Aynen canim benmde hic icime sinmedi oglum bütün gun huysuzdu ve hep huu huu diye ses cikardi midesine dokundu agridi kesin birde benm oglumun kakasi cok duzenli maşallah deyim insallah bozulmaz gunde uc bez rahat dolduruyor bugun cok az yaptı netten bakicam ya vermek istemiyorum şart değilsebenim icime sinmedi bu demir damlasi isi.15 gun once dr a gotrdum ferrum yazdi sabah aksam 5 er damla.toplam 10 damla.o gun verdim cocuk cok huzursz oldu.diger gun sabah da verdim.iki gun kaka yapmadi.huzursuzdu ,istahszdi.netten arastrdm bicok dr 6 aydan once verilmemesini savunuyo.bende kestim damlayi.4 gun oncede saglik ocagi da vegaferon verdi.onlar da gunde5 damla dedi.neye gore veriyolar.kime inancm .canim cok sikkin bu konuda.guvenemiyorummmmmm
BizimDe dun zor gecti canm fitil verene kadar aglayip durdu son care verdim fitili yarim saat sonra uyudu yaptıracak arkadaslar bebisiniz baktiniz huysuz direk verin ben sabah onda yaptim aksam yediye kadar bekledim en son baktm olucak gibi degil verdm fitili ilk defa sekizde uyudu yoruldu aşkım ysÖldüm ya 4 ay aşımızı olduk bugün akşam çok huysuzlandi kıyameti kopardı çok agriyordu sanırım cok agladi oglum bu zamana kadar hic bu kadar aglamamisti calpol verdim ama hemen fayda etmedi sanirim daha yeni uyudu cok kotuyum eşimde evde yoktu iş yemeğine gitti bizde evde sürünüyorum tek başıma isyanlardayim offf
Bencede canim ilk başta verseydim keşke kimyon kaynattim ilk başta calpol vermek istemedim son çare verdim..Fitil daha çabuk etki eder sanırımAynen canim benmde hic icime sinmedi oglum bütün gun huysuzdu ve hep huu huu diye ses cikardi midesine dokundu agridi kesin birde benm oglumun kakasi cok duzenli maşallah deyim insallah bozulmaz gunde uc bez rahat dolduruyor bugun cok az yaptı netten bakicam ya vermek istemiyorum şart değilse
BizimDe dun zor gecti canm fitil verene kadar aglayip durdu son care verdim fitili yarim saat sonra uyudu yaptıracak arkadaslar bebisiniz baktiniz huysuz direk verin ben sabah onda yaptim aksam yediye kadar bekledim en son baktm olucak gibi degil verdm fitili ilk defa sekizde uyudu yoruldu aşkım ys
cnm kan ilaci da istahszlik yapiyo ama bnce asil sebep asi olabilir.asidan snraki 3 gun oglum da istah filan kalmadi.hep oyle kalicak diye cokkorktum.normalde 3 saate bi 150-160 yiyen cocuk 4-5 saat gectigi halde bi aclik belirtisi gostermiyodi ben verdgmde de 60-70 zor aliyodu.3. Gunun aksami duzeldi şükürperihan90 canm yazmayi unuttum bugun oğlumu cok zor emzirdim artik.emin oldum yani kan ilaci yuzunden offf ya biktim bu ilacdi aşıydi
Canm bebeğinin kilosu çok fazla benim oglum 6800 ve gece dua ediyorum kalkmasn diye düzeni simdiden ayarlamazsak snradan surekli kalkiyorlar bence mamayi kesmelisin yazik bebegin hareket edemez motor becerileri yavaşlar cok küçük daha bu kadar kilo rahatsiz eder onu saglik ocaginda cok demedilermi kilosu içinİyi geceler arkadaşlar.nasilsnz ? Bi konuda fikir danışmak istyrm.benim bebisim 8300 kilo 67 cm.4 ay 7 günlük.ilk doğduğunda 2800 e kadar düştü sariliktan hastanede yattı vs.şimdi bebeği her goren napmissn bebege baya kilo almış ne veriyosun vs diyo. Onlara çok takilmadm da bugün ablam geldi bize.bebeği 20 gundur gormuyodu.görünce napmissin baya kilo almış dedi o da.çok mu mama veriyosun dedi.ablam çocuğuobez yapcksn vs dedi.baya uüzüldüm.ben her ogunde bebisime 160-170 cc veryrm.günde sadece bikez mama veryrm 150 cc.ablam çok veryrsn diyo.ama bu verdiğinden sonra bile bebeğim versem icer.arkasından bakakaliyo boberonun? Sizce çok mu veryrm gerçekten? Bide kilosu fazla mi bebeğimin,?son olarak ablam gece uyandirip besleme diyo ama gönlüm el vermiyo. Mesela 23 de içti.sabaha kadar uyur dokunmadan.7-8 saat oluyo.cokfazka digilmi?? Yorumlarininizi beklyrm
Evet canm saglik ocagindaki hemşireye dedim calpol almayimmi fitilmi vereyim diye oda fitil daha çabuk ve daha etkili dedi calpola gerek yok dedi zaten biz fitili baya küçük kesiyoruz oyle veriyoruz vericeksek o günde verdim yarim saat snra rahat rahat uyudu canimBencede canim ilk başta verseydim keşke kimyon kaynattim ilk başta calpol vermek istemedim son çare verdim..Fitil daha çabuk etki eder sanırım
İyi geceler arkadaşlar.nasilsnz ? Bi konuda fikir danışmak istyrm.benim bebisim 8300 kilo 67 cm.4 ay 7 günlük.ilk doğduğunda 2800 e kadar düştü sariliktan hastanede yattı vs.şimdi bebeği her goren napmissn bebege baya kilo almış ne veriyosun vs diyo. Onlara çok takilmadm da bugün ablam geldi bize.bebeği 20 gundur gormuyodu.görünce napmissin baya kilo almış dedi o da.çok mu mama veriyosun dedi.ablam çocuğuobez yapcksn vs dedi.baya uüzüldüm.ben her ogunde bebisime 160-170 cc veryrm.günde sadece bikez mama veryrm 150 cc.ablam çok veryrsn diyo.ama bu verdiğinden sonra bile bebeğim versem icer.arkasından bakakaliyo boberonun? Sizce çok mu veryrm gerçekten? Bide kilosu fazla mi bebeğimin,?son olarak ablam gece uyandirip besleme diyo ama gönlüm el vermiyo. Mesela 23 de içti.sabaha kadar uyur dokunmadan.7-8 saat oluyo.cokfazka digilmi?? Yorumlarininizi beklyrm
yanı ebe de baya almış dedi.ama aşırı kilolu vs demedi.gece uyanmiyo ben uyandirmazsam.ama ben dayanamiyorum.AC kalır zannedyrm.gece uyandrdgmda saldiriyo resmn biberona;( of zaten yanakları filan baya dolmuş.ama bilmym cnm ya azalticam biraz olmazsa.aslında mamayi günde sadece bikez veryrm ama niye böyle oldu ankamadmCanm bebeğinin kilosu çok fazla benim oglum 6800 ve gece dua ediyorum kalkmasn diye düzeni simdiden ayarlamazsak snradan surekli kalkiyorlar bence mamayi kesmelisin yazik bebegin hareket edemez motor becerileri yavaşlar cok küçük daha bu kadar kilo rahatsiz eder onu saglik ocaginda cok demedilermi kilosu için
Dr uma gittiğimde 15 gün önce 7300 du.bnm canım sklmisti kilosu az niye 8 değil vs.çünkü ondan bi önceki ay 6500 du.1 ayda 1 kg un altı almış acaba doymadi mi vs dedim.Dr normal demişti aslında.evde ben verdiğim miktarı arttrdim.15 günde 1 kg aldi .ama yanı çocuk yiyemezse yemez diye dusundm.farketmeden kötülük mu yaptım çocuğuma.obez filan olursa kndimi affetmmBebeğin erkekse boyu kilosu üst sınırda hemen hemen. Öyle abartılacak bi durum yok ama doktorlar gece o uyanmadan uyandırıp doyurma konusuna sıcak bakmıyor. İsterse 7 saat uyusun, kaldırma o uyanmadan. Sütün de yetiyo anladığım kadarıyla, mamayı kademeli olarak azaltabilirsin. Doktoruna güven, o normal diyosa sıkıntı yok, sağdan soldan konuşanlara canını sıkma
gunaydin canim bende birbucuk aylikken iki tsne dolgumu yaptirmistm hamikeykenn dusmuslerdi artik dayanamadim. dr yillardir gittiginiz tecrübe li taninmis bur dr dalinda bir sakinca gormemisti o zamanlar minnosum emiyirdu da . sen bilirsin tabi yineKızlar yaklaşık 10 gündür dişim ağrıyo ama son günlerde dayanılmaz hale geldigece uykudan uyandırıyo o derece çektirmek istiyorum ama tek korkum oğlumu emzirememek. Dis anestezisinin süte geçip geçmediği konusunda Dr lar tamamen ikilemde kalmış durumda. Net değiller. Bir kac yeri arayıp görüştüm. Kimisi süte geçmez hem lokal hem damardan degil emzirebilirsin hemen diyo. Kimisi de dis çekiminden sonra sütunu sağıp dök 3-4 saat bekle sonra emzir diyo. Bu da toplamda 5-6 saat yapar ve oglum kesinlikle çıldırır bu surede Kararsız kaldım napicami bilemedim biberonu ağzına surmuyo mama da yemiyo sadece anne sutu aliyo ve açlığın dışındaki emme ihtiyacını da memeyle karşılıyo. Emziğe bir türlü alıştıramadık. Bir arkadasım dogumdan hemen sonra çektirmiş dişini ve daha klinikten çıkmadan orda emzirmis bebeğini. Hic bisey olmadı zaten emzirdigimi de söylemiştim dedi. Siz olsanız ne yapardınız yada basına gelen var mi ?
Bu sorun bence hepimizde var.hemsire bizede vegaferon verdi içinde paraben var ve dislerin olduğu yada olacağı kısma degdirmeden verin dedi. E bu nasıl olacak peki? Ağızları küçücük yavrularin nasıl damlatilir geriye doğru hiçbir fikrim yok açıkçasıbenim icime sinmedi bu demir damlasi isi.15 gun once dr a gotrdum ferrum yazdi sabah aksam 5 er damla.toplam 10 damla.o gun verdim cocuk cok huzursz oldu.diger gun sabah da verdim.iki gun kaka yapmadi.huzursuzdu ,istahszdi.netten arastrdm bicok dr 6 aydan once verilmemesini savunuyo.bende kestim damlayi.4 gun oncede saglik ocagi da vegaferon verdi.onlar da gunde5 damla dedi.neye gore veriyolar.kime inancm .canim cok sikkin bu konuda.guvenemiyorummmmmm
Geçmiş olsun canım bende de doğumdan beri bel ağrısı vardı bel fıtığı çıktı inşallah önemli bişey yoktur senin.İdrar yolu enfeksiyonu için bol bol su içKızlar çokkkötüyüm şiddetli bir bel agrim var o da yetmezmiş gibi galiba idrar yolu enfeksiyonu da var napicam ben yaaa
Tesekkur ederim canım. En azından tecrübe etmissin senin bunu söylemen daha onemli benim icingunaydin canim bende birbucuk aylikken iki tsne dolgumu yaptirmistm hamikeykenn dusmuslerdi artik dayanamadim. dr yillardir gittiginiz tecrübe li taninmis bur dr dalinda bir sakinca gormemisti o zamanlar minnosum emiyirdu da . sen bilirsin tabi yine
Gecmis olsun canım. Dr a gitsen bi tahlil yaptırsan hamilelikte olduğu gibi emzirirken de kullanılabilen antibiyotikler var nasılsa. Idrar yolu enfeksiyonunu bilirim butun hamileliğim boyunca gecmemişti. Bosuna çekme. Bol su içmeyi de ihmal etme bide kabak çekirdeği iyi geliyo idrar yolu enfeksiyonunaKızlar çokkkötüyüm şiddetli bir bel agrim var o da yetmezmiş gibi galiba idrar yolu enfeksiyonu da var napicam ben yaaa
İyi geceler arkadaşlar.nasilsnz ? Bi konuda fikir danışmak istyrm.benim bebisim 8300 kilo 67 cm.4 ay 7 günlük.ilk doğduğunda 2800 e kadar düştü sariliktan hastanede yattı vs.şimdi bebeği her goren napmissn bebege baya kilo almış ne veriyosun vs diyo. Onlara çok takilmadm da bugün ablam geldi bize.bebeği 20 gundur gormuyodu.görünce napmissin baya kilo almış dedi o da.çok mu mama veriyosun dedi.ablam çocuğuobez yapcksn vs dedi.baya uüzüldüm.ben her ogunde bebisime 160-170 cc veryrm.günde sadece bikez mama veryrm 150 cc.ablam çok veryrsn diyo.ama bu verdiğinden sonra bile bebeğim versem icer.arkasından bakakaliyo boberonun? Sizce çok mu veryrm gerçekten? Bide kilosu fazla mi bebeğimin,?son olarak ablam gece uyandirip besleme diyo ama gönlüm el vermiyo. Mesela 23 de içti.sabaha kadar uyur dokunmadan.7-8 saat oluyo.cokfazka digilmi?? Yorumlarininizi beklyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?