Bugün ilk defa verdik ama çok basarili değildi hoşuna da gitmedi damla. Bi de çok emin degilim hemşire damaklarina degmesinin ağzının en geri noktasına damlatin dedi dislerde bozukluk mu ne yapıyormuş. Başka marka yokmudur kan ilaci olarak acabaKan ilacina baslayan arkadaslar nasil veriyorsunuz hemşire ac karnına dedi ama nasil bilicem ac olduğunu birde verdikten snra yarim saatmi emzirmicem
Yıkayıp da götürdük bizde gece değil de sabaha karşı ateşi oldu biraz neyseki normale döndükAyyy bizde yarın olacaz çok korkuyorum yine yıkayıp mi gotursem acaba
vala bızımkı agzını acmadıgı ıcın her yerıne damladı burnuna dudagına damagınaBugün ilk defa verdik ama çok basarili değildi hoşuna da gitmedi damla. Bi de çok emin degilim hemşire damaklarina degmesinin ağzının en geri noktasına damlatin dedi dislerde bozukluk mu ne yapıyormuş. Başka marka yokmudur kan ilaci olarak acaba
İnşallah canm ne oluyor bu bebislere boyle bizimkide bir ayda 400 gr aldıbizm kiz 15 gunde 240 gr almis yaa ;(( Iki hafta sonra asisi var bakalım ins alır
cok istahsiz uykuluykn icio biberonu gunde 400 cc en fazla duzelir l er insİnşallah canm ne oluyor bu bebislere boyle bizimkide bir ayda 400 gr aldı
Gercekten mi ebe ateş yapmaz huzursuz falan olursa bir çay kaşığı calpol ver dedi inş sorunsuz atlatırızYıkayıp da götürdük bizde gece değil de sabaha karşı ateşi oldu biraz neyseki normale döndük
Ogluşum uyudu inş sıkıntı olmaz canim ebe ateş yapmaz dedi ama huzursuz olursa verecem bendeYika canm uc gun yikanmiyormus bizimki dün cok huysuzdu ateşi yoktu ama durmadı bende agri kesici fitil verdim snra oyum oynadı uyudu canm cok şükür
Canım en az 2 saat sc olması gerekiyormus bende verdikten sonra biraz beklememiz gerekiyormu onu bilmiyorumKan ilacina baslayan arkadaslar nasil veriyorsunuz hemşire ac karnına dedi ama nasil bilicem ac olduğunu birde verdikten snra yarim saatmi emzirmicem
Canm bugün iki saat bekledim ama netten dr a sordum cevap gelince paylaşırım yarında oyle yaparım olmazsa ama zor emzirdim ya kan ilacndan snra midesimi agridi acabaCanım en az iki saat
Canım en az 2 saat sc olması gerekiyormus bende verdikten sonra biraz beklememiz gerekiyormu onu bilmiyorum
Bende kaşıkla 8damla veriyorumAy ben senin mesajını yanlis okudumkendimiz içmemiz lazim sandim bir panik oldum
Dediğin gibi yaptim canm emzirdikten iki saat snra verdim snrada yarim saat emzirmedim mesajini yeni okudum yarin emzirdikten bit saat snra veririm artk kac damla veriyorsn canm bana alti damla dedi ama bzm oglan açmıyor agzini sıkıyor ağlıyor hemen uc dort damla zor verdm kasiklami veriyorsn canm
Nasil damlatilacaginida gösterseydi bari biz zar zor veriyoruz bide öyle nasıl yapacakmisizBugün ilk defa verdik ama çok basarili değildi hoşuna da gitmedi damla. Bi de çok emin degilim hemşire damaklarina degmesinin ağzının en geri noktasına damlatin dedi dislerde bozukluk mu ne yapıyormuş. Başka marka yokmudur kan ilaci olarak acaba
Bencede mantıklıKizlar doktora sormustum cocuk doktoruna nasil vermeliyiz diye şu cevabi vermiş;
Boş yere çırpınmayın o kan damlasını ne şekil verirseniz verin midesindeki bir önceki öğünden bile kalmış sütle eninde sonunda bir araya gelecek,çocuğu değil yarım saat ,3 saat bile emzirmeseniz midede yine bir miktar süt olur,istediğiniz zaman verin ve dilini değil dişler çıktıktan sonra dişlerini sileceksiniz
Kızlar cevabını merak ettiğim bi soru var, benim sağ göğsümden solun iki katı süt çıkıyor, sağdan 60 cc sağarsam soldan sadece 30 cc çıkıyor mesela. Ben başlarda sol gögsüm yara diye genelde solu emzirmekten kaçındım, o sebeple köreldi mi acaba? Yoksa sizde de biri daha iyi mi?
canım ben dün işe başladım. iş arkadaşlarımıda özlemişim. sabahtan zırlasamda sonra geçti. daha iyi geçinebilmek için çalışmalıyım çocuğumun her ihtiyacını karşılayabilmek için çalışmalıyım diye motive ettim kendimi. zaten yoğunluktan pek anlamadım vakit nasıl geçti. 2 kez sütümü sağdım videolarını açtım izlerken sağım yaptım terapi gibi oldu. sende böyle düşün istersen. toplantıya gelirsek gitmeme şansın varsa gitme eğer zorunluysa da el mahkum katlanılacak...
Canım kan damlasını tetkik yaparak mi verdi Dr yoksa belli bi donemde mi başlanıyo. Benim oğlumun doğduğunda hemotokriti yani vucuttaki kan oranı cok yüksekti hatta yogun bakımda bir miktar kanı boşalttılar. Ona rağmen taburcu oldugunda ust sınırdaydi. Onun icin merak ettim ihtiyaca gore mi veriliyorKizlar doktora sormustum cocuk doktoruna nasil vermeliyiz diye şu cevabi vermiş;
Boş yere çırpınmayın o kan damlasını ne şekil verirseniz verin midesindeki bir önceki öğünden bile kalmış sütle eninde sonunda bir araya gelecek,çocuğu değil yarım saat ,3 saat bile emzirmeseniz midede yine bir miktar süt olur,istediğiniz zaman verin ve dilini değil dişler çıktıktan sonra dişlerini sileceksiniz[/QUOTE
4. ayda başlıyorlarmış canım hiçbir test yapmadan verdıler saglık ocagında sen söyle bu durumunuzuda test yaparlar belkiCanım kan damlasını tetkik yaparak mi verdi Dr yoksa belli bi donemde mi başlanıyo. Benim oğlumun doğduğunda hemotokriti yani vucuttaki kan oranı cok yüksekti hatta yogun bakımda bir miktar kanı boşalttılar. Ona rağmen taburcu oldugunda ust sınırdaydi. Onun icin merak ettim ihtiyaca gore mi veriliyor
Anladım canım tesekkur ederim4. ayda başlıyorlarmış canım hiçbir test yapmadan verdıler saglık ocagında sen söyle bu durumunuzuda test yaparlar belki
benim icime sinmedi bu demir damlasi isi.15 gun once dr a gotrdum ferrum yazdi sabah aksam 5 er damla.toplam 10 damla.o gun verdim cocuk cok huzursz oldu.diger gun sabah da verdim.iki gun kaka yapmadi.huzursuzdu ,istahszdi.netten arastrdm bicok dr 6 aydan once verilmemesini savunuyo.bende kestim damlayi.4 gun oncede saglik ocagi da vegaferon verdi.onlar da gunde5 damla dedi.neye gore veriyolar.kime inancm .canim cok sikkin bu konuda.guvenemiyorummmmmmAy ben senin mesajını yanlis okudumkendimiz içmemiz lazim sandim bir panik oldum
Dediğin gibi yaptim canm emzirdikten iki saat snra verdim snrada yarim saat emzirmedim mesajini yeni okudum yarin emzirdikten bit saat snra veririm artk kac damla veriyorsn canm bana alti damla dedi ama bzm oglan açmıyor agzini sıkıyor ağlıyor hemen uc dort damla zor verdm kasiklami veriyorsn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?