Bbeğin kaç aylık cnm bizim 3 ay 1 hafta. Kanguru var ana korkudan koyamıyorumAyy bizim salonda koca bi salincak, oyun halisi, puset ve donence duruyo ama bizimki kucakta geziyo halacok sukur koca kisisi kanguru almayi akil etti de ona koyup turluorum evin icinde.. Bana da spor oluyo ses etmiyorum 1.5 km yurumusuz bugun
Benim cokkk hoşuma gitti bu ya bizimki surekli pusette
Bizimki de 600 gr almış 5 haftada. 6200 için doktor yaşıtlarını yakalamış sorun yok dedi. 6 aya kadar sadece anne sütüne devam etmemi söyledi. Buna da şükür
Bizim Bikaç gündür huysuz misafir falan gelmişti uyku düzeni bozuldu ondan mı bilmiyorum ama bi de eli hep ağzında doktorumuz bugün baktı süprizlere hazırlıklı olun damaklar hazırlanıo dedi diş için. Sanki erken çıkacak gibi duruo o yüzden huzursuz olabilir dedi. Benim de bugün kollarım iflas. İnşallah geçer bu halleri
Aldik camm kozmonot daha doğrusu annem aldi e bebekte bulmusrica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bebişler üşümesin :)
canım seninle birlikte aynı toplantıya gidecek arabası olan bi arkadasın yok mu onunla gitsen bebeğini de alıp.ayhkdry goturebilirim ama nasil gitcez bilemedim. Ben uzun yol gidemem arabayla.sehirde ucak yok, otobus de zor olacak 4 saat yol
ayy cok sevindim güle güle giysin bebişinAldik camm kozmonot daha doğrusu annem aldi e bebekte bulmus
Artik bizimde kozmonotumuz var
Aldik camm kozmonot daha doğrusu annem aldi e bebekte bulmus
Artik bizimde kozmonotumuz var
bizimki 68. cm canım ayakları kolları cıkmıyor içinde kalıyor :)@tatlilavinya canm bz ankaraya yedi saatte gittik bebisle bir sorun olmadi rakim farkindan dolayi dr surekli emzir birde burnunu acin dedi bzde oyle yaptk tabi sipa sürekli emmedi ama emzigi tuttu zaten yolda surekli uyuyorlar bebisin seni arar canm bir gece nasil ayri kalicaksn
wish-hope-love P pinkperi23 saolun kizlar ama 74 cm aldirdi eşim inşallah icinde kaybolmaz şuan 64 cm oğlumun boyu sizinki kac cm kozmonotunuz
Yaa bizimkide büyük olur o zaman gidip degistiririzbizimki 68. cm canım ayakları kolları cıkmıyor içinde kalıyor :)
Canim benimki de 3.5 aylik.. Biz 15 gundur falan kullaniyoruz evde..Bbeğin kaç aylık cnm bizim 3 ay 1 hafta. Kanguru var ana korkudan koyamıyorum
Kızlar cevabını merak ettiğim bi soru var, benim sağ göğsümden solun iki katı süt çıkıyor, sağdan 60 cc sağarsam soldan sadece 30 cc çıkıyor mesela. Ben başlarda sol gögsüm yara diye genelde solu emzirmekten kaçındım, o sebeple köreldi mi acaba? Yoksa sizde de biri daha iyi mi?
Nereye atandiniz canm sanki vanda biri daha vardi bizde seneye vandaayiz bir yil aldm izni bnde
Canm Türkiye Elektrik iletim Müdürlüğünde memurum harita teknisyeniyim seneye gelicez van a sen ordami yasiyorsn yoksa iş icinmi ordasiniz nasil van cok merak ediyorum yaBn vandayim canim ne is yapiyon ki izin aldin 1 yil
Hayirli olur insaallah. Biz esimle burda ogretmeniz. Hem de dogma buyume vanliyiz.Nerelisin bilmiyorum da onyargiyla gelme okulumuzda calisan batidan gelenlerin hepsi uzulerek gitti. tam yasanilacak bir sehir de su an ulkenin durumundan dolayi bazen bura da karisiyo biz de o gunlerde evden cikmiyoz. Ki merkez cok sakin. Geldiginde haber verirsen yardimci olabilirim elimden geldigince. Van gercekten cok guzel bir sehirCanm Türkiye Elektrik iletim Müdürlüğünde memurum harita teknisyeniyim seneye gelicez van a sen ordami yasiyorsn yoksa iş icinmi ordasiniz nasil van cok merak ediyorum ya
Sagool canm ben istanbulluyum eşim ankarali polis o yuzden korkum varHayirli olur insaallah. Biz esimle burda ogretmeniz. Hem de dogma buyume vanliyiz.Nerelisin bilmiyorum da onyargiyla gelme okulumuzda calisan batidan gelenlerin hepsi uzulerek gitti. tam yasanilacak bir sehir de su an ulkenin durumundan dolayi bazen bura da karisiyo biz de o gunlerde evden cikmiyoz. Ki merkez cok sakin. Geldiginde haber verirsen yardimci olabilirim elimden geldigince. Van gercekten cok guzel bir sehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?