk toplanti ayarlanmis, 1 gece kalmali. hafta ici ve zorunlu gibi, sonucta is gunu. off ya napsam sizce? Katilmayacagimi soylesem mi yoksa katlansam mi?
Mantikli dusunemiyorum sinirden, her yil yapiliyor ama yil sonunda yapiliyor 2015inkini sansima Ocak ayina almislar.
@tatlilavinya canım yanında biriyle birlikte bebiside alıp gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?