2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kan ilacina baslayan arkadaslar nasil veriyorsunuz hemşire ac karnına dedi ama nasil bilicem ac olduğunu birde verdikten snra yarim saatmi emzirmicem
Bugün ilk defa verdik ama çok basarili değildi hoşuna da gitmedi damla. Bi de çok emin degilim hemşire damaklarina degmesinin ağzının en geri noktasına damlatin dedi dislerde bozukluk mu ne yapıyormuş. Başka marka yokmudur kan ilaci olarak acaba

vala bızımkı agzını acmadıgı ıcın her yerıne damladı burnuna dudagına damagına yarın daha ıyı damlatırım ınsallah

Yika canm uc gun yikanmiyormus bizimki dün cok huysuzdu ateşi yoktu ama durmadı bende agri kesici fitil verdim snra oyum oynadı uyudu canm cok şükür
Ogluşum uyudu inş sıkıntı olmaz canim ebe ateş yapmaz dedi ama huzursuz olursa verecem bende

Canım en az iki saat
Kan ilacina baslayan arkadaslar nasil veriyorsunuz hemşire ac karnına dedi ama nasil bilicem ac olduğunu birde verdikten snra yarim saatmi emzirmicem
Canım en az 2 saat sc olması gerekiyormus bende verdikten sonra biraz beklememiz gerekiyormu onu bilmiyorum

Canım en az iki saat

Canım en az 2 saat sc olması gerekiyormus bende verdikten sonra biraz beklememiz gerekiyormu onu bilmiyorum
Canm bugün iki saat bekledim ama netten dr a sordum cevap gelince paylaşırım yarında oyle yaparım olmazsa ama zor emzirdim ya kan ilacndan snra midesimi agridi acaba

Kizlar doktora sormustum cocuk doktoruna nasil vermeliyiz diye şu cevabi vermiş;

Boş yere çırpınmayın o kan damlasını ne şekil verirseniz verin midesindeki bir önceki öğünden bile kalmış sütle eninde sonunda bir araya gelecek,çocuğu değil yarım saat ,3 saat bile emzirmeseniz midede yine bir miktar süt olur,istediğiniz zaman verin ve dilini değil dişler çıktıktan sonra dişlerini sileceksiniz

Bende kaşıkla 8damla veriyorum

Nasil damlatilacaginida gösterseydi bari biz zar zor veriyoruz bide öyle nasıl yapacakmisiz

Bencede mantıklı

Benim de bir ara oyleydi. Sonra az gelen gogsu verdim sik sik dengeledim. Simdi esit oldular.

Canim cok tesekkur ederimm, iyi geldi soylediklerin :) aynen ben de kendimi o sekilde motive etmeye calisiyorum ama arada modum cok dusuyor. Sonucta yavrucum icin hersey. 2 az degil mi? Ben 3 kere sagarim diye dusundum.Bugunun de iyi gecmistir umarim.

Canım kan damlasını tetkik yaparak mi verdi Dr yoksa belli bi donemde mi başlanıyo. Benim oğlumun doğduğunda hemotokriti yani vucuttaki kan oranı cok yüksekti hatta yogun bakımda bir miktar kanı boşalttılar. Ona rağmen taburcu oldugunda ust sınırdaydi. Onun icin merak ettim ihtiyaca gore mi veriliyor

4. ayda başlıyorlarmış canım hiçbir test yapmadan verdıler saglık ocagında sen söyle bu durumunuzuda test yaparlar belki

benim icime sinmedi bu demir damlasi isi.15 gun once dr a gotrdum ferrum yazdi sabah aksam 5 er damla.toplam 10 damla.o gun verdim cocuk cok huzursz oldu.diger gun sabah da verdim.iki gun kaka yapmadi.huzursuzdu ,istahszdi.netten arastrdm bicok dr 6 aydan once verilmemesini savunuyo.bende kestim damlayi.4 gun oncede saglik ocagi da vegaferon verdi.onlar da gunde5 damla dedi.neye gore veriyolar.kime inancm .canim cok sikkin bu konuda.guvenemiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…