Yok canım yanlış anlama ben de olsam sinir olurdum vala kızdım kendime şimdi ben senin başka bir iş yaptığını düşünmüştüm belkide öğretmen olduğunu unuttum. İdare sıkıntı mi çıkardı,? Daha fazla üzmek istemem seni tekrardan özür dilerimbir anne olarak sen sorma bari bu soruyu. Sinir oluyorum herkes bunu soruyor. Ağlaya zırlaya bıraktım ne yapayım. 1 derse girdim twnefustw gittim ağladım
O zaman 3+vardır5 değil ama 4 de değil 4 numaranın Bi tık üstü diyelim
Ayyy bizde yarın olacaz çok korkuyorum yine yıkayıp mi gotursem acabaGünaydın kizlar 4. Ay asimizi olduk cok agladi ya icim parçalandı400 gr almis bu ay si sıkk sık emzir dedi 6800 boyda 64 cm olmus cani ne zaman isterse o zaman emziriyordm mecbur zorla vericem artik
gecmis olsn cnm bebisine ve sana;(( madem durum boyle biraz daha bekle .bazi bebekler hassas olabiliyomus.dun bi arkdsm geldi bize.bebegi 6 aylik .ek gidaya gectiktn snra bebeginin gaz sikinsnin kalmadigini soyledi.ins oyledir.Canım dun biraz mercimek çorbası ile başlayim dedim az da yedim aslında artık tesadüf mu oldu yoksa gercekten mercimek mi gaz yaptı bilmiyorum ama yavrum aksam çığlık çığlığaydıhic bi sekilde susturmadık. Battaniyeyle sallarken bile ayaklarını karnına çekip ağlıyodu gözünden nasıl yaslar geldi icim parçalandı gaz damlası verdik karnına sıcak bez koyduk sonra kucağımda sallaya sallaya uyuttum ama ömrümden ömürler gitti
Arkadaslar merhaba, cok moralim bozuk
Bir hafta sonra ise basliyorum, daha buna alisamadim, devamli aglama modundayim.
Basladiktan bir hafta sonra da sehir disinda iki gunluk toplanti ayarlanmis, 1 gece kalmali. hafta ici ve zorunlu gibi, sonucta is gunu. off ya napsam sizce? Katilmayacagimi soylesem mi yoksa katlansam mi?
Mantikli dusunemiyorum sinirden, her yil yapiliyor ama yil sonunda yapiliyor 2015inkini sansima Ocak ayina almislar.
Uc aylik asisinda ates olur diye calpol kullanmistik bu dorduncu ay asisinda da gerekiyormuymus bilen var mi ocak ayinin basinda bizde asiya gidecegiz de
3 aylık aşısı rota virüsü değil mi ? ateş mi yapıyormuş ???
Sagol canım brnim. Inşallahhhh öyledir beklerim tabiki yeter ki o sıkıntıyı yasamasın az once yine kıyametler koptugecmis olsn cnm bebisine ve sana;(( madem durum boyle biraz daha bekle .bazi bebekler hassas olabiliyomus.dun bi arkdsm geldi bize.bebegi 6 aylik .ek gidaya gectiktn snra bebeginin gaz sikinsnin kalmadigini soyledi.ins oyledir.
Yika canm uc gun yikanmiyormus bizimki dün cok huysuzdu ateşi yoktu ama durmadı bende agri kesici fitil verdim snra oyum oynadı uyudu canm cok şükürAyyy bizde yarın olacaz çok korkuyorum yine yıkayıp mi gotursem acaba
Insallah canim hergün diken ustundeyiz rabbim hepsinj korusunOy Allah yardim etsin insallah biter bitecek yani nereye kadar boyle biz de surekli polise askere dua ediyoruz. Zor gunlerden geciyo ulke bnce de bu yil gelmemeniz daha hayirli olmus. Biz de ipekyolundayiz en guzel ilce merkez ora
Geçen hafta rota virüsü yaptırdım ama ateş yapmadı
cnm emzirdikten 1 saat sonra verebilirsin.sonrasnda da yarım saat emzirme enaz.AC olunca bulantı yapıyo.c vıt ile daha iyi emiliyo diye ben bi çay kasigina 2-3 damla mandalina sıkyrm. uzerine kan ilacni damlatiyorm iciriyorm.hem tadının çok acı olmasını engeller diye dsnyrm.ilacı verdikten sonra da su iciriyorm ağzı temizlensn diye.çünkü demir ilacının dış curugune yol açtığını okumstmKan ilacina baslayan arkadaslar nasil veriyorsunuz hemşire ac karnına dedi ama nasil bilicem ac olduğunu birde verdikten snra yarim saatmi emzirmicem
Ay ben senin mesajını yanlis okudumcnm emzirdikten 1 saat sonra verebilirsin.sonrasnda da yarım saat emzirme enaz.AC olunca bulantı yapıyo.c vıt ile daha iyi emiliyo diye ben bi çay kasigina 2-3 damla mandalina sıkyrm. uzerine kan ilacni damlatiyorm iciriyorm.hem tadının çok acı olmasını engeller diye dsnyrm.ilacı verdikten sonra da su iciriyorm ağzı temizlensn diye.çünkü demir ilacının dış curugune yol açtığını okumstm
Bnce ateşi çıkmadan ilaç vermeyin bize hemşirede doktorda öyle dedi eğer ateşi 37.5 geçerse verirsiniz dedi bizde dün olduk rota virüsü ateşi çıkmadı cok sukurarkadaş ateş olur diye calpol kullandık demişte bende şaşırdım ateş yapmıyor benimde bildiğim kadarıyla da o yüzden... bizde bugün olucaz.
Hemen bakiyim canm saolEbebekte mama sandalyeleri indirime girmiş kızlar almak isteyene...
Bnce ateşi çıkmadan ilaç vermeyin bize hemşirede doktorda öyle dedi eğer ateşi 37.5 geçerse verirsiniz dedi bizde dün olduk rota virüsü ateşi çıkmadı cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?