2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ayy bizim salonda koca bi salincak, oyun halisi, puset ve donence duruyo ama bizimki kucakta geziyo hala cok sukur koca kisisi kanguru almayi akil etti de ona koyup turluorum evin icinde.. Bana da spor oluyo ses etmiyorum1.5 km yurumusuz bugun
Bbeğin kaç aylık cnm bizim 3 ay 1 hafta. Kanguru var ana korkudan koyamıyorum

Canm bzmki cok ağlıyordu verdik fitil smdi iyi oyun oynuyor rahatladk ya

tasıyıcı arayan anneler ebebekte yan taşıyıcılar indirimde bakmak isterseniz şimdi gördüm haber vereyim dedim :)

@tatlilavinya canm bz ankaraya yedi saatte gittik bebisle bir sorun olmadi rakim farkindan dolayi dr surekli emzir birde burnunu acin dedi bzde oyle yaptk tabi sipa sürekli emmedi ama emzigi tuttu zaten yolda surekli uyuyorlar bebisin seni arar canm bir gece nasil ayri kalicaksn

wish-hope-love P pinkperi23 saolun kizlar ama 74 cm aldirdi eşim inşallah icinde kaybolmaz şuan 64 cm oğlumun boyu sizinki kac cm kozmonotunuz

Bebişleriniz günde kaç saat uyuyor? Benim oğlum 3,5 aylık oldu ve son günlerde uyku süreleri çok azaldı. Uyku sorununa çözüm bulanlar paylaşşırsanız sevinirim.

bizimki 68. cm canım ayakları kolları cıkmıyor içinde kalıyor :)

ayhkdry en son 2 aralikta boyu olculdu 59 cmdi. Tabi benim kizinda kollari cikmiyo biraz katliyorum sapkanin cikciti agzina geliyo onuda yanlara kiviriyorum. Biraz buyuyunce tam olur bu kisi cikarir :) esim yanimdayken giydirmiyorum arabayla biyerlere gidince avmler falan zaten sicak oluyo pusetinde bebek arabasinda gezdiriyorum. Ama esim yokken kozmomont ve kanguruya koyunca cok rahat oluyo. Hem disarda kolunda tasiyinca ne kadar zayifta olsa kollarin dermani bi sure sonra kalmiyo hemde battaniyede oldugu gibi zorlanmiyorum.

Kızlar cevabını merak ettiğim bi soru var, benim sağ göğsümden solun iki katı süt çıkıyor, sağdan 60 cc sağarsam soldan sadece 30 cc çıkıyor mesela. Ben başlarda sol gögsüm yara diye genelde solu emzirmekten kaçındım, o sebeple köreldi mi acaba? Yoksa sizde de biri daha iyi mi?

Benimde sağ göğsüm sola göre büyük ve daha çok süt var

Bn vandayim canim ne is yapiyon ki izin aldin 1 yil
Canm Türkiye Elektrik iletim Müdürlüğünde memurum harita teknisyeniyim seneye gelicez van a sen ordami yasiyorsn yoksa iş icinmi ordasiniz nasil van cok merak ediyorum ya

Canm Türkiye Elektrik iletim Müdürlüğünde memurum harita teknisyeniyim seneye gelicez van a sen ordami yasiyorsn yoksa iş icinmi ordasiniz nasil van cok merak ediyorum ya
Hayirli olur insaallah. Biz esimle burda ogretmeniz. Hem de dogma buyume vanliyiz.Nerelisin bilmiyorum da onyargiyla gelme okulumuzda calisan batidan gelenlerin hepsi uzulerek gitti. tam yasanilacak bir sehir de su an ulkenin durumundan dolayi bazen bura da karisiyo biz de o gunlerde evden cikmiyoz. Ki merkez cok sakin. Geldiginde haber verirsen yardimci olabilirim elimden geldigince. Van gercekten cok guzel bir sehir

Sagool canm ben istanbulluyum eşim ankarali polis o yuzden korkum var herkez cok sevmis van i ben bir gun gelip dondum cok begendim ipekyolunda kurumum bu olaylar olmasaydi tasinmistik van a olaylar yüzünden vazgectik inşallah seneye kadar biter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…