2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bir anne olarak sen sorma bari bu soruyu. Sinir oluyorum herkes bunu soruyor. Ağlaya zırlaya bıraktım ne yapayım. 1 derse girdim twnefustw gittim ağladım
Yok canım yanlış anlama ben de olsam sinir olurdum vala kızdım kendime şimdi ben senin başka bir iş yaptığını düşünmüştüm belkide öğretmen olduğunu unuttum. İdare sıkıntı mi çıkardı,? Daha fazla üzmek istemem seni tekrardan özür dilerim

Günaydın kizlar 4. Ay asimizi olduk cok agladi ya icim parçalandı 400 gr almis bu ay si sıkk sık emzir dedi 6800 boyda 64 cm olmus cani ne zaman isterse o zaman emziriyordm mecbur zorla vericem artik
Ayyy bizde yarın olacaz çok korkuyorum yine yıkayıp mi gotursem acaba

Uc aylik asisinda ates olur diye calpol kullanmistik bu dorduncu ay asisinda da gerekiyormuymus bilen var mi ocak ayinin basinda bizde asiya gidecegiz de

gecmis olsn cnm bebisine ve sana;(( madem durum boyle biraz daha bekle .bazi bebekler hassas olabiliyomus.dun bi arkdsm geldi bize.bebegi 6 aylik .ek gidaya gectiktn snra bebeginin gaz sikinsnin kalmadigini soyledi.ins oyledir.

canım ben dün işe başladım. iş arkadaşlarımıda özlemişim. sabahtan zırlasamda sonra geçti. daha iyi geçinebilmek için çalışmalıyım çocuğumun her ihtiyacını karşılayabilmek için çalışmalıyım diye motive ettim kendimi. zaten yoğunluktan pek anlamadım vakit nasıl geçti. 2 kez sütümü sağdım videolarını açtım izlerken sağım yaptım terapi gibi oldu. sende böyle düşün istersen. toplantıya gelirsek gitmeme şansın varsa gitme eğer zorunluysa da el mahkum katlanılacak...

Uc aylik asisinda ates olur diye calpol kullanmistik bu dorduncu ay asisinda da gerekiyormuymus bilen var mi ocak ayinin basinda bizde asiya gidecegiz de

3 aylık aşısı rota virüsü değil mi ? ateş mi yapıyormuş ???

gecmis olsn cnm bebisine ve sana;(( madem durum boyle biraz daha bekle .bazi bebekler hassas olabiliyomus.dun bi arkdsm geldi bize.bebegi 6 aylik .ek gidaya gectiktn snra bebeginin gaz sikinsnin kalmadigini soyledi.ins oyledir.
Sagol canım brnim. Inşallahhhh öyledir beklerim tabiki yeter ki o sıkıntıyı yasamasın az once yine kıyametler koptu acı elma yağı ile masaj yaptım zincoyu verdim simdi rahat cok sukur. Kuzum oyle ağlayınca elim ayağım bosaliyo dayanamıyorum

Kan ilacina baslayan arkadaslar nasil veriyorsunuz hemşire ac karnına dedi ama nasil bilicem ac olduğunu birde verdikten snra yarim saatmi emzirmicem

Ayyy bizde yarın olacaz çok korkuyorum yine yıkayıp mi gotursem acaba
Yika canm uc gun yikanmiyormus bizimki dün cok huysuzdu ateşi yoktu ama durmadı bende agri kesici fitil verdim snra oyum oynadı uyudu canm cok şükür

Oy Allah yardim etsin insallah biter bitecek yani nereye kadar boyle biz de surekli polise askere dua ediyoruz. Zor gunlerden geciyo ulke bnce de bu yil gelmemeniz daha hayirli olmus. Biz de ipekyolundayiz en guzel ilce merkez ora

Oy Allah yardim etsin insallah biter bitecek yani nereye kadar boyle biz de surekli polise askere dua ediyoruz. Zor gunlerden geciyo ulke bnce de bu yil gelmemeniz daha hayirli olmus. Biz de ipekyolundayiz en guzel ilce merkez ora
Insallah canim hergün diken ustundeyiz rabbim hepsinj korusun

Kan ilacina baslayan arkadaslar nasil veriyorsunuz hemşire ac karnına dedi ama nasil bilicem ac olduğunu birde verdikten snra yarim saatmi emzirmicem
cnm emzirdikten 1 saat sonra verebilirsin.sonrasnda da yarım saat emzirme enaz.AC olunca bulantı yapıyo.c vıt ile daha iyi emiliyo diye ben bi çay kasigina 2-3 damla mandalina sıkyrm. uzerine kan ilacni damlatiyorm iciriyorm.hem tadının çok acı olmasını engeller diye dsnyrm.ilacı verdikten sonra da su iciriyorm ağzı temizlensn diye.çünkü demir ilacının dış curugune yol açtığını okumstm

Ay ben senin mesajını yanlis okudum kendimiz içmemiz lazim sandim bir panik oldum
Dediğin gibi yaptim canm emzirdikten iki saat snra verdim snrada yarim saat emzirmedim mesajini yeni okudum yarin emzirdikten bit saat snra veririm artk kac damla veriyorsn canm bana alti damla dedi ama bzm oglan açmıyor agzini sıkıyor ağlıyor hemen uc dort damla zor verdm kasiklami veriyorsn canm

arkadaş ateş olur diye calpol kullandık demişte bende şaşırdım ateş yapmıyor benimde bildiğim kadarıyla da o yüzden... bizde bugün olucaz.
Bnce ateşi çıkmadan ilaç vermeyin bize hemşirede doktorda öyle dedi eğer ateşi 37.5 geçerse verirsiniz dedi bizde dün olduk rota virüsü ateşi çıkmadı cok sukur

Bnce ateşi çıkmadan ilaç vermeyin bize hemşirede doktorda öyle dedi eğer ateşi 37.5 geçerse verirsiniz dedi bizde dün olduk rota virüsü ateşi çıkmadı cok sukur

ben vermeyi düşünmüyorum zaten başka arkadaş demiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…